Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Задоволені роботою поліції?
Голосування завершено.
Стало краще 48.84% 63 48.84%
Стало гірше 51.16% 66 51.16%
Всього 129 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
"Моя нова поліція"
Автор Повідомлення
SOA Немає
Мегаписака

Приєднався: Apr 2008
Киев,р-он Харьковский
Фабия, Авео (были), Ford Fusion
Повідомлення: #3071
26-04-2016 08:55 RE: "Моя нова поліція"

(26-04-2016 08:50)Игорь Т :  Только вот мне как гражданину нужна безопасность а не ряженые клоуны которые даже элементарное сделать правильно не могут.
До тех пор , пока Вы будете в них видеть ряженных клоунов, до тех пор они для Вас ими и будут. Или Вы без изъянов и всё делаете правильно??
Шукати всі повідомлення учасника
Cossack Немає
Мегаписака

Приєднався: Feb 2008
Київ
Skoda Octavia A7 1.4TFSI Ambition+
Повідомлення: #3072
26-04-2016 09:00 RE: "Моя нова поліція"

на Соломенкой пл. на встречке стоял здоровенный черный джип и готовился к левому повороту (правилами ДД там это запрещено) для заезда в Апелляционный суд. За ним пристроились полицейские, включили звуковой сигнал и красный проблесковый маячек и сопроводили на обочину.
SOA Немає
Мегаписака

Киев,р-он Харьковский
Повідомлення: #3073
26-04-2016 09:22 RE: "Моя нова поліція"

(26-04-2016 09:00)Cossack :  За ним пристроились полицейские, включили звуковой сигнал и красный проблесковый маячек и сопроводили на обочину.
Только это не афишируется, а многие судят о работе полиции ТОЛЬКО по роликам из ютуба. Что вложат им в мозг, то они и видят.
ПС.. я тоже подобный случай видел на пр. Мира.
Compass Немає

Приєднався: Aug 2009
местный
Повідомлення: #3074
26-04-2016 09:27 RE: "Моя нова поліція"

А перед мной, без проблескового, на дягтеревской с крайнего правого, через сплошную патруль развернулся и? Ехал на чужой очень хорошей машине... вклепал бы их, прям в мадам сидящую с квадратными глазенками всеми 2 тоннами. Интересно кого виноватым бы сделали? И что со мной сделал бы " шеф" за машинуMr. Green

Плохая примета - ехать ночью... в лес... в багажнике... в разных сумках...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 26-04-2016 13:12 Compass.)
1.6 Немає
зажратый сеньор
FC Skoda Club

Приєднався: Jun 2007
Київ, Сирець
антрацитовий тур
Повідомлення: #3075
26-04-2016 12:48 RE: "Моя нова поліція"

(20-04-2016 16:43)SOA :  
(20-04-2016 16:36)1.6 :  я не хочу ходити по вулицям і шугатися від таких копів! хай відсидить як усі злодії
В этом мире других опасностей нет?? И шугаться уже не от чего?
До чого це питання?
нормально коли людина робить щось за для зменьшення ризику померти? я вважаю - так

і мені все одно це новий коп, старий, чи просто людина не при службі. він має понести покарання за те шо скоїв.

зі: нових копів в основній массі вважаю добром!

Магия MyCode
SOA Немає
Мегаписака

Киев,р-он Харьковский
Повідомлення: #3076
26-04-2016 13:17 RE: "Моя нова поліція"

(26-04-2016 12:48)1.6 :  До чого це питання?
До того, що не треба акцентувати увагу, що всi жахи вiд копiв... так, там теж працюють люди зi всьома недолiками людей, таке життя.
makedonsky Немає
Мегаписака

Приєднався: May 2010
Ивано-Франковск
Fabia AME, A4 B8.5 AR
Повідомлення: #3077
26-04-2016 14:26 RE: "Моя нова поліція"

Найшли що обсмоктувати.
вот по закону Савченко стільки уродів вийшли достроково з місць позбавлення волію. Просто - ну дуже багато. І молчок. і от повиходять зеки і більшість візьметься за старе.
У нас в Україні і так криміногенна ситуація ускладнилася (чи хтось хоче заперечити?) пропорційно до зниження рівня життя населення, падінню курсу гривні і росту рівня безробіття. Кількість незареєстрованої зброї на руках - просто ахтунг. Минулої пятниці бачив з авто як перекидували з мерса в октаху - автомат і пару якихось на вигляд пістолетів у малолюдному місці в місті. і це на фоні - скорочення штатів в міліції/поліції, щоб компенсувати підняття зарплати (збереження рівня загального ФОП по міністерству). Да - проводити люстрацію/атестацію необхідно, але не скорочувати штати поліції. просто на місце не пройшовших атестацію набирати нових.
І збільшувати зарплату або змінювати систему заохочень за відмінну працю ітд., щоб зменшувати рівень злочинності.
а тут крім амністії до дня незалежності, ще й такий незрозумілий закон. Ці дебіли з ВРУ одним законом нашкодили більше, ніж сумарно вся міліція/поліція за останні роки.
А ви пацанам/дівчатам, які пройшли експрес курси, які хочуть працювати, які ще вчаться і прагнуть розвиватися - кості обсмоктуєте.
Уже три рази мав розмову з новою поліцією - ніяких нарікань. один раз могли навіть оштрафувати по дєлу за порушення правил стоянки у другому ряду при висаджуванні пасажира - пояснили мені моє порушення, попросили не порушувати.
Чи є серед них - неадеквати - якщо взяти що поліція це мініатюрний зріз нашого суспільства - думаю, що є, але думаю що значно менше ніж в суспільстві через проведений відбір. реальний відбір - не за гроші, не по блату, чи звінку/знайомству, а по чесному та прозорому конкурсу на працевлаштування. Рано чи пізно неадеквати відсіються, вічно притворятися нормальними вони не зможуть. А тих аспектів чи знань, що не навчили в процесі роботи або набудуть або навчать.
Ті, хто задавив пішохода на переході повинні відповісти по закону. Хоча досить поширена проблема коли при повороті наліво чи направо пішохід виходить з-за автобуса або попадає в зону стойки, за якою його не видно.

ось як дібілоїди з ВРУ попрацювали. а деяких міліція ловила роками, тратила на це сили, засоби
Цитата:По состоянию на 15 апреля положение закона было применено к 39 тысячам 496 заключенных, рассказал Залиско.

Кроме бывших высокопоставленных должностных лиц Игоря Зварича и Виктора Лозинского, досрочно были освобождены 5 тысяч 961 человек, отбывавших наказание за тяжкие преступления. В частности, 10 - за преступления против основ национальной безопасности, 832 - за преднамеренное убийство, 531 - за преднамеренно тяжкое телесное повреждение, 1120 - за разбой, 863 - за грабеж и 1340 - за кражу.
Заместитель генпрокурора отметил, что только в Винницкой области из мест отбывания наказания на основании данного закона на свободу вышли 261 человек. При этом 12 из них уже после освобождения повторно содержатся под стражей при совершении тяжких и особо тяжких преступлений, в том числе преднамеренных убийствах.

http://korrespondent.net/ukraine/3673325...ko-opasnym
(Востаннє це повідомлення було змінене: 27-04-2016 08:05 makedonsky.)
1.6 Немає
зажратый сеньор
FC Skoda Club

Приєднався: Jun 2007
Київ, Сирець
антрацитовий тур
Повідомлення: #3078
26-04-2016 14:30 RE: "Моя нова поліція"

(26-04-2016 13:17)SOA :  До того, що не треба акцентувати увагу, що всi жахи вiд копiв... так, там теж працюють люди зi всьома недолiками людей, таке життя.
ну то процитуйте де я це акцентував?
де "всі жахи від копів" ???

Магия MyCode
SOA Немає
Мегаписака

Киев,р-он Харьковский
Повідомлення: #3079
26-04-2016 15:36 RE: "Моя нова поліція"

(26-04-2016 14:30)1.6 :  
(26-04-2016 13:17)SOA :  До того, що не треба акцентувати увагу, що всi жахи вiд копiв... так, там теж працюють люди зi всьома недолiками людей, таке життя.
ну то процитуйте де я це акцентував?
де "всі жахи від копів" ???
(20-04-2016 16:36)1.6 :  я не хочу ходити по вулицям і шугатися від таких копів! хай відсидить як усі злодії
Десь так. А далi змiстовий ланцюг....
Игорь Т Далеко
Rally red

Приєднався: Aug 2012
Киев
Tiguan 2.0tdi
Повідомлення: #3080
26-04-2016 16:50 RE: "Моя нова поліція"

(26-04-2016 08:55)SOA :  
(26-04-2016 08:50)Игорь Т :  Только вот мне как гражданину нужна безопасность а не ряженые клоуны которые даже элементарное сделать правильно не могут.
До тех пор , пока Вы будете в них видеть ряженных клоунов, до тех пор они для Вас ими и будут. Или Вы без изъянов и всё делаете правильно??

Тоже могу сказать и про старое Гаи! Пока вы видели в них взяточников они ими и были!
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 22