Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Волюнтаристические метания Саакашвили
Автор Повідомлення
Railnolds Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 6 624
Приєднався: Jun 2015
Одесса, Украина
Skoda Fabia Combi III, CUSB 1.4 TDI, МКПП, 2015
Повідомлення: #2401
13-09-2017 20:28 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

(13-09-2017 19:08)Владимир_ :  Сегодня суд арестовал на 2 месяца деятеля из Франковска, который с погранцами буцкался 10-го в Шегинях. По криминалу. Недоумение
Наивняшка, думал если Михо не тронут, то и ему тоже с рук сойдет.
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
1.2HTP Немає
CAXA
*****

Повідомлень: 9 520
Приєднався: Sep 2006
Днепр
Повідомлення: #2402
13-09-2017 20:30 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

(13-09-2017 20:28)Railnolds :  
(13-09-2017 19:08)Владимир_ :  Сегодня суд арестовал на 2 месяца деятеля из Франковска, который с погранцами буцкался 10-го в Шегинях. По криминалу. Недоумение
Наивняшка, думал если Михо не тронут, то и ему тоже с рук сойдет.
Для правильных пацанов, а че Михо не арестовали ?
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #2403
13-09-2017 20:42 RE: Саакашвили новый губернатор Одесской области

(10-09-2017 23:21)LUPUS :  
(10-09-2017 23:01)Railnolds :  
(10-09-2017 22:56)LUPUS :  Дебіл. Він суд мед експерт? В нього вже є висновок? Не має, бо не вистачило б часу.
Откуда Вы знаете, что нету заключений? Его что год выдавать надо? Он же генпрокурор, он всю инфу первый получает. Да и не надо ему сейчас никаких висновкив. Будет суд, он все предоставит.

Ні не рік, але і не так швидко. Напевно ви не знайомі з процедурою, законодавством та порядком освідчення у експерта Hello!
Щоб порушити кримінальну справу про нанесення тілесних ушкоджень має бути потерпілий. Щоб стати потерпілим необхідний висновок експерта. Це до суду робиться. І не як інакше.
Так саме як і ген прокурор, який не має юридичної освіти та виключно поспішав оприлюднити текст в фейсбуці, який йому скоріше за все з банкової надійшов.

Навіть якщо уявити що кількість експертів була не меншою за кількість постраждалих і кожен експерт мав оглянути лише одного постраждалого, то огляд займе годину півтори. Людину необхідно уважно роздивитись. Усі пошкодження виявити, заміряти, описати у спеціальному формулярі. Потім на основі цього вже скласти висновок. Ну як, вистачає часу, якщо по закону?))) міхо пройшов о 20:00. Коли юГачка викинув у фейсбук цей шедевр?)

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів розпочала проти Генерального прокурора Юрія Луценка дисциплінарне провадження.

Про це свідчить рішення члена Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів Анатолія Коваленка, датоване 7 серпня 2017 року, яке "Українській правді" передали ініціатори дисциплінарного провадження Володимир Петраковський та Злата Симоненко. Також за аналогічним фактом КДКП веде провадження й проти Головного військового прокурора Анатолія Матіоса.

Згідно з самою дисциплінарною скаргою, Луценку та Матіосу ставиться в провину публікації у соціальних мережах повідомлень, які порушують презумпцію невинуватості. Відповідно до Закону України "Про прокуратуру" публічне висловлювання, яке є порушенням презумпції невинуватості, є підставою для притягнення прокурора до дисциплінарної відповідальності.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2017/09/13/262007-...nnya-posty

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 13-09-2017 20:47 Шкодчук.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Navy45 Немає
плавали,знаем
****

Повідомлень: 1 020
Приєднався: Dec 2013
Lv&Dr
Yeti 1.8 6MG "Мetalbobic"
Повідомлення: #2404
13-09-2017 20:49 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

(13-09-2017 12:27)Шкодчук :  
(13-09-2017 12:21)m.dreval :  Вадим, я смотрел стрим, как они садились в поезд.... Я Вас прошу....
Нарушение инструкции было, но в перевозке Саакашвили было отказано законно.

И гражданства его лишили, кстати, тоже на законных основаниях.

Тут была нарушена инструкция, в случае с гражданством Закон о гражданстве... но в итоге, все получается на законных основаниях...

но у "некоторых", в итоге получается
что можно "законно" лишить гражданства
которое было выдано, тоже (!) "законно"! ))))

и главное, что закон был везде один и тот же))))
во как!
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Railnolds Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 6 624
Приєднався: Jun 2015
Одесса, Украина
Skoda Fabia Combi III, CUSB 1.4 TDI, МКПП, 2015
Повідомлення: #2405
13-09-2017 21:02 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

(13-09-2017 20:30)1.2HTP :  Для правильных пацанов, а че Михо не арестовали ?
И его вылечат.
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #2406
14-09-2017 04:23 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

Виктор Небоженко
11 сентября в 10:39 ·
ОШИБКА ИЛИ ПРЕСТУПЛЕНИЕ.
Президент Украины Порошенко первый использовал Саакашвили как политическую технологию многоразового действия в борьбе со своими противниками. С одной стороны, приглашение Саакашвили в Украину позволили Порошенко активно имитировать реформы. С другой стороны, президент Порошенко с радостью манипулировал Саакашвили, наблюдая его бои с Коломойским или безобразный скандал с Аваковым. А теперь он удивляется, почему Саакашвили вышел из контроля и ведет себя, так агрессивно и почему другие его поддерживают. Порошенко превратил Саакашвили в эффективное оружие расправы над своими экономическими противниками (Коломойский) и давления на своих политических конкурентов( Аваков, Тимошенко и др.). А теперь, когда Саакашвили понял это и обрушил весь свой гнев на голову Порошенко, президент растерянно спрашивает : «А меня за что»?

Сейчас у президента Порошенко два пути. Либо попытаться, используя черный пиар, армию порохоботов, прирученных экспертов и комментаторов в СМИ и Интернете, вывернуть ситуацию с ног на голову, и сделать Саакашвили, а также тех кто его поддерживает виновными во всем, что творится в стране. Или попытаться спрятать свою вину и политическую ошибку за спинами других- МВД, СБУ, суды, депутаты, а главное - ГПУ. Сейчас президенту Порошенко крайне важно «размазать», перенести свою ответственность за разразившейся политический кризис, на большой круг политиков и чиновников. В противном случае, он попадет в ловушку политического аутизма, когда формально политики из его окружения будут поддерживать его, как это было с Кучмой и Януковичем, а реально постараются дистанцироваться от Порошенко, чье поведение становится все более агрессивным и непредсказуемым..
https://www.facebook.com

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 14-09-2017 04:26 Шкодчук.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
vetalkiev Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 2 351
Приєднався: Nov 2005
KIEV OBOLON
SKODA 1.8 turbo(AGU)+ГБО
Повідомлення: #2407
14-09-2017 09:30 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

Альона Шкрум
Народний депутат України, голова підкомітету з реформи держслужби
ТРИ УРОКИ "ПРОРИВУ СААКАШВІЛІ"
Коли трохи вщухли емоції, настав час сказати про уроки для країни від неочікуваного "прориву Саакашвілі", чи, скоріше, прориву українських громадян "за" паном Саакашлілі.

Урок N1. Українці не хочуть мати Президентом – суверена.

Це урок давній, підтверджений неодноразово, але кожен наступний президент чомусь хоче перевірити цю теорію на собі.

/Коли у суспільстві є одна людина (чи невелика група людей), яка творить правила поведінки, людина, якій всі мають коритися, і яка сама не кориться нікому – ця особа називається "суверен."/

Петру Олексійовичу розказують, що українці прагнуть "сильної руки", але це бажання нерозривно поєднане з ідеєю, що "сильна рука" буде справедливою та діятиме в інтересах країни та українців, а не свого власного тіла та наближених до нього.

Я не хочу мати президента-суверена. Суверена, який не підзвітний парламенту, який не може бути знятий за демократичною процедурою, суверена, чиї злочини, чи офшори, чи накази, чи бізнес не можуть бути предметом розслідування жодного органу в державі. Суверена, якому підконтрольні державні інституції, але він сам не підконтрольний нікому й нічому. Суверена, що вимагає порушувати закон через власні забаганки. Сказав: "Геть Саакашвілі!", тож тепер державний апарат має позбавити його громадянства та будь-якими засобами не пускати його в країну.

Суспільство більше не хоче мати президента-суверена, тому громадяни відмовляються виконувати його накази й рішення. Я бачу у Facebook, що молоді хлопці, які не є прихильниками ні Саакашвілі, ні опозиції, поїхали в Краковець і пишуть: "Якщо хочете, судіть мене, але я не визнаю їх права мене судити". І це ключове.

Дворкін писав, що правова норма не може бути нав'язана лише фізичним насиллям чи залякуванням. Особа чи інституція повинна мати авторитет, щоб встановити загальнообов'язкову норму. Якщо особа чи інституція не має авторитету, а норми намагається нав'язати лиш силою, то громадяни можуть підкорюватись тільки через страх. Втім, тоді зникає принципова різниця між владною особою та бандитом. Покора бандитові з ножиком, який у вас вимагає гаманець, ґрунтується на страху застосування насильства, тоді як покора суверену чи інституції – на добровільній згоді громадян підкорятись правилам.

Ця різниця в нашій країні стиралася роками: один інститут кришує незаконний видобуток бурштину, інший – вирубку лісу, а суверен заплющує на це очі, бо інститутами керують "свої", а "своїм" можна. Суверен патріотично говорить про санкції проти РФ та вимагає від суспільства самопожертви заради війни, але водночас сам торгує з РФ, нічим не жертвує, а навпаки – намагається уникнути сплати податків через офшори та володіє заводом на території РФ, сплачуючи податки окупанту.

Суверен розповідає про боротьбу з олігархами, що обкрадали країну роками, але продовжує через своїх маленьких феодальчиків у фейкових комісіях встановлювати тарифи Роттердам+, даючи заробити величезні кошти Ахметову. Найгірше, що немає відповідей на ці болючі питання, немає жодних розслідувань і відповідальності.

Суверен почав вимагати бездумної покори та безпідставної відданості від громадян, але так це не працює. Подвійні моральні стандарти, приховані злочини та невирішені проблеми вбивають авторитет і роблять із суверена – бандита. Щоправда, великого й сильного бандита з низкою державних служб для примусу замість маленького ножика, але суті це не змінює.

Коли сам суверен щодня руйнує погоджений суспільний договір, то громадяни також відчувають право на непокору. Саме тому громадяни України не визнали для себе законом наказ президента щодо позбавлення Саакашвілі громадянства.

Аргументи про те, що Саакашвілі мав звернутись до суду для відстоювання своїх прав, не знаходять розуміння. Право має бути сукупністю визнаних норм і процедур, а не сукупністю рішень суверена. У підконтрольних суверену судах, де правові норми мають різне трактування залежно від фігури позивача, громадянин свої права відстояти не може.

Тож офшори, Липецька фабрика, брехня суверена, вседозволеність і корупція його "підданних", безкарність його оточення, бажання суверена зміцнювати свою владу та збільшувати власні активи без виконання свого обов'язку працювати для суспільства, реформ та економічного зростання – усе це мало вилитись у формі непокори наказам суверена.

Урок N2. На кожну дію є своя протидія.

Емоційно виснажені та незадоволені громадяни можуть чекати на справедливість та потерпати від беззаконня лише невеликий проміжок часу. Далі навіть маленька незаконна дія може викликати активний протест громадян.

Краще за мене це пояснив президент США А. Лінкольн: "Можна весь час дурити частину народу, можна дурити весь народ певний час, але не можна дурити ВЕСЬ народ УВЕСЬ час".

Позбавлення Саакашвілі громадянства якраз і стало маленькою незаконною дією, яку громадяни не визнали, бо розуміли: це особиста забаганка суверена, а не рішення, ґрунтоване на законності. Недопущення Саакашвілі в Україну вже потребувало не просто невизнання, а активної протидії.

Громадяни захотіли побачити Саакашвілі в країні попри забаганки президента й монополію держави на примус. Зупинка міжнародного потяга та "замінування" пропускного пункту викликали злість, бо громадяни сприйняли це як відверте зловживання владою свого становища. Як наслідок – люди у Львові зустрічали Саакашвілі та опозицію наче це був Новий рік у Діснейленді з безкоштовним морозивом.

Урок N3. Поріг страху для українців став дуже низьким.

У людей, що бачили смерть, що борються за незалежність, які готові віддати життя за країну та краще майбутнє своїх близьких, суттєво знизився поріг страху. Під час Революції гідності та під час війни багато людей переосмислили патріотизм, сповнились ним, прожили його. Однак, цей патріотизм – це не покора конкретному суверену чи його феодалам, а прагнення та боротьба за краще життя, за своє щастя, за однакові для всіх справедливість і законність.

На пункті перетину хлопці бігли на прикордонників, що хапались за кобуру пістолету, й кричали їм: "Мене в Іловайську не застрелили. І ти точно не застрелиш. Я свій". І прикордонники пропускали натовп. Низький поріг страху та невизнання правових норм суверена – це страшна комбінація. Комбінація для боротьби за велику свободу але – страшна.

Утім, страшніше те, що суверен не усвідомив: він сам створив цю ситуацію. Ні Юлія Володимирівна, ні Саакашвілі, ні інші опозиціонери так не ослабили інституції влади, як сам Петро Олексійович. Щодня він демонструє, що є вищим за закон, і не думає про законність для всіх.

Через парадоксальне намагання суверена зробити себе сильнішим і недоторканним, держава та її інституції стали – слабшими, й втрачають монополію на владу.

Вийти з цієї ситуації мирно можна лише за умови, що суверен переосмислить та змінить свої вчинки та рішення, а також пояснить своїм феодалам, що вони не мають надійного захисту, що для них діють однакові для всіх українців правила та норми, що державні інституції – не їх власність і не їх бізнес, а публічні органи влади для вироблення справедливої та чесної політики.
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Миша Чех Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 14 629
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #2408
14-09-2017 10:00 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

Зорян Шкиряк přidal 2 nové fotky — s Дмитро Ярош a 19 dalšími.
9 hod · Kyjev, Ukraine ·

Увага! Другому фігуранту справи, ще одному з активних учасників жорстокого нападу на правоохоронців та прикордонників, під час подій 10 вересня на КПП в "Шегинях", суд призначив запобіжний захід - 2 місяці арешту з альтернативою внесення застави. Далі буде.

А зараз подивіться на ці страшні кадри...
З синьо-жовтим прапором, агресивні молодики натовпом жорстоко б,ють беззахисного українського прикордонника... Вища ступінь аморальності і цинізму бойовиків Саакашвілі.

[Зображення: 371b890a910d.jpg]

Ось це їхній "патріотизм" і їхня справжня сутність. Без коментарів.
Запам,ятайте, вам це з рук не зійде! Доведеться відповідати.

Насправді, Саакашвілі, звично для себе, банально підставив своіх так званих прихильників. Втім, не викликає сумнівів, що більшість провокаторів, котрі чинили свавілля на кордоні, були проплачені.

Наразі, багатьом з них світять реальні тюремні строки за важкі кримінальні злочини під час штурму державного кордону і за кількома статтями ККУ. І це не жарти.
Чи може, дивлячись на такі світлини і переглядаючи відео побиття не озброєних та не екіпірованих прикордонників, хтось знову буде верещати про "політичні репресії"?
Виникає питання: а коли ви продавалися цим політичним шахраям і їхнім тіньовим кураторам (ймовірно "з-за порєбріка"), коли погоджувались на відвертий кримінал, про наслідки думали? Чи сподівалися, що, як завжди, все зійде з рук?

Ні! Це вже питання честі не тільки усіх правоохоронців, справжніх Воїнів АТО і Патріотів, це питання честі українськоі держави!

Знову питання: Навіщо? Заради кого і заради чого ви чинили безчинства? Це торжество вашої справедливісті в ім'я політичних амбіцій гастролерів і політічних шарлатанів? Ну ось і результат.

До речі, свого часу, Саакашвілі, без вагань, ганебно кинув на призволяще своіх колишніх соратників-однопартійців, міністрів, чиновників і як щур втік з Грузії. А дехто з тих хто залишився сіли в тюрму. Напевно деякі сидять й досі. Печалька... Висновки кожен зробить сам.

https://www.facebook.com/zoryan.zoryan/p...9660342309

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
1.2HTP Немає
CAXA
*****

Повідомлень: 9 520
Приєднався: Sep 2006
Днепр
Повідомлення: #2409
14-09-2017 10:08 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

(14-09-2017 10:00)m.dreval :  в ім'я політичних амбіцій гастролерів і політічних шарлатанів?
(14-09-2017 10:00)m.dreval :  а коли ви продавалися цим політичним шахраям і їхнім тіньовим кураторам (ймовірно "з-за порєбріка")
где же он раньше был ?
Наверное стоит попросить LUPUS-а, учитывая открывшиеся способности ))) , найти что Зорян ранее говорил о Михо )))
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Railnolds Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 6 624
Приєднався: Jun 2015
Одесса, Украина
Skoda Fabia Combi III, CUSB 1.4 TDI, МКПП, 2015
Повідомлення: #2410
14-09-2017 10:09 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

(14-09-2017 10:08)1.2HTP :  найти что Зорян ранее говорил о Михо )))
Надо искать что они оба говорили - и Зорян, и Шкиряк. Иначе это будет неадекватная оценка сказанного.
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Відповісти 


Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Михаил Саакашвили/მიხეილ ნიკოლოზის ძე სააკაშვილი, да или нет? ПетроФФ 23 9 106 16-08-2018 22:19
Останнє: Шкодчук

Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 17