Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Внутренние враги Украины.
Автор Повідомлення
Sozercatel Немає
метафізик

Приєднався: Oct 2013
Мій дім - Всесвіт
Yeti 1.8 МT Мато Вraun
Повідомлення: #2761
21-06-2017 13:33 RE: Внутренние враги Украины.

(21-06-2017 13:28)m.dreval :  Радужным? Mr. Green
Голубым с розовыми бантиками Тикаю

«Можно быть свободным среди рабов, а можно быть рабом среди свободных...».
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
1.6 Немає
зажратый сеньор
FC Skoda Club

Приєднався: Jun 2007
Київ, Сирець
антрацитовий тур
Повідомлення: #2762
21-06-2017 13:35 RE: Внутренние враги Украины.

Люблю розове ))

Магия MyCode
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #2763
21-06-2017 14:05 RE: Внутренние враги Украины.

От лесбияны! )))

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Sozercatel Немає
метафізик

Мій дім - Всесвіт
Yeti 1.8 МT Мато Вraun
Повідомлення: #2764
21-06-2017 14:17 RE: Внутренние враги Украины.

До встречи на параде. Чмоки-чмоки...Mr. GreenУпал и качаюсь

(Востаннє це повідомлення було змінене: 21-06-2017 14:19 Sozercatel.)
SergM Немає
------------

Приєднався: Jan 2006

Повідомлення: #2765
21-06-2017 14:19 RE: Внутренние враги Украины.

m.dreval :Я уже писАл, что свобода каждого человека в стране ограничивается рамками закона, а не тем местом, где находится нос Медведя или возникли в данный момент, не совпадающие с моей свободой, интересы SergM.
Ви так і не відповіли ні на жоден контраргумент – додумуєте своє, скачете по термінах та машете якоюсь "свободою" разом з "рівністю" і у Вас усе просто, виявляється.

Ще раз: дозволено усе що не заборонено законом – немає "рамок закону", бо закон нас не обмежує по усій можливій множині життя, він лише каже що дещо не можна. Обмеження випливають саме з того, що незаборонені множини кожної людини перетинаються і це питання треба вирішувати. Мало того – не усі незаконні дії можна побороти законом (тупий приклад – відсутність доказів).

З іншого боку надбанням сучасної цивілізації є певна мораль і норми, які склалися у кожній культурі і які формують власне суспільство. І ми повинні дотримуватися цих норм – не плутаючи свободу та вседозволеність.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 21-06-2017 14:22 SergM.)
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #2766
21-06-2017 14:39 RE: Внутренние враги Украины.

(21-06-2017 14:19)SergM :  Ви так і не відповіли ні на жоден контраргумент – додумуєте своє, скачете по термінах та машете якоюсь "свободою" разом з "рівністю" і у Вас усе просто, виявляється.

На які, перепрошую контраргументи? На оцей?

(20-06-2017 14:22)SergM :  Smile)) LOL
У нас є реально діючий зразок високоякісної демократії?

Чи на оцей?

(20-06-2017 14:22)SergM :  Закон? – Ги Smile
На Землі, виявляється, є ще й ідеальний судоустрій без ганжів...

Ще раз перепрошую, але я там не побачив аргументів. Так, вільні думки на тему "у на все погано" та "ми всі помремо". Таких думок я сам можу нагенерувати вагон та маленький візочок.

Нагадаю, що зпочатку Ви навели ніби то цитату "демократія є диктатура більшості з урахуванням можливостей меньшості". Сказали, до того ж, що вона є достатньою. Я непогодився і навів агрументацію хлча б з Вікі. Од Вас я почув тільки відповідь в стилі "И кому Вы верите...."

Перепрошую, але проти такої коспірології я - бессильний. Hello!

(21-06-2017 14:19)SergM :  Ще раз: дозволено усе що не заборонено законом – немає "рамок закону", бо закон нас не обмежує по усій можливій множині життя, він лише каже що дещо не можна.

Абсолютно правильно. Тому що багато сфер співіснування людей просто не потребують жодних омежень. Чим меньше тих омежень, тим більше рівень свободи у ініивіда. І тим більш цікавим та привабливим є співіснування в такому суспільстві.

(21-06-2017 14:19)SergM :  Обмеження випливають саме з того, що незаборонені множини кожної людини перетинаються і це питання треба вирішувати. Мало того – не усі незаконні дії можна побороти законом (тупий приклад – відсутність доказів).

Ні, не згоден. Обмеження виникають тоді, коли деякі "дозволено те, що не заборонено" входить у конфлікт с більш вагомими ніж свобода індивіда, державними, чи людськими цінностями. А тут важливо, де в суспільстві проходить межа. На прикладі тих же геїв межа може бути тут:

- дозволено гейпаради, нихто на це не реагує, але заборонено секс з дітьми та тваринами - як в Європі

чи тут

- гейпаради заборонені, геї ховаются та маскуються, ханжі їх не сприймають, прикриваючись мораллю та скрєпами - це Росія

або тут

- геїв просто фізично винищують. Це гітлерівська Німеччина.

І стосується це далеко не тільки проблеми геїв. Те ж саме можна сказати про становлення суспільства до іншої:
- раси
- культури
- релігії
- мови
- національності
- образу життя і т д.

(21-06-2017 14:19)SergM :  З іншого боку надбанням сучасної цивілізації є певна мораль і норми, які склалися у кожній культурі і які формують власне суспільство. І ми повинні дотримуватися цих норм – не плутаючи свободу та вседозволеність.

А скажіть, хто візьме на себе роль Бога, щоб встановлювати в якому саме місці це все ще морально, а це вже аморально. Де проходить межа свободи та вседозволенності?

Ви? Чи влада? Чи комуністична партія, як було у нас довгих 70 років?

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 21-06-2017 14:55 Миша Чех.)
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #2767
21-06-2017 15:22 RE: Внутренние враги Украины.

(21-06-2017 14:19)SergM :  З іншого боку надбанням сучасної цивілізації є певна мораль і норми, які склалися у кожній культурі і які формують власне суспільство.
І ми повинні дотримуватися цих норм – не плутаючи свободу та вседозволеність.

Якщо в нас люди смітять собі під ноги в центрі міста, а в Сінгапурі - ні, то це моральні норми, які "склалися у кожній культурі" чи щось інше? Чи те, що там не крадуть, а в нас крадуть?...

ps
не думаю, що в нас різні мораль і норми з тими ж англосаксами

Хоча... америкос, коли ноги на стіл кладе, вільно себе почуває... а в нас по-іншому... Smile
В нас з дитсадка дитині забороняють ноги на стіл класти...

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 21-06-2017 15:35 Шкодчук.)
Sozercatel Немає
метафізик

Мій дім - Всесвіт
Yeti 1.8 МT Мато Вraun
Повідомлення: #2768
21-06-2017 16:10 RE: Внутренние враги Украины.

Михаил, перепрошую, а что за "внутренний враг" закрыл картину "Саша и Медведь"? Курить
Чі то кібератака РФ? Недоумение

(Востаннє це повідомлення було змінене: 21-06-2017 16:36 Sozercatel.)
SergM Немає
------------

Приєднався: Jan 2006

Повідомлення: #2769
22-06-2017 08:38 RE: Внутренние враги Украины.

m.dreval :
SergM :Ви так і не відповіли ні на жоден контраргумент – додумуєте своє, скачете по термінах та машете якоюсь "свободою" разом з "рівністю" і у Вас усе просто, виявляється.
На які, перепрошую контраргументи? На оцей?
А Ви точно читаєте? – Звичайно на ті, котрі Ви "не помічаєте"...
(Хоча це зручно: тут я – за більшість, а там – за меншість, тут – свобода, там – закон.)

Розжую: вбивство в нас законом не заборонене (а ось заповідь прямо каже – не вбий), у нас – карна відповідальність за вбивство. Як і за інші речі – прямих заборон у законах мало. Такщо з Вашою "широкою" "свободою" та "рівністю" поруч йде безкарність.

Також раніше Ви приплели Гітлера, так ось – НСРПН була меншістю, але нацизм у Німеччині відбувся. Другу Світову Війну на стороні Гітлера теж меншість Світу підтримувало, але на стороні більшості були ті самі "загальнолюдські норми" (хоча з 33-го по 41-й світ закривав очі на "внутрішні справи" Німеччини). Ще би трохи (за елементарної бездіяльності) – і меншість Німеччини з'їла б пів світу і створила б останню Мегаімперію.

Тепер скажіть – Ви за рівність та права меншин, чи таки за диктатуру більшості? За якусь міфічну "рівність" та "свободу" для усіх, чи за конкретні норми моралі?

m.dreval :Ще раз перепрошую, але я там не побачив аргументів. Так, вільні думки на тему "у на все погано" та "ми всі помремо". Таких думок я сам можу нагенерувати вагон та маленький візочок.
Ви вже нагенерували і не бажаєте увімкнути думалку для того щоби зрозуміти те що я пишу – мої ні загальні, ні контретні думки Вам не цікаві – Ви просто пишете своє.

m.dreval :Нагадаю, що зпочатку Ви навели ніби то цитату "демократія є диктатура більшості з урахуванням можливостей меньшості". Сказали, до того ж, що вона є достатньою. Я непогодився і навів агрументацію хлча б з Вікі. Од Вас я почув тільки відповідь в стилі "И кому Вы верите...."
Очевидно Ви не знайомі з надбанням науки філософії та з її різноманітними течіями та системами – зацитовувати визнаних класиків, які теж далеко не одностайні – справа марна. Не кажучи вже про те, що ні логіка, ні математика напряму до людей незастосовні – немає якісної теорії яка б результативно скеровувала людство.

Ви же вдаєтесь до ходу накшталт "доказу існування Бога" – вдаєте що є єдина правильна, універсальна і непохитна річ у вигляді абстрактних свободи та рівності, і якщо її довести та втілити у життя, то відбудеться рай на землі, ну чи як мінімум – що це єдино вірний шлях (нічого не нагадує?)...

m.dreval :
SergM :Обмеження випливають саме з того, що незаборонені множини кожної людини перетинаються і це питання треба вирішувати. Мало того – не усі незаконні дії можна побороти законом (тупий приклад – відсутність доказів).
Ні, не згоден. Обмеження виникають тоді, коли деякі "дозволено те, що не заборонено" входить у конфлікт с більш вагомими ніж свобода індивіда, державними, чи людськими цінностями. А тут важливо, де в суспільстві проходить межа. На прикладі тих же геїв межа може бути тут:

- дозволено гейпаради, нихто на це не реагує, але заборонено секс з дітьми та тваринами - як в Європі

чи тут

- гейпаради заборонені, геї ховаются та маскуються, ханжі їх не сприймають, прикриваючись мораллю та скрєпами - це Росія

або тут

- геїв просто фізично винищують. Це гітлерівська Німеччина.

І стосується це далеко не тільки проблеми геїв. Те ж саме можна сказати про становлення суспільства до іншої:
- раси
- культури
- релігії
- мови
- національності
- образу життя і т д.
Є така штука – теорія права. Право – це формальна логічна система.

Я вище згадував про теореми Геделя про неповноту: перша теорема стверджує, що, якщо формальна арифметика є несуперечливою, то в ній існує невивідна і неспростовна формула; друга стверджує, що якщо формальна арифметика є несуперечливою, то в ній є невивідною деяка формула, яка змістовно стверджує несуперечливість цієї арифметики.

Таким чином неможливо створити єдину ізольовану ідеальну логічну систему – будь яка система буде спиратися або на певні невивідні аксіоми, або буде суперечлива.

Для того щоби у праві чітко формалізувати якусь річ пишутся такі логічні конструкції і витрачається стільки слів, що у порівнянні з ними 10 Заповідей – це абетка. Система Права також склалася на протязі не одного покоління і розвивається разом з життям, але все одно є зловживання та інші неправові моменти. Неможливо написати ідеальну та всеосяжну систему Права, чи просто дати якісь абстрактні свободи. Тому у філософії є такий висновок: свобода полягає у самообмеженні.

m.dreval :
SergM :З іншого боку надбанням сучасної цивілізації є певна мораль і норми, які склалися у кожній культурі і які формують власне суспільство. І ми повинні дотримуватися цих норм – не плутаючи свободу та вседозволеність.
А скажіть, хто візьме на себе роль Бога, щоб встановлювати в якому саме місці це все ще морально, а це вже аморально. Де проходить межа свободи та вседозволенності?
Ви? Чи влада? Чи комуністична партія, як було у нас довгих 70 років?
Ось цим щільно і займається філософія останні 200 років – кінця не видно. Якщо правила що склалися історично на протязі багатьох поколінь (мораль, етика, культура), діють і є доцільними, то їх треба дотримуватись.

Толерантність до меншин не означає дозволу їм паразитувати чи зловживати своїми правами. Реальна свобода та відсутність дискримінації полягають не у парадах чи чомусь іншому, а у повсякденному житті.

Оцініть явища у Франції, коли прийдешні культури ігнорують надбання їхніх революцій (просто користуючись ними) та паразитують на державі – нерозділені цінності вилазять боком.

= = = = = = = =

Шкодчук :
SergM :З іншого боку надбанням сучасної цивілізації є певна мораль і норми, які склалися у кожній культурі і які формують власне суспільство.
І ми повинні дотримуватися цих норм – не плутаючи свободу та вседозволеність.
Якщо в нас люди смітять собі під ноги в центрі міста, а в Сінгапурі - ні, то це моральні норми, які "склалися у кожній культурі" чи щось інше? Чи те, що там не крадуть, а в нас крадуть?...
а) В Сингапурі вже давно карають,
б) треба займатися вихованням – у СРСР у Балтії також було чистенько і подекуди було гарно видно відмінність менталітетів навіть з вікна потяга,
в) нам штучно вправляли у голову "соціалістичну мораль" та кодекс будівельника комунізма зписаний з 10-ти Заповідей з державним атеїзмом – це треба пережити та перевиховати – і усе буде гаразд.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 22-06-2017 08:42 SergM.)
1.2HTP Немає
CAXA

Приєднався: Sep 2006
Днепр
Повідомлення: #2770
22-06-2017 08:50 RE: Внутренние враги Украины.

(21-06-2017 16:10)Sozercatel :  Михаил, перепрошую, а что за "внутренний враг" закрыл картину "Саша и Медведь"? Курить
Чі то кібератака РФ? Недоумение
Картина "Саша и Медведь" снова доступна ))) каким-то непонятным образом Курить
(21-06-2017 13:23)Sozercatel :  Це не до мене, а до комрада 1.2HTP Hello!
Александр, хотел на элементарных примерах, естественно чуть утрируя, показать глубоко внутри засевшие во всех ( или многих ) из нас фобии и двойные стандарты, порой даже не осознанные. Но раз никто не отреагировал, то закроем этот вопрос )))
Відповісти 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  кацапия и кругом адни враги )))) LUPUS 4 372 797 303 16-02-2022 11:46
Останнє: MaksymS

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 34