Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Львівське сміття.
Автор Повідомлення
Dimonn Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007

WTS 8T8T FoxKiller
Повідомлення: #61
22-03-2017 09:30 RE: Львівське сміття.

(22-03-2017 09:28)m.dreval :  .....
Насчет Петя сцыт - не согласен. Петя просто мстит за блокаду.

А еще он обещал несколько друзей посадить... Курить
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
cyxob_05 Немає
Оптиміст

Приєднався: May 2010
г.Киев
Skoda 120 LS>Octavia 1.6>Octavia A5 2.0 TDI (була)
Повідомлення: #62
22-03-2017 09:39 RE: Львівське сміття.

(22-03-2017 09:30)Dimonn :  

Коли? Я щось не чув.
Чув лише про АТО за 2 тижні і курс по 13.

Does anybody know what we are looking for...
Шукати всі повідомлення учасника
Dimonn Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007

WTS 8T8T FoxKiller
Повідомлення: #63
22-03-2017 09:52 RE: Львівське сміття.

(22-03-2017 09:39)cyxob_05 :  
(22-03-2017 09:30)Dimonn :  

Коли? Я щось не чув.
Чув лише про АТО за 2 тижні і курс по 13.

Что-то из этой серии Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #64
22-03-2017 11:22 RE: Львівське сміття.

(22-03-2017 09:29)Vladko :  А где эта голосовалка?

Тут, Влад.

http://www.skoda-club.org.ua/forum/showt...tid=115690

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
TEZEY Немає
ДЕД

Приєднався: Sep 2009
Кременчуг
NIVA 4x4, Мужик 4,6TD
Повідомлення: #65
22-03-2017 12:52 RE: Львівське сміття.

Ситуація зі сміттям нагадує мені ситуацію більше десятирічної давнини із зерносховіщами. Кругом шуміли галділи що держава втрачає мільярди, фермери не збирають урожаї з полів бо ніде потім дівати зерно і т.д. Пам"ятаю в мене за огородом поля декілька років заростали бур"янами поверх нескошених зернових. А потім появилася державна програма з безвідсоткового кредитування будівництва зерносховищ . На перший погляд все добре, але є АЛЕ. Жодна агрофірма чи господарство не отримало цих кредитів, а зерносховища почали рости як гриби тільки у власності, Порошенка, Литвинюка і т.д. і т.п. Для далеких від єкономіки розжзую. Держиморди ( державні діячі ) за кошт державний ( тобто за наші з вами гроші ) побудували собі зерносховища а кредит гасять віддаючи лише частку прибудку.

Так ось щось мені здається, що с заводами по переробці сміття буде те ж саме. А люди будуть радіти вирішенню проблеми - головне ж що "сміття більше немає, його переробляють, та й чорт з ним, хто там на цьому заробляє..." Просто заводи побудують в черговий раз за наші гроші але будуть вони не наші....

Жить надо так, что бы было приятно вспоминать, но стыдно детям расказать...
+380503080507
+380681555955
YURIY-KI Немає
Классик

Приєднався: Apr 2009
Львів
Повідомлення: #66
22-03-2017 14:34 RE: Львівське сміття.

(22-03-2017 12:52)TEZEY :  Ситуація зі сміттям нагадує мені ситуацію більше десятирічної давнини із зерносховіщами. Кругом шуміли галділи що держава втрачає мільярди, фермери не збирають урожаї з полів бо ніде потім дівати зерно і т.д. Пам"ятаю в мене за огородом поля декілька років заростали бур"янами поверх нескошених зернових. А потім появилася державна програма з безвідсоткового кредитування будівництва зерносховищ . На перший погляд все добре, але є АЛЕ. Жодна агрофірма чи господарство не отримало цих кредитів, а зерносховища почали рости як гриби тільки у власності, Порошенка, Литвинюка і т.д. і т.п. Для далеких від єкономіки розжзую. Держиморди ( державні діячі ) за кошт державний ( тобто за наші з вами гроші ) побудували собі зерносховища а кредит гасять віддаючи лише частку прибудку.

Так ось щось мені здається, що с заводами по переробці сміття буде те ж саме. А люди будуть радіти вирішенню проблеми - головне ж що "сміття більше немає, його переробляють, та й чорт з ним, хто там на цьому заробляє..." Просто заводи побудують в черговий раз за наші гроші але будуть вони не наші....
Плюсуюсь.
всі програми так розписані, що скористатися ними можуть ті хто без підтримки цих програм міг би обійтися.
так само розвивалася Украинская молочная компания", так субсидувалось купівля аграрної техніки, все що робиться в Україні, робиться для ЛЮДЕЙ і ми знаємо їх (

Tour 1.9 agr
Rus_sl Немає
Руслан

Приєднався: Mar 2008
Славута
Skoda Roomster 1.6 BTS+ГБО, Славута 1,2+ГБО
Повідомлення: #67
23-03-2017 09:33 RE: Львівське сміття.

(22-03-2017 12:52)TEZEY :  Ситуація зі сміттям нагадує мені ситуацію більше десятирічної давнини із зерносховіщами. Кругом шуміли галділи що держава втрачає мільярди, фермери не збирають урожаї з полів бо ніде потім дівати зерно і т.д. Пам"ятаю в мене за огородом поля декілька років заростали бур"янами поверх нескошених зернових. А потім появилася державна програма з безвідсоткового кредитування будівництва зерносховищ . На перший погляд все добре, але є АЛЕ. Жодна агрофірма чи господарство не отримало цих кредитів, а зерносховища почали рости як гриби тільки у власності, Порошенка, Литвинюка і т.д. і т.п. Для далеких від єкономіки розжзую. Держиморди ( державні діячі ) за кошт державний ( тобто за наші з вами гроші ) побудували собі зерносховища а кредит гасять віддаючи лише частку прибудку.

+++
Коли вже ці скоти понажираються?! Добыча мыслей Скільки ж того бабла треба? Все одно із собою на той світ не позабирають...

Краще гір - можуть бути тільки гори!
[Зображення: 998033.jpg]
Петрович Немає
Писатель

Приєднався: Oct 2009
Кременчуг
Octavia 1,6 AKL
Повідомлення: #68
23-03-2017 10:07 RE: Львівське сміття.

Географія бруду поширюється. Наразі Житомир.
У посиланні є реакція на цю проблему Порошенка.
http://112.ua/obshchestvo/v-zhitomirskoy...9526.html?
YURIY-KI Немає
Классик

Приєднався: Apr 2009
Львів
Повідомлення: #69
26-03-2017 14:24 RE: Львівське сміття.

http://youtu.be/M-QXxwcBrls

Tour 1.9 agr
Dimon325 Немає
ЧибуражГо