Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Задоволені роботою поліції?
Голосування завершено.
Стало краще 48.84% 63 48.84%
Стало гірше 51.16% 66 51.16%
Всього 129 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
"Моя нова поліція"
Автор Повідомлення
_Сергей_ Далеко
Классик

Приєднався: Sep 2008
Киев
Škoda Octavia Tour 1.6 BFQ
Повідомлення: #2561
17-02-2016 21:22 RE: "Моя нова поліція"

Упал и качаюсь

[Зображення: Prapor.png] Слава-Україні! Слава-Нації!

***-249-ОЗ-З9 Wave
Шукати всі повідомлення учасника
bumblebee93 Немає
Мегаписака

Приєднався: Sep 2011
ВЕ
Повідомлення: #2562
17-02-2016 21:23 RE: "Моя нова поліція"

(17-02-2016 20:26)Gonzalez :  Поклонникам торчков за рулем посвящается.
ДТП на окружной

Хотелось бы услышать коменты по этому случаю ув. Автостата и Лехи.....возможно что полиция виновата(не остановила,не присекла... не стреляла)?!

Тоже наверное за рулем Рава был с позитивными х-ками(хорошо учился,почти ребенок,комсомолец....)Курить
(Востаннє це повідомлення було змінене: 17-02-2016 21:24 bumblebee93.)
DAP Немає
Ученик
*

Приєднався: Feb 2008
Днепропетровк
Повідомлення: #2563
17-02-2016 21:26 RE: "Моя нова поліція"

(17-02-2016 21:11)uds214 :  
(17-02-2016 21:05)DAP :  
(17-02-2016 20:52)uds214 :  +, деякі серед нас пробують тут доводити цо поліціянти ще гірше, ніж менти (мусора)

Они не хуже, они другие. Неграмотные, необразованные, неопытные, считающие себя если не Господом Богом, то как минимум спасителями с неограниченными полномочиями. Этот список можно долго продолжать.

ви точно не поліціянт Mr. Green

Вы абсолютно правы). Не полицейский я). И слава Богу!

(17-02-2016 21:13)_Сергей_ :  
(17-02-2016 21:11)uds214 :  ви точно не поліціянт Mr. Green
может бывший мент? Тикаю

та да, человек с высшим образованием, наверное неграмотный и необразованный... Добыча мыслей

Нет, не может. Карма у меня другая).
Но образован и грамотен. Чего желаю и другим)
(Востаннє це повідомлення було змінене: 17-02-2016 21:29 DAP.)
avtostat Немає
Стрелок

Приєднався: Oct 2012
Чернівці
FABIA 1.4 MPI хэтчбек
Повідомлення: #2564
17-02-2016 21:31 RE: "Моя нова поліція"

(17-02-2016 21:23)bumblebee93 :  
(17-02-2016 20:26)Gonzalez :  Поклонникам торчков за рулем посвящается.
ДТП на окружной

Хотелось бы услышать коменты по этому случаю ув. Автостата и Лехи.....возможно что полиция виновата(не остановила,не присекла... не стреляла)?!
А какие могут быть коменты?
Если установлена личность того, кто был за рулём - то: следствие, суд и на нары.
Жаль, что нет видео с камер или региков попутных автомобилей, чтобы понять картину происшествия.
Не думайте, что я тут защищаю различных водил-отморозков и клеймю "самую лучшую украинскую полицию в мире". Отнюдь, я как раз уважаю работу настоящих честных и грамотных полицейских и даже помогаю им, чем могу.
Но я также уверен и в следующем:
Каждый должен отвечать за свои поступки по закону, заметьте - НЕ за чужие поступки, а именно за свои. Поэтому - без разницы кто нарушил закон, водила-наркоман или полицейский, который возомнил себя богом, как только получил пистолет. Виноват - отвечай. Насколько виноват - настолько и отвечай, ни больше, ни меньше (суд установит меру ответственности).
ЗЫ... Только между водилой-нарушителем и полицейским-нарушителем закона есть одна разница в моральной плоскости. Водила может искать способов отмазаться от ответственности ибо он не претендует на благородную роль "защитника", а тупо спасает свою шкуру. Оно и понятно...
А вот когда полицейский, который нарушив закон, (вместо того, чтобы благородно признать часть своей вины и положиться на правосудие, которое является частью его же системы) начинает спасать свою шкуру, прикрываясь различными полицейскими уловками и накручивая общественное мнение за счёт админ-ресурса - вот это по-настоящему низко и противно.
Поэтому, я таких называю мусорами, а не полицейскими. И нет к ним НИКАКОГО уважения, а то, что они взятки не берут - так это от страха потерять работу, а не от высоко-духовной гражданской позиции.
И это подтверждает тот факт, что накосячивший полицейский, когда жареным запахло, спасает свою шкуру, как последнее чмо, вместо того, чтобы проявить благородство "защитника" и признать свою вину.

"Между огнём и светом, я выбираю свет"

[Зображення: 54af91c65ef8b.gif]
[Зображення: bazaauto.gif]]
(Востаннє це повідомлення було змінене: 17-02-2016 21:44 avtostat.)
Andrew_S Немає
Мегаписака

Приєднався: Nov 2011
Киев
A5 FL 1.8 TSI
Повідомлення: #2565
17-02-2016 21:47 RE: "Моя нова поліція"

Не по теме и не ради холивара. Был бы пристегнут водитель ВАЗа, то сейчас была бы только одна печаль - погибший автомобиль. Недоумение

"You run your mouth and I'll run my business, brother..." Jordan Louis
avtostat Немає
Стрелок

Чернівці
FABIA 1.4 MPI хэтчбек
Повідомлення: #2566
17-02-2016 21:50 RE: "Моя нова поліція"

(17-02-2016 21:47)Andrew_S :  Не по теме и не ради холивара. Был бы пристегнут водитель ВАЗа, то сейчас была бы только одна печаль - погибший автомобиль. Недоумение
Наверное должно поменяться поколение водителей, или ужесточить меру наказания за ремень, чтобы все начали массово пристёгиваться.
А пока - "маємо те що маємо"...
ЗЫ. Я на трассе ВСЕГДА пристёгиваюсь. А в городе - никогда (может быть потому, что у нас город маленький и сильно не разгонишься).

(Востаннє це повідомлення було змінене: 17-02-2016 21:51 avtostat.)
Лёха Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2006
Киев
Octavia A5 FL1.6MPI Combi (CHGA+ГБО)
Повідомлення: #2567
17-02-2016 21:59 RE: "Моя нова поліція"

(17-02-2016 21:31)avtostat :  
(17-02-2016 21:23)bumblebee93 :  Хотелось бы услышать коменты по этому случаю ув. Автостата и Лехи.....возможно что полиция виновата(не остановила,не присекла... не стреляла)?!
Не думайте, что я тут защищаю различных водил-отморозков и клеймю "самую лучшую украинскую полицию в мире". Отнюдь, я как раз уважаю работу настоящих честных и грамотных полицейских и даже помогаю им, чем могу...
да нихрена они не поймут...
вот уже у нас клеймо защитников бухарей и нариков за рулем... и ненавистников полиции..

Арфография... эта как канг-фу. Настаящие мастира ею биз надабнасти ни пользуюцца!!!©
(Востаннє це повідомлення було змінене: 17-02-2016 21:59 Лёха.)
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #2568
17-02-2016 22:00 RE: "Моя нова поліція"

(17-02-2016 21:50)avtostat :  ЗЫ. Я на трассе ВСЕГДА пристёгиваюсь. А в городе - никогда (может быть потому, что у нас город маленький и сильно не разгонишься).

А я фары у себя на районе не включаю - фонари хорошо светят Laughing

Вічна пам'ять Героям...
avtostat Немає
Стрелок

Чернівці
FABIA 1.4 MPI хэтчбек
Повідомлення: #2569
17-02-2016 22:06 RE: "Моя нова поліція"

(17-02-2016 22:00)Шкодчук :  
(17-02-2016 21:50)avtostat :  ЗЫ. Я на трассе ВСЕГДА пристёгиваюсь. А в городе - никогда (может быть потому, что у нас город маленький и сильно не разгонишься).

А я фары у себя на районе не включаю - фонари хорошо светят Laughing
Упал и качаюсьУпал и качаюсьУпал и качаюсь

makedonsky Немає
Мегаписака

Приєднався: May 2010
Ивано-Франковск
Fabia AME, A4 B8.5 AR
Повідомлення: #2570
17-02-2016 22:07 RE: "Моя нова поліція"

Вот ще любітелям торчків за рульом.
Цитата:Вночі 8 лютого у селі Рибне працівниками нової патрульної поліції Івано-Франківська після тривалого переслідування було затримано місцевого кримінального авторитета "Буру" - екс-депутата від "партії регіонів".
Під час переслідування правопорушник злетів на своєму броньованому "мерседесі" у кювет, після чого й був затриманий правоохоронцями.
На відео чітко видно, як перебуваючи за кермом Ігор Халаменда вживає алкоголь.
Під час затриманння "Бура" опирався правоохоронцям та нецензурно їх ображав.
Зі слів поліцейських ці дії підпадають під санкцію статті 342 ККУ.
Під час освідчення в наркодиспансері, аналіз показав, що Халаменда перед цим вживав кокаїн.
http://www.pravda.if.ua/news-92233.html
відео
http://www.youtube.com/watch?v=_8WSnBl6DmQ

цей раз сам в кювет зїхав і незачепило інших учасників дорожнього руху
а це 4 роки назад він тупо зніс шкоду виїзжаючи з другорядної. померла жінка. до речі в салоні шкоди було подружжя з дітьми начальника райуправління даі
Цитата:Отже, 9 серпня минулого року, близько 17.00, дорогою «Мукачеве-Львів», на ділянці між Підліссям та Угриновом Тисменицького району їхала Skoda Octavia. За кермом була 34-річна жінка, а в салоні: її чоловік (майор міліції, начальник ДАІ Долинського райвідділу), їхній 13-річний син, а також 26-річна знайома з сином шести років. У цей час з другорядної дороги (з Рибного) вилетів Mersedes-Benz G55AMG (у народі — «кубик»), яким керував Халаменда. Як написано у вироку, він «проявив неуважність, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, не надав дорогу транспортному засобу, який наближався до даного перехрещення проїзних частин по голов­ній дорозі, та вчинив зіткнення».
У результаті зіткнення пасажирка Skoda Octavia отримала тяжкі травми й померла в реанімації обласної лікарні 11 серпня о 23.30. Майор міліції також отримав «тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості, що викликали тривалий розлад здоров’я і не є небезпечними для життя у момент спричинення». Діти й жінка-водій серйозно не постраждали.
При призначенні покарання суд врахував «ступінь тяжкості вчиненого злочину, особу винного, а саме: раніше не судимий, за місцем проживання та за місцем роботи характеризується позитивно, характеризується позитивно як президент федерації боксу в Івано-Франківській області, має на утриманні одного малолітнього сина, після перенесеного вогнепального поранення стан його здоров’я погіршився. Суд також враховує обставини, що пом’якшують покарання, до яких слід віднести щире каяття і добровільне повне відшкодування завданих збитків та спричиненої моральної шкоди потерпілим, добровільне відшкодування завданих збитків свідкам-власникам автомобіля, та відсутність обставин, що обтяжують покарання. Суд враховує і думку потерпілих, які не наполягали на суворому покаранні підсудного, у вирішенні питання щодо призначення покарання поклались на розгляд суду».

Ігоря Халаменду визнали винним і спершу покарали трьома роками позбавлення волі плюс ще три роки заборонили сідати за кермо. Але на підставі статті 75 Кримінального кодексу звільнили від основного покарання, натомість встановили іспитовий термін — два роки. І водити машину протягом трьох років він тепер не має права.
Його звільнили з‑під варти негайно — в залі суду.
отримав за смертельну аварію два роки іспитового терміну
http://www.pravda.if.ua/news-37007.html

http://www.youtube.com/watch?v=esZKzCpuluc
(Востаннє це повідомлення було змінене: 17-02-2016 22:09 makedonsky.)
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 20