Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
" в семье не без...."запоребриковых " )))))))))
Автор Повідомлення
Майстер Немає
kiy

Приєднався: Mar 2008
Шаргород
Roomster 1,6 comfort T8T8 АКВАРИУМ
Повідомлення: #11
08-08-2017 18:32 RE: кацапия и кругом адни враги ))))

(08-08-2017 16:07)Andre_1999 :  Сумніваюсь, що він їхав 'ро безвізовому паспорту'. 100000% має шенгенську візу. Не схвалюю його політики, але не варто перегинати. Їде куди хоче, купує що хоче. Він же ж не при виконанні. За що громадянство з нього знімати? Бо він в Іспанію поїхав? Чемодан-Вокзал-Іспанія? Думайте трохи головою, народ, бо чим далі, тим страшніше з вами на одній географічній території знаходитись.

П.С. це як з бабусями, про які тут шуміли, що вони завдяки безвізу подорожують в Угорщину на фестиваль. А по факту, це Угорський громадянин зробив їм паспорта і проплатив дорогу і тд. І минулого року він те ж саме робив, але крім паспортів робив візи. Журналісти продажні пишуть все, за що платять.
Навіщо щось і з когось знімати - стаття 110 ККУ. Є докази, є люди але немає стальних яєць у декого.

142000 км на одометре.
Он же "kiy".
Безнаказанность порождает беспредел.
Шукати всі повідомлення учасника
Andre_1999 Немає
Banned

Приєднався: Sep 2010

Повідомлення: #12
08-08-2017 18:46 RE: кацапия и кругом адни враги ))))

Шварц, Та борони Боже, я нікуди емігрувати не зібрався. Це мене переселити тут дехто намилився Упал и качаюсь з моєї ж країни.
Вже були в історії такі нелюди.

МаSтеР , Що стосується Симоненка П.М. - так він же ж Народний Депутат України! Не просто ж так там сидить. Значить, його обрав народ, аби він представляв його інтереси.

Sozercatel, до таких людей, як Копернік, Галілей та ін, теж більшість несерйозно ставилась Mr. Green Більшість не завжди голосує за правильні (кращі) речі. Як видно по Росії, Північній Кореї та інших схожих країнах, де влада обмежує чи маніпулює інформацією.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 08-08-2017 18:49 Andre_1999.)
Владимир_ Немає
Воффка

Приєднався: Jun 2013
АТ
Octavia А5 FL 2,0 TDI-CR DSG-6
Повідомлення: #13
08-08-2017 18:50 RE: кацапия и кругом адни враги ))))

(08-08-2017 18:46)Andre_1999 :  Що стосується Симоненка П.М. - так він же ж Народний Депутат України

Facepalm
Andre_1999 Немає
Banned

Повідомлення: #14
08-08-2017 18:57 RE: кацапия и кругом адни враги ))))

Владимир_, я помилився? Якщо так і він не народний депутат, якого обрав народ, то забираю свої слова назад.

Sozercatel, на жаль, рішення про те, хто буде при владі (прогресивні, такі як Балашов, чи регресивні, такі як Симоненко), приймаєте не ви - освічена людина, яких меншість, а пенсіонерка, тракторист і малозабезпечений сусід, думкою яких ой як легко маніпулювати гречкою чи пенсією 500€. Тому й при владі не Балашов, а ці, кого ми бачимо щодня по телеку (де щодня показують в новинах аналогію до шоу "крутое пике" / "бройлер 747")
Lady Немає
девочка из администрации

Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #15
08-08-2017 19:05 RE: кацапия и кругом адни враги ))))

(08-08-2017 17:18)vo :  
(08-08-2017 16:10)Lady :  
(08-08-2017 16:07)Andre_1999 :  бо чим далі, тим страшніше з вами на одній географічній території знаходитись.

.

советую эммигрироватьТикаю бо нас багатоMr. GreenMr. Green

Віка, а глянь його айпі. це точно той самий Андре? бо, здається, його логін і пароль хтось з ланцера поцупив Hello!Mr. Green
Не...эти бы сразу спалились..Mr. Green.. я их стиль общения знаю....
просто "товарищ" -обычный троль....А по голове...
к сожалению его западно-украинское происхождение тут нипамагло....
как говорицца: " в семье не без...Mr. Green.. сами знаете кого"

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Lady Немає
девочка из администрации

Повідомлення: #16
08-08-2017 19:17 RE: кацапия и кругом адни враги ))))

Хотя странно, что лансеры такой экземпляр не заметилиMr. Green
Они ж как видят у нас таких как Шварц или Андрэ-аж скачут от радостиУпал и качаюсь

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Andre_1999 Немає
Banned

Повідомлення: #17
08-08-2017 19:22 RE: кацапия и кругом адни враги ))))

Леді, чому ж ви використовуєте мову окупанта? Якщо ви така яра захисниця України.
Якраз Симоненко, якого ми тут всі зафукали, відстоює права таких людей, як ви, які живуть в Україні і не хочуть розмовляти та писати державною мовою. Саме ви створюєте для нього грунт для його широкої політичної діяльності. Задумайтесь про це перед тим, як вішати на когось ярлик 'троль'. Гляньте га власну колоду в оці

Пишіть українською, державною, і ворог вас не читатиме.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 08-08-2017 19:28 Andre_1999.)
Lady Немає
девочка из администрации

Повідомлення: #18
08-08-2017 19:33 RE: кацапия и кругом адни враги ))))

Нифига!!! Я принципиально пишу по русски, что бы эти дебилы меня лучше понимали!!!Mr. Green
Более 50% солдат ВСУ говорят на русском языке!!!Курить
И ни тебе меня патриотизму учить!!!Курить
Послать их вату или нашу вату "за паребрик" я могу на любом языке!!!!Hello!

П.с. я говорю на РУССКОМ , а не на российском языке!!!Курить

Девушка
Andre_1999 Немає
Banned

Повідомлення: #19
08-08-2017 19:41 RE: кацапия и кругом адни враги ))))

Гордитись немає чим. От саме на таких як ви, російськомовних, російськопишучих і російськодумаючих, проросійські політики (Симоненки та їхня шайка) будували свої політичні кампанії і скме таких, як ви, намагались 'захистити' рукою Кремля від ніби-то утисків таких, як я.
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #20
08-08-2017 19:45 RE: кацапия и кругом адни враги ))))

(08-08-2017 19:41)Andre_1999 :  Гордитись немає чим. От саме на таких як ви, російськомовних, російськопишучих і російськодумаючих, проросійські політики (Симоненки та їхня шайка) будували свої політичні кампанії і скме таких, як ви, намагались 'захистити' рукою Кремля від ніби-то утисків таких, як я.

Пишатись. Hello!

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Шесть лет жизни с волками: так бывает только в семье. ФОТОрепортаж. Шкодчук 6 2 809 23-09-2012 12:35
Останнє: Core(i5)
  Пробить номер & наклейки "Я паркуюсь как идиот&quot Rider 42 21 282 19-01-2012 00:48
Останнє: Lil
  Как инспекторы ГАИ "метят" права. Где ставят &quot Daniil 26 18 759 10-11-2010 07:59
Останнє: Dmitriu

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 15