Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Украина. Шаги к восстановлению и процветанию
Автор Повідомлення
Serhij Немає
Классик

Приєднався: Mar 2013
Киев
A7 1.4TSI CHPA (була А5 2.0FSI BVZ)
Повідомлення: #12051
06-04-2017 15:24 Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

https://hromadske.ua/posts/yevroparlamen...ho-rezhymu

Ще +1 крок.
Шукати всі повідомлення учасника
developer Немає
Ребята, давайте жить дружно!

Приєднався: May 2010
Киев Оболонь
Octavia Tour 1.8Ti (была); Toyota Corolla gibryd
Повідомлення: #12052
06-04-2017 15:32 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(06-04-2017 12:46)m.dreval :  
(06-04-2017 12:36)Sozercatel :  Де ж Юрій Леопольд? Час насолоджуватися...Happy Birthday (дуже переймався Embarassed )

Як я його розумію... (с)

Да тут я - тільки-но відволікся на роботу, а тут таке Мир
Сьогодні ще мав щастя поспілкуватися з донькою, яка оформлює запрошення для нас з дружиною. Так ось. Дають тільки на місяць Добыча мыслей
І ще сьогодні заскочив у Кредо-банк, забрати сервісний збір за відмову від подачі документів до сервісцентру. Забрав, але тільки свою частину. Частину дружини, за яку я теж платив не віддали. Сказали, щоб чекав СМС-ки (за свою частину я її отримав учора). Запитав, чи можна гроші не повертати, а скористатися ними для нової заявки на чергу. Відповіли, що не можна. Треба по-новому платити і отримувати реєстраційні номери. А далі чекати на дзвінок з візцентру щодо пропозиції дата подачі. Чесно кажучи, ЗАДОВБАЛИ! Повбывав бы
Lady Немає
девочка из администрации

Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #12053
06-04-2017 15:46 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Цитата:Денис Пятигорец

Про «погану» владу
Дуже часто зустрічаю в коментарях тези про «погану» владу в Україні. І те влада зробила не так, і там вона в усьому винна, і взагалі, вона не чим не краща за попередню. Чи попередні. І все це підігрівається постійним: «відлік розпочато!», «владі залишились лічені дні», «третій Майдан» от зараз буде. Хоча ні, не зараз, а завтра. Ну, в середу – точно. І «владі нема куди буде втікати».
І весь цей трешак з’являється в коментах чи в постах час від часу при кожному проколі влади, яких, нажаль, вистачає – будемо відвертими. Але для об’єктивності давайте згадаємо й про інше:

- Саме ця «погана» влада пройшла весь шлях та домоглася безвізового режиму з ЄС;
- Саме ця «погана» влада підписала Угоду про асоціацію з ЄС;
- Саме ця «погана» влада не прогинається під диктат Росії;
- Саме ця «погана» влада створила всі сьогоднішні антикорупційні органи;
- Саме ця «погана» влада створила патрульну поліцію;
- Саме ця «погана» влада перетворила прокуратуру з «колєкторсько-рекетирського органу» на правоохоронний орган;
- Саме ця «погана» влада ліквідувала шахрайські схеми в системі державних закупівель, перейшовши на Prozorro;
- Саме ця «погана» влада ліквідувала схему фіктивного повернення ПДВ;
- Саме ця «погана» влада віддала мільярди гривень з Державного бюджету на місцеві ради, щоб вони самі вирішували на що їм витрачати гроші і як розвивати свої громади. А раніше це був зашморг для міських та сільських голів, щоб вони на колінах повзли до Києва та просили собі додаткові субвенції;
- Саме ця «погана» влада створила врешті повністю контрактну армію;
- Саме ця «погана» влада запустила процес реформування ЗСУ за стандартами НАТО;
- Саме ця «погана» влада запрошує інструкторів з НАТО для підготовки наших бійців;
- Саме ця «погана» влада укладає угоди про військове співробітництво з країнами НАТО;
- Саме ця «погана» влада кількістю своїх перемог на міжнародній дипломатичній арені дивує весь світ;
- Саме ця «погана» влада запустила прийом на державну службу на конкурсній основі;
- Саме ця «погана» влада змусила депутатів та чиновників декларувати свої статки та дала змогу громадянам України побачити, хто чим живе;
- Саме ця «погана» влада відмовилась від російського газу і при цьому зробила «Нафтогаз» прибутковим.

І це ж я перелічив не всі «перемоги», а лише ті, які НЕ РОБИЛА ЖОДНА ПОПЕРЕДНЯ ВЛАДА! Чуєш, Йуля? ЖОДНА! І це я не перелічував всього того, що вже сьогодні знаходиться на стадії законопроектів чи другого читання.
А тепер про головне – багато з того списку, що влада робила з великими пробуксовками. Суспільству, західним партнерам доводилось часто нагадувати про свої вимоги та змушувати владу зробити як треба. І влада прислухалася! І це дуже важливо. Бо саме тому ми маємо сьогодні весь цей список.
Я розумію, що по кожному пункті можуть бути зауваження. Але вони поодинокі та не носять системний характер.
Я розумію, що не все в нас ідеально.
Я розумію, що багато людей не сприймають «реформи», коли вони направлені на збільшення витрат з кишень громадян. Хоча саме через ці «великі тарифи», «збільшення пенсійного віку» і т.д. пройшли всі наші європейські сусіди з колишнього соціалістичного табору.
Я розумію, що претензій до влади в людей сьогодні може бути навіть більше, ніж цих пунктів, які я перелічив вище.
Я розумію, що мені зараз напишуть, що я "порохобот" 100500 рівня.
Але все це аж ніяк не може перекреслити того факту, що ця «погана» влада зробила для розвитку України в Європейському чи то цивілізованому напрямку більше, ніж всі «папєрєднікі» разом взяті.
Зі святом Безвізу, Хунта!
Все буде Україна!

Я розумію, що мені зараз напишуть, що я "порохобот" 100500 рівня.... але +1Mr. Green

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Vitaly_N Немає
татаро-монголофоб

Приєднався: Oct 2008
Харьков, Павлово поле
А5 1,6 MPI+ESP
Повідомлення: #12054
06-04-2017 15:49 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(06-04-2017 15:46)Lady :  Я розумію, що мені зараз напишуть, що я "порохобот" 100500 рівня.... але +1Mr. Green

"порохоботов" такого уровня не бывает... Shocked

80-й максимум

Всю жизнь что-то портишь. В молодости девок, в старости воздух.
Миша Чех На сайті
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #12055
06-04-2017 16:03 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(06-04-2017 15:46)Lady :  Я розумію, що мені зараз напишуть, що я "порохобот" 100500 рівня.... але +1Mr. Green

Всё Вика, теперь ты - "любимая жена" Порошенко! Mr. Green

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Lady Немає
девочка из администрации

Повідомлення: #12056
06-04-2017 16:11 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

а мне пофигЛя-Ля-Ля
нельзя же видеть только плохое!!!Попкорн

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Миша Чех На сайті
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #12057
06-04-2017 16:25 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(06-04-2017 16:11)Lady :  а мне пофигЛя-Ля-Ля

Плач до соплей мне абидна Плач до соплей

Smile

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
1.2HTP На сайті
CAXA

Приєднався: Sep 2006
Днепр
Повідомлення: #12058
06-04-2017 16:51 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(06-04-2017 15:46)Lady :  Я розумію, що мені зараз напишуть, що я "порохобот" 100500 рівня.[/i]... але +1Mr. Green
Во многих ( во всяком случае не в одном ) досягненнях в списке популизм, обычный и типичный для всех влад, но многое действительно и правильно, конечно нельзя видеть только плохое Дружба
Lady Немає
девочка из администрации

Повідомлення: #12059
06-04-2017 18:21 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(06-04-2017 16:25)m.dreval :  

Smile

За шо?Rolling Eyes
За то шо не ты теперь "любимая жена"??Mr. Green

Девушка
Миша Чех На сайті
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #12060
06-04-2017 20:08 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(06-04-2017 18:21)Lady :  
(06-04-2017 16:25)m.dreval :  

Smile

За шо?Rolling Eyes
За то шо не ты теперь "любимая жена"??Mr. Green

Ну да. Mr. Green

Крымская ватная блогерша. Переобувается налету!!! :

Безвиз для Украины и Крыма

Европарламент проголосовал за предоставление Украине безвизового режима. Это еще не окончательно, потому что должно быть согласовано послами всех стран шенгена и прочими бюрократами.

Однако с вероятностью 70% можно утверждать, что Украина получит безвизовый режим уже этим летом либо осенью.

Поскольку крымчане являются гражданами не только России, но и Украины, то они также получают право на использование безвизового режима. Единственное неудобство: надо съездить получить биометрический украинский загранпаспорт на материк, и, скорее всего, заплатить за срочность, чтобы два раза не ездить. Но потом можно будет в течение 10 лет действия загранпаспорта свободно посещать страны ЕС (кроме Ирландии), не заморачиваясь заранее с визами. Конечно, на границе надо будет предоставить такие документы, как обратные билеты, бронь отеля, средства на проживание на каждый день, но это уже мелочи, это и так будет с собой.

Жители ДНР и ЛНР по идее также смогут посещать страны шенгена безвизово.

В принципе Евросоюз кому попало позволяет посещать себя безвизово: и Албании, и всей Южной Америке, и Молдове, и Сербии, и Грузии. Украина оставалась последней страной, полностью находящейся в Европе, у которой не было безвиза.

(Востаннє це повідомлення було змінене: 06-04-2017 20:10 Миша Чех.)
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Украина. Прыжки к восстановлению ...или в бездну.. smile 2 633 454 555 09-02-2022 12:11
Останнє: MaksymS
  Интервью Чичваркина про Украину власть и шаги к востановлению Firestarter 2 2 112 23-10-2017 19:06
Останнє: Dimon325

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 11