Мене вражає, що у СМІ будь яке невдоволення народне затикають словами "не розхитуйте човен, бо Путин нападе".
Може я і помиляюся, але думаю, що Путіну НІЧОГО не потрібно робити.
Порошенко САМИЙ доведе Україну "до ручки" і отримає "долю Чаушеску". Я перебільшую?
Тоді пройдемося по-фактам:
1. Через зумисний провал курсу гривні, збідніли УСІ, окрім банка Порошенка та Гонтаревої.
2. Через нерозумну корумповану тарифну політику, де ціни на газ та електроенергію встановили ставленники президента, народ зубожів і мусив перейти на субсидії, як жебраки на власній землі. Ці субсидії "продумані" таким чином, що ЗОВСІМ не стимулюють економію паливних ресурсів, одночасно наповнюють кишені олігархів, котрі мають у власності газо-розподільчі потужності та обленерго у містах України.
3. Створення "поліцейської держави", де поліція заявляеться, як "нова", а насправді - то старі корумповані мєнти, котрі ще донедавна били майданівців, та відбирали у них автомобілі на трассах, а зараз прислужують новій владі і так само ненавидять власний народ. Так звана "нацгвардія", котра складена переважно з перекрашених беркутівців та продажних мєнтів, замість того, аби воювати з ворогом в АТО (адже то їх прямий обов'язок) прислужує режиму та б'є та стріляє у свій власний народ, зокрема у блокадників і в усіх тих, кто не хвалить владу і протистоїть контрабанді на крові.
4. Війна... Головнокомандувач, котрий з перших днів свого президентства, повинен був очолити свою армію (як він обіцяв народу України) та дати відсіч ворогу, тим більше, що добровольці за допомогою волонтерів вже до того часу голими руками майже закінчили цю справу і суттєво відтіснили ворога від кордону с россією. Натомість говнокомандувач, замість того, аби скористатися перевагою та "дотиснути" сепаратистів, (котрі на той час були слабо озброєні та у малій численності), вдався до зрадницьких мінських угод, котрі підписував Кучма (той самий, хто підписував будапештський меморандум, де НІЧОГО не йдеться про РЕАЛЬНИЙ захист України в разі агресії з боку інших держав) і цим самим втратив перевагу на фронті, давши ворогу наповнити донецьку-луганську область регулярними військовими частинами росії, що сильно уповільнило перемогу України над агресором.
5. Внутрішня політика... НЕ ПОСАДИЛИ ЖОДНОГО КОРУПЦІОНЕРА, і навіть не змогли довести у міжнародному суді провину януковича. Натомість, "зістригли бабло" з підозрюваних, та випустили їх з країни. УСІ, бандити, котрі хотіли - втекли з країни.
6. Зовнішня політика... "Інформаційну війну" ми програли повністю. Европа вже стомилася від нашої "нової" корупції за цих три роки і від імітації реформ.
Санкції, котрі були введені (усіма, окрім НАС) проти россії, ось-ось відмінять. НІХТО вже нам не вірить, бо перше лице держави має ганебні офшори, та власні підприємства у ворожій державі. УСІ "любі друзі" президента - це найбагатші люди країни і ЖОДЕН З НИХ не був притягнутий до відповідальності, як обіцяв президент, коли казав, що "посадить трьох друзів".
7. Патріотизм... Згадайте перші місяці російської агресії. Народ стояв в чергах у воєнкоматах, аби захищати свою країну. Що зробила влада? Знищила героїв у котлах почерез продажність генералітету, а президент "робив телекартинку" своїми військовими парадами у Київі у той час, коли вороги вбивали патріотів у Ілловайську...
Хто був за це покараний? НІХТО!
Гелетей, котрий несе пряму відповідальність за поразки на фронті, пречудово себе почуває маючи мільони на рахунках, та нерухомість у Європі.
Тепер вже НІХТО не хоче йти в АТО, тому, що влада навіть війну війною назвати боїться, аби не нести відповідальність за провали та зраду. Народ владі вже не вірить, бо влада зухвало бреше власному народові по-через свої куплені засоби СМІ. Сотні добровольців сидять у в'язницях за надуманими кримінальними справами. Інші добровольці стали інвалідами і досі не можуть підтвердити свій статус учасника бойових дій. Добровольчій рух, котрий на майдані повалив режим януковича, а у перші дні війни захистив країну від агресора, владою дескредитується та знищується як морально, так і фізично.
8. Бізнес... Массово закриваються малі підприємства, котрі і так стогнали під тиском податків, а тепер і зовсім закрилися і тому тисячі людей втратили робочі місця. Бізнес, замість полегшення, отримав додаткове навантаження з боку контролюючих органів. Малий та середній бізнес знищюється на корні, відкриваючи шлях для великого олигархічного бізнесу та монополії.
Таким чином росте прірва між багатими та бідними шарами населення. Влада прагне перетворити свій народ у незахищенних рабів, котрих можна буде купити за гречку та 300 гривень на виборах.
Що я ще пропустив?
У ЧОМУ Я ПОМИЛЯЮСЯ????
"Между огнём и светом, я выбираю свет"
|