Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Волюнтаристические метания Саакашвили
Автор Повідомлення
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #2611
21-09-2017 21:59 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

Например,

19 ВЕРЕСНЯ 2017, 17:33 Поіменне голосування про підтримку поправки №75 народних депутатів Яніцького В.П., Алєксєєва С.О. до розділу II проекту Закону про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів (№6232)

За-54 Проти-8 Утрималось-27 Не голосувало-243 Рішення-Не прийнято
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/...g_id=14054
Фракція ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА" - За:23 Проти:0 Утрималися:15 Не голосували:76 Відсутні:24

ps
Яніцький Василь Петрович
Член депутатської фракції ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА"

Алєксєєв Сергій Олегович
Член депутатської фракції ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА"
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/site2/p_deputat?d_id=17993

Алексе́ев Серге́й Оле́гович (род. 9 февраля 1977[2]) — заслуженный юрист Украины, народный депутат Украины VIII созыва. По версии Всеукраинского ежегодного конкурса Союза юристов Украины «Юрист года» Сергей Алексеев был награждён званием «Юрисконсульт года — 2012»[1].

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 21-09-2017 22:11 Шкодчук.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
smile Немає
Бородатий адмін
*****

Повідомлень: 7 336
Приєднався: Jul 2005
Київ
A5TDI.DSG, Golf+TDI.DSG, Micra1.2AT
Skype IDecho123
Повідомлення: #2612
21-09-2017 22:04 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

(21-09-2017 21:53)smile :  
(21-09-2017 21:48)Шкодчук :  
(21-09-2017 21:45)smile :  ага. фиксируем. полная неявка 138 из 450 депутатов - безусловная причина непринятия любого закона. так ?
Facepalm

отлично.

сколько поправок сегодня прошли, и из скольки ?

Курить

ладно, я ухожу, сегодня больше некогда. вижу, что нет понимания того, что принятие того или иного закона не зависит напрямую от президента, в отличие от эрефии (а многие представляют себе, что у порошенка такие же возможности, если не как у путина в эрефии, то как у саакашвили в грузии в свое время, хотя теперь за ним прокуратура грузии скучает).
но, чуйствую, что скоро за утверждение "порошенко виноват в отсутствии той или иной реформы" буду выписывать предупреждение по пункту 4.2.4 правил форума. бо отсутствие навыков логического мышления у многих начинает надоедать.

Курить

Moscovia deletum est!

vim it!^[:wq
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #2613
21-09-2017 22:07 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

smile, прокомментируете выше пост?
основываясь на логическом мышлении.... Smile

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 21-09-2017 22:07 Шкодчук.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
LUPUS Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 4 064
Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #2614
21-09-2017 22:55 Волюнтаристические метания Саакашвили

Посмішка,
1) чому я маю коментувати якусь маячню з соц мереж?
2) Оніщенко та Кононенко тобі можуть розповісти щодо ключових голосувань та хто (петя) їх організовує і як і за скільки.


Надіслано з iPhone
(Востаннє це повідомлення було змінене: 22-09-2017 07:41 LUPUS.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #2615
21-09-2017 23:15 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

(21-09-2017 22:04)smile :  но, чуйствую, что скоро за утверждение "порошенко виноват в отсутствии той или иной реформы" буду выписывать предупреждение по пункту 4.2.4 правил форума. бо отсутствие навыков логического мышления у многих начинает надоедать.

"Нового Порошенка" не буде
06 вересня 2017

Микола РЯБЧУК, публіцист
( http://pen-ua.com/chleny_pen_clubu/Ryabchuk.htm )

Маємо від шантажистської держави перейти до правової
....
Та моя давня метафора походила з популярного на той час мультиплікаційного серіалу про родину Сімпсонів, а точніше – з одного телесюжету. В ньому Мардж Сімпсон переконує чоловіка позбутися непотрібного йому пістолета, котрий завдає їм обом лише зайві клопоти. Гомер Сімпсон урешті погоджується. Мардж забирає в нього пістолет і хоче викинути на смітник. Проте помічає раптом своє відображення з пістолетом, – виглядає ефектно. Вона позує з ним перед дзеркалом, тоді по-ковбойському підкидає в повітря й ховає до торбинки. Шкода розлучатися з такою гарною цяцькою.

Поведінка української влади після одного Майдану й другого виявилась, на жаль, до болю подібною до поведінки сердеги Мардж. Тільки що тим пістолетом, якого вони мали викинути на смітник, була успадкована від попередників так звана шантажистська держава. Тобто – специфічний спосіб здійснення влади, заснований не на верховенстві права й рівності всіх перед законом, а на складній системі патрон-клієнтелістських взаємин та використанні підкупу й шантажу для досягнення політичних цілей.

Суть такої держави, як її описав на початку 2000-х американський дослідник Кійт Дарден, полягає у систематичній і, по-своєму, ефективній "грі з правилами" – замість чесної й послідовної "гри за правилами". Публіцисти часто змальовують суть цієї системи принципом: друзям – усе, ворогам – закон, приписуючи цю крилату фразу найчастіше Франсиско Франко або Беніто Мусоліні. Хоча вислів, найімовірніше, походить від мексиканського президента Беніто Хуареса, котрий ще в ХІХ столітті сказав: "Моїм друзям будуть амністії, моїм ворогам – уся суворість закону". Його співвітчизник Плутарко Кальєс майже дослівно повторив цю фразу 1924 року, обіймаючи посаду президента: "Всю підтримку й розуміння – моїм друзям, усю суворість закону – моїм ворогам".

Шантажистська держава, за Дарденом, складається з трьох ключових елементів. Перший: корупція, яку уряд не лише толерує, а й заохочує. Другий елемент: накопичення компромату, бо ж корупція хоч і толерується, проте відстежується відповідними органами. І третій: вибіркове застосування права, де й спрацьовує принцип "друзям – усе, ворогам – закон". При цьому "друзями" вважаються всі, хто виявляє належну лояльність до влади, натомість "ворогом" стає кожен, хто прямо чи опосередковано підтримує опозицію.

Шантажистська держава, за своєю природою, корумпована й неефективна. Проте вона забезпечує принаймні якийсь порядок та мінімальну функціональність державних органів. І в цьому сенсі – м'який авторитаризм Кучми чи дедалі твердіший авторитаризм Януковича помітно відрізнялися від дисфункціональної "демократії" часів Кравчука чи інституційного хаосу періоду Ющенка.

Шантажистська держава потребує, однак, концентрації влади. Без цього її керівники не мають достатніх ресурсів для підкупу своїх клієнтів – не конче готівкою, можна й контрактами чи посадами. Не мають належного контролю за виборчим процесом. Не підпорядковують собі, як хотілося б, усіх силовиків, медійників і навіть суддів. Це не означає, що мас-медії чи суди за Кравчука або Ющенка були незалежні. Це означає, що вони були більш диверсифіковані і могли, за законами ринку, продавати свої послуги не лише провладним клієнтам, а й опозиційним.

Демократія без верховенства права – карикатурна.
....
Петро Порошенко розумів цей суспільний запит. Про це свідчила, зокрема, його апеляція до афоризму сингапурського прем'єра Лі Кван Ю, виголошена напівжартом як настанова новопризначеному прокурору до боротьби з корупцією: "Почніть із того, що посадіть трьох своїх друзів. Ви точно знаєте за що, вони знають за що – і народ вам повірить". У цьому ж ключі сприймалося і залучення багатьох "революціонерів" до владних структур та призначення низки іноземців на урядові посади. Ішлося, ймовірно, не лише про фаховий досвід, а й про відсутність у "легіонерів" непотичних зв'язків в Україні та будь-яких зобов'язань щодо колишніх соратників і партнерів. Це й самому президенту давало можливість дистанціюватися від "любих друзів", посилаючись на непоступливість чужинців і неможливість усунути їх – з огляду на тиск Заходу.

Проте було значно більше сигналів і знаків, які вказували на неготовність і небажання Порошенка "жити по-новому", привчаючи до цієї "новизни" насамперед себе. Чи не першим дзвіночком такого роду було збереження старого складу Конституційного суду. Дарма що новообраний президент мав і право, й підстави змінити в ньому суддів принаймні за власною квотою, не кажучи вже про те, що більшість із них заслуговували на кримінальне розслідування за низку прийнятих на догоду Януковичу беззаконних рішень. Збереження цих людей (дотепер!) на посадах може видатись дивним, із погляду правової держави. Але з погляду держави шантажистської, воно є логічним: усі вони безнадійно скомпрометовані і перебувають на правовому гачку, а отже, у їхній слухняності можна не сумніватися. На відміну від новопризначених суддів, котрі хоч би якими лояльними були нині, не конче лишатимуться безвідмовними у майбутньому.

З тієї ж причини глава держави не зробив нічого для оновлення Центральної виборчої комісії. Дарма що повноваження багатьох її членів, включно з головою, давно минули. Не згадав президент ані разу й про ухвалення нового виборчого закону – перехід до суто пропорційної системи з відкритими партійними списками. Дарма що цей закон був частиною передвиборчих обіцянок його партії.

Перелік усіх тих ділянок, галузей та ситуацій, у яких Петро Порошенко так і не зміг розпочати "нове життя" із самого себе, зайняв би занадто багато місця: починаючи з небажання швидко і недвозначно розпрощатися зі своїм шоколадним та іншим бізнесом і закінчуючи позбавленням громадянства Міхеіла Саакашвілі – у традиціях вибіркового правосуддя часів Кучми та Януковича. Сподіватися, що за два роки, після переможних виборів, побачимо "нового Порошенка" (як на це натякають його прибічники), нема жодних підстав. Бо людина, яка не наважилась розпочати "нове життя", маючи від виборців колосальний мандат довіри після переможної революції, тим більш не наважиться цього зробити з багажем недовіри й розчарування, накопиченим українцями за п'ять років.

Виграти вибори в неправовій державі можна навіть із мізерним рейтингом, якщо мати достатній адмінресурс, слухняних суддів, силовиків, фіскалів і дружніх медіа-­олігархів. ­Леонід Кучма показав це ­1999-го, хоч ціну тієї його "перемоги" ми відчули трохи пізніше, на початку 2000-х, і до певної міри відчуваємо досі. Розпочати "нове життя" зі скелетами в шафі – неможливо. Після революції ми всі, включно з президентом, мали шанс їх позбутися і почати життя з чистого аркуша. Після п'яти років сумнівного врядування і ще сумнівніших виборів доведеться жити й далі з накопиченими скелетами. Політики, які творять і підтримують шантажистську державу, самі стають її жертвами і заручниками. Досвід Леоніда Кучми тут показовий.

Не зробивши вчасно й рішуче належних кроків у бік правової держави, Петро Порошенко неминуче й дедалі активніше мусить користуватися механізмами держави неправової, тобто шантажистської. Бо інакше, як показує досвід Ющенка, вона взагалі перестане бути керованою. Шантажистська держава потребує концентрації влади. Цей процес – накопичення повноважень і підпорядкування собі всіх структур, усіх "клієнтів" – не залежить від примх президента. Такою є загальна логіка обраного ним способу врядування. Не наважившись від самого початку чітко і послідовно, без жодних винятків грати за правилами, він мусить тепер дедалі ширше і винахідливіше гратися з правилами – не лише для збереження особистої влади, а й для утримання країни у більш-менш функціональному стані.

Сьогодні можемо мріяти про "нове життя" у віддаленому майбутньому, але для цього мусимо не допустити відновлення "старого життя" В найближчі два роки. А принагідно маємо подбати і про селекцію й кастинг нових лідерів – без скелетів у шафах та інфантильної (або й цинічної) обіцянки "нового життя" для народу, але не для себе.

Вічна пам'ять Героям...
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Миша Чех Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 14 629
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #2616
22-09-2017 06:56 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

ІМХО раніше Рябсук був більш дальнозорким

На фоні всіх попередніх урядів теперішній – відносно непоганий. Він принаймні заслуговує на трійку з мінусом. Усі попередні були безнадійними двійочниками. За винятком, може, недовговічного уряду Ющенка-Тимошенко (2000 рік).

Про це заявив публіцист, поет, прозаїк, перекладач, віце-президент Українського центру міжнародного ПЕН-клубу Микола Рябчук, пише Збруч.

Він уточнив, що під «урядом» розуміє і Президента, тобто «владу» загалом.

«А президентом тоді був Леонід Кучма – з усіма його відомими «подвигами». Інша річ, що сьогодні, у стані війни й інституційної руїни, Україна просто не може собі дозволити жити із посереднім урядом, головна чеснота якого – що він не такий поганий, як усі попередні», – сказав він.

Також Рябчук зазначив, що не вважає Прем’єра чи Президента свідомими брехунами – у сенсі цинічного, цілеспрямованого, широкомасштабного використання брехні як ключового елементу політики, як це роблять, скажімо, Путін чи Тимошенко чи робили не так давно Кучма із Януковичем.

«Порошенко та Яценюк – брехуни радше мимовільні, ситуаційні, в тому сенсі, що, як і більшість політиків, вони не виконують належною мірою своїх обіцянок і не дотримуються задекларованих принципів. Почасти – через брак політичної волі та наполегливості, але почасти – й через структурні обмеження та вимушені компроміси, яких не уникнути в реальній політиці», – вважає він. Читайте

більше тут: http://zik.ua/news/2016/04/12/mykola_rya...bne_689894

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
1.6 Немає
зажратый сеньор
*****
FC Skoda Club

Повідомлень: 5 900
Приєднався: Jun 2007
Київ, Сирець
антрацитовий тур
Повідомлення: #2617
22-09-2017 10:46 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

(21-09-2017 21:49)pup :  
(21-09-2017 21:44)1.6 :  
(21-09-2017 21:33)1.2HTP :  это, Шкодчук, Юля коза ! Бо не загнала депутатов от Петьки та Сеньки проголосовать ! И не зачем сперечатись...
а де глянути як хто голосував?
Ось тут
красно дякую

з того шо швидко продивився майже зажди ЗА голосувало близько 40 депутатів
якщо припустити що БПП мав віддавати близько 140, то й справді - самопоміч і йуля все похерили
smile, ТАК ? Курить

Магия MyCode
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #2618
22-09-2017 11:13 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

(22-09-2017 06:56)m.dreval :  ІМХО раніше Рябчук був більш дальнозорким

Мабуть, той час, що минув між цими двома публікаціями (а це більше року), щось нове показав?...

Зараз він дуже конкретно висловлюється:

...Не зробивши вчасно й рішуче належних кроків у бік правової держави, Петро Порошенко неминуче й дедалі активніше мусить користуватися механізмами держави неправової, тобто шантажистської. Бо інакше, як показує досвід Ющенка, вона взагалі перестане бути керованою. Шантажистська держава потребує концентрації влади. Цей процес – накопичення повноважень і підпорядкування собі всіх структур, усіх "клієнтів" – не залежить від примх президента. Такою є загальна логіка обраного ним способу врядування. Не наважившись від самого початку чітко і послідовно, без жодних винятків грати за правилами, він мусить тепер дедалі ширше і винахідливіше гратися з правилами – не лише для збереження особистої влади, а й для утримання країни у більш-менш функціональному стані.

Сьогодні можемо мріяти про "нове життя" у віддаленому майбутньому, але для цього мусимо не допустити відновлення "старого життя" В найближчі два роки. А принагідно маємо подбати і про селекцію й кастинг нових лідерів – без скелетів у шафах та інфантильної (або й цинічної) обіцянки "нового життя" для народу, але не для себе.


ps
я теж рік тому не думав, що все "настолько запущено" в цьому питанні....

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 22-09-2017 11:18 Шкодчук.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Predator_76 Немає
муж жены художника
*****

Повідомлень: 6 326
Приєднався: Mar 2008
Киев
Как у Бусёны Ивановны)
Повідомлення: #2619
22-09-2017 11:15 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

(22-09-2017 10:46)1.6 :  
(21-09-2017 21:49)pup :  
(21-09-2017 21:44)1.6 :  
(21-09-2017 21:33)1.2HTP :  это, Шкодчук, Юля коза ! Бо не загнала депутатов от Петьки та Сеньки проголосовать ! И не зачем сперечатись...
а де глянути як хто голосував?
Ось тут
красно дякую

з того шо швидко продивився майже зажди ЗА голосувало близько 40 депутатів
якщо припустити що БПП мав віддавати близько 140, то й справді - самопоміч і йуля все похерили
smile, ТАК ? Курить
они все скакали на свадьбе родственника югы луценка за бабло и тачки совсем не из бюджета ))) какие голосования, тут свадьба )))
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Лёха Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 3 938
Приєднався: Oct 2006
Киев
Octavia A5 FL1.6MPI Combi (CHGA+ГБО)
Повідомлення: #2620
22-09-2017 12:35 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

(21-09-2017 22:04)smile :  но, чуйствую, что скоро за утверждение "порошенко виноват в отсутствии той или иной реформы" буду выписывать предупреждение по пункту 4.2.4 правил форума. бо отсутствие навыков логического мышления у многих начинает надоедать.
Курить
президент имеет право вносить законопроекты на рассмотрение в раду... + БПП... а так да, логики у нас нет ваще...

Арфография... эта как канг-фу. Настаящие мастира ею биз надабнасти ни пользуюцца!!!©
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Відповісти 


Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Михаил Саакашвили/მიხეილ ნიკოლოზის ძე სააკაშვილი, да или нет? ПетроФФ 23 9 106 16-08-2018 22:19
Останнє: Шкодчук

Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 18