Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
кацапия и кругом адни враги ))))
Автор Повідомлення
Nemo78 Далеко
УКРАЇНЕЦЬ
*****

Повідомлень: 3 648
Приєднався: Sep 2008

2,8 TDi
Повідомлення: #1451
15-03-2016 10:30 RE: кацапия и кругом адни враги ))))

"Российский контингент в Сирии будет уменьшен с 1500 до 20000 человек" - РИА Новости.

25%
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Lady Немає
девочка из администрации
*****

Повідомлень: 22 054
Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #1452
15-03-2016 11:31 RE: кацапия и кругом адни враги ))))

президент РФ: «Задача, поставленная перед министерством обороны и Вооруженными силами, в целом выполнена, поэтому приказываю министру обороны с завтрашнего дня начать вывод основной части нашей воинской группировки из Сирийской Арабской республики».
В свою очередь Шойгу сообщил, что российская авиация за время операции уничтожила в Сирии более 2 тысяч боевиков — выходцев из РФ, в том числе 17 полевых командиров.




FacepalmFacepalmFacepalmКуритьКурить

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
zavgar Немає
заграты-заспиваты мона
*****

Повідомлень: 3 583
Приєднався: Mar 2008
Сумы
Fabia Combi 1,4 была...Skoda Yeti 1,8 TSI 4х4 МКП, однодоповый :)
Повідомлення: #1453
15-03-2016 13:09 RE: кацапия и кругом адни враги ))))

Россиянские политологи, блогеры, и прочие обитатели матрицы, небось ломают голову, почему так неожиданно улетучиваются российские военные из Сирии? Из Афганистана, когда-то, и то втягивались спокойнее. А как же противостояние с ИГИЛ на «дальних рубежах»?

Проблема в том, что в матрице ответа нет в принципе. А мы все разложили по полочкам, причем давно. Ровно месяц назад, 14 февраля, АРИ дало материал «Сирия - битва в капкане. Операция «Северная буря» начинается». Фактически, России был поставлен ультиматум.

Последний срок его исполнения был дан в воскресенье 13 марта. Дело в том, что в Анкаре 13 марта прозвучал второй взрыв, который как и недавно, первый, был списан на Курдскую Рабочую Партию. То есть, Турция обеспечила себе легитимный аргумент для начала военных действие в сирийском Курдистане. А значит, начало боевых действий турецкой и её союзника саудовской армии в Сирии. Столкновение с ними российских военных означал неминуемое поражение последних. Следовательно, выбор из трех вариантов.
http://ari.ru/ari/2016/03/14115/siriyska...tiya-sdana

Как же это вы без гравицаппы пепелац выкатываете из гаража? Это непорядок… (Кин-Дза-Дза)

[Зображення: a296bbef4d5722cd201b5dc7ff5acb3c.png]
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Lady Немає
девочка из администрации
*****

Повідомлень: 22 054
Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #1454
15-03-2016 13:49 RE: кацапия и кругом адни враги ))))

веселая аналитикаMr. GreenMr. Green
Свирид Опанасович

Свирид Опанасович
15 мин. ·
Доброго ранку, друзі! Надворі всього лише вівторок, но початок тижня вже приніс нам чимало інтєреснєйших подій. Особе вніманіє учора надвечір прівльок к сєбе Хуйло, заявивши о полной і сокрушітєльной победє в Сирії та о победоносном возвращенії армії домой. Аналітіки удівльонно перезирнулися, обсмакували цю новость і єдінодушно прийшли к взаімоісключающим виводам. Понятно лише, шо шото проісходить, но шо іменно до кінця не ясно. Українське ж інтернет-сообщество на всякий случай заклєйміло всіх кругом зрадниками і стало ждать наступлєнія Хуйла на Донбасі.
Не претендуючи на всезнайство, дєдушка погрався кусочками імеющейся в нашем розпоряженії інформації, пробуючи виложить з неї пазл реальної картини проісходящого. Но сначала заварюєм собі ранкові каву або чай, чистим апельсини чи миєм яблука і вмощуємся зручніше.
Ітак, шо ми знаємо? Ми знаємо, шо наприкінці вересня минулого року, Хуйло двіжимий ісключітєльно благородними намереніями протянуть руку помощі Асаду об’явив о началє воєнно-воздушной операції в Сирії. Цель войни – борьба з подлими тірарістами Ісламського государства, к которим Хуйло іспитує стойкую лічную нєпріязнь.
За півроку совершено 9 тисяч вильотів бомбардіровщиков, трудами яких, по нєсколько завишенним даним Шойгу, погибло 17 польових командирів ІГ. Ахренєнний урон, канєшно, ІГ істєкає кров’ю. Кроме того, героїчеськи отвойовано 10 тис квадратних кілометров тєріторії (при загальній площі Сирії 185 тис кв км), на яких якоби імеєтся 400 городов, дєревень і ПГТ.
Удовлєтворившись цим результатом, Хуйло учора позвав до себе удівльонних Шойгу і Лаврова і торжественно приказав валіть із Сирії как можно бистреє. Печальна лошадь стидліво мовчав і, відімо, вспоминав свої пафосно проізнєсьонні в Мюнхені слова: “не вижу оснований, почему операция ВКС РФ в Сирии должна прекратиться, пока не побеждены террористы”.
В общем, об’явлена Хуйлом ретірада з Сирії проісходить неожиданно і в спешке, шо совсєм не похоже на победоносне завершеніє войни. Даже руссо-пропаганда находиться в замешатєльстве, відімо інструкції не поступили. Тому ми бачимо самодєятєльность тіпа “ВКС прошли обученіє в боєвих условіях, весь мір прізнал боєспособность, целі і задачі виполнєни” і проча чепуха. Ніякі целі Хуйлом в Сирії не достігнуті і це ясно не лише немовляткам старших ясельних груп, но даже українським діпутатам.
Помимо офіційної мети, у сирійської авантюри Хуйла була главна цель – стать нужним Бараку Хусейновичу Обамі і заслужить в нього прощенія за прегрешенія в Україні, анексію Криму і безобразія в ОРДЛО. Може цієї мети Хуйло достіг? Ага, щас... Барак Хусейнович вальяжно дозволив Хуйлу виполнять у Сирії грязну роботу, не пообіщавши йому взамен нічого. А под конець вообще обозвав дурачком, який всігда спішить до нього на полусогнутих і нікагда не опаздує.
Даже вчора Хуйло послє принятого рішення тікать, первим дєлом позвонив Бараку Хусейновичу. Но той був явно не готов к такому повороту сюжета і перебивши збивчивий доклад Хуйла привично напомнив пацієнту, шо Сирія Сирією, а успех лєченія залежить від нєукоснітєльного достримання мінських процедур. Та положив трубку і з подозренієм уставився на Керрі. Керрі розвів руками, оправдуючись, шо ніякого “плану Б” він не приміняв. Офіційно США пока хранить молчаніє і ретіраду Хуйла із Сирії не коментірує.
Так шо же случилося і чого Хуйло ліняє з Сирії не дуже заботясь о прілічіях? А получається, шо Хуйла вспугнули. При тому жестоко обідили. І тікає воно з Сирії напугане, глотая сльози горькой обіди.
Бо вместо того, шоб помагать, практично всі країни регіону начали жестоко іздіваться і травить Хуйла, як гопніка, котрий забрався в чужий район. «Нам хулігани нє нужни – ми і самі хулігани», з холодной усмешкой сказав турецьккоподданий султан Ердоган і заблокував воздушне пространство. То же по наущенію Америки собираються зробити і курди Іракського Курдістану і получилося, шо хвальоні воздушно-косміческіє сіли Хуйла оказалися даже не в мишеловці. А в капкані.
Таким образом, вопіюща некомпетентность Хуйла і його спецслужб привела к тому, шо Росія на Бліжнєм Востоке крупно всралася, опозорилася і винуждєнна тікать, пока їй не наваляли со всєх сторон, на ходу сімуліруя победоносность.
Слід відзначити чорную нєблагодарность западних і бліжнєвосточних дєятєлєй, які замість того, шоб сказать Хуйлу “спасіба”, всьо врем’я усєрдно подщитували нанєсьонний Росією ущерб мирним гражданам, лікарням і школам, шоб подшить получені дані в красіві папочки із надписсю «Суд. Гаага». Хуйло явно не на це розчитував. Хуйло іскрення полагав, шо благодарний Обама пригласить Хуйла до себе на ранчо, обніме як сина рідного, угостить стейком, а Хуйло стісняясь і запинаясь розкаже йому бородатий анєкдот із своєї КГБшної молодості. А потом, справившись із стейками, вони візьмуть у руки фломастєри і поділять карту світу на сфери вліянія. Но подлий Обама нє оценіл старанній Хуйла. Усілія оказалися напрасними.
Но тут фішка ще і в тому, шо єслі у птічки коготок ув’яз, то всєй птічке пропасть прийдеться. Нікуда із Сирії Хуйло не дінеться і просто так уйти отдєлавшись простим іспугом Хуйлу не удасться. Башар Асад і його алавіти за послєдні полгода нічуть сильнішими не стали ще й понесли существенні потєрі. Вони і стару тєріторію контролірували єлє-єлє, а тут благодаря усіліям Росії і Ірана прийдеться патрулірувать на 10 тис кв км більше. Якато медвежья услуга Асаду получилася, тож можна собі уявити як у сраці Асада йокнуло сєрдєчко, коли Хуйло сообщий йому, шо зматує удочки і оставляє його, Асада, старшим. Потому нема в сєрдобольного і благородного Хуйла іншого виходу, як і далі стирчати в Сирії под видом якогось “ограніченного контінгента”, которий в случаї чого даже евакуірувать буде непросто.
Таким образом, добавивши до свого громкого імені “Хуйло” новий титул “Всирійський”, миршавий ушльопок блєстяще доказав, шо він геополітичний кретін 80 лвл, не способний прощитувать наслідки своїх дій даже на два шага вперьод.
Європейський вектор його політики тоже сопровождають сплошні победи, в признаніє яких Рада Євросоюзу учора ж преподнесла Хуйлу дєтородний орган. П’ять принципів сосуществованія з сумасшедшою Росією означає, шо все упреться у первий принцип – ніякого діалогу з РФ країни ЄС без виконання Москвою мінських договорьонностєй, вести не будуть. На практиці це може означати, шо начало любого разговора з російським діпломатом любого уровня від Варшави до Лісабона начинатиметься словами: “Как там мінскіє договорьонності?” – “А прі чом тут ми?” – “Разговор окончен”.
В цій связі дід не може не відзначити очароватєльну безстижесть Віті Орбана, який дєньгі від Хуйла взяв, не побрезгував. А от своєму міністру Петеру Сійярто наказав голосувати в Раді ЄС, як і положено порядній країні ЄС – за дєтородний орган Хуйлу. Ну от як після цього Хуйлу уважать європейців і не обіжаться на мірове сообщество? Сволочі неблагодарні...
Нащот дальнєйших планів обіженого Хуйла? Хуйло наверняка злорадно наблюдатиме, як мірове сообщество вовтузиться з ІГом, іспользуя всякий удобний і неудобний повод, шоб мстітєльно напомнити о сєбе і сказать: “Шо, не можете без Росії?”. На шо получатиме стереотипну відповідь: “А шо там мінські договорьонності? Ти Крим уже вернув?”
Всю заслугу в сирійському разводняку Хуйла єстєственно припише собі Кіссінджер і як обично незаслужено. При цьому голосно лунатиме загадочне мовчання Ізраїлю, який совершенно не претендуватиме на якуто роль в запугуванні Хуйла, так нєосмотрітєльно допустившому появу в Хезболли всяких нехароших ракет. Но суть даже не в цьому – нехай історики й дослідники розбираються з деталями. Для нас важливіше, шо вчора ми отримали наочні підтвердження того нєоспорімого факту, шо любі попитки Хуйла вимолить собі прощеніє за Крим і за Україну, попитки вийти з-під санкцій і обмінять український кейс на услуги западу по Ірану, Сирії, Іраку, КНДР, польотами на Марс, войною з пришельцами і т.д., і т.п. неодмінно закінчуватимуться дєтородним органом.
Ну а нам своє робить. Сохраняєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю Савченко та всіх наших полонених, допомагаємо Армії займаємося спортом і впевнено дивимося у майбутнє.
І слєдім, шоб віздє парядок був! А не те, шо січа


Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Gerzik Немає
Все буде HD )
*****

Повідомлень: 6 636
Приєднався: Jul 2008
Київ- Батурин- Кам'янець
H-D Dyna,H-D RoadGlide ,TurboSmart,VW T5 VR6 4x4
Повідомлення: #1455
15-03-2016 20:06 RE: кацапия и кругом адни враги ))))

Ходять слухи що хуйло втратило якийсь фонд .. фонд зберігали чи то італійці чи то французи. пропало все.
http://avvakoum.livejournal.com/1699746.html

moscovia delenda est
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Челенжер Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 2 108
Приєднався: Jul 2012
Киев
Skoda Fabia 1.4,16v(86 л.с.) 2012
Повідомлення: #1456
15-03-2016 20:30 RE: кацапия и кругом адни враги ))))

(15-03-2016 20:06)Gerzik :  Ходять слухи що хуйло втратило якийсь фонд .. фонд зберігали чи то італійці чи то французи. пропало все.
http://avvakoum.livejournal.com/1699746.html

Ну так не зря же ходят слухи что Депардьё назвал мордор сарем и свалил от тудаMr. Green
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Миша Чех Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 14 629
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #1457
15-03-2016 22:38 RE: кацапия и кругом адни враги ))))

Ху@ло готовится к большой войне?

ЕС посоветовал европейским банкам не размещать евробонды России

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Gerzik Немає
Все буде HD )
*****

Повідомлень: 6 636
Приєднався: Jul 2008
Київ- Батурин- Кам'янець
H-D Dyna,H-D RoadGlide ,TurboSmart,VW T5 VR6 4x4
Повідомлення: #1458
15-03-2016 22:54 RE: кацапия и кругом адни враги ))))

(15-03-2016 22:38)m.dreval :  Ху@ло готовится к большой войне?

ЕС посоветовал европейским банкам не размещать евробонды России

НАвряд чи то буде велика війна.. кооператів озеро смикається затягуючи петлю санкцій..
врешті касапня має змінити манєру поведінки. .

moscovia delenda est
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Миша Чех Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 14 629
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #1459
15-03-2016 22:56 RE: кацапия и кругом адни враги ))))

(15-03-2016 22:54)Gerzik :  
(15-03-2016 22:38)m.dreval :  Ху@ло готовится к большой войне?

ЕС посоветовал европейским банкам не размещать евробонды России

НАвряд чи то буде велика війна.. кооператів озеро смикається затягуючи петлю санкцій..
врешті касапня має змінити манєру поведінки. .

Продаж євробондів трошки лякає.

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
WhiteBear Немає
Власник "евробляхи"

Повідомлень: 993
Приєднався: Jul 2007
Riga, Latvia-Tallinn, Estonia
BMW i3 60Ah; Mazda CX-5 2.2D
Повідомлення: #1460
16-03-2016 00:54 RE: кацапия и кругом адни враги ))))

(15-03-2016 22:38)m.dreval :  Ху@ло готовится к большой войне?
Не то, чтобы все напряглись, но готовятся активно...
Из свежого по Eesti Kaitsevagi
Lieutenant General Riho Terras is the Commander of Estonian Defence Forces
...As a signal of intent, Russia has re-created its 1st Tank Army. This comprises a tank division, tank brigade, mechanized infantry division and artillery brigade. This single formation has more main battle tanks then the German Bundeswehr or the British Army and is designed for offensive, not defensive, operations.

At the same time, the Kremlin has installed long-range missile systems in Crimea and in the vicinity of the Baltic states. Combined with Iskander-M ballistic missiles and air-launched cruise missiles, these are designed to deter any Nato response in times of crisis — or when alliance member states are attacked.
[attachment=82863]
[attachment=82864]
[attachment=82865]
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Відповісти 


Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Внутренние враги Украины. Артемзон 5 612 1 194 727 31-05-2024 11:33
Останнє: Донской

Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 1