Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Поддерживаете ли использование авто на длительный срок с европейской регистрацией?
Да
нет
[Показати результати]

Закон про еврономера.. и колбаса ))
Автор Повідомлення
Юрий 4х4 Немає
Шестнадцатый...

Приєднався: Sep 2013

VW Passat B6 (Variant,_2.0TDI,_4Motion) Renault_Zoe_(electric)
Повідомлення: #181
31-01-2017 12:21 RE: Закон об урегулировании транзита (еврономера)

(31-01-2017 09:54)Sanjok5 :  І чи може поляк завезти авто без евро 5 з України чи з тої самої Швейцарії і скільки буде коштувати йому розмитнення з країн не Евросоюзу?
З Швейцарії багато авто ввозяться, не думаю що є істотна різниця в ростаможці. Інакше б було невигідно ввозити. Про ввезення авт з України, то не питайте. Бо, напевно, відповідь вам дадуть тільки пацієнти психушкі якоїсь. І взагалі, ви намагаєтесь доказати, що в Європі розмитнення і таке інше не краще ніж у нас. Але це не так. В Європі підтримується конкуренція. Ніхто не заставляє поляків їздити на їхніх "малюхах" чи Полонезах. Розмитнення є. Воно не дармове, але доступне. Парадокс в тому, що польське розмитнення доступне поляку з польською з/п,і навіть українцю з українською з/п. Українське ж розмитнення не доступне ні українцю, ні, навіть поляку. НонсенсHello!. І ще, кричимо, балакаємо, п'ятою в груди себе бємо, а я зауважив цікавий факт. Китайських авт на дорогах Польщі немає. Вза-га-лі. Не бачив їх ні в Австрії, ні в Чехії. Чому? На скільки знаю, не проходять по екології. А тут, до недавна екологія була обмежена саме Евро5. Тоді чому у нас їх продають валом і розсип"ю? Тобто Вольксвагена Евро4 неможна, а оте знаряддя самовбивці Жилі - будь ласка, скільки завгодно.
Я проти того закону, що зараз хтось пробує притиснути, типу він такий один, за народ думає. Але я проти того, щоб мій батько мусив їздити на Жигулях 80х років випуску, бо він не може собі купити, як більшість європейців, за тіж ж гроші, старенький Гольф, роком випуску біля 2000... Чим мій батько гірший від поляка або німця? Тим що він живе в довбаний державі, де одна скотина заробляє на смертях тисяч людей. І це не жарт. Так воно є. У нас одна з найвищих смертностей в аваріях. Не так давно в Польщі сталося величезна ДТП. На автомагістралі А1. 76 машин в кашу! В день аварії було відомо про понад 30 поранених, троє в тяжкому стані. Загиблих... 0! Не знаю долю тих трьох важких. Дуже надіюся, що вижили. А тепер скажіть, якщо у нас змісити 76 машин, серед яких половина, якщо не більше, буде до 2000 року випуску, а половина з понад 2000, але комплектації бубен, де замість подушок безпеки іконки, то скільки було б жертв? І ще питання, в такій аварії, не приведи Господь, ви б надали б перевагу опинитися на легально купленому, розмитненному, нехай Рено Логан (ну щоб вже не зовсім лякати вас китайцями), купленому за 10 тис. $, з Евро5, у офіційного дилера, але з відповідною коплектацією (1 або 2 подушки безпеки), чи на Пассаті Б6, на польських номерах, пригнаному через якусь ліву кантору, невідомо якими путями? Без екології, без права їздити по Україні взагалі, але з 8ома подушками безпеки, і купою інших систем. Хоча за 10 тис можна вже придивлятися і Б7,той ще буде кращий, ще, можливо безпечніший. Мені Здається вибір очевидний. А наша держава заставляє нас купувати один в одного старезна лайно. І не думаю, що від авт випуску до, скажемо 90р, небезпеки менше ніж від єврономерів. Там теж невідомо, хто і куди поїде, що з нього посипеться чи виллється.
Крім цього, купуючи старше авто, через нестачу коштів на новіше, через дебільні ціни на розмитнення, нам приходиться вкладати в його ремонт більше грошей. А значить приходиться відмовляти собі в чомусь іншому. Наприклад відпочинку-оздоровлення (я, наприклад, купивши Шкоду, змушений був троха в неї вкласти і відмовитись від поїздки на море в той рік, і моя дитина не отримала необхідну їй порцію сонця і солоного морського повітря, що, можливо стало причиною його простуди взимку), від лишнього апельсина взимку, від нового взуття чи інше. І це все відображається на здоров'ї вас, і вашої родини. А тепер хто мені скаже, що одна безсонна ніч, біля ліжка дитини з температурою 37,5 варта менше ніж мільйонні зароби наших олігархів? Та хай вони повиздихають. Все їм мало. Коли вони вже понаїдаються... А вам розказують про екологію, про мотлох зза кордону. А ви ведетесь.

П. С. Рено Логан образити не хотів. Цін на нього не знаю. Комплектації теж. Просто для прикладу. Суть думки, мені здається, зрозуміла.
Шукати всі повідомлення учасника
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #182
31-01-2017 12:36 RE: Закон об урегулировании транзита (еврономера)

(31-01-2017 12:21)Юрий 4х4 :  І ще, кричимо, балакаємо, п'ятою в груди себе бємо, а я зауважив цікавий факт. Китайських авт на дорогах Польщі немає. Вза-га-лі. Не бачив їх ні в Австрії, ні в Чехії. Чому? На скільки знаю, не проходять по екології. А тут, до недавна екологія була обмежена саме Евро5. Тоді чому у нас їх продають валом і розсип"ю? Тобто Вольксвагена Евро4 неможна, а оте знаряддя самовбивці Жилі - будь ласка, скільки завгодно.

Юра, там питання не в екології. Десь я чув, що там проблема в отриманні сертифікату із-за невідповідної безепечності водія та пасажирів.

А шо стосується Євро5, то згадай, коли після поляків заїжаєш на неньку, то на дорозі одразу відчуваєш сморід.

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 31-01-2017 12:38 Миша Чех.)
Oleksii Pinchuk Немає
...

Приєднався: Aug 2009
Київ 11-й км.
E Golf 36 kWt, Aвоська D4 4.0 biturbo, Passat 2.0 tdi - Company car
Повідомлення: #183
31-01-2017 12:58 RE: Закон об урегулировании транзита (еврономера)

(31-01-2017 12:36)m.dreval :  А шо стосується Євро5, то згадай, коли після поляків заїжаєш на неньку, то на дорозі одразу відчуваєш сморід.
Я ни разу не видел в Европе старых камазозов, срущих как исландский вулкан Эйяфьятлайокудля в 2010. Вчера довелось стоять в центре Киева на светофоре за таким вулканом Facepalm Это Евро МИНУС 5!Воротит А все да, должны завозить Евро 5 Smile Потом правда вырезают сажевые фильтры, глушат ЕГР, но то такое Smile
Но один, сука камаз, равен наверное 50 дизельным седанам по выхлопу, особенно когда он по Леси вверх подымается Facepalm

Батько режисера #
fascist with German Shepherd dog Не за что
dannetis Немає
Классик

Приєднався: Oct 2006
Київ
Octavia Combi 1.8T 4х4
Повідомлення: #184
31-01-2017 13:57 RE: Закон об урегулировании транзита (еврономера)

а если груженый то выползает, и занавес такой что Титаник меньше коптил Добыча мыслей
Dimonn Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007

WTS 8T8T FoxKiller
Повідомлення: #185
31-01-2017 13:59 RE: Закон об урегулировании транзита (еврономера)

(31-01-2017 13:57)dannetis :  а если груженый то выползает, и занавес такой что Титаник меньше коптил Добыча мыслей

Неужели Кузю переплевывает? Я удивлен
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
samkv Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Apr 2010
Odessa
Seat, была skoda
Повідомлення: #186
31-01-2017 14:13 RE: Закон об урегулировании транзита (еврономера)

Ну так если сейчас продвинуть закон который будет стимулировать переход на более экологичные машины, т.е. обложить "смердящих" по уровю их "смердения", то вангую, возмущения будет еще больше. Но это бы решило эту нестыковку, что новое авто должно соответствовать, а старое "уж какое есть".

Я не могу понять почему покупая новое авто (первой регистрации) ты должен заплатить в пенсионный фонд? человек и так заплатил туда со всех своих заработанных денег. Я это понимаю как "налог на роскошь". Т.е. есть деньги на авто - отбашляй чуть в пенсионный...

ну хорошо, а допустим американское авто в европе растоможить тоже 500евро стоит?
P.S. Не пытаюсь отстоять наши ставки растоможки, думаю что они сильно завышены.

P.P.S
Я за то что бы дать полиции больше полномочий контролировать в том числе законность человека управлять авто, что бы они могли законно побороть эти "левые" схемы.
Юрий 4х4 Немає
Шестнадцатый...

Приєднався: Sep 2013

VW Passat B6 (Variant,_2.0TDI,_4Motion) Renault_Zoe_(electric)
Повідомлення: #187
31-01-2017 15:30 RE: Закон об урегулировании транзита (еврономера)

(31-01-2017 12:36)m.dreval :  Юра, там питання не в екології. Десь я чув, що там проблема в отриманні сертифікату із-за невідповідної безепечності водія та пасажирів.

А шо стосується Євро5, то згадай, коли після поляків заїжаєш на неньку, то на дорозі одразу відчуваєш сморід.
Миш, если вопрос не в экологии, а в безопасности, то вообще, держите меня семеро, а то щас такого понаписываю...
По поводу смороду, то я живу в одном из наиболее грязных городов, по составу воздуха, в ПольшеОцтой. Хотя, в любом случае, не поверю я в сказки про то, что мы что-то этой растаможкой спасаем. Тупо лобирование чьих-то финансовых интересов. И пока обратное не доказано, я даже не хочу слышать никаких доводов, про то, что еврономера это зло.
У нас запросто могут заставить всех ездить с включенными фарами, ограничить скорость движения, убрать в центре города пару полос с дороги или сделать ее односторонней, в общем создать кучу проблем тысячам или даже миллионам людей, мотивируя это тем, что эти меры в одном случае из ста спасет чью-то жизнь. И это, как бы, правильно. Но сколько людей погибло в результате ДТП, в которое они попали на китай-, совет-, укравтопроме, или же просто на более дешевом авто, нежели они могли бы купить себе, если бы не драконовские цены? Поэтому поддерживаю ездящих на еврономерах. Они молодцы, они просто думают о себе и своей семье. Тот закон, который проталкивают сейчас, это идиотизм. Бред сивой кобылы. Но если его примут, я буду один из первых в очереди на ввоз в Украину авто на польских номерах.
samkv Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Apr 2010
Odessa
Seat, была skoda
Повідомлення: #188
31-01-2017 15:40 RE: Закон об урегулировании транзита (еврономера)

ну так еще лучше ездить на бездоке, еще дешевле и еще лучшее авто можно купить на те же деньги....
SergM Немає
------------

Приєднався: Jan 2006

Повідомлення: #189
31-01-2017 15:58 RE: Закон об урегулировании транзита (еврономера)

Юрий 4х4 :Поэтому поддерживаю ездящих на еврономерах. Они молодцы
– бо вже порушують закон і займаються f...k the system, – так само як і ті, що їздять по зустрічній, втискуються у ряд на повороті, і інше у нашому житті – аж до "приватизації" власності та "заробітку" на схемах (= розкрадання).

Ще вони спонсорують чужий бізнес не в Україні та показують що можна бути непокараними – тобто показують, що держава є нічим.

Якщо б вони були б молодці, то б вони просували звичайне спрощення та здешевлення ввозу авто для усіх, а не створювали прецедент та проблему разом з негативом.
SergSh Немає
Неученик

Приєднався: Aug 2010
Отсюда
Повідомлення: #190
31-01-2017 16:20 RE: Закон об урегулировании транзита (еврономера)

Еврономера-для КУЧКИ незаконопослушных.А остальным,кто не желает участвовать в теневых схемах и платит налоги, кормить эту КУЧУ го....А?Справедливо,это когда всем равные условия,а не тем у кого есть возможность (близость границы,родственники там........И т.д и т.п.) на...ть всех и всю страну.Я,например,хочу тоже ездить на хорошем авто.

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  колбаса по 2.20 smile 64 13 006 28-01-2020 20:29
Останнє: Dimon325
  Попытки «регионалов» протащить закон о векселях провалились. Шкодчук 5 1 585 23-05-2013 15:18
Останнє: Cynabal
  Вступил в силу закон об ограничении расчетов наличными Vitaly_N 89 14 454 22-10-2012 09:50
Останнє: Black-and-White
  Закон "О платежных системах" Lady 2 2 033 26-09-2012 11:15
Останнє: Lady
  Языковый закон уже работает SIavik 71 13 246 04-07-2012 15:13
Останнє: Lady
  Сухой закон! Infinity 175 28 921 24-05-2012 15:53
Останнє: Vovan
  Верховная Рада приняла закон о единой экстренной службе "112" Lady 11 3 556 09-04-2012 09:34
Останнє: Мангуп
  В Украине вареная колбаса не соответствует стандартам vetalkiev 13 3 312 22-11-2011 11:34
Останнє: Alexus83
  Подписан закон, укрывающий решения судов от публикации vetalkiev 19 5 526 15-11-2011 11:17
Останнє: SlavaP
  вступил ли в силу закон об отмене доверенностей? Firestarter 105 29 844 29-08-2011 23:12
Останнє: RuslanRage

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 4