Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Задоволені роботою поліції?
Голосування завершено.
Стало краще 48.84% 63 48.84%
Стало гірше 51.16% 66 51.16%
Всього 129 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
"Моя нова поліція"
Автор Повідомлення
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #2251
09-02-2016 20:27 RE: "Моя нова поліція"

(09-02-2016 20:25)Таня :  
(09-02-2016 20:20)m.dreval :  А вот если бы кто-то кого то тогда во время гонок на этой машие сбил, советское правосудие дало бы ему второй шанс?

я не настолько древняя... правосудие было бы в случае чего не советским))

Пардон )). Естественно не советское! Какое советское в Ваши то сегодняшние 18-ть!
Это я, старый дед, свою молодость советскими временами меряю ))).

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Шукати всі повідомлення учасника
МаксЫм Немає
Кулибин

Приєднався: Dec 2011
Энергодар.
octavia A5 FL 1.8 TSI
Повідомлення: #2252
09-02-2016 20:38 RE: "Моя нова поліція"

В Украине под колёсами пьяных водителей гибнет намного больше людей, чем от пуль полиции. Конечно жаль парня, знали бы они чем закончились бы эти гонки. Теперь и мотоцеклисты с без доками начнут задумываться стоит ли удирать. Пуля и догнать может...
Jaguarko Немає
Писатель

Приєднався: Sep 2012
Славетне місто Львів
Skoda Octavia tour 1.8T
Skype IDjagyaruch
Повідомлення: #2253
09-02-2016 22:53 RE: "Моя нова поліція"

Довго читав всі коментарі і не можу вставити своїх п"ять копійок.
Заздалегідь зазначу, що поліцію в тому, що вони застосували зброю - повністю підтримую.
Те, що це спричинило до того, що людина загинула - так, це факт. Сумний факт.
Але - людина сіла в те авто сама. І чому та людина нічого не зробила для того, аби зупинити свого товариша коли "запахло смаленим", коли почула постріли в сторону авто? Чому та людина не вийшла з авто, коли його було вже зупинено?
Так, звісно, можна судити "що було б якби" і т.д.
Але результат роботи і перестрілки для пересічних громадян є - порушника затримано і ніхто з пішоходів та інших учасників дорожнього руху не постраждав. Співпадіння, щасливий випадок чи ще щось - це судити відповідним компетентним органам. Як їм же судити і тих, хто стріляв.

А щоб була більш аргументована і зрозуміла моя позиція - наведу вам ще один приклад:
Спроба втекти від поліції і наслідки
Історія мала місце буквально менше тижня тому неподалік Львова.
Короткий зміст:
"Працівники патрульної поліції Львова вночі, 3 лютого, затримали нетверезого водія Hyundai Accent, який тікаючи від поліції, протаранив огорожу приватного будинку та вилетів на подвір’я."
Потім довелося бачити інтерв"ю з власником. В якого в той день якраз було день народження (гарний подарунок отримав, нема що казати). Він розказував, що в момент аварії якраз був на кухні і прибирав зі столу (година на відео, правда, 02:45 ночі - тому є певні сумніви).
Але якби там не було - п"яний 20-ти річний ід@іт, який ніколи не мав водійських прав, будучи не сам в авто, перебуваючи в розшуку, "взяв в знайомого авто щоб покататися".
"Докатався" до того, що заїхав в паркан. У вище згаданому мною відео інтерв"ю було добре видно, що там одним парканом не обійшлося.
І хто тепер це все відшкодовуватиме? Цивілка - не думаю. Водій - малоймовірно (голий, босий і додому далеко).
Чим винен власник хати?
А більше того - якби в той час на подвір"ї був він сам, або дружина, друзі, діти?
От тепер і виникає питання - чи варто було поліцейським застосувати зброю щоб зупинити п"яного водія? Моя думка - однозначно так.
Чи варто застосовувати в майбутньому - аналогічно.
Бо якщо Ви тверезі і Вам немає чого боятися - то Ви в будь якому випадку зупинитеся.
Якщо відчуваєте вину і знаєте що порушили - але дружите з головою - теж зупинитеся.
А якщо ж не дружите - то і за кермом робити нема чого.

[Зображення: ab248728.gif]

amat victoria curam
Cossack Немає
Мегаписака

Приєднався: Feb 2008
Київ
Skoda Octavia A7 1.4TFSI Ambition+
Повідомлення: #2254
10-02-2016 12:51 RE: "Моя нова поліція"

Одноклубники! Будьте внимательны с парковкой в центре! Полиция стала очень активно таскать эвакуаторами не правильно припаркованные машины.

Вчера - грузили машину с польскими номерами, припаркованную на остановке общественного транспорта. Сегодня - грузили киевлянина любителя парковаться прямо на перекрестках.
logger Немає
Шопопало

Приєднався: Jan 2008

Oktavia Tour 1,6
Повідомлення: #2255
10-02-2016 13:45 RE: "Моя нова поліція"

Просто супер. Давно пора.

Мы ехали ехали и наконец приехали (с)
valekss Немає
Валентин

Приєднався: Nov 2012
Київ, Буча
Skoda Fabia Combi 1.2 HTP (CGPA) 2012р
Повідомлення: #2256
10-02-2016 16:16 RE: "Моя нова поліція"

(10-02-2016 12:51)Cossack :  Одноклубники! Будьте внимательны с парковкой в центре! Полиция стала очень активно таскать эвакуаторами не правильно припаркованные машины.

Вчера - грузили машину с польскими номерами, припаркованную на остановке общественного транспорта. Сегодня - грузили киевлянина любителя парковаться прямо на перекрестках.

Respect

Hello! Бортовик Skoda
Мавпун Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2008

Tour 1.9 TDI AGR 66/90,
Повідомлення: #2257
10-02-2016 16:29 RE: "Моя нова поліція"

снова, как-то однобоко...
когда уже будут пешеходов грузить в автозаки за нарушение ПДД при отсутствии доков и денег на оплату штрафа ?
из-за них водители бьют машины, остаются без работы, могут покалечить пассажиров, детей в авто...
у нас, везде виноваты водители...
даже в том, что эта блдская власть не подумала о парковке, только бы денег срубить за небоскребы...
Rabbit Немає
думает, что у него 25 см )))

Приєднався: Jan 2013
Украина
АнтилопаГну
Повідомлення: #2258
10-02-2016 16:31 RE: "Моя нова поліція"

(10-02-2016 16:29)Мавпун :  снова, как-то однобоко...
когда уже будут пешеходов грузить в автозаки за нарушение ПДД при отсутствии доков и денег на оплату штрафа ?
из-за них водители бьют машины, остаются без работы, могут покалечить пассажиров, детей в авто...
даже в том, что эта блдская власть не подумала о парковке, только бы денег срубить за небоскребы...
а разве ктото заставлял вас покупать авто?
logger Немає
Шопопало

Приєднався: Jan 2008

Oktavia Tour 1,6
Повідомлення: #2259
10-02-2016 16:33 RE: "Моя нова поліція"

(10-02-2016 16:31)Rabbit :  
(10-02-2016 16:29)Мавпун :  снова, как-то однобоко...
а разве ктото заставлял вас покупать авто?

Не ток покупать, а еще и ездить. В центр, например, где вечно пробки и места под парковку нет. Курить

Мы ехали ехали и наконец приехали (с)
Лёха Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2006
Киев
Octavia A5 FL1.6MPI Combi (CHGA+ГБО)
Повідомлення: #2260
10-02-2016 16:47 RE: "Моя нова поліція"

(10-02-2016 16:33)logger :  Не ток покупать, а еще и ездить. В центр, например, где вечно пробки и места под парковку нет. Курить
а че у нас ток в центре проблема с парковкой... гдето была недавно фотка свечек на позняках с почти нулевым местом для парковки... на углу н.ужвий новый дом реального места на 10 авто...
Вот вы например можете вспомнить хоть что ни будь, что сделали для водителей? помните как кричали "мы за деньги от парковок настроим новых, сделаем у метро перехватывающие паркиниги" и че? и де?
я бы с удовольствием оставил авто возле станции метро и поехал в центр на ОТ, но!!! вместо парковки возле метро висит знак запрещает парковатся, а где раньше можно было теперь линия ОТ... любимое занятие - запретить не предоставив альтернативы...
при Омельченко был запрет строительства без паркинга на 50% квартир.. тогда это через одного херили.. теперь и этого нет....
метроград задумывался как парковка для центра.. но нееее.. жадность наше все... без бутиков никуда...

Арфография... эта как канг-фу. Настаящие мастира ею биз надабнасти ни пользуюцца!!!©
(Востаннє це повідомлення було змінене: 10-02-2016 16:49 Лёха.)
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 3