Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Задоволені роботою поліції?
Голосування завершено.
Стало краще 48.84% 63 48.84%
Стало гірше 51.16% 66 51.16%
Всього 129 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
"Моя нова поліція"
Автор Повідомлення
yuristkonsult Немає
Мегаписака

Приєднався: Apr 2008
Хмельницький
Octavia 1.8t (vtg)
Повідомлення: #4021
03-01-2017 17:00 RE: "Моя нова поліція"

от саме так написано? і більше нічого не дописано?

Никогда не бойся делать то, что ты не умеешь. Помни, ковчег был построен любителем. Профессионалы построили "Титаник".
Шукати всі повідомлення учасника
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #4022
03-01-2017 17:34 RE: "Моя нова поліція"

3. Рух транспортних засобів із спеціальними сигналами.

3.1. Водії оперативних транспортних засобів, виконуючи невідкладне службове завдання, можуть відступати від вимог розділів 8 (крім сигналів регулювальника), 10 - 18 , 26 , 27 та пункту 28.1 цих Правил за умови увімкнення проблискового маячка синього або червоного кольору і спеціального звукового сигналу та забезпечення безпеки дорожнього руху.

За відсутності необхідності додаткового привертання уваги учасників дорожнього руху спеціальний звуковий сигнал може бути вимкнений.

3.2. У разі наближення транспортного засобу з увімкненим синім проблисковим маячком та (або) спеціальним звуковим сигналом водії інших транспортних засобів, які можуть створювати йому перешкоду для руху, зобов'язані дати йому дорогу і забезпечити безперешкодний проїзд зазначеного транспортного засобу (і супроводжуваних ним транспортних засобів).

Якщо на такому транспортному засобі увімкнено проблискові маячки синього і червоного або лише червоного кольору, водії інших транспортних засобів зобов'язані зупинитися біля правого краю проїзної частини (на правому узбіччі). На дорозі з розділювальною смугою цю вимогу зобов'язані виконати водії транспортних засобів, що рухаються в попутному напрямку.

http://dai.eu.com/pravila-dorozhnogo-rux...-sygnalamy

Вічна пам'ять Героям...
Railnolds Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2015
Одесса, Украина
Skoda Fabia Combi III, CUSB 1.4 TDI, МКПП, 2015
Повідомлення: #4023
03-01-2017 17:44 RE: "Моя нова поліція"

Да уже сто раз эту тему обсосали, опять чтоли?
Rider Далеко
Самурай

Приєднався: Jun 2006
BC VA MT
японец:)
Повідомлення: #4024
05-01-2017 10:37 RE: "Моя нова поліція"

Пока будут самовольные трактования норм ПДД, до тех пор и нужно разжевывать.

Относительно пробок: при приближении сзади транспортного средства с включенным проблесковым маяком синего цвета, следует уступить ему дорогу, если есть помеха его проезду. Специальный звуковой сигнал подается заблаговременно для привлечения дополнительного внимания.
Когда отсутствует возможность принять вправо, чтобы пропустить транспортное средство с включенным проблесковым маяком синего цвета, а последнее, в свою очередь, может перестроиться левее, водитель вправе не менять направление своего движения.

Gonna ride the wild wind
Ain't dangerous - enough for me
ERKA Немає
Крыша едет не спеша

Приєднався: Feb 2009
Хмельницкий
Skoda Octavia Tour
Повідомлення: #4025
05-01-2017 12:23 RE: "Моя нова поліція"

Подскажите, полицию ввели только в городах или в ПГТ и поселках тоже теперь полиция?

Если правила кому-то мешают, иногда необходимо их менять
Mechanic Немає
Banned

Приєднався: Feb 2015
Київ
А7
Повідомлення: #4026
05-01-2017 12:35 RE: "Моя нова поліція"

Везде полиция...уже больше года
ERKA Немає
Крыша едет не спеша

Хмельницкий
Skoda Octavia Tour
Повідомлення: #4027
05-01-2017 12:37 RE: "Моя нова поліція"

Такое впечатление, что за пределами города осталась старая милиция, форма новая - повадки старые

cop Немає
отэц

Приєднався: Oct 2006
Кривой Рог
Kia ceed
Повідомлення: #4028
05-01-2017 12:46 RE: "Моя нова поліція"

(05-01-2017 10:37)Rider :  Пока будут самовольные трактования норм ПДД, до тех пор и нужно разжевывать.

Относительно пробок: при приближении сзади транспортного средства с включенным проблесковым маяком синего цвета, следует уступить ему дорогу, если есть помеха его проезду. Специальный звуковой сигнал подается заблаговременно для привлечения дополнительного внимания.
Когда отсутствует возможность принять вправо, чтобы пропустить транспортное средство с включенным проблесковым маяком синего цвета, а последнее, в свою очередь, может перестроиться левее, водитель вправе не менять направление своего движения.

выше выложено четко как работают синие люстры, а вот вы самовольно и трактуете сей пункт

[Зображення: 147324-10.png]
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Mechanic Немає
Banned

Приєднався: Feb 2015
Київ
А7
Повідомлення: #4029
05-01-2017 12:51 RE: "Моя нова поліція"

(05-01-2017 12:37)ERKA :  Такое впечатление, что за пределами города осталась старая милиция, форма новая - повадки старые

Так и есть Курить
ERKA Немає
Крыша едет не спеша

Хмельницкий
Skoda Octavia Tour
Повідомлення: #4030
05-01-2017 14:19 RE: "Моя нова поліція"

При чем трогают в большинстве сельских жителей(видел в одном из ПГТ, Хмельницкая область), заезжих не трогали

Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 35