Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Задоволені роботою поліції?
Голосування завершено.
Стало краще 48.84% 63 48.84%
Стало гірше 51.16% 66 51.16%
Всього 129 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
"Моя нова поліція"
Автор Повідомлення
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #3391
23-09-2016 21:12 RE: "Моя нова поліція"

(23-09-2016 21:10)apylypiv :  Ок, проходьте повз.. Facepalm
таке відчуття, що повз Модератора пройшов.. Smile

І все ж таки... Чому, наприклад, з Німеччиною не порівнюєте, а виключно із США?

(23-09-2016 20:57)apylypiv :  І взагалі, друже, кидитись вирізками новин можна довго. Але факт лишається фактом: кожного разу у штатах поліціянти застосовують максимум із своїх повноважень в конкретному випадку і далі вже розбираються що і до чого. Наслідки можуть бути різними, але факт лишається фактом не залежно від того подобається це вам чи ні.

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 23-09-2016 21:16 Шкодчук.)
Шукати всі повідомлення учасника
apylypiv Немає
Цинічний бандера

Приєднався: Aug 2011
Вінниця -> Львів -> Київ
Kodiaq Sportline
Повідомлення: #3392
23-09-2016 21:19 RE: "Моя нова поліція"

(23-09-2016 21:02)Шкодчук :  А чому Ви із США порівнюєте, де в народу купа зброї на руках? Чому не з Німеччиною? Скільки там застрелили поліціянти людей?
Я не маю статистики по Німеччині, вона мені не потрібна. Показовість США тому й має вагу, що потенційно поліцай знаходить в небезпеці. Те ж саме й у нас адже в нас тільки офіційно не мають люди зброї.
Дивіться, ще рік-два тому ми на форумі ржали із росіян, котрі лупились битами і стрілялись із травматів на дорозі при виникненні кофліктів. Тепер - теж ж саме у нас. Тобто зброя того чи іншого виду у людей так само є, просто вона є неофіційно. От зупинив поліцай за порушення ПДР бобіка, а чолов"яга з бобіка вийшов надавав по мордах поліцаєві, забрав пістоля і втікати почав. Ви собі уявляєте подібне в Німеччині (Німеччина не свята, ні. Але шо таке бути середнім німцем - це людина обтесана правилами і заборонами і лишнього собі не дозволяє)?
Крім того, народ у нас "відірваний" і агресивний в своїй переважній більшості, поваги до закону і правил не те що немає, у нас наразі понтуються хто як більше на правила забив, навіть серед клубнів.

(23-09-2016 21:12)Шкодчук :  таке відчуття, що повз Модератора пройшов.. Smile
Дозвольте, я не поведусь на ше один вброс. Можемо сперечатись аргументовано, або не сперечатись взагалі. Ідьот? Hello!

"Лиши собі на вечір пару папіросів, щоб правильно закінчити день.
Півскляночки вина, вот так – за все хороше - за тих, кому не пишуть пісень".

Кузьма Скрябін (с)
(Востаннє це повідомлення було змінене: 23-09-2016 21:21 apylypiv.)
Zloy_suslik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jul 2008
Киев
Opel Insignia
Повідомлення: #3393
23-09-2016 21:34 RE: "Моя нова поліція"

(23-09-2016 20:17)LUPUS :  Я навіть коментувати не хочу
Направте письмове звернення до нац поліції, може їх відповідь буде вам зрозумілою

Натоптано с iPad

Да и не нужно комментировать. Аргументировано вести диалог - вот на что я рассчитывал. А получилось как в прошлый раз. Два вопроса задал - ответов 0. Ну то такое, бывает. Хочу задать последний вопрос. Вопрос без сарказма, абсолютно серьезно. Каким законом (которого сейчас по Вашим словам не хватает полиции) милиции разрешалось контролировать скоростной режим и наказывать за его нарушение ?

[Зображення: 4.gif]
Шкодчук Немає
Українець

1,6 тур бо ...
Повідомлення: #3394
23-09-2016 21:43 RE: "Моя нова поліція"

(23-09-2016 21:19)apylypiv :  От зупинив поліцай за порушення ПДР бобіка, а чолов"яга з бобіка вийшов надавав по мордах поліцаєві, забрав пістоля і втікати почав.
....

В Нацполиции сообщили новые обстоятельства нападения на полицейского в Соломенском районе Киева

"Оружие у полицейского не забрали, нападающий во время конфликта может и пытался выхватить оружие, но даже не вытащил его из кобуры. Там же на месте конфликта он и был задержан, была вызвана следственно-оперативная группа", - сообщили в полиции.

Wave

щодо "вбросов"...

(23-09-2016 13:36)apylypiv :  1. Ну от дивіться: В Киеве мужчина избил полицейского и отобрал оружие.
У тексті новини сказано, що напарниця нічого не змогла зробити і йовбака затримали інші патрулі. Тепер давайте розглянемо подібну ситуацію в будь-якій країні західніше, особливо Штатах... Напарник би просто застрелив нападаючого. А у нас: ні-ні-ніззя. Мало того що потім не відпишешся бумажками, так заклюють журналюги і піздаболи свої ж.

2. Ви ж пам"ятаєте шального Ростіка на літаючій БМВ і той срач, що підявся як його застрелили копи? Отаке...

3. А ще от сьогодні: ....

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 23-09-2016 21:50 Шкодчук.)
LUPUS Немає
Мегаписака

Повідомлення: #3395
23-09-2016 21:48 "Моя нова поліція"

Суслік а ви часом не "менеджером" працюєте? Щось мені напрям питань ну так нагадує... особливо про те як намалювати сім перпендикулярних ліній.
Якщо вам цікаво то гугл ще працює

Натоптано с iPad
Шкодчук Немає
Українець

1,6 тур бо ...
Повідомлення: #3396
23-09-2016 21:49 RE: "Моя нова поліція"

(23-09-2016 21:48)LUPUS :  Якщо вам цікаво то гугл ще працює

Натоптано с iPad

Вибачте, але "слів засчітан" Mr. Green

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 23-09-2016 21:49 Шкодчук.)
apylypiv Немає
Цинічний бандера

Вінниця -> Львів -> Київ
Kodiaq Sportline
Повідомлення: #3397
23-09-2016 21:49 RE: "Моя нова поліція"

Нехай так, ми оперували рівно тим текстом, який був на момент початку нашої дискусії. Правда?
Загального стану речей і відношення поліцейський - громадянин це ж не змінює? Ля-Ля-Ля

І про вброс... Ви ж прекрасно розумієте що я мав на увазі так само як з проханням (Laughing ) не передьоргувати по БМВ. Але ви й далі пробуєте перекручувати типу "під сарказм". Вашого ставлення чи думок щодо процесу так і не чутно. Тільки вирізки новин і перекручені цитати.

То ви можете аргументовано дискутувати?

Кузьма Скрябін (с)
(Востаннє це повідомлення було змінене: 23-09-2016 21:52 apylypiv.)
Шкодчук Немає
Українець

1,6 тур бо ...
Повідомлення: #3398
23-09-2016 21:54 RE: "Моя нова поліція"

(23-09-2016 21:49)apylypiv :  Нехай так, ми оперували рівно тим текстом, який був на момент початку нашої дискусії. Правда?

Якщо чесно, то із самого початку ця новина про "побив та забрав пістоль..." виглядала якось коряво-недолуго...
Сарказму тут в мене не було. Про Німеччину я можу розповісти історію... як там поліцейські "роблять все можливе"... Smile Наші патрульні просто рейнджери в порівнянні з ними будуть Laughing

(23-09-2016 21:49)apylypiv :  ... дискутувати?
Не бачу суті питання для дискусії Hello!

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 23-09-2016 22:01 Шкодчук.)
Zloy_suslik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jul 2008
Киев
Opel Insignia
Повідомлення: #3399
23-09-2016 22:06 RE: "Моя нова поліція"

(23-09-2016 21:49)Шкодчук :  
(23-09-2016 21:48)LUPUS :  Якщо вам цікаво то гугл ще працює

Натоптано с iPad

Вибачте, але "слів засчітан" Mr. Green

+ много. Ещё почему-то на ум приходит поговорка "Мороз не раз меня спасал !".
Для LUPUS. Мнение свое о Вас, как о специалисте, сформировал окончательно. Вопрос про место работы требует ответа ? Или как и остальное "абы було" ?

[Зображення: 4.gif]
apylypiv Немає
Цинічний бандера

Вінниця -> Львів -> Київ
Kodiaq Sportline
Повідомлення: #3400
23-09-2016 22:17 RE: "Моя нова поліція"

(23-09-2016 21:54)Шкодчук :  
(23-09-2016 21:49)apylypiv :  Нехай так, ми оперували рівно тим текстом, який був на момент початку нашої дискусії. Правда?

Якщо чесно, то із самого початку ця новина про "побив та забрав пістоль..." виглядала якось коряво-недолуго...
Сарказму тут в мене не було. Про Німеччину я можу розповісти історію... як там поліцейські "роблять все можливе"... Smile Наші патрульні просто рейнджери в порівнянні з ними будуть Laughing
Дивіться, нехай у нього не забрали пістоля і там все було не так ярко як описали журналюги з першого заходу. Але є прецидент прямої непокори із застосуванням сили. Тобто, виходячи вже з тієї ж 46-ї статті, напарниця мала право на застосування зброї на ураження. Я собі навіть не уявляю шо б там вже писали якби вона таки її (зброю) застосувала.
Таких прецидентів просто валом. Це ще тут у столиці про це постят на мордокнижці і ці історії набувають розголосу. А по регіонах місцевим мажорам взагалі все до дупи. Тому я й наголошував більше на прикладах (доречі ваших) зі Штатів. Там ситуація, наразі, також досить радикалізована.

От цікавить ваша думка (тільки коротко, але це прохання ви також можете проігнорувати) по ось таких речах:
1. Чи вважаєте Ви наше суспільство законослухняним і таким, яке не потребує жорстких засобів примусу?
2. Чи вважаєте ви наше суспільство радикалізованим?
3. Поліцеський для вас це: "мі-мі-мі, селфі , мусор і невдаха" чи наглядач правопорядку?

Кузьма Скрябін (с)
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 31