Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Внутренние враги Украины.
Автор Повідомлення
LUPUS Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #1881
04-03-2017 23:59 Внутренние враги Украины.

Дайте но я поясню що до чого стосовно блокади як витяг з законодавства
1) є постанова кабміна яка відносить окремі райони ордло до територій де українська влада тимчасово не може здійснювати свої функції. Тобто влада визнає що на території країни є непідконтрольні райони. Якщо вони не підконтрольні то чи можна з них та на них завозити товари?) напевно що ні!
2) є АРК Крим, що визнано тимчасово окупованою територією і є закон і є порядк затверджений КМУ щодо ведення госодарської діяльності в АРК. Питання чому в арк не можна а в ордло можна? Бо це вигідно кому? Тим хто при владі робить бізнес на війні.

І ремарка
3) як на простих українцях скажеться блокада ордло і торгівлі з кацапстаном, якщо її зараз повністю припинити? З ордло ні як. Окрім хряків на банковій та грушевського мало хто це помітить. З торгівлею з рашкою все на багато гірше. Їм належать всі три національні оператори зв'язку, великі інтернет провайдери, банки, мережі азс, підприємства, заводи, фабрики та параходи.
Виникає питання: що влада зробила за три роки щоб позбутись залежності? Нічого! То чи потрібна блокада? Так, щоб змусити хряків працювати.

Надіслано з iPad
(Востаннє це повідомлення було змінене: 05-03-2017 00:00 LUPUS.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
JorikIF Немає
Мегаписака

Приєднався: Nov 2012
Івано-Франківськ
Skoda Octavia A5 FL 1,8 TSI
Повідомлення: #1882
05-03-2017 00:00 RE: Внутренние враги Украины.

(04-03-2017 23:34)m.dreval :  Закон, он один для всех. И беззаконие тоже!
Миша, это даже уже не смешно. Мы же об Украине говорим? Ещё скажи, что ты в это веришь.
Шкодчук Немає
Українець

Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #1883
05-03-2017 00:27 RE: Внутренние враги Украины.

(04-03-2017 23:59)LUPUS :  З торгівлею з рашкою все на багато гірше. Їм належать всі три національні оператори зв'язку, великі інтернет провайдери, банки, мережі азс, підприємства, заводи, фабрики та параходи.
Виникає питання: що влада зробила за три роки щоб позбутись залежності? Нічого! То чи потрібна блокада? Так, щоб змусити хряків працювати.

По-перше, є торгівля з РФ (експорт-імпорт), а є резиденти (юридическое или физическое лицо, зарегистрированное в данной стране, на которое в полной мере распространяется национальное законодательство), які контролюються РФ.
Це дві різні речі.

По-друге, на рахунок "позбутися залежності".
Влада робила.
Якщо Ви чогось не знаєте, це не означає, що його немає.

Наприклад...

Уряд України продовжив на 2017 рік ввізні мита на товари з Росії

Кабінет міністрів України прийняв рішення про продовження дії ставок ввізного мита до імпорту товарів, країною походження яких є Російська Федерація.

Ставки ввізного мита діятимуть до 31 грудня 2017 року.

Рішення про продовження дії ставок ввізних мит на російські товари є частиною комплексної протидії економічній агресії РФ проти України.

....

Згідно з постановою Кабінету міністрів України від 30 грудня 2015 року № 1146, до всіх товарів походженням з Росії застосовуються ставки ввізного мита, при цьому преференційний режим у відношенні РФ (вільна торгівля) скасовується.

З моменту вступу України до зони вільної торгівлі з Європейським союзом, тобто з 1 січня 2016 року, на 70% товарів вводиться нульова ставка.

... і бізнес реагував, шукаючи альтернативи товарам з рф....

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 05-03-2017 00:28 Шкодчук.)
Nemo78 Далеко
УКРАЇНЕЦЬ

Приєднався: Sep 2008

2,8 TDi
Повідомлення: #1884
05-03-2017 00:49 RE: Внутренние враги Украины.

(04-03-2017 22:09)Nemo78 :  Все пропало, пойду визу в Чехию или Польшу открывать, а то безвизовый не дождусьMr. Green

Дафай! Тоже будешь патриот в эмиграции. Помощь нужна? Wink
[/quote]

Ой спасибо, но тут извини поляки раньше пригласили, этак на годика два.
Я все жду безвиз ну незя же Президенту не верить. Да и родня тут, друзья.
Так что мы тут власти пистон вставим и гейропу у себя построим. Да и рашку нам с китаем делить надо.
К чему это я. Плохой Парасюк , плохой семенченко, но они делают одну очень нужную вещь . Вскрыли теневые схемы по углю, что в Насирова здоровья подвело-(совпадения)?
ЗЫ. Я спать утром на рыбалку планирую.

25%
LUPUS Немає
Мегаписака

Повідомлення: #1885
05-03-2017 09:26 Внутренние враги Украины.

Шкодчук
З якою країною у України найбільший торговий оборот в 2016 році?))
Товари військового призначення крвїні агресору поставлялись?)
На території України без санкцій діють організації кінцеві бенефіціари яких є резидентами країни агресора і проти яких США та ЄС ввели санкції за агресію проти України!!! Ще питання?)))

Надіслано з iPad

І взагалі я не розумію тут деяких популістів. Особливо з інших країн. Коли кажеш що в країні проблеми і влада нічого не робить то кажуть роби сам. Влада тобі нічого не винна. Коли хтось взяв та зробив щоб не було незаконного переміщення товарів, контрабанди та торгівлі з окупантом (те що має контролювати держава та чиновники) то знову погано і агенти кремля.
Міша або хрестик зніми або труселя одягни :drinkbeer:
(Востаннє це повідомлення було змінене: 05-03-2017 09:51 LUPUS.)
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #1886
05-03-2017 10:11 RE: Внутренние враги Украины.

(04-03-2017 23:59)LUPUS :  Дайте но я поясню що до чого стосовно блокади ... як на простих українцях скажеться блокада ордло ..., якщо її зараз повністю припинити? З ордло ні як.

Я дозволю собі погратися з цифрами і подивитися що значить це "ні як" (с) на прикладі металургійної промисловості, яка є одним з основни споживачів заблокованого вугілля:

Міністерство економічного розвитку та торгівлі України писало:
Цитата:Так, за підсумками 8 місяців 2016 року експорт товарів у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року скоротився на 9% і склав 22,7 млрд дол., при цьому обсяг імпорту товарів порівняно з минулим роком зменшився на 0,9% (або на 226,9 млн дол.) і склав 24,2 млрд дол.

Мені впадлу щукати точні річні показники, я задовільнюся тим, що на закладі восьмимісячних результатів порахую LE за 2016 рік на рівні:

Обсяг експорту товарів за 2016 рік становить 34 млрд. дол.

Читаємо далі:
Цитата:У структурі експорту товарів за 8 місяців поточного року найбільшу частку склала продукція АПК та харчової промисловості (40,1%), продукція металургії (23,9%) та машинобудування (12,0%), в той час як у структурі імпорту товарів найбільша частка припадає на продукцію машинобудування (29,2%), хімічної промисловості (23%), мінеральні продукти (19,5%) і продукцію АПК та харчової промисловості (10,3%).

Експорт металургії склав 24% від загального експорту, це дорівнює 8,16 млрд. дол. Хай втратимо не все. Частина підприємств знайде вихід, але про втрати на рівні 4 млрд. дол. в структурі українського експорту можемо говорити сміливо.

Ці 4 млрд. дол. не надійдуть в Україну у якості валютної виручки, значить, згідно осанньої постанови НБУ, 65% з них, а саме 2,6 млрд. дол. за рік, не надійдуть на продаж на міжбанк. Виходячи з того, що місячна інтервенція валюти НБУ для утримання курсу гривні зараз складає десь 200 млн. дол., то ми можемо сміливо говорити про подвоєння тиску на гривню, і неминуче її послаблення.

Далі, ні для кого не секрет, що той так потрібний транш від МВФ, за який зараз бореться Україна, і який лягає боргами на плечі наших потомків, складае 1 млрд. дол. Тобто щоб компенсувати ненаходження з експорту від металургії, Україні потрібно бути залізти в додаткові борги на 4 транша МВФ.

А тепер трошки з іншого боку. Є таке гарне місто Маріуполь:
Цитата:Маріу́поль (XVI ст — Домаха, у 1778—1779 — Павловськ, у 1779—1948 — Маріуполь/Маріюпіль;[3] у 1948–1989 роках — Жда́нов) — місто обласного значення в Україні, Донецька область, на березі Азовського моря в гирлі ріки Кальміус. Населення — 453 623 мешканця (2016).

Значний порт та індустріальний центр країни. У місті діють два великі металургійні комбінати (Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча та «Азовсталь») та найбільше в Україні машинобудівне підприємство — концерн «Азовмаш», продукція яких складає значну частину експорту України. У промисловості Донецької області частка Маріуполя — 37,5 %, в Україні близько 7 %.
Цитата:ПрАТ «Маріу́польський металургі́йний комбіна́т і́мені Ілліча́» — найбільше підприємство Приазов'я та Донецької області, одне з найбільших металургійних підприємств на теренах СНД та один з найбільших експортерів України, кількість працівників у 2014 році — 26682

Для меткомбіната ім. Ілліча Авдіївский КХЗ - головний постачальник коксу. Авдіївский КХЗ отримує вугілля також і з тимчасово оккупированих територій. Блокада вугілля приведе до зупинки Авдіївського КХЗ, а потім і до зупинки меткомбіната ім. Ілліча. І на вулицю вийдуть протестувати 25 000 бувших робітників меткомбіната - незадоволених Україною та українською владою маріупольців. Що вони будуть кричати? "Россия прийди?"

Мій сухий залишок "ні яка":

- 4 млрд. дол. втрати в структурі українського експорту.
- 2,6 млрд. дол. не надійдуть на продаж на міжбанк. Збільшення тиску на українську гривню. Інфляція.
- додаткових 4 млрд. дол. в якості додаткових транщів від МВФ. Збільшення зовнішнього боргу країни.
- можливе незадоволення владою в Маріуполі, яке дуже легко може росхитати Росія та збільшити територію ОРДЛО.

(05-03-2017 09:26)LUPUS :  І взагалі я не розумію тут деяких популістів. Особливо з інших країн. Коли кажеш що в країні проблеми і влада нічого не робить то кажуть роби сам. Влада тобі нічого не винна. Коли хтось взяв та зробив щоб не було незаконного переміщення товарів, контрабанди та торгівлі з окупантом (те що має контролювати держава та чиновники) то знову погано і агенти кремля.
Говорят: "Прежде чем что-то сделать-подумай!
А ще кажуть, що "Від дурної голови ноги болять".

(05-03-2017 09:26)LUPUS :  Міша або хрестик зніми або труселя одягни Дружба
От коли в Україні курс гривні знову підскочить, твої побутові прилади знову подорожчають, та перестануть продаватися, згадай слова сука дебіла, та звунивачуй в тому тільки себе!

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 05-03-2017 10:17 Миша Чех.)
LUPUS Немає
Мегаписака

Повідомлення: #1887
05-03-2017 10:23 Внутренние враги Украины.

Міша поржав. Ще більше переконався і до власної оцінки твоїх здібностей мислити і щодо роботи на мінстеця
А тепер увага питання:
Скільки вугілля для металургії в ордло придбала криворіжсталь?)
Ой! Не скільки? Ой! Як же так? Невже знайшли іншого постачальника
Але ж це йде в розріз із політикою партії
Пиши ще )))

Надіслано з iPad
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #1888
05-03-2017 10:29 RE: Внутренние враги Украины.

(05-03-2017 10:23)LUPUS :  Міша поржав. Ще більше переконався і до власної оцінки твоїх здібностей мислити і щодо роботи на мінстеця
А тепер увага питання:
Скільки вугілля для металургії в ордло придбала криворіжсталь?)
Пиши ще )))

Надіслано з iPad

Не знаю, скільки придбала Криворожсталь, а
Evraz в 2017 году увеличит поставки коксующегося угля в Украину в 1,5 раза

З Росії!

(05-03-2017 10:23)LUPUS :  Міша поржав. Ще більше переконався і до власної оцінки твоїх здібностей мислити і щодо роботи на мінстеця

Головне, щоб ти і потім ржав, а не плакав!

(05-03-2017 10:23)LUPUS :  Скільки вугілля для металургії в ордло придбала криворіжсталь?)

А те що Криворожсталь купує вугілля в Польщі, аж ніяк не сприяє стабільності гривні.

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 05-03-2017 10:37 Миша Чех.)
LUPUS Немає
Мегаписака

Повідомлення: #1889
05-03-2017 10:38 Внутренние враги Украины.

А чого мені плакати від популістів??? Котрі навіть дочитати не можуть до кінця

ЕВРАЗ является вертикально-интегрированной металлургической и горнодобывающей компанией с активами в России, в Украине, в США, Канаде, Чехии, Италии, Казахстане и Южной Африке. Компания входит в число крупнейших производителей стали в мире. В 2016 году ЕВРАЗ произвел 13,5 млн тонн стали. Собственная база железной руды и коксующегося угля практически полностью обеспечивает внутренние потребности ЕВРАЗа. Компания входит в ведущий индекс Лондонской Фондовой Биржи FTSE-250. ЕВРАЗ объединяет около 80 000 сотрудников по всему миру. Консолидированная выручка ЕВРАЗа за 2015 г. составила 7 713 млн долл. США, консолидированная EBITDA – 1 542 млн долл. США.

Надіслано з iPad
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #1890
05-03-2017 10:57 RE: Внутренние враги Украины.

(05-03-2017 10:38)LUPUS :  А чого мені плакати від популістів??? Котрі навіть дочитати не можуть до кінця

ЕВРАЗ является вертикально-интегрированной металлургической и горнодобывающей компанией с активами в России, в Украине, в США, Канаде, Чехии, Италии, Казахстане и Южной Африке. Компания входит в число крупнейших производителей стали в мире. В 2016 году ЕВРАЗ произвел 13,5 млн тонн стали. Собственная база железной руды и коксующегося угля практически полностью обеспечивает внутренние потребности ЕВРАЗа. Компания входит в ведущий индекс Лондонской Фондовой Биржи FTSE-250. ЕВРАЗ объединяет около 80 000 сотрудников по всему миру. Консолидированная выручка ЕВРАЗа за 2015 г. составила 7 713 млн долл. США, консолидированная EBITDA – 1 542 млн долл. США.

Надіслано з iPad

Я хочу, щоб ти, LUPUSe, на цифрах, як я, а не на словах і взагалі,як ти любиш, довів, що ЕВРАЗ, купуючи вугілля в Росіїї і виводячи туди валюту, рівно як і Криворіжсталь, купуючи вугілля в Польщі и виводячи туди валюту, роблять для економіки України краще, ніж пан Ахмєтов, купуючи вугілля в своїй же країні, на своїх же шахтах які, є українського підпорядкування, і за українські гривні, не виводячи валюту за кордон.

На цифрах.

(05-03-2017 10:29)m.dreval :  Міша поржав. Ще більше переконався і до власної оцінки твоїх здібностей мислити і щодо роботи на мінстеця

Мені відверто до сраки твоя особиста оцінка щодо мене, але якщо ти щось пишеш привселюдно, то тобі вартувало б звернути увагу, що я не зовсім віртуальна особа на цьому форумі. Тут є люди, яким я допомогав в Чехії, з якими ми часом зустрічаємося особисто та спілкуємося на різні теми. Є люди які здатні особисто оцінити мої розумові здібності, які знають де я працюю і з чого живу. Тому твої оці дешеві потуги мене вкусити виглядають дуже смішно, по дитячому якось, луп-луп, я б сказав. Я свою точку зору тут виклав і аргументував. Зроби те ж саме. А то крім кацапськоло "Пишиысчо" інших аргументів ні мені, ні громаді ти чомусь не навів.

(Востаннє це повідомлення було змінене: 05-03-2017 11:06 Миша Чех.)
Відповісти 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  кацапия и кругом адни враги )))) LUPUS 4 372 797 009 16-02-2022 11:46
Останнє: MaksymS

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 9