Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Задоволені роботою поліції?
Голосування завершено.
Стало краще 48.84% 63 48.84%
Стало гірше 51.16% 66 51.16%
Всього 129 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
"Моя нова поліція"
Автор Повідомлення
apylypiv Немає
Цинічний бандера

Приєднався: Aug 2011
Вінниця -> Львів -> Київ
Kodiaq Sportline
Повідомлення: #3381
23-09-2016 14:59 RE: "Моя нова поліція"

(23-09-2016 14:11)Шкодчук :  
(23-09-2016 13:36)apylypiv :  У тексті новини сказано, що напарниця нічого не змогла зробити і йовбака затримали інші патрулі. Тепер давайте розглянемо подібну ситуацію в будь-якій країні західніше, особливо Штатах... Напарник би просто застрелив нападаючого. А у нас: ні-ні-ніззя.
http://www.pravda.com.ua/news/2016/07/8/7114088/

http://www.eramedia.com.ua/article/24520...ranili__s/

Цитата:Поліцейський застрелив озброєного афроамериканця вдень 20 вересня, помилково сприйнявши його за підозрюваного
Вас не дуже хвилює різниця між "сприйняв за підозрюваного" і злочинець, який ось тут і вже відлупив поліцая і забрав його табельну зброю? Facepalm
Окремо дякую за 46ту статтю. Якшо коли-небудь доведеться користуватись зброєю (чи то будучи поліцейським, чи для самозахисту) то можу Вас заздалегідь попередити, що фактично будь-який пукт 46-ї досить легко оскаружеється і блокується. Хіба за відкритої перестрілки ні... а так...

(23-09-2016 14:50)Лёха :  якщо проводити аналогію з тим випадком, то напарниця повинна була дістати зброю та застрелити перехожого, який став свідком подій але не запобіг злочину...
Перехожий не був в лєтящому БМВ як мінімум. Хоча так, порівняння досить слизьке, пропоную не холіварити більше по БМВ, оскільки кожен лишиться при своєму Hello!

"Лиши собі на вечір пару папіросів, щоб правильно закінчити день.
Півскляночки вина, вот так – за все хороше - за тих, кому не пишуть пісень".

Кузьма Скрябін (с)
(Востаннє це повідомлення було змінене: 23-09-2016 15:21 apylypiv.)
Шукати всі повідомлення учасника
LUPUS Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #3382
23-09-2016 16:28 "Моя нова поліція"

(23-09-2016 10:36)Zloy_suslik :  
(21-09-2016 16:29)LUPUS :  То може за усі злочини до відповідальності притягати копів? За вашою догікою саме так... ні не винні! Винні ті хто порушують і крадуть!! Веровна рада яка не приймає потрібні закони.

Натоптано с iPhone

:fp: :break_the_wall: Какие ещё законы должен принять Верховный Совет, чтобы копы могли следить за скоростным режимом и наказывать нарушителей ?

Як мінімум такі, що нададуть копам право стежити за швидкістю, складати протоколи про це і так далі. Вчить мат часть

Натоптано с iPhone
Zloy_suslik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jul 2008
Киев
Opel Insignia
Повідомлення: #3383
23-09-2016 16:36 RE: "Моя нова поліція"

(23-09-2016 16:28)LUPUS :  
(23-09-2016 10:36)Zloy_suslik :  
(21-09-2016 16:29)LUPUS :  То може за усі злочини до відповідальності притягати копів? За вашою догікою саме так... ні не винні! Винні ті хто порушують і крадуть!! Веровна рада яка не приймає потрібні закони.

Натоптано с iPhone

Facepalm Добыча мыслей Какие ещё законы должен принять Верховный Совет, чтобы копы могли следить за скоростным режимом и наказывать нарушителей ?

Як мінімум такі, що нададуть копам право стежити за швидкістю, складати протоколи про це і так далі. Вчить мат часть

Натоптано с iPhone

Мы с Вами не первый раз дискутируем по поводу матчасти. Вы, если не ошибаюсь, юрист. Я нет.
Если я ещё не маразматик, то как раз под копчиков внесли изменения в КУпАП в части вынесения сразу постановления. БЕЗ ПРОТОКОЛА. Правильно ?
Теперь вопрос второй. Что (какой нормативно-правовой документ) мешает сейчас копам следить за соблюдением скоростного режима ?
Буду очень признателен за ответы по существу, с ссылками на документы.

[Зображення: 4.gif]
LUPUS Немає
Мегаписака

Повідомлення: #3384
23-09-2016 16:58 "Моя нова поліція"

Складно відповісти на ваше питання. Наразі НЕ МАЄ ЗАКОНУ ЯКИЙ ЦЕ ДОЗВОЛЯЄ. Як ще вам це донести? Посилання на не існуючий документ, пробачте, надати не можу

Натоптано с iPhone
Zloy_suslik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jul 2008
Киев
Opel Insignia
Повідомлення: #3385
23-09-2016 17:37 RE: "Моя нова поліція"

(23-09-2016 16:58)LUPUS :  Складно відповісти на ваше питання. Наразі НЕ МАЄ ЗАКОНУ ЯКИЙ ЦЕ ДОЗВОЛЯЄ. Як ще вам це донести? Посилання на не існуючий документ, пробачте, надати не можу

Натоптано с iPhone

А по поводу составления протоколов ?

(23-09-2016 16:58)LUPUS :  Складно відповісти на ваше питання. Наразі НЕ МАЄ ЗАКОНУ ЯКИЙ ЦЕ ДОЗВОЛЯЄ. Як ще вам це донести? Посилання на не існуючий документ, пробачте, надати не можу

Натоптано с iPhone

Я вот немного подучил матчасть. Да, действительно, ни в одном законе не написано "полицейский имеет право брать в руки визирь, трукам, и т.д. Идти с ним на дорогу, наводить на движущиеся автомобили и использовать эти приборы по назначению". Но "Стаття 23. Основні повноваження поліції

1. Поліція відповідно до покладених на неї завдань:

11) регулює дорожній рух та здійснює контроль за дотриманням Правил дорожнього руху його учасниками та за правомірністю експлуатації транспортних засобів на вулично-дорожній мережі"

Потом почитал утративший силу закон про милицию. Это очень странно, но там тоже не написано, что милиционер имел право контролировать скоростной режим. Как же они, негодяи, тогда столько лет беспредельничали ? Ну нету же закона, который им это разрешал ?

[Зображення: 4.gif]
(Востаннє це повідомлення було змінене: 23-09-2016 19:04 Zloy_suslik.)
LUPUS Немає
Мегаписака

Повідомлення: #3386
23-09-2016 20:17 "Моя нова поліція"

Я навіть коментувати не хочу
Направте письмове звернення до нац поліції, може їх відповідь буде вам зрозумілою

Натоптано с iPad
(Востаннє це повідомлення було змінене: 23-09-2016 20:17 LUPUS.)
Шкодчук Немає
Українець

Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #3387
23-09-2016 20:20 RE: "Моя нова поліція"

(23-09-2016 14:59)apylypiv :  Перехожий не був в лєтящому БМВ як мінімум.

У США арештували поліцейських, які застрелили шестирічного хлопчика

Двоє поліцейських з американського штату Луїзіана застрелили шестирічного хлопчика, хворого на аутизм, під час переслідування автомобіля, в якому сидів він та його батько. Поліцейських заарештовано.

Двох поліцейських з американського штату Луїзіана було заарештовано після того, як вони застрелили шестирічного хлопчика під час переслідування автомобіля. Норріс Ґрінхауз та Деррик Стеффорд були заарештовані 6 листопада за обвинуваченням у вбивстві другого ступеня та замаху на вбивство другого ступеня після того, як вони здійснили 18 вистрілів у машину, в якій сиділи чоловік та його шестирічний син. Інцидент стався 3 листопада в місті Марксвіль, повідомляє dpa.
Дитина, в яку влучили п’ять куль, є наймолодшою жертвою з щонайменше 838 людей у США, які загинули від вистрілів поліцейських під час виконання ними службових обов’язків у цьому році, зазначає газета Washington Post. Як зазначає інформагентство AP, у хлопчика був аутизм. Батько був серйозно поранений, але залишився живим. Мотиви переслідування автомобіля поліцейськими поки залишаються незрозумілими.

(23-09-2016 17:37)Zloy_suslik :  ...

По-моему, Вы правы... а некоторые просто не видят разницы между законами, и приказами с инструкциями.

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 23-09-2016 20:24 Шкодчук.)
apylypiv Немає
Цинічний бандера

Вінниця -> Львів -> Київ
Kodiaq Sportline
Повідомлення: #3388
23-09-2016 20:57 RE: "Моя нова поліція"

(23-09-2016 20:20)Шкодчук :  
(23-09-2016 14:59)apylypiv :  Перехожий не був в лєтящому БМВ як мінімум.

У США арештували поліцейських, які застрелили шестирічного хлопчика

Двох поліцейських з американського штату Луїзіана було заарештовано після того, як вони застрелили шестирічного хлопчика під час переслідування автомобіля. Норріс Ґрінхауз та Деррик Стеффорд були заарештовані 6 листопада за обвинуваченням у вбивстві другого ступеня та замаху на вбивство другого ступеня після того, як вони здійснили 18 вистрілів у машину, в якій сиділи чоловік та його шестирічний син. Інцидент стався 3 листопада в місті Марксвіль, повідомляє dpa.
Дитина, в яку влучили п’ять куль, є наймолодшою жертвою з щонайменше 838 людей у США, які загинули від вистрілів поліцейських під час виконання ними службових обов’язків у цьому році, зазначає газета Washington Post. Як зазначає інформагентство AP, у хлопчика був аутизм. Батько був серйозно поранений, але залишився живим. Мотиви переслідування автомобіля поліцейськими поки залишаються незрозумілими.

Я, здається, прямо просив не спекулювати на темі БМВ і визнав слизькість порівняння в конкретному випадку. Яка частина прохання до Вас не дійшла?

Цитата: Мотиви переслідування автомобіля поліцейськими поки залишаються незрозумілими.
Вєрняк, точно як про БМВ, правда? Facepalm

І взагалі, друже, кидитись вирізками новин можна довго. Але факт лишається фактом: кожного разу у штатах поліціянти застосовують максимум із своїх повноважень в конкретному випадку і далі вже розбираються що і до чого. Наслідки можуть бути різними, але факт лишається фактом не залежно від того подобається це вам чи ні.
Застосування зброї у нас призвело до цькування конкретних поліціянтів, постановки під питання профпридатності починаючи від міністра МВС до рядового, потоки лайна зі всіх сторін... що спровокувало крайню беззубість поліцаїв і повну анархію серед порушників: чи не кожен вважає священним обов"язком задрочити поліцая питаннями щодо законів та основ їхньої роботи і т.д. і т.п. І варто поліцаям хоч десь показати зуби і, слідучи закону, опираючись на свої повноваження формити порушника - як тут же злочинець стає потерпілим і справа про перевищення на руках.
Не вірите?

Кузьма Скрябін (с)
Шкодчук Немає
Українець

Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #3389
23-09-2016 21:02 RE: "Моя нова поліція"

(23-09-2016 20:57)apylypiv :  Я, здається, прямо просив не спекулювати на темі БМВ і визнав слизькість порівняння в конкретному випадку. Яка частина прохання до Вас не дійшла?

Шановний, я можу Ваше прохання не виконувати?

(23-09-2016 20:57)apylypiv :  І взагалі, друже, кидитись вирізками новин можна довго. Але факт лишається фактом: кожного разу у штатах поліціянти застосовують максимум із своїх повноважень в конкретному випадку і далі вже розбираються що і до чого. Наслідки можуть бути різними, але факт лишається фактом не залежно від того подобається це вам чи ні.

А чому Ви із США порівнюєте, де в народу купа зброї на руках? Чому не з Німеччиною? Скільки там застрелили поліціянти людей?

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 23-09-2016 21:10 Шкодчук.)
apylypiv Немає
Цинічний бандера

Вінниця -> Львів -> Київ
Kodiaq Sportline
Повідомлення: #3390
23-09-2016 21:10 RE: "Моя нова поліція"

(23-09-2016 21:02)Шкодчук :  
(23-09-2016 20:57)apylypiv :  Я, здається, прямо просив не спекулювати на темі БМВ і визнав слизькість порівняння в конкретному випадку. Яка частина прохання до Вас не дійшла?

Шановний, я можу Ваше прохання не виконувати?
Ок, проходьте повз.. Facepalm

Кузьма Скрябін (с)
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 17