Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Задоволені роботою поліції?
Голосування завершено.
Стало краще 48.84% 63 48.84%
Стало гірше 51.16% 66 51.16%
Всього 129 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
"Моя нова поліція"
Автор Повідомлення
avtostat Немає
Стрелок

Приєднався: Oct 2012
Чернівці
FABIA 1.4 MPI хэтчбек
Повідомлення: #2171
09-02-2016 11:42 RE: "Моя нова поліція"

(09-02-2016 11:28)m.dreval :  
(09-02-2016 11:10)avtostat :  Трудно щас оценивать действия пассажира. Он же не предполагал, что так всё для него
обернётся. Не забудьте - это был молодой пацан...
Так, молодість може стати сумним оправданням дій покійного. Але життя - жорстока штука.

(09-02-2016 11:10)avtostat :  Но точно такие же шансы были у полиции вытащить водилу, пока автомобиль стоял и тем самым предотвратить все последствия. А они сопли жевали, пока он стоял и разбирался с ними, а потом, когда он уехал, вдруг у них проснулся инстинкт Рембо, и они давай палить по нём из всех стволов. Молодцы, ничего не скажешь...
Laughing
Однозначно. Тільки для цього треба, щоб поілцію поважали та відчували за нею силу. А якщо такі як Цибуліна дозволяють собі срати на представника законної влади, бикувати та показувати 17-літнім дітям "дуже гарний приклад", то чого ми дивуємося?

Якщо поіция була б певна, що вона зараз витягне того воділу, маючи лише підозру, покладе його лицем в багно, а потім ніхто подібно ДК не буде її дії склоняти на всіх інтернет ресурсах, то може б вона так і зробила. Але у нас - правова країна. Кожен з нас забуває свої обов'язки, але знає свох права. Особливо в частині, коли треба уникнути покарання за свою провину.
Особисто я за жорсткі дії поліції в випадках бикування водія і т.д.
Тобто, якщо водій (чоловік чи жінка) бикує - витягнути його з авто, мордою в капот і в наручники. Якщо потрібно - електрошокер для особливо буйних. Будь яка така дія, (навіть якщо і буде признана, як перевищення повноважень з боку поліцая) не буде мати незворотніх наслідків.
Але я проти того, аби поліцейський застосовував зброю проти неозброеного порушника. Поліцейський може і повинен стріляти в автомобіль, аби його зупинити. Але ця дія не має загрожувати життю сторонніх осіб. Тобто, перш ніж стріляти по авто (навіть по колесам), поліцай має переконатися у тому, що він зможе влучити саме в колеса і при цьому не поранити когось з людей. Більше того, навіть влучивши у колесо, поліцай повинен розуміти наслідки, тобто - куди поведе автомобіль з простріленим на швидкості колесом? Чи не вилетить він на тротуар з пішоходами і т.д.?
Якщо він у тому невпевнений, то він повинен відмовитися від стрільби і зупиняти авто порушника іншими методами. А їх у нього дохріна, зважаючи, що у поліції цілий парк автомобілів на лініі.

"Между огнём и светом, я выбираю свет"

[Зображення: 54af91c65ef8b.gif]
[Зображення: bazaauto.gif]]
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-02-2016 11:46 avtostat.)
Шукати всі повідомлення учасника
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #2172
09-02-2016 11:42 RE: "Моя нова поліція"

(09-02-2016 11:32)Лёха :  я не уверен, что совсем уж не связано.... ибо результат применения плохоподготовленных сомнительный... и мог быть совершенно другим и соответственно вопрос правомерности стал бы ребром и выводы скорее всего были бы не в пользу полиции...
шальные пули летающие в городе никак не безопаснее несущейся бэхи...

Скажу так. Цель предотвратить совершающееся преступление и оградить жизни ни в чем не повинных жителей города, находящихся рядом - полицией достигнута. Точка.

Насколько профессионально - вопрос анализа специалистов и психологов, разбора ситуации по полочкам, и изменений в методике подготовке личного состава.

Я бы тоже хотел, чтобы в Украине полицию уважали, чувствовали за ней силу, а она при этом была вооружена только рогатками и дралась с вооруженными преступниками как Ван Дамм: один без оружия - против всей украинской мафии.

Но в реале мы имеем другие времена. А с тем количеством незарегистрированного оружия, взрывов и перестрелок, имеющих место каждый день в мирной части нашей страны - я не вижу проблем в таковых действиях полиции.

(09-02-2016 11:31)avtostat :  Я скажу більше...
Якби поліція його не чіпала, і тим більше не стріляла, то пассажир ТОЧНО залишився би живий, не було би гонитви по місту з ризиком для інших учасників руху. ТОМУ смерть вчинив не він, а ті, хто стріляв. Не потрібно перекладати провину з поліцейських на водія. Водій винен лише в тому, що не підкорився вимогам поліції, але стріляв же не він. Він навіть не був озброений.
За що його було розстрілювати?

"История не терпит солагательных наклонений" (с)

А якби він не взяв чужу машину?
А якби він не пив за кермом?
А якби він підкорився поліції?
....
А якби Заболотного через 100 метрів від місця розстрілу переходила мама з дитиною, а він не встиг зупинитися?

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-02-2016 11:48 Миша Чех.)
yuristkonsult Немає
Мегаписака

Приєднався: Apr 2008
Хмельницький
Octavia 1.8t (vtg)
Повідомлення: #2173
09-02-2016 11:52 RE: "Моя нова поліція"

(09-02-2016 11:31)avtostat :  ...
Я скажу більше...
Якби поліція його не чіпала, і тим більше не стріляла, то пассажир ТОЧНО залишився би живий, не було би гонитви по місту з ризиком для інших учасників руху. ...
Ви це серйозно? Я удивлен Що взагалі не потрібно було чіпати і доганяти? Хай би їхала собі п"яна компанія, а там би, дай Бог, мож на цей раз нікого б і не збила...

Те що загинула людина, це, звичайно, трагедія, особливо для близьких і рідних. Але можливо тепер хоч декілька малолєток на папиних машинах (і не тільки малолєток) задумається, чи варто сідати за кермо пяним та/або валити по місту на дурній швидкості.

Никогда не бойся делать то, что ты не умеешь. Помни, ковчег был построен любителем. Профессионалы построили "Титаник".
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-02-2016 11:57 yuristkonsult.)
avtostat Немає
Стрелок

Чернівці
FABIA 1.4 MPI хэтчбек
Повідомлення: #2174
09-02-2016 11:56 RE: "Моя нова поліція"

(09-02-2016 11:52)yuristkonsult :  
(09-02-2016 11:31)avtostat :  ...
Я скажу більше...
Якби поліція його не чіпала, і тим більше не стріляла, то пассажир ТОЧНО залишився би живий, не було би гонитви по місту з ризиком для інших учасників руху. ...
Ви це серйозно? Я удивлен Що взагалі не потрібно було чіпати і доганяти? Хай би їхала собі п"яна компанія, а там би, дай Бог, мож на цей раз нікого б і не збила...
В моєму коменті є доля жарту, бо пост, на котрий я відповідав, був саме у такому стилі "якби".
У тому пості хтось написав "
Цитата:"Тріски б летіли", якшо б результаті тої гонитви були поранені, чи на дай Господи загинули інші особи, які просто йшли чи їхали поруч з божевільним БМВ.
Тому я в такому ж стилі і відповів Mr. Green

(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-02-2016 11:59 avtostat.)
тавровед Немає
Любитель почитать

Приєднався: Jan 2010
Днепровщина. IFD
фаба 1.2 BME класик
Повідомлення: #2175
09-02-2016 12:02 RE: "Моя нова поліція"

avtostat, вопрос Вам. Вы бешеную собаку, которая на Вас рычит и кидается, пристрелите сразу или дадите несколько раз укусить??? порассуждаете, наверное, сначала: А вдруг не укусит или укусит не меня...

avtostat Немає
Стрелок

Чернівці
FABIA 1.4 MPI хэтчбек
Повідомлення: #2176
09-02-2016 12:04 RE: "Моя нова поліція"

Незважаючи на увесь трагізм того, що відбулося, я бачу "позитивні" моменти:
1. Кожний мажор, кто не зупиниться поліції ризикує отримати кулю в лоба (не плутати з яйценюком).
2. Якщо суд буде справедливий і поліцейський, чия куля вбила пасажира, понесе сувору відповідальність, то інші поліцейські та їхнє начальство зроблять правильні висновки і будуть думати про наслідки перед тим, як стріляти.
3. Кожний пасажир буде уважніший при "виборі" водія, з ким збирається кататися по місту.

(09-02-2016 12:02)тавровед :  avtostat, вопрос Вам. Вы бешеную собаку, которая на Вас рычит и кидается, пристрелите сразу или дадите несколько раз укусить??? порассуждаете, наверное, сначала: А вдруг не укусит или укусит не меня...
Для начала, я должен определить:
1. Действительно ли собака бешеная, или просто злая?
2. Смогу ли я остановить её без применения оружия (например электрошокером)
3. Применяя оружие по этой собаке, не отрикошетит ли пуля и не убьёт ли соседнюю собаку или ребёнка которого я хочу от этой бешеной собаки защитить?
4. Я действительно хочу кого-то защитить или мне надоели мишени и у меня руки чешутся пострелять по живым существам?
От правильного ответа на эти вопросы и будут зависеть мои действия, если я адекватный человек, а не маньяк-убийца.

(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-02-2016 12:10 avtostat.)
SOA Немає
Мегаписака

Киев,р-он Харьковский
Фабия, Авео (были), Ford Fusion
Повідомлення: #2177
09-02-2016 12:11 RE: "Моя нова поліція"

(09-02-2016 12:02)тавровед :  avtostat, вопрос Вам. Вы бешеную собаку, которая на Вас рычит и кидается, пристрелите сразу или дадите несколько раз укусить??? порассуждаете, наверное, сначала: А вдруг не укусит или укусит не меня...
+1 и ещё один вопрос... баллистическую ракету надо сбивать на подлёте или подождать пока она кого нибудь не убъёт ? А может она вообще не взорвётся, может нет у неё боеголовки...
Лёха Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2006
Киев
Octavia A5 FL1.6MPI Combi (CHGA+ГБО)
Повідомлення: #2178
09-02-2016 12:12 RE: "Моя нова поліція"

можно я тоже предложу вариант-интерпретацию...
нет, он промахнется и застрелит ее хозяина.. а че, рядом был значит бешеный...

Арфография... эта как канг-фу. Настаящие мастира ею биз надабнасти ни пользуюцца!!!©
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-02-2016 12:13 Лёха.)
yuristkonsult Немає
Мегаписака

Хмельницький
Octavia 1.8t (vtg)
Повідомлення: #2179
09-02-2016 12:17 RE: "Моя нова поліція"

ІМХО якщо поліцейського суворо покарають, то його колеги взагалі будуть боятись зброю діставати.

Никогда не бойся делать то, что ты не умеешь. Помни, ковчег был построен любителем. Профессионалы построили "Титаник".
Лёха Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2006
Киев
Octavia A5 FL1.6MPI Combi (CHGA+ГБО)
Повідомлення: #2180
09-02-2016 12:18 RE: "Моя нова поліція"

(09-02-2016 11:42)m.dreval :  Скажу так. Цель предотвратить совершающееся преступление и оградить жизни ни в чем не повинных жителей города, находящихся рядом - полицией достигнута. Точка.
да, достигнута, но при этом есть погибший, на лицо неумелое обращение с оружием.. чудом (благо ночь) не попали с невиновных, и уже трубят, что будут их защищать... и т.д....

Арфография... эта как канг-фу. Настаящие мастира ею биз надабнасти ни пользуюцца!!!©
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 33