Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Новинка от Skoda: внедорожник Kodiak
Автор Повідомлення
Bassist Немає
Ученик
*

Приєднався: Feb 2017

Повідомлення: #241
26-02-2017 22:43 RE: Новинка от Skoda: внедорожник Kodiak

(24-02-2017 09:32)Chaniz :  А когда оф представление в Украине, кто скажет?

21 марта
Шукати всі повідомлення учасника
egorka Немає
Продавець прохолоди

Приєднався: Mar 2009
Київ. Голосііво
Volkswagen T-5 caravelle
Повідомлення: #242
06-03-2017 17:29 RE: Новинка от Skoda: внедорожник Kodiak

https://youtu.be/LZRS6HfH9Qg

Мені запах дизеля і солодкий і приемний Hello!
kanarej Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Mar 2017
Львів
Passat B8 2.0TDI, Seat Leon X-Perience 2.0TDI
Повідомлення: #243
07-03-2017 00:47 RE: Новинка от Skoda: внедорожник Kodiak

(16-02-2017 16:55)Odessit :  
(16-02-2017 16:39)leninV :  Я конфигурировал Сеат Експериенс, там тоже с допами за милион получался, но сеат машинка поменьше будет. Хотя движок там вне конкуренции. ИМХО.

На сайте Сеата смотрел машины в наличии, там 3 машины с такой комплектацией что Кодиак вылезет за 40$. Но этот x-perience имеет клиренс как Октавия на 17х с ППД. Если бы сейчас брал машину - взял бы Сеат, но не как паркетник, а как очень шустрый универсал с хорошим фаршем. Беда в том, что в Одессе потом этот Сеат не продать за нормальные деньги.

У меня X-Perience. У него самая большая беда (для меня лично) - тесноватый салон. А тесноват он из-за заваленности формы салона в районе головы (над головой места нормально, но ощущения простора нет), плюс в задней части машина сужается, и заднее сидение не такое просторное по ширине, хотя для двух человек - вполне. А самое тесное место - переднего пассажира, как ни странно. Вероятно из-за асимметричности салона, так как у водителя места с запасом. Багажник неплохой, правда снятие шторки не так уж много добавляет объема - крыша близко.

Что касается шустрости - то он шустрый на трассе. В городе не очень из-за турбоямы (разве что в спортрежиме стартовать, когда надо где-то быстро проскочить без сюрпризов от адаптивности коробки, что я и делаю). Вектра в этом плане намного удобнее, там нажал педаль и машина гарантированно без всяких запаздываний вжимает тебя в сиденье и стартует.

В остальном он неплох, если не считать определенных мелочей, таких как например отстутствие памяти у электроприводов сидений и некоторых других моментов, которые для меня являются недостатками исключительно на фоне предыдущей машины (Вектра С в макс. комплектации), на которой сейчас ездит моя супруга Smile. Вообще говоря он у меня в той комплектации что дороже (на алькантаре и т.д., но без панорамки) вышел около 31К на прошлый Новый Год благодаря акции и перепадам курсов.

Собственно в основном из-за внутренних габаритов возникла идея передать Сеат жене, а себе найти что-то покрупнее, типа Санта-Фе, или может Кодиака Smile
(Востаннє це повідомлення було змінене: 07-03-2017 00:57 kanarej.)
rrom Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jan 2008
Kiev
Scout
Повідомлення: #244
07-03-2017 15:29 RE: Новинка от Skoda: внедорожник Kodiak

Завод "Еврокар" в четверг начнет выпуск кроссоверов Skoda Kodiaq

http://interfax.com.ua/news/economic/407540.html
MaxRS Немає
Banned

Приєднався: Dec 2016
Киев
Skoda Octavia A7 RS
Повідомлення: #245
10-03-2017 14:19 RE: Новинка от Skoda: внедорожник Kodiak

(07-03-2017 15:29)rrom :  Завод "Еврокар" в четверг начнет выпуск кроссоверов Skoda Kodiaq

http://interfax.com.ua/news/economic/407540.html
норм, хочу на тест драйвПоехали
egorka Немає
Продавець прохолоди

Приєднався: Mar 2009
Київ. Голосііво
Volkswagen T-5 caravelle
Повідомлення: #246
11-03-2017 15:35 RE: Новинка от Skoda: внедорожник Kodiak

Вот вычитал на форуме Автоуа.
Значить, як писав вище, будучи у відрядженні не втримався щоб не заглянути в салон Шкоди і не помацати власною що до чого

Естетики не хочу торкатись бо це фломастери… хоча особисто я вважаю, що в реалі машинка ще краща - з усіх боків (і зовні, і внутрях) просто бомбезно красива! Тіг курить в стороні ІМХО

Так от по салону. Загальний об”єм салону здається дещо дрібнішим за мій Хай, але частково це суб”єктивне враження через наступні фактори:
1. Чорний салон Кодьяка (а темний колір завжди дуже зменшує візуально салон - перевірено моїм Хаєм зі світлим салоном і аналогічним з чорним);
2. Центральний тунель другого ряду;
3. Нормальні європейські профільовані крісла замість американо-японських слизьких і рівних як софа - в порівнянні з останніми стандартні Кодьяківські виглядають ледь не як спортивні ковші, навіть на другому ряді ))

Другий ряд просторий - рухається вперед-назад в дуже широкому діапазоні Регулюється нахил, але в Хаї сидіння нахиляються сильніше (наскільки не пригадаю - перевірю лиш коли повернусь додому; в Кодьяка прога на телефоні вагалась десь приблизно між 28-30 градусами нахилу). Дуже хотів потестити підголівники для сну, але цієї опції в салонних екземплярах не було
Да, є центральний тунель - тут маємо шо маємо.

А тепер найголовніше - третій ряд. Він дійсно трохи менший за мій, але не критично. Принаймні здатності перевозити дорослих пасажирів середнього зросту він не втратив.
По-перше, я б не сказав, що місця для голови менше (але доїду додому, спецом перепровірю) - при правильній рівній посадці я головою в стелю не впираюсь (1,75м зросту), хоча запасу практично не лишається - максимум на один палець.
А по-друге щодо ніг, то тут традиційно для всіх подібних кросів - якщо хочеш їхати всімох, то середні пасажири задовольняються простором як в С-класі Якщо я виставляю водійське сидіння Кодьяка під себе (до речі, я його виставляю максимально низько, а це теж важить), і при цьому хочу комфортно сісти на гальорці, то центральний ряд треба посунути так, щоб там десь до півтора кулака між колінами і спинкою водійського сидіння лишилось (можна взагалі впритул посунути, але я кажу про оптимальну достатність).

Єдиний суттєвий недолік це напрявляючі рейки центрального ряду - вони встановлені таким чином, що одному з двох пасажирів гальорки доведеться ліву ступню трохи лівіше класти (фото скину за пару днів).

Да, до речі щодо пасків безпеки 3го ряду, котрі виймаються зі стелі і які типу як потрібно в двох окремих точках пристібати. Блін, це геніально!!! Я спецом перевірив - їх спокійно можна юзати і як традиційні типу один раз пристібнув крайній фіксатор збоку і забув. При цьому сидіння складаються без проблем. Але в разі чого можна відстібнути і сховати в стелю (у мене, до речі, було кілька випадків з Хаєм, коли задні паски заважали при завантаженні негабаритних речей). Фото скину за пару днів.
Тому ще раз почуєте від журналістів на них нарікання - автоматом посилайте на три букви

По кліренсу і геометрії. Бампери там, звісно, з меншими кутами в”їзду-з”їзду в порівнянні з Хаєм (тому особисто під мої потреби версія Скаут з більш скошеними буде оптимальнішою), але при цьому рампа там прекрасна - дно вігнуте всередину (фото теж є) і дуже охайне без жодних випираючих частин
Найближче до асфальту (думаю саме там і є 188мм) під двигуном, а от по центру, там де вігнуто, то більше двох iPhone 4 влазить (майже 2,5) - маю підозру що французи саме там в 3008 свої 22см і наміряли

Ще щось згадаю - допишу пізніше

Мені запах дизеля і солодкий і приемний Hello!
ChikiBum Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Aug 2015
Kharkiv
Fabia I, 1.2, 2006 - була. Seat Leon 1.4 TSI
Повідомлення: #247
17-03-2017 14:18 RE: Новинка от Skoda: внедорожник Kodiak

вывешивали переднее колесо, я думал он потом рухнет и бампер отлетитSmile а нет, водила профи
(Востаннє це повідомлення було змінене: 17-03-2017 14:19 ChikiBum.)
Vitaly_N Немає
татаро-монголофоб

Приєднався: Oct 2008
Харьков, Павлово поле
А5 1,6 MPI+ESP
Повідомлення: #248
23-03-2017 11:36 RE: Новинка от Skoda: внедорожник Kodiak

[Зображення: 17309362_1009399872523850_8682533260571438953_n.jpg]

[Зображення: 17425071_1009399892523848_2438058511218064542_n.jpg]

[Зображення: 17362921_1009399882523849_1663837515238388467_n.jpg]

Hello!

ПоехалиПоехалиПоехали

Всю жизнь что-то портишь. В молодости девок, в старости воздух.
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Chaniz Немає
Писатель

Приєднався: Dec 2012
Киев-Вишневое-Киев
есть.
Повідомлення: #249
23-03-2017 11:48 RE: Новинка от Skoda: внедорожник Kodiak

версия наверное самая дорогая?
Vitaly_N Немає
татаро-монголофоб

Приєднався: Oct 2008
Харьков, Павлово поле
А5 1,6 MPI+ESP
Повідомлення: #250
23-03-2017 11:57 RE: Новинка от Skoda: внедорожник Kodiak

(23-03-2017 11:48)Chaniz :  версия наверное самая дорогая?

не самая Курить но очень нафаршированная

как же мы в субботу кататься будем в пустом? Mr. Green

Всю жизнь что-то портишь. В молодости девок, в старости воздух.
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Skoda готовит внедорожник Smoov Петя Днепр 75 35 987 05-12-2013 17:04
Останнє: Oleg_20

Швидкий перехід:

Переглядають: