Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Внутренние враги Украины.
Автор Повідомлення
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #2671
19-06-2017 15:21 RE: Внутренние враги Украины.

А вообше мое очень уверенное ИМХО, что вся наша нетерпимость к "тем, кто не такие как мы" - это следствие нашего совкового и постсовкового, но от родителей из совка, воспитания, когда не принято было выделяться из масссы, а принято было быть таким, как все.

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Dimonn Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007

WTS 8T8T FoxKiller
Повідомлення: #2672
19-06-2017 15:36 RE: Внутренние враги Украины.

На примере сегодняшнего общения становится понятным, насколько сильно тема про пид...сов (по ориентации) отвлекает народ от пид...сов-коррупционеров, например.. Hello!
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #2673
19-06-2017 15:42 RE: Внутренние враги Украины.

Та прям! Smile

Не было бы столько борцов-противников, забыли бы об этом событии уже на следующий день!

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
SergM Немає
------------

Приєднався: Jan 2006

Повідомлення: #2674
19-06-2017 15:51 RE: Внутренние враги Украины.

m.dreval :http://www.youtube.com/watch?v=7yoJnGJQji0
– Показові написи виключно японською і сама форма проведення...

Може знайдете де і коли пройшов перший?

m.dreval :
SergM :Наші моральні норми склалися за багато поколінь і є саме нашими – не подобаються – їдьте туди, де буде Вам комфортно.
Треба іще тухлю зняти і так голосно нею по трибуні, по трибуні!
Вибачте, але мені хочеться до цього добавити "Главній недостаток отеля - персонал не говорит па-русски".
– У Вас, я бачу, аргументів не знайшлося, тому Ви про трибуну.

m.dreval :
SergM :Більшість і норма є правилом, а демократія = диктатура більшості з забезпеченням прав меншості.
З забезпеченням рівних прав меньшості!
Цитата повна та самодостатня. "Рівність" там ні до чого.

Рівні права бувають тільки на кладовищі – зрівнялівка, яку ми добре дослідили у СРСР, немає нічого спільного з справедливістю та іншим.

Ще раз – не плутайте свободу з вседозволенністю, я маю таке ж право заперечувати проведення таких парадів, як і вони бажання їх проводити. – Що Ви скажете про таку рівність?

Формувати відношення у суспільстві та не створювати дискримінацію – це геть зовсім інше ніж "паради". У РФ теж ніби демократія та опозиція – тільки для вигляду "щоб було", а по суті – ні на що не впливають.

Мені абсолютно байдуже чуже приватне життя, але я проти показухи – що з геями, що з сектами, що з іншими подібними проявами.

Шкодчук :
SergM :Ви, м'яко кажучи, "плутаєте" поняття, прирівнюючи хресний хід у християнській країні до гей-параду. – Таким чином у Вас "нетрадиційна" сексуальна орієнтація прирівнюється до віри... – Подальші коментарі зайві.
Мабуть, людина мала на увазі, що орієнтація, як і віра, відносяться до особистого.
Тут не питання про особисте, тут питання про норму та моральні цінності. І перенесення особистого на загал.

Віра має різні шляхи і вона ідея та духовне життя – у різних формах організації (якщо теж не суперечить карному кодексу).

Ці усі "боротьби за рівність" є підміна суті фарсом та епатажем. Суть "нетрадиційної" сексуальної орієнтації закінчується на природних чинниках – таке суспільство немає природнього майбутнього і не може бути суспільством як таким.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 19-06-2017 15:58 SergM.)
СЕАТовод Немає
ПРАКТИК

Приєднався: Oct 2010
У К Р А Ї Н А
SEAT ALTEA,Skoda Octavia Tour
Повідомлення: #2675
19-06-2017 16:10 RE: Внутренние враги Украины.

(19-06-2017 12:12)TEZEY :  " Чомусь серед геїв нема ковалів, сталеварів шахтарів і тд. , а все очкодолбательство от нехренделать або від того "щоб не такий як всі" ....

[Зображення: 1484849174_0.jpg]

Многие люди не понимают, почему я перестал с ними разговаривать.
А для меня непонятно, нахрена я когда-то вообще с ними заговорил?
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #2676
19-06-2017 16:14 RE: Внутренние враги Украины.

(19-06-2017 15:51)SergM :  – Показові написи виключно японською і сама форма проведення...

Може знайдете де і коли пройшов перший?

Не знаю, шановний, коли пройшов перший, та й шукати не буду. Бо нецікаво.
На пошук гуглом "Гей парад Япония" вивалюються десятки посилань з різних років. Тобто проведення такого заходу в країні, яку, мабу,ть більше за всіх можна ототожнити с поняттям "Схід" є регулярним. Сказати, що це все гейропейці набігли та влаштували не приходиться. Навіть якщо мова на плакатах - англійська.

(19-06-2017 15:51)SergM :  
SergM :Наші моральні норми склалися за багато поколінь і є саме нашими – не подобаються – їдьте туди, де буде Вам комфортно.
Треба іще тухлю зняти і так голосно нею по трибуні, по трибуні!
Вибачте, але мені хочеться до цього добавити "Главній недостаток отеля - персонал не говорит па-русски".
– У Вас, я бачу, аргументів не знайшлося, тому Ви про трибуну.
[/quote]

Свої аргументи я більш детально розжував у пості #2671 цієї теми. Знеособлено.

А трибуна та Микита Сергійович - це тільки один з натяків на нехтування загальнолюдськими нормами ради своїх насаджених чи то вірою, чи то політичним ладом - моральних норм.

(19-06-2017 15:51)SergM :  
m.dreval :
SergM :Більшість і норма є правилом, а демократія = диктатура більшості з забезпеченням прав меншості.
З забезпеченням рівних прав меньшості!
Цитата повна та самодостатня. "Рівність" там ні до чого.

Але не тільки я з Вами не згоден:

Теория демократии

Цитата:Диктатура большинства

Важной проблемой теории демократии является вопрос, как избежать диктатуры большинства. Даже если решение в равной степени учитывает всеобщие предпочтения, отражающие взгляды информированных людей, такое решение может иметь неприемлемые с моральной или правовой точки зрения последствия для какой-то части населения. Особоую озабоченность вызывает право собственности, поскольку у относительно менее богатого большинства есть соблазн посягательств на собственность более богатого меньшинства[33].

Существуют ситуации, когда по определённым вопросам общество оказывается поделённым на два чётких лагеря. В этих случаях возникает риск появления постоянного меньшинства, которое всегда проигрывает на голосованиях. Такое положение несколько отлично от диктатуры большинства, потому что большинство может и соблюдать права меньшинства и, более того, стараться хорошо с ним обращаться. Однако постоянное меньшинство может иметь собственные интересы и представления об общественных нормах, которые оно не в состоянии материализовать на уровне политики. Согласно Томасу Кристиано[20], постоянные меньшинства являются жертвами неравенства среди участников демократического процесса, что лишает органы власти морального права выносить решения, затрагивающие интересы этого меньшинства.

Для защиты меньшинства, прежде всего, следует наделить его избирательным правом[27], хотя это само по себе не обеспечивает перевеса в числе голосов. Во-вторых, следует производить разумную фильтрацию предпочтений масс, направляя процесс обсуждения в конструктивное и лишённое эмоций русло. В-третьих, принятие определённых мер может требовать, чтобы «за» проголосовали не только 50 % участников плюс один голос, а более высокий процент. Здесь, однако, следует учитывать риск негативных последствий от нежелательного сохранения существующего положения вещей. В-четвёртых, можно специально оговорить, чтобы вынесенные большинством голосов постановления, которые затрагивают определённые (конституционные) права, пересматривались независимыми судами. Следует иметь в виду, что такой подход сужает сферу действия демократических институтов, таких как референдумы и представительные органы власти. В-пятых, децентрализация правительства и конституционно гарантированная автономия региональных органов власти способствует защите местных интересов. В-шестых, в некоторых выборных системах (например, пропорциональной) меньшинство более полно представлено, чем в других.

(19-06-2017 15:51)SergM :  Ще раз – не плутайте свободу з вседозволенністю, я маю таке ж право заперечувати проведення таких парадів, як і вони бажання їх проводити. – Що Ви скажете про таку рівність?

Ви можете організувати свій агтигейпарад, шо і робиться. Це є Ваше право. А давати цим діям оцінку - це вже моє право.

(Востаннє це повідомлення було змінене: 19-06-2017 16:29 Миша Чех.)
SergM Немає
------------

Приєднався: Jan 2006

Повідомлення: #2677
19-06-2017 16:41 RE: Внутренние враги Украины.

Можете цитувати що завгодно, але будь-яке суспільство тримається на єдності та спільних цінностях. Якщо лебідь, рак та щука, то діла не буде.

Те ж саме і у природі – якщо відхилення від норми массові, то є тільки 2 шляхи – у небуття або видозмінення. Так само у природі неможлива надто велика кількість паразитів – не складається тоді природі та гармонія і паразитам тупо немає що їсти та й хазяї знаходять додаткові засоби впливу.

"Загальнолюдскі норми" вони у кожній культурі / країні різні – мумбу-юмбу ворогів їдять, наприклад...

Я ще раз прокоментую принципом: Ваша свобода махати руками закінчується рівно у кінчика мого носа. Про філософську категорію свободи і інші надбання думки – у першоджерела.
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #2678
19-06-2017 16:58 RE: Внутренние враги Украины.

(19-06-2017 16:41)SergM :  Можете цитувати що завгодно, але будь-яке суспільство тримається на єдності та спільних цінностях. Якщо лебідь, рак та щука, то діла не буде.

Я не цитую що завгодно. Я спростовую написане Вами.

З диктатурою демократії ми вже розібралися, а що стосується відсутності гейпарадів на Сході, то надибав одну цікаву статтю:
Как поступают с гей-парадами в Японии

І виявляється:

что японцев вообще хлебом не корми – дай пройти каким-нибудь парадом. Да еще и повод выбрать препохабный, чтобы концерты Мадонны и Леди Гаги на этом фоне совсем целомудренно выглядели. Например, в городе Кавасаки ежегодно проходит Канамара-мацури, «праздник стального члена» (простите), и собирает он куда больше народу, причем всех ориентаций и возрастов.

(Востаннє це повідомлення було змінене: 19-06-2017 16:58 Миша Чех.)
Railnolds Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2015
Одесса, Украина
Skoda Fabia Combi III, CUSB 1.4 TDI, МКПП, 2015
Повідомлення: #2679
19-06-2017 16:59 RE: Внутренние враги Украины.

(19-06-2017 10:52)Медведь :  А теперь появились извращенцы, которым мало того, что они там друг дружку в опу чпокают (это их дело), там им хочется еще выйти, показать всем свое лицо и прокричать, "я чпокаю мужиков, я извращенец!!!
Вы на том параде хоть один такой плакат видели? Зачем нести ерунду? Они на парад вышли не для того чтобы рассказать чем они в постелях и с кем занимаются. Но почему-то всех остальных это очень интересует.
(19-06-2017 10:56)m.dreval :  Потому что меньшинство никогда не ущемляет права большинства.
Правда чтоли? А я и не заметил как власьтимущие перестали права народа ущемлять.
(19-06-2017 11:08)Медведь :  один вопрос, - зачем это пропагандировать??? Курить
Кто это пропогандирует? Кроме вас про трахание в жопу никто и не говорит.
(19-06-2017 11:12)СЕАТовод :  -Мами прийшли пвіідтримати своїх дітей нетрадиційної сексуальної орієнтації.....
Фу,блядь
Ну да, а Вы бы своего ребенка кастрировали наверное. Он же неправильный.
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #2680
19-06-2017 16:59 RE: Внутренние враги Украины.

(19-06-2017 16:41)SergM :  "Загальнолюдскі норми" вони у кожній культурі / країні різні – мумбу-юмбу ворогів їдять, наприклад...

Так-так, Дещо схожа теорія була в Німеччині часів Гітлера. Але загальнолюдські норми таки перемогли.

(19-06-2017 16:41)SergM :  Я ще раз прокоментую принципом: Ваша свобода махати руками закінчується рівно у кінчика мого носа. Про філософську категорію свободи і інші надбання думки – у першоджерела.

А я Вам відповім, що моя свобода закінчужться там, де її закінчує закон країни, чи устої спільноти, в якій я співісную. І де в цей момент знаходиться Ваш ніс - мені до лампочки.

А от залежно від того, на якій межі мене омежує закон або спільнота, я роблю висновок про розвиненость країни, а/або про рівень культури та толерантності спільноти до інших.

(Востаннє це повідомлення було змінене: 19-06-2017 17:09 Миша Чех.)
Відповісти 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  кацапия и кругом адни враги )))) LUPUS 4 372 797 358 16-02-2022 11:46
Останнє: MaksymS

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 3