Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Внутренние враги Украины.
Автор Повідомлення
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #3041
18-09-2017 15:56 RE: Внутренние враги Украины.

(18-09-2017 15:33)Predator_76 :  юга луценко найдет виноватого...
Найти - может, и найдет, но дальше будет пшик.... как с этим обвинением..

Суд оправдал пророссийских участников одесской трагедии 2 мая, но их собираются снова задержать (обновляется, фото, видео)

18 сентября

Городской суд Черноморска полностью оправдал группу из 20 антимайдановцев, которых обвиняли в организации и участии в массовых беспорядках, произошедших 2 мая 2014 года в центре Одессы.
Пятерых фигурантов, находившихся под стражей, освободили.

....

Оправдательный приговор коллегия судей под председательством Филиппа Журавля зачитывала несколько часов, передает корреспондент «Думской».

Суд констатировал, что убедительных доказательств вины обвиняемых Сергея Долженкова и других прокуратура не представила: «Нет ни одного доказательства, подтверждающего обвинение.
Более того, обвинение даже не пыталось доказать вину».
Следствие, как считают служители Фемиды, было проведено из рук вон плохо.


Например, Греческую и торговый центр «Афины» осмотрели только через две недели после трагедии.
Коллегия отказалась принимать во внимание показания главного свидетеля обвинения Александра Посьмиченко из-за неустранимых противоречий, а также предъявленные прокурорскими фото- и видеоматериалы, поскольку это копии, а не оригиналы.Зато были приобщены фотографии свидетеля стороны защиты Александра Лесика. Учтены и его показания, что пророссийские активисты были без оружия и «в пляжных тапочках», а проукраинские – вооружены до зубов, хорошо организованы, «а у некоторых были наколоты татуировки в виде свастики».
Также признаны недопустимыми доказательствами протоколы опознания фигурантов свидетелем Посьмиченко. Во-первых, он опознавал их по фотографиям, а не вживую, что является нарушением. Кроме того, для опознания, кроме фото обвиняемых, прилагались фото известных голливудских актеров и футболиста Дэвида Бекхэма – суд считает, что это сделали специально, чтобы Посьмиченко было легче «узнать» того же Долженкова.
«Обвинение не смогло опровергнуть заявление защиты о том, что подсудимые просто помогали милиционерам охранять порядок», — говорится в приговоре....


ОБНОВЛЕНО В 16:23. В зал суда зашли сотрудники прокуратуры и СБУ, прессу выгнали. Судя по всему, сейчас Долженкова и других будут задерживать по другому делу. Здание оцеплено сотрудниками Нацгвардии и полиции. Рядом стоят активисты патриотических организаций.
ОБНОВЛЕНО В 16:33. Задержали только Долженкова и россиянина Мефедова. Судя по всему, им объявляют о подозрении по 110-й статье — «посягательство на территориальную целостность».





(18-09-2017 15:50)Railnolds :  Гончаренко это вообще политическая проститутка. Сынок бывшего мэра, который сбежал после майдана. Забыл фамилию.

Да у вас там Санта-Барбара... родственник на родственнике...

Вчера состоялась внеочередная сессия одесского муниципалитета, на которой был избран секретарь горсовета Одессы. Им стал один из близких соратников народного депутата и экс-главы облсовета Одессы Алексея Гончаренко, представитель "Блока Петра Порошенко" Алексей Потапский. Потапский женат на сестре Гончаренко, и возглавляет областное коммунальное издательство "Черноморье"...

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 18-09-2017 16:07 Шкодчук.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Миша Чех Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 14 629
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #3042
18-09-2017 16:09 RE: Внутренние враги Украины.

Песец!

ИМХО Одно из двух.
Либо пропроссийски настроенный, или, что хуже, прлплаченный россиянами судья.
Или же наши юристы просто не в состоянии уже грамотно довести дело до суда.

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 18-09-2017 16:10 Миша Чех.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
vetalkiev Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 2 351
Приєднався: Nov 2005
KIEV OBOLON
SKODA 1.8 turbo(AGU)+ГБО
Повідомлення: #3043
18-09-2017 19:18 RE: Внутренние враги Украины.













(Востаннє це повідомлення було змінене: 18-09-2017 19:45 vetalkiev.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Predator_76 Немає
муж жены художника
*****

Повідомлень: 6 326
Приєднався: Mar 2008
Киев
Как у Бусёны Ивановны)
Повідомлення: #3044
18-09-2017 20:31 RE: Внутренние враги Украины.

Ещё раз повторюсь, виноват будет некий проектант, на которого юга луценко спустит всех собак. А там тендер тз откаты своя фирма - нет никаких доказательств, все хорошо.
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Nemo78 Далеко
УКРАЇНЕЦЬ
*****

Повідомлень: 3 648
Приєднався: Sep 2008

2,8 TDi
Повідомлення: #3045
18-09-2017 22:39 RE: Внутренние враги Украины.

(18-09-2017 20:31)Predator_76 :  Ещё раз повторюсь, виноват будет некий проектант, на которого юга луценко спустит всех собак. А там тендер тз откаты своя фирма - нет никаких доказательств, все хорошо.

Цікаво цей проект проходив держ експертизу, і всі тендера відігрались в прозоро.

25%
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #3046
19-09-2017 08:47 RE: Внутренние враги Украины.

(18-09-2017 15:30)m.dreval :  
(18-09-2017 15:17)pup :  Олександр Турчинов заявляє, що існують свідчення, які вказують на вимагання Петром Порошенком акцій приватних структур.

Я удивлен Четвер, 15 вересня 2005, 13:45

У лютому — вересні 2005 року обіймав посаду Голови Служби безпеки України. Курить

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D1%...0%B8%D1%87

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 19-09-2017 08:50 Шкодчук.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
vetalkiev Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 2 351
Приєднався: Nov 2005
KIEV OBOLON
SKODA 1.8 turbo(AGU)+ГБО
Повідомлення: #3047
19-09-2017 08:56 RE: Внутренние враги Украины.

Телевізійні маніпуляції серпня: Час визнати, що «Інтер» — зливний бачок


Kateryna Handziuk
Осьо виписка по зарплатній карті.
Це зарплата за серпень, відпускні та відсотки, які нараховує мені банк на залишки по карті. Я досі живу у квартирі моїх батьків і не планую купувати нерухомість, бо життя бентежне, світ великий, аренду платити вигідніше, ніж іпотеку. Я не маю власного авта і не вмію нормально паркуватися, аби хотіти власне авто, тому мене возить службовий ланос. І то рідко, у нас тут, знаєтє лі, в місцевому самоврядуванні жорсткі ліміти. При цьому я не жаліюся на життя і не вважаю, що треба хизуватися чиновнику бідністю. Мене влаштовує навіть зарплата на службі, я можу дозволити собі багато речей і думаю, що живу непогано. Я п'ю з вами пиво в одних барах на райончику, котики, і ви це знаєте. У нас надто маленьке місто, аби приховувати свої статки.
А оце я тегаю вам Артем Антощук. Артем - начальник управління захисту економіки в Херсонській області. Осьо його декларація https://goo.gl/GBVYxu
У Артема машини, землі, квартири і дружина, як заведено у міліціонєров, добре заробляє і його содєржит, вєрім, чо уж. В принципі, мене мало хвилюють статки чесного поліціянта Артема, бо все одно буде чергова революція, в якій непереатестована по-людськи поліція згорить, але от шо обурює.
Вже через третю людину нам з першим заступником міського голови Игорь Козаков передають пропозиції від Артема. Полягають вони в наступному.
Для Управління захисту економіки аксіоматично, що міська влада краде бюджетні гроші у кількості 30% з усього. За версією Артема вони розподіляються між нами пропорційно. Але ви не думайте, що Артема хвилює неподобство у вигляді ймовірного розкрадання коштів. Артем наполегливо просить свої 3%. Артем дістав вже їх просити. Артеме, навіщо вони вам, у вас така багата дружина! Допоки ці 3% йому не віддадуть, він погрожує затягати по допитах у лівих справах всіх, хто не платить дань. Благо, шісток у мусорів завжди в ізбиткє, є кому катать безсенсові заяви.
Так, наприклад, мене допитували щодо того, чому я працюю всупереч рішенню плєнуму ВЦСПС, адже це корупція. Справа кримінальна. За плєнум совєцкіх профсоюзов. Бо не чтіть плєнум - це корупція. Є кримінальна справа за те, що біля Головпоштамту поклали плитку прямо на старий асфальт, а може він би комусь знадобився, чого його не зняли, прям на нього поклали, зовсім здуріли. Є кримінальні справи про зниклі фундаментні блоки школи, які, власне, стали фундаментом, але як ти тепер це доведеш, чиновнику, давай, доводь. Походи, друже, щодня в поліцію, а там може більш зговорчівим станеш. Ти став справжнім українським чиновником, якщо фраза "63 стаття" викликає у тебе сумну посмішку.
Всі ці фантазії Артема Антощука мають на меті якось примусити сотруднічять. Бо от ті переговорщики, які приходили, саме це і роблять. Описують переваги. Артьом прікроєт! Окремий привіт тим численним співробітникам, які так яросно кидаються виконувать усі накази керівництва, а коли спитаєш, нафіга, опускають очі, кажуть, ну ти ж розумієш, наказ. Ні, не розумію. Старанні виконавці мене бісять ще більше, ніж ті, хто віддає накази.
В зв'язку з цим, Артеме Ігоровичу, ось вам моя відповідь. Шоб не передавать через посильних, я краще публічно озвучу.
1. Платить мусорам за пижжені гроші може лише політик, який мріє все життя залишатись на посаді типу голови сільради чи начальника управління. Добровільно сідать на ланцюг акабів, коли на меті політична кар'єра - недальновидно.
2. Для того, аби сплатить вам 3% з 30%, які ви всім брешете, що ми тут крадем, мені їх і справді треба вкрасти. А я цього не робитиму, навіть ціною нашої з вами потенційної дружби (сарказм). У мене інше бачення того, чим має займатись посадова особа.
3. Я не бачу сенсу звертатись в правоохоронні органи, бо в Херсоні це все так прогнило, що нема такої заяви, таємниці чи слідчої дії, яку тобі не віддадуть за суму від 100 до 500 доларів. Ваші ж колеги вас побриють на бабло у разі моєї офіційної заяви, але цього недостатньо.
4. Тому я дуже хочу, аби вас звільнили, але нам так не пощастить, принаймні, поки в області працюватиме ваш собутильнік, то хай може деінде переведуть. Бо доведеться далі присвятить вам кілька рубрик і все ж розказати та показати, де ви просто обілєтілі людей, аби не давати реальним справам ходу, в де регулярно носять по 3-5%.
5. Я не розумію, чого всі мовчать. Всі ржали зі слова хунта, али ми живем реально у країні, де мусорська хунта править бал, і мені це капєц як набридло. Бо це і є те, що ви називаєте корумпованою системою. Ти потрапляєш всередину і ти змушений красти, бо або ти разом з мусором, що тебе покриває, крадеш, або мусор дістає тебе так, що ти йдеш і тебе міняють на більш сговорчівого і покладістого.
6. Артеме Ігоровичу, ані я, ані мої колеги не планують з вами домовлятися і не плануємо вам платити. Бо ви, окрім того, що рекетір в погонах, ви ще поганий правоохоронець. Бо не знаєте, де крадуть і хто краде. Або робите вигляд, що ще гірше. Ви звітуєте якимись дрібними затриманими клєрками, тоже ок, тоже треба, але осліпли і не бачите, наприклад, депутатськіх шалостєй. А в деякі сфери навіть боїтесь дивитись.
7. Наостанок моя вам пропозиція. Чєм богати. Пришліть гонца, заберіть свої 3% з моїх зароблених на службі статків, якщо вже вам так треба гроші. Це 574,75 грн. Чи карточку прівата в лічку киньте, я на неї скину через термінал, але тоді бєз мєлочі, не обіжайтесь.
Колеги з інших міст і органів влади, я переконана, що у вас так само, але ви здебільшого залякані або звикли платити. Так ми з вами нову країну не побудуємо. Кого тут потегать? Кому цей пост показать? Хто ще не знає, що в державі сьогодні отак все працює? Скільки таких антощуків з багатими дружинами по всій Україні сидить? Юрій Луценко, Арсен Аваков, скільки лайків зібрати під цим постом, аби хоч щось змінилося?
Ми мали б спільну роботу робить з правоохоронцями, на одну ж державу працюєм. А замість цього що?
[Зображення: cbd238488af22d6002b16a0d14844b6e.jpg]
(Востаннє це повідомлення було змінене: 19-09-2017 09:10 vetalkiev.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
smile Немає
Бородатий адмін
*****

Повідомлень: 7 336
Приєднався: Jul 2005
Київ
A5TDI.DSG, Golf+TDI.DSG, Micra1.2AT
Skype IDecho123
Повідомлення: #3048
19-09-2017 14:39 RE: Внутренние враги Украины.

(15-09-2017 08:03)m.dreval :  І ще. Я ніколи не чув, щоб за кордоном цінилися наші юристи з господарського права. Ніколи.

о. наші українські юристи з господарського права, то є великі люди. особливо в компаніях, які виросли до створення юр.підрозділу. в основному ці великі люди сидять на візуванні договорів. якщо їх великі справи (кава, чай, дописи в інтернеті про те, як у нас в країні все дуже погано, кругом зрадники, та інші дуже важливі речі) їх не відволікають, то можуть поміняти в договорі кілька слів місцями. самі договір ніколи не складають, бо дуже зайняті, і взагалі, "то ваш договір, вам краще знати, що ви від нього хочете".
тому ниці неюристи шукають зразок договору в інтернетах, вписують предмет договору, порядок оплати і інші суттєві умови та надають дуже шановним юристам з господарського права на візування. головні правки зазвичай дає до договору бухгалтерія, але хто вони такі, ці бухгалтери? це ж ті самі ниці неюристи.
найвищий клас вони зазвичай демонструють, коли звертаєшся до них з прямими питаннями щодо документів з інших компаній. наприклад, недавно я був просто вражений рівнем аналізу та відповідальності - запитав, чи дозволяє ліцензійна угода Adobe Acrobat Reader DC використовувати його в нашій фірмі (з усіма особливостями нашої фірми) так само безкоштовно, як і звичайним користувачам, які користуються ним на особистих компах в особистих цілях. Глибина думки мене особисто дуже вразила:
"На Ваш запит щодо того, чи дозволяє ліцензійна угода Adobe Acrobat Reader DC використовувати його в нашій фірмі (з усіма особливостями нашої фірми) так само безкоштовно, як і звичайним користувачам, які користуються ним на особистих компах в особистих цілях, повідомляємо, що умови використання Adobe Acrobat Reader DC викладені в ліцензійній угоді Adobe Acrobat Reader DC." крапка. просто блискуче. Laughing
Я вирішив в майбутньому давати їм запити лише надруковані на бракованому принтері, щоб ускладнити роботу файнрідера, аби вони не просто запит повторили за допомогою Ctrl-C Ctrl-V, а хоча б набрали його руками самостійно. Упал и качаюсь

Hello!

Moscovia deletum est!

vim it!^[:wq
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
pup Далеко
Айболит

Повідомлень: 3 626
Приєднався: Jun 2012
Харьков
Octavia A5FL
Повідомлення: #3049
19-09-2017 14:53 RE: Внутренние враги Украины.

Вот всё таки хорошо жить в правовом государстве.
В нём всё решается только по закону...по закону отпускают преступников, по закону преследуют тех, кто не согласен с этим.
Ибо неча бунтовать, на это закон есть, он решит.
По закону, по правилам, по инструкциям не преследуют преступников, но по закону же травят тех, кто говорит об этом.
Не, ну а как? Ведь закон один для всех.
Нарушил - отвечай.
Полиция открыла еще одно дело из-за столкновений возле суда по "делу 2 мая"

Может просто закон плохой? Или не те им пользуются?
Или не так пользуются?
Или кто-то на самом верху так и задумывал, назначая ген.прокурора, министра МВД, рук. Нац. гвардии.?
Тот кто блокирует создание антикоррупционного суда и требует срочного аудита НАБУ неведомым мутняком?
Ведь не понесли наказания "расследователи" убийств на Майдане, стрельбы в Хмельницком СБУ,
И не возбуждены дела по остановке поезда, лже минирования границы....
И всё ж по закону! Курить
[Зображення: 7719b9f1db072e1bf72c4fe01d1265de.jpeg]

Активисты атаковали суд в Черноморске: полиция применила газ
(Востаннє це повідомлення було змінене: 19-09-2017 15:13 pup.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
ШВАРЦ Немає
Banned

Повідомлень: 2 916
Приєднався: Jun 2010
Харьков
Jetta
Повідомлення: #3050
19-09-2017 14:58 RE: Внутренние враги Украины.

(19-09-2017 08:47)Шкодчук :  
(18-09-2017 15:30)m.dreval :  вимагання Петром Порошенком акцій приватних структур.

У лютому — вересні 2005 року обіймав посаду Голови Служби безпеки України. Курить

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D1%...0%B8%D1%87
400 Bad Request
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Відповісти 


Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  кацапия и кругом адни враги )))) LUPUS 4 372 787 988 16-02-2022 11:46
Останнє: MaksymS

Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 17