Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Украина. Шаги к восстановлению и процветанию
Автор Повідомлення
pup Далеко
Айболит

Повідомлень: 3 626
Приєднався: Jun 2012
Харьков
Octavia A5FL
Повідомлення: #13541
30-09-2017 16:32 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(30-09-2017 15:49)ШВАРЦ :  
(30-09-2017 08:57)Dre@m :  Число порохоботов стремительно растет.
Суд - тюрьма http://internetua.com/na-hmelnicscsin--s...eparatista

Его фамилия Ефремов, Штепа или бывший начальник СБУ в Луганской области генерал-майор Петрулевич или на выбор из страниц так 50?
Вконтакте он группу создал.....ату его Поскакали
(Востаннє це повідомлення було змінене: 30-09-2017 16:34 pup.)
Шукати всі повідомлення учасника
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #13542
30-09-2017 20:17 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

ГАХК "Артем" (Киев) и польская AREX обеспечили совместную разработку нового ракетного комплекса "Маргаритка" (Stokrotka), предназначенного для поражения наземных и низкоскоростных воздушных целей типа БПЛА и вертолетов.

ГАХК "Артем" (Киев) и польская AREX обеспечили совместную разработку нового ракетного комплекса "Маргаритка" (Stokrotka), предназначенного для поражения наземных и низкоскоростных воздушных целей типа БПЛА и вертолетов.

Как сообщил польский ресурс defence24.pl, представленный партнерами на международной оборонной МSPO-2017 в начале сентября в Кельце (Польша) ракетный комплекс ZRN-01 Stokrotka, включает неуправляемые авиационные ракеты РС-80П калибра 80 мм и наземную пусковую установку, оснащенную современной системой управления огнем Tonaz.

В качестве платформы ZRN-01 Stokrotka использованы высокомобильные шасси грузовика STAR 265M2 в 6х6, вместе с тем, ракетная система может устанавливаться и на другие платформы, включая бронированные машины.

Оснащение комплекса системой управления огнем Topaz, установленной на транспортном средстве с радаром и оптоэлектронной головкой GS400, обеспечивает возможность поражения ракетным комплексом наземных целей на расстоянии до 6 км, включая артиллерию и легкобронированную технику, а также низкоскоростных воздушных целей на высоте до 4 км, включая вертолеты Ми-24 и Ми-8/17.

По оценкам экспертов, новая украинско-польская ракетная система отличается простотой, мобильностью, огневой мощью и доступной ценой. Среди преимуществ разработки называются также возможность проведения модернизации имеющихся запасов советских пусковых установок и боеприпасов для поддержания боеготовности воинских подразделений.

Входящая в госконцерн "Укроборонпром" ГАХК "Артем" - единственный на территории б.СССР изготовитель управляемых ракет средней дальности класса "воздух-воздух" разных модификаций, применяемых для вооружения всех типов самолетов МиГ-29, Су-27, Су-30.

Согласно озвученным в начале года польскими СМИ данным, в настоящее время "Укроборонпром" и польский оборонный PGZ отрабатывают планы ВТС в рамках европейской оборонной программы Narew по созданию системы ПВО малой дальности с использованием украинских управляемых авиационных ракет средней дальности Р-27 производства ГАХК "Артем".

По данным из открытых источников, оборонная программа Narew по созданию системы ПВО малой дальности должна стать частью оборонной программы по созданию комплексной системы ПВО Tarcza Polska ("Польский Щит") – одного из элементов американской ЕвроПРО.






http://zik.ua/news/2017/09/30/voseny_ta_...ov_1177709



(30-09-2017 16:32)pup :  
(30-09-2017 15:49)ШВАРЦ :  
(30-09-2017 08:57)Dre@m :  Число порохоботов стремительно растет.
Суд - тюрьма http://internetua.com/na-hmelnicscsin--s...eparatista

Его фамилия Ефремов, Штепа или бывший начальник СБУ в Луганской области генерал-майор Петрулевич или на выбор из страниц так 50?
Вконтакте он группу создал.....ату его Поскакали

Заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич має намір клопотати у суді про взяття на поруки голови Департаменту превентивної діяльності Нацполіції України Ігоря Бабича та його заступника Анатолія Серединського, яких підозрюють у протидії акціям протесту під час Революції гідності.
29 вересня

«Буду клопотати про взяття на поруки», – сказав він в приміщенні Печерського райсуду Києва в п’ятницю, 29 вересня, повідомило агентство УНІАН.

Фацевич заявив, що його підлеглі не винні. «Вони відповідали за організацію діяльності конвойної служби, що один обвинувачуваний (підозрюваний), що інший. Як вони могли давати підрозділам якісь незаконні вказівки. Їм закидають, що нібито вони видавали спецзасоби – гранати. Якщо вони не відповідали за логістику, як вони могли взагалі це видавати?» – сказав Фацевич.

На думку заступника голови Національної поліції, слідчі Генеральної прокуратури України своїми діями хочуть виконати показник.

«На мою думку, просто хочуть зробити показник. За три роки ще нікого не притягнули до відповідальності», – констатував Фацевич.

Також він зауважив, що не хоче, аби його підлеглих відсторонили від виконання своїх службових обов’язків.

«Я хочу, щоб ці офіцери не були відсторонені від виконання своїх службових обов’язків. Пробачте мені, керівні посади – начальник департаменту превентивної діяльності і його заступник», – зазначив Фацевич.

Як відомо, у п’ятницю, 29 вересня, народний депутат України Ігор Луценко написав на своїй сторінці у Facebook, що трьом колишнім високопосадовцям Міністерства внутрішніх справ України Ігору Бабичу, Анатолію Серединському і Сергію Поготову повідомлено про підозру в перешкоджанні проведенню Євромайдану. Бабич і Серединський нині займають керівні посади в Нацполіції.

Депутат уточнив, що повідомлення про підозру здійснено за фактом системного перешкоджання проведенню мітингів, зборів та демонстрацій громадян, організованого колишнім президентом України та високопосадовцями країни.

Йдеться, в тому числі, про розробку проектів урядових постанов щодо надання дозволів на незаконне використання спецзасобів (гранат) виробництва РФ та подальшої їх протиправної видачі працівникам правоохоронних органів для використання проти учасників акцій протесту в Києві в лютому 2014 р., а також координації дій (сприяння) працівникам правоохоронних органів під час силових акцій проти протестувальників 18-19 лютого 2014 року в Києві.

«Одному з підозрюваних повідомлено про підозру за фактом незаконного надання неправомірної вигоди (додаткове нелегальне фінансування) працівникам правоохоронних органів з метою схиляння їх до вчинення злочинів відносно учасників протестів у Києві в 2013-2014 роках», – додав Луценко.

Цю інформацію, щоправда – без прізвищ, повідомили і в Департаменті спецрозслідувань ГПУ.

Пізніше стало відомо, що запобіжний захід трьом колишнім високопосадовцям МВС обиратимуть 2 жовтня.

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 30-09-2017 21:41 Шкодчук.)
Шукати всі повідомлення учасника
developer Немає
Ребята, давайте жить дружно!
*****

Повідомлень: 4 801
Приєднався: May 2010
Киев Оболонь
Octavia Tour 1.8Ti (была); Toyota Corolla gibryd
Повідомлення: #13543
01-10-2017 22:56 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Собираюсь на днях поехать в Грецию отдохнуть. Так вот искал инфу по ней. Вышел на один сайт, типа все о Греции. Сайт оказался москальским, чему собственно не удивился. Удивило другое. Когда изучал транспорт, остановился на авиособщении. Ну там приводится список авиакомпаний, обслуживающих рейсы в Грецию, понятно, из России, в основном. А теперь внимание: в списке городов, из которых летают самолеты из России в Грецию, есть СИМФЕРОПОЛЬ! Так что КРЫМНАШ рулит. Не представляю, как мы будем его, Крым, возвращать в Украину Курить
Шукати всі повідомлення учасника
VIESSMANN Немає
сладкий персик
*****

Повідомлень: 4 597
Приєднався: Oct 2007
Киев
Рыно Дызэльная.
Повідомлення: #13544
02-10-2017 08:15 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Да никак. Забываем про Крым.

Слишком многие сейчас тратят деньги, которых они не заработали, на вещи, которые им не нужны, чтобы
произвести впечатление на людей, которые им не нравятся.
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #13545
02-10-2017 08:53 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Огляд преси
02 Жовтень 2017, 06:05
Ірина Біла

Відлучатися президенту Петру Порошенку з України на інший кінець світу та ще й надовго стає дедалі небезпечніше, бо віразу ж відбуваються непрогнозовані події і змови, констатує «Український тиждень». Журналісти вирішили з'ясувати – наскільки контролює президент ситуацію в Україні й чи слід очікувати реваншу. Видання погоджується з версією, що Порошенко не зовсім контролює всі процеси у країні. Однак стверджувати, ніби йдеться про повноцінний реванш і повзучу контрреволюцію в країні, поки що зарано, зазначає тижневик. Петро Порошенко іноді радше весільний генерал, ніж самодержець. Навіть якби він і захотів ним бути, то це практично неможливо зробити. Позаяк навіть у його команді бродіння не припиняється ні на мить і вся ця різномаста публіка, яка ходить під прапором його імені, тримається купи лише задля виживання та інших шкурних інтересів. На цьому наголошується в статті «…Миші в танець».

У цьому ж числі «Український тиждень» досліджує – наскільки ефективно відбуваються в державі реформи силовий структур. Найзакритіше силове відомство в Україні лишається СБУ, переконує видання. І не лише через секретність. Спецслужба навіть «косметичного ремонту» демонструвати не бажає. Часом оприлюднить дані про свої по-справжньому успішні операції, як-от викриття і знешкодження організаторів так званої «бесарабської народної республіки» на Одещині. Але про оновлення і зміни воліє мовчати, її співробітники навіть ігнорують обов’язкове для всіх держслужбовців е-декларування. Тим часом за відомством донині тягнеться довгий слід порушень і зловживань, пов’язаних передовсім із незаконним тиском на бізнес. Тижневик зазначає, що сьогодні в Україні немає сфери життя, де реформи бодай не задекларовані. Однак у галузі безпеки ціна змін цілком очевидна: якщо й надалі грати в бюрократичний пінг-понг і хизуватися новими одностроями, то реванш неминучий, причому руками силовиків, серед яких не бракує тих, хто зараз своє перебування під присягою сприймає як момент, який треба «пересидіти до кращих часів». На цьому наголошується в статті «Порохова діжка».

П'ятий місяць поспіль на посаду глави Нацбанку шукають нового кандидата, констатує тижневик «Фокус». Чи буде це політична фігура, або перевагу віддадуть технократу, найближчим часом вирішить президент. Українські ж банкіри запевняють, що їх цікавить не стільки особистість майбутнього глави НБУ, скільки його дії. У матеріалі «Хто б це не був» тижневик розповідає, що саме фінансисти очікують від нового глави Нацбанку.

Україна в 2017 році зберегла сумний титул економічно невільної країни Європи і опустилася на 15 сходинок у світовому рейтингу економічної свободи, інформує тижневик «Новое время». Однак, як переконують експерти видання, не буває країн, приречених на бідність і несвободу. Багато з того, що здається зараз виключно пострадянським феноменом, якихось 30 років тому було загальнопоширеною практикою навіть в просунутій Канаді. І нехай там не було олігархів, більшість проблем, властивих капіталізму «для своїх», – політично захищені монополії, зв'язки між політиками і орієнтованим на отримання ренти бізнесом – мали місце і там. Їх вдалось подолати за допомогою економічної освіти. Для канадських політиків в якийсь момент стало просто неможливо продовжувати курс, що втратив підтримку в суспільстві. Тепер і Україні лишилось лише обзавестися політиками, яким не наплювати, що про них думає народ, наголошують експерти.

А в матеріалі «Економіка майбутнього» «Новое время» пише, що в Україну повертають старі схеми, а реформи буксують. Однак у держави все ще є шанс до 2030 року стати вдвічі багатшою, ніж зараз. Для цього країні потрібні 2 мільйони підприємців і національна ідея. Ці люди абсолютно по-іншому будуть дивитися на владу, оцінювати лідерів. І зовсім по-іншому формулювати перспективу, за яку вони готові проголосувати.


Навіщо президент хоче обмежити гласність у судах

У вівторок, 3 жовтня, парламент знову розгляне внесений президентом законопроект №6232, що дає старт судовій реформі. Документ, серед іншого, передбачає зміни до Кодексу адміністративного судочинства, Цивільно-процесуального і Господарсько-процесуального кодексів.

Правозахисники та ЗМІ закликають Раду не підтримувати законопроект. На їх думку, він містить положення, які зроблять правосуддя непрозорим для суспільства. До вівторка громадськість ще має час висловитися.

Що сталося?
У 2015 році після наполягань громадських організацій в українському законодавстві з’явилася норма про те, що у відкритих судових засіданнях не потрібен дозвіл на відеозйомку портативними відеокамерами. За словами правозахисників, саме завдяки відеофіксації багато людей дізнавалися, що насправді відбувається в судах.
Натомість тепер влада хоче, щоб можливість відеозйомки у відкритих судових засіданнях залежала від волі головуючого судді.
Так, президентський законопроект дозволяє суддям заборонити фотофіксацію, відеозапис чи трансляцію, якщо вони "заважають перебігу судового процесу". Правозахисники називають цю норму "необмеженим правом судді закрити процес для громадськості з надуманих мотивів".

...

Кому це все вигідно?
Коли Роман Куйбіда на засіданні утвореної президентом Ради з питань судової реформи привертав увагу до цих положень, вирішальний голос мали судді та Адміністрація президента.
"Згадуючи, хто прописав ці норми і заперечував проти необхідності їх змін у Раді з питань судової реформи, то це були голови вищих судів та Адміністрація президента... Це була ефективна співпрація АП із суддями. Де вигідно АП, там судді йшли на поступки, а там, де було вигідно суддям – поступалася Адміністрація президента", – каже експерт.

Депутатка Олена Сотник згадує обіцянки президента Порошенка, коли той презентував судову реформу.
"Перше, що він говорив, – це що суди стануть відкритими. Це буде запобіжником для боротьби з корупцією та необ’єктивним розглядом справ. Це був один з аргументів, коли "продавалася" судова реформа. А тепер, як тільки депутати проголосували конституційні зміни щодо правосуддя, з’явився технічний законопроект, який відкатує становище із відкритістю у судах", – каже народна депутатка.


Не мовчати, а висловлювати свої позиції, – пропонує громадським організаціям та юристам адвокатка родин Небесної Сотні Марина Ліліченко.

"Якщо будемо мовчати, будемо пожинати свої плоди", – каже вона.

Більше того, адвокатка вважає, що громадськості потрібно впроваджувати функціональні механізми за прикладом Громадської ради доброчесності, які тиснули би на владу, щоб не допустити обмеження прав та свобод людини.
Олена Сотник закликає громадські організації оприлюднювати свої заяви до вівторка, 3 жовтня.
...



Зниження цін на м'ясну продукцію в Україні очікується в найближчі тижні, повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.
8 вересня 2017 року

(30-09-2017 15:49)ШВАРЦ :  Куриное филе уже по 98, 9.

Антимонопольный комитет начал исследование рынка куриного мяса на предмет злоупотребления крупнейшим производителем – компанией МХП (Наша Ряба) своим монопольным положением.

О том, что происходит на рынке пищевых продуктов в Украине, рассказал председатель Антимонопольного комитета (АМКУ) Юрий Терентьев. Так, по его словам, больше всего на украинских рынках подорожало мясо. Речь идет, в первую очередь, о говядине, свинине и курятине.
...
«Больше всего подорожала курятина, которая считалась одним из самых употребляемых видов мяса. За последний год некоторые позиции курятины подорожали до 50%», — отметил Терентьев.

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 02-10-2017 15:26 Шкодчук.)
Шукати всі повідомлення учасника
vetalkiev Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 2 351
Приєднався: Nov 2005
KIEV OBOLON
SKODA 1.8 turbo(AGU)+ГБО
Повідомлення: #13546
02-10-2017 22:14 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Украина привлекла 3 млрд долл. от размещения евробондов на 15 лет, – Порошенко
А для чего разместили??? Да для того, чтобы не выполнять требования МВФ по антикоррупционным судам... Боятся. Вообщем, ползучий реванш продолжается...
Шукати всі повідомлення учасника
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #13547
03-10-2017 08:17 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Совокупный государственный прямой и гарантированный долг Украины в августе вырос на 2,1% до $76,56 млрд

Об этом свидетельствуют данные Министерства финансов, передает "ДС".

По данным министерства, государственный и гарантированный государством долг на конец августа составил 1 958,37 млрд гривен (76,56 млрд долларов) против 1 957,7 млрд гривен (75,01 млрд долларов) по сравнению с июнем.

Отметим, что прямой внешний долг, по сравнению с июнем, вырос на 0,06 млрд долларов до 37,30 млрд долларов, прямой внутренний долг составил 0,78 млрд долларов. Гарантированный государством долг составил 296,71 млрд гривен, или 11,60 млрд долларов.


Рада ухвалила президентський законопроект про судову реформу

Верховна Рада ухвалила в цілому президентський законопроект №6232 "Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу, Цивільного процесуального кодексу, Кодексу адмінсудочинства України та інших законодавчих актів", який входить до пакету судової реформи. Відповідне рішення підтримали 234 нардепи.


Интересно посмотреть на поименное голосование в Раде, кто слился в едином порыве с фракцией Петра Алексеевича, кроме Народного фронта? Оказывается, это:
- Фракція Політичної партії "Опозиційний блок" (20 голосов)
- Група "Партія "Відродження" (17 голосов)
- Група "Воля народу" (10 голосов).....


http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/...g_id=14649

Фракція ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА"
Кількість депутатів: 138
За:111 Проти:5 Утрималися:1 Не голосували:8 Відсутні:13

Фракція Політичної партії "НАРОДНИЙ ФРОНТ"
Кількість депутатів: 81
За:70 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:6 Відсутні:5

Фракція Політичної партії "Опозиційний блок"
Кількість депутатів: 43
За:20 Проти:2 Утрималися:0 Не голосували:11 Відсутні:10

Фракція Політичної партії "Об’єднання "САМОПОМІЧ"
Кількість депутатів: 26
За:0 Проти:18 Утрималися:0 Не голосували:5 Відсутні:3

Група "Партія "Відродження"
Кількість депутатів: 26
За:17 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:5 Відсутні:4

Фракція політичної партії "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина"
Кількість депутатів: 20
За:0 Проти:9 Утрималися:0 Не голосували:3 Відсутні:8

Фракція Радикальної партії Олега Ляшка
Кількість депутатів: 20
За:1 Проти:0 Утрималися:5 Не голосували:13 Відсутні:1

Група "Воля народу"
Кількість депутатів: 19
За:10 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:6 Відсутні:3

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 03-10-2017 12:54 Шкодчук.)
Шукати всі повідомлення учасника
LUPUS Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 4 064
Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #13548
03-10-2017 13:27 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Шкодчук
ти мене випередив щодо судової реформи

навіть не хочу коментувати назви фракцій, що віддали свої голоси... яка реформа такі й голоси
питання в іншому:
1) емігрант тут розповідав про 100500 правок від БЮТ та Самопомочі, через які минулого разу було лише 33 голоси, то невже усі правки розглянули? Упал и качаюсь Hello! чи нам знову казали "не зовсім правду"?)))
2) я звісно ЗА судову реформу, от тільки в нинішньому вигляді, це скоріше не реформа, а посилення впливу президента на судову гілку влади, замість того, щоб зробити її дійсно незалежною Недоумение
3) гласність, це з проекту закону:
6. Трансляція судового засідання здійснюється з дозволу суду. Якщо всі учасники справи беруть участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції, здійснюється транслювання перебігу судового засідання в мережі Інтернет в обов'язковому порядку.
7. Проведення в залі судового засідання фотозйомки, відеозапису, а також трансляція судового засідання повинні здійснюватися без створення перешкод у веденні засідання і здійсненні учасниками судового процесу їхніх процесуальних прав. Суд може визначити місце в залі судового засідання, з якого має проводитися фотозйомка, відеозапис.
8. У разі якщо суд дійде висновку, що фото-, кіно-, теле- чи відеозйомка, а також транслювання перебігу судового засідання по радіо і телебаченню, в мережі Інтернет заважають ходу судового процесу, суд може заборонити або обмежити їх проведення, про що постановляє вмотивовану ухвалу.



в той же час дивлюсь на закон щодо підвищення пенсій... і
усе без змін Повбывав бы
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/...g_id=14658
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/...g_id=14657
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/...g_id=14656
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/...g_id=14655
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/...g_id=14654
Шукати всі повідомлення учасника
smile Немає
Бородатий адмін
*****

Повідомлень: 7 336
Приєднався: Jul 2005
Київ
A5TDI.DSG, Golf+TDI.DSG, Micra1.2AT
Skype IDecho123
Повідомлення: #13549
03-10-2017 15:26 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

занятная логика у зраднюков. Курить

сначала орут - где судовая реформа, клята шоколадна падлюка!!!

потом, когда закон приняли - ага!!!!! хреновый закон!!!! ага!!! смотрите, кто за него голосовал!!!!

а вот давайте посмотрим, кто же голосовал. но сведем в табличку. для наглядности.

фракциядепутатовзапротиввоздержалисьне голосовалиотсутствуют
БПП13811151813
НФ81700065
Опозиційний блок4320201110
САМОПОМІЧ26018053
Відродження26170054
Батьківщина2009038
Ляшко20105131
Воля народу19100063
Всего3732293465747

и шо мы видим. всего в зале (373 - 47) = 326 депутатов.
для принятия закона надо (326 / 2) = 163 + 1 голос.
БПП + НФ = 111 + 70 = 181 голос.

шо там голосовали остальные - уже неважно в принципе. но зраднюкам - очень важно. потому шо падлюка шоколадная. а то, что всякие самонемічні батьківщини на самом деле притормаживают реформы изо всех сил, то это как то выпадает из их логики.

ну-ну.
Курить

Moscovia deletum est!

vim it!^[:wq
(Востаннє це повідомлення було змінене: 03-10-2017 15:26 smile.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
pup Далеко
Айболит

Повідомлень: 3 626
Приєднався: Jun 2012
Харьков
Octavia A5FL
Повідомлення: #13550
03-10-2017 15:31 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Аналіз свідчить про те, що обсяги фактичного виробництва менші, аніж закладені в тариф.
Відхилення показує, наскільки відрізняється фактичне виробництво щодо закладеного в тариф виробництва теплової енергії

Онлайн-мапа, яка містить інформацію щодо 235 теплопостачальних підприємств України


(03-10-2017 15:26)smile :  занятная логика у зраднюков. Курить
сначала орут - где судовая реформа, клята шоколадна падлюка!!!

потом, когда закон приняли - ага!!!!! хреновый закон!!!! ага!!!

шо там голосовали остальные - уже неважно в принципе. но зраднюкам - очень важно. потому шо падлюка шоколадная. а то, что всякие самонемічні батьківщини на самом деле притормаживают реформы изо всех сил, то это как то выпадает из их логики.

ну-ну.
Курить

1.У кодексах з'явилися слова, які суддям треба буде трактувати на свій розсуд, наприклад, "малозначна справа", "грубе порушення закону", "суттєві негативні наслідки".
2.Прокуратура отримала можливість ставати учасником будь-якої справи;
3.Корупціонери - закриття всіх проваджень проти них, де слідство не завершилося за два місяці після оголошення підозри.

Охендовський, Насіров, Мартиненко і інші підозрювані у Антикорупційним бюро та Антикорупційною прокуратурою можуть відкорковувати шампанське.
Happy Birthday
Как там у smile - "падлюка шоколадная"?
ну-ну.
Курить
(Востаннє це повідомлення було змінене: 03-10-2017 15:37 pup.)
Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 


Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Украина. Прыжки к восстановлению ...или в бездну.. smile 2 633 408 367 09-02-2022 12:11
Останнє: MaksymS
  Интервью Чичваркина про Украину власть и шаги к востановлению Firestarter 2 1 985 23-10-2017 19:06
Останнє: Dimon325

Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 15