Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Авто на европейских номерах , в чем подвох
Автор Повідомлення
Andmat Немає
был "ulitko", в жизни "Андрей"

Приєднався: Nov 2011
Черновцы
Тур 2.0 TDI 6-DSG
Skype IDmatsiuk.andrii
Повідомлення: #51
01-10-2016 12:58 RE: Авто на европейских номерах , в чем подвох

В Черновцах на 10 машин в потоке - 5-6 на иностранных номерах. На выходных еще больше.

Winning feels better when you take a little damage
Шукати всі повідомлення учасника
apylypiv Немає
Цинічний бандера

Приєднався: Aug 2011
Вінниця -> Львів -> Київ
Kodiaq Sportline
Повідомлення: #52
01-10-2016 12:58 RE: Авто на европейских номерах , в чем подвох

(01-10-2016 11:50)leva626 :  А я думаю ничего не будет. Если эту лавочку начнут прикрывать столько народу взбунтуется, начнутся протесты, пробеги,перекрывания дорог, ( как на западной - перекрывания границ). Подтянутся активисты типа ДК и тому подобное, пол западной на таких Украины ездит. Незнаю как в других городах, но у нас когда едешь на работу утром встречаешь машин 8-10.
Я думаю власть не решится на такой поступок! Это ж типа европейские законы
Європейський закон про наї**ти державу на розмитнені і податках?
О да, пиши ше FacepalmСкорбим

"Лиши собі на вечір пару папіросів, щоб правильно закінчити день.
Півскляночки вина, вот так – за все хороше - за тих, кому не пишуть пісень".

Кузьма Скрябін (с)
Юрий 4х4 Немає
Шестнадцатый...

Приєднався: Sep 2013

VW Passat B6 (Variant,_2.0TDI,_4Motion) Renault_Zoe_(electric)
Повідомлення: #53
01-10-2016 13:59 RE: Авто на европейских номерах , в чем подвох

А держава нас не на...бує? Я живу і працюю в Польщі. Хочу купити собі машину. Літом захочу поїхати на море. І був би радий поїхати в Одесу чи її околиці. І що? Поїхати на 8 днів максимум? То нах мені таке море. Краще в Болгарію. Бо туди можу їхати і переживати, що не дай бог перевищу терміни. А я збирався привезти яку не яку, а валюту в країну.
Або розкажуть мені, взагалі, чому я мушу ризикувати своїм життям в новому китайському або типу українському авто, замість того щоб їздити на нормальному , нехай і десятирічному європейському авто. Скільки людей гине в аваріях з приводу того, що ті срані Жилі і Чері не мають і половину тієї безпеки, яку має десятирічна Шкода. Або навіть я купив собі Шкоду, у якої дві подушки безпеки. В Польщі за ті самі гроші подушок було б 6! І авто було б новіше. В випадку аварії я, і моя родина може загинути, бо десь якийсь козел показує про захист вітчизняного виробника,і наповнення бюджету. Да хай вони повиздихають, уроди. в нашій країні одна з найвищих смертностей на дорогах. Чому? Бо їздимо на металобрухті.
Denis Немає
EU member

Приєднався: Jan 2013
Киев
Sharan "15
Повідомлення: #54
01-10-2016 14:13 RE: Авто на европейских номерах , в чем подвох

leva626, бред глаголите... приграничные районы не зря адептами 5ого дня славятся. Ибо люди там прохаваные и знают, что 5 дней у них законно и никто ничего не заберет, а хитрожопые всегда найдутся. Протестовать, защищая свои проивозаконные интересы - это сильно.

(01-10-2016 13:59)Юрий 4х4 :  .....

тут своя правда. все машины новые одинаково почти стоят. у нас на вторичке не теряют стоимости, потому что народ не хорошо живет и не моет себе новое купить. кредитования нет, а то что есть - это не нормально. вот и ответ.

тут пробемы глубже, в экономике и достатке... а тем что решают вопросы - им не до этого, к сожалению.

PS - если у вас есть ВНЖ в Польше и вы на консульском учете в Кракове - у вас 365 дней на временный ввоз.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 01-10-2016 14:21 Denis.)
apylypiv Немає
Цинічний бандера

Приєднався: Aug 2011
Вінниця -> Львів -> Київ
Kodiaq Sportline
Повідомлення: #55
01-10-2016 19:31 RE: Авто на европейских номерах , в чем подвох

ок, кожен чинить як знає Курить

"Лиши собі на вечір пару папіросів, щоб правильно закінчити день.
Півскляночки вина, вот так – за все хороше - за тих, кому не пишуть пісень".

Кузьма Скрябін (с)
(Востаннє це повідомлення було змінене: 01-10-2016 20:28 apylypiv.)
Gerzik Немає
Все буде HD )

Приєднався: Jul 2008
Київ- Батурин- Кам'янець
H-D Dyna,H-D RoadGlide ,TurboSmart,VW T5 VR6 4x4
Повідомлення: #56
01-10-2016 19:35 RE: Авто на европейских номерах , в чем подвох

(01-10-2016 13:59)Юрий 4х4 :  А держава нас не на...бує? Я живу і працюю в Польщі. Хочу купити собі машину. Літом захочу поїхати на море. І був би радий поїхати в Одесу чи її околиці. І що? Поїхати на 8 днів максимум? То нах мені таке море. Краще в Болгарію. Бо туди можу їхати і переживати, що не дай бог перевищу терміни. А я збирався привезти яку не яку, а валюту в країну.
..........................
на кой тобі той ... в Чорногорію їдь, і дешевше і краще..

moscovia delenda est
Юрий 4х4 Немає
Шестнадцатый...

Повідомлення: #57
01-10-2016 20:49 RE: Авто на европейских номерах , в чем подвох

(01-10-2016 19:31)apylypiv :  Звичайно ж... держава мала б вас забезпечити авто. Не китайцями, не лайносами, навіть не європейським Б-класом, а повнопривідною Октавією. Ну і парковку... краще дві, і так щоб під вікном. А ще зелений коридор на море Respect
Ввезені авто з ЄС, звичайно ж, поркащать статистику смертності на дорогах, бо ж порушувати ПДР і відключати здоровий глузд в європейцьові - модно і кошерно. Мани здоровля це додає більше ніж Трійця на бардачку "дев"ятки" чи "Спаси і Сохрани" на багажнику якоїсь Реношки, що тихенько розвертається через подвійну і 6 полос проспекту Лобановського Курить
Де я писав, що мене хтось має чимось забезпечити? Я би був задоволений, якби мені просто не перешкоджали. Повнопривідна моя Октавія власне через те, що сніг на моїй вулиці чистять не раніше березня. Хоча б мали чистити частіше, бо я плачу податки. І ось тут мене мали б забезпечити. Але не забезпечують. І взимку, кожного ранку була лотерея: виїду-невиїду. Тому мусив купити авто на повному приводу. І, до речі, в мене не Ланос, але і не Ренджровер і навіть не Прадо. Тому прошу мені не упрікати ним. Я купив авто 13 річного віку.І це було одне з найдешевший повнопривідних авто на ринку. А повний привід мені був необхідний.
За парковку - то до чого то? В мене свій двір, з гаражем. Мені паркова непотрібна.
Про порушення, то я не знаю, але може взагалі авта заборонимо щоб ніхто не порушував. Давайте розглянемо такий варіант, коли ви їдете по правилам, самі на дорозі, вночі, а тут раптом блискавка б'є в дерево при дорозі, і те дерево падає просто перед вами. (Здається я виключив усі можливості втручання отих хто любить
Цитата: порушувати ПДР і відключати здоровий глузд
) А у вас авто 10 річне. І та сама ситуація, але авто 5 річне. Одне без АБС, ЄСП, і інших наворотів, а друге з ними. І подушок трохи більше. І ізофікс є. А ще я тут, в Польщі, часто бачив таку Октавію як в мене, тільки в них кожна друга з решіткою, яка розділяє багажник і салон. Ви в нас часто таке бачили? Я ні. Цікаво, чого? Може того, що авто і так до звіздєца дороге, а якщо на ньому стоять будь які навороти, то воно стає мега дороге. Ось і їздимо на пустих як барабан автівках, де з безпеки тільки іконки стоять. Так ось, авто яке дорожче, новіше, може б і мало таку решітку, і ваш, наприклад, ноутбук, який лежав в багажнику, там би і зостався. А так куди він полетить в випадку аварії - невідомо. Колись якесь сил державне, коли його запитали на рахунок чергового підвищення штрафів сказав, що якщо усі оці підвищення врятують хоча б одне життя, то вони того варті. То чому ж ми маючи шанс врятувати сотні життів простою відміною довбаної розтаможки, не робимо того.
І взагалі, на якій підставі держава заробляє на мені? Авто вона не виробила, грошей за нього не платить, яким боком тут держава. Може мені і за повітря встановлять податки? Хочеш дихати - плати. І до речі, якщо перекрити людям повітря, то аварій на дорогах старе ще менше. За проспект Лобановського, то я не в курсі. Але в мене є знайомий, так от він дебіл. І в нього взагалі машини немає, то воно, ненормальне, в трансформаторну будку полізло. Я думаю, що дай йому Мерса, він забється, дай Жигулі, він теж не довго проживе. Але фокус в тому, що якщо він влетить в моє авто, то шанс вижити в мене більший на нормальному, автомобілі, а не на 25 річному відрі.

То Denis:
На вторичке цены на авто отличаются в разы. Я сейчас продаю свою Октавию. Планирую тысяч за 6-6,5$. В Польше за эти деньги, могу взять А5 ФЛ. С полным приводом, и не в хужей комплектации.
А на консульском учете не стою. По этому только 10 дней, и то при условии...
То Gerzik:
Я ж на море с палатками хотел, а тут, какие там палатки? Они в палатках с электричеством и Вай-Фаем живут.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 01-10-2016 20:58 Юрий 4х4.)
Gerzik Немає
Все буде HD )

Приєднався: Jul 2008
Київ- Батурин- Кам'янець
H-D Dyna,H-D RoadGlide ,TurboSmart,VW T5 VR6 4x4
Повідомлення: #58
01-10-2016 21:07 RE: Авто на европейских номерах , в чем подвох

короче... викохають знову..

moscovia delenda est
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #59
01-10-2016 21:08 RE: Авто на европейских номерах , в чем подвох

(01-10-2016 20:49)Юрий 4х4 :  А ще я тут, в Польщі, часто бачив таку Октавію як в мене, тільки в них кожна друга з решіткою, яка розділяє багажник і салон. Ви в нас часто таке бачили? Я ні. Цікаво, чого? Може того, що авто і так до звіздєца дороге, а якщо на ньому стоять будь які навороти, то воно стає мега дороге. Ось і їздимо на пустих як барабан автівках, де з безпеки тільки іконки стоять. Так ось, авто яке дорожче, новіше, може б і мало таку решітку, і ваш, наприклад, ноутбук, який лежав в багажнику, там би і зостався. А так куди він полетить в випадку аварії - невідомо.

Юра, ты немножко не в курсе. В Чехии, думаю, что и в Польше тоже, в свое время была категория авто, при покупке которых частным предпринимателям возвращался НДС. Главным условием было использование этих автомобилей в коммерческих целях, т.е. для своего бизнеса.

Было много зловживань, когда пользовались этим законом для покупки на ЧПшника люксусных авто. Поэтому было принято решение, что авто должно имет не более 4 мест, и багажный отсек должен быть отделен от пассажирского. Потому в обычных Октавиях убирались сзади точки крепления пятого ремня безопасности и ставилась пластиковая решетка между салоном и багажником.

"Переделать" такие автомобили и внести изменения в техпаспорт нельзя!

Думаю, что ты видишь именно такие авто.

(01-10-2016 20:49)Юрий 4х4 :  А на консульском учете не стою. По этому только 10 дней, и то при условии...
Слушай, выедешь в Молдову и заедешь назад. С одесской области это как два пальца об асфальт. Не рисуй проблему там, где ее нет! Hello!

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 01-10-2016 21:11 Миша Чех.)
Юрий 4х4 Немає
Шестнадцатый...

Повідомлення: #60
01-10-2016 21:14 RE: Авто на европейских номерах , в чем подвох

Миша, интересные сведения, проштудирую. Но разве нельзя такую решетку заказать при покупке нового авто просто как доп? Я бы себе взял. Иногда стремно мне, переживаю я за сабвуфер и запаску. Бывает станет резче чем надо, а в багажнике такое "гуп".

Проблему я не рисую. Она есть. То что ее можно решить, а я не очень хочу напрягаться, это другое дело. Обидно просто. Я же не хочу ничего нарушать, а мне приходиться что выдумывать, куда-то ехать, стоять в очередях...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 01-10-2016 21:17 Юрий 4х4.)

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Украина в центре скандала в европейских СМИ из-за роста цен на гостиницы genikk 25 5 358 19-04-2012 09:44
Останнє: VLADICHEK
  Как понтуются наши олигархи: всё о кортежах и зеркальных номерах! D&G 46 15 553 16-04-2010 19:41
Останнє: D&G

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 4