Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Задоволені роботою поліції?
Голосування завершено.
Стало краще 48.84% 63 48.84%
Стало гірше 51.16% 66 51.16%
Всього 129 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
"Моя нова поліція"
Автор Повідомлення
Gonzalez Немає
капитан улитка

Приєднався: Jun 2006
Киев
Skoda Octavia 1.9TDI --- Mazda 3 1.6AT
Повідомлення: #2161
09-02-2016 11:15 RE: "Моя нова поліція"

(09-02-2016 09:18)Rider :  Зачем, мягко говоря, так трындеть? Видео этих "аккуратных лавирований" есть, информация о времени суток, когда за ним гонялись - тоже есть.
Вначале он устроил ДТП на Героев Днепра. Очень аккуратно, да.
Ехал по встречке почти 70% пути.
На красный он НЕ останавливался.
Все происходило ночью, а не в час пик.

Давайте не будем кто из нас трындит... Время 17:15...
http://forum.autoua.net/showflat.php?Number=9532315

TDI форева!
Шукати всі повідомлення учасника
LUPUS Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #2162
09-02-2016 11:16 RE: "Моя нова поліція"

avtostat
ще раз кажу.. ступінь тяжкості шкоді здоров'ю визначає експерт. не має значення пішов шкутильгаючи чи ні. МАЄ ЗНАЧЕННЯ НАМІР!!! ЯКИЙ НАМІР ОСОБИ при наїзді на копа? Напевно пригостити шоколадкою Упал и качаюсь
так куля влучила не в водія. АЛЕ це не знімає відповідальності саме з ВОДІЯ. після перших пострілів він ТАКОЖ не зупинився. Відповідальність за подальші наслідки саме на ньому!
До речі ви так полюбляєте кивати на законодавство інших країн, так от у США пасажири були б визнані співучасниками! і отримали б покарання згідно прецеденту!
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #2163
09-02-2016 11:16 RE: "Моя нова поліція"

(09-02-2016 11:10)avtostat :  Хай буде так, але точно не розстріляти пассажира, котрий нікому ні на що не наїзджав. Чи може ви керуєтеся принципом "ліс рублять - тріски летять"?

"Тріски б летіли", якшо б результаті тої гонитви були поранені, чи на дай Господи загинули інші особи, які просто йшли чи їхали поруч з божевільним БМВ.

Покійний сам вибрав свою долю. Він мав всі шанси не приєднуватися до правопорушника та залишитися живим. Але він це не зробив.

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
avtostat Немає
Стрелок

Приєднався: Oct 2012
Чернівці
FABIA 1.4 MPI хэтчбек
Повідомлення: #2164
09-02-2016 11:27 RE: "Моя нова поліція"

(09-02-2016 11:16)LUPUS :  avtostat
ще раз кажу.. ступінь тяжкості шкоді здоров'ю визначає експерт. не має значення пішов шкутильгаючи чи ні. МАЄ ЗНАЧЕННЯ НАМІР!!! ЯКИЙ НАМІР ОСОБИ при наїзді на копа? Напевно пригостити шоколадкою Упал и качаюсь
так куля влучила не в водія. АЛЕ це не знімає відповідальності саме з ВОДІЯ. після перших пострілів він ТАКОЖ не зупинився. Відповідальність за подальші наслідки саме на ньому!
До речі ви так полюбляєте кивати на законодавство інших країн, так от у США пасажири були б визнані співучасниками! і отримали б покарання згідно прецеденту!
Тобто ви уже, як експерт знаєте, що присудило би законодавство США? Laughing

"Между огнём и светом, я выбираю свет"

[Зображення: 54af91c65ef8b.gif]
[Зображення: bazaauto.gif]]
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #2165
09-02-2016 11:28 RE: "Моя нова поліція"

(09-02-2016 11:10)avtostat :  Трудно щас оценивать действия пассажира. Он же не предполагал, что так всё для него
обернётся. Не забудьте - это был молодой пацан...
Так, молодість може стати сумним оправданням дій покійного. Але життя - жорстока штука.

(09-02-2016 11:10)avtostat :  Но точно такие же шансы были у полиции вытащить водилу, пока автомобиль стоял и тем самым предотвратить все последствия. А они сопли жевали, пока он стоял и разбирался с ними, а потом, когда он уехал, вдруг у них проснулся инстинкт Рембо, и они давай палить по нём из всех стволов. Молодцы, ничего не скажешь...
Laughing
Однозначно. Тільки для цього треба, щоб поілцію поважали та відчували за нею силу. А якщо такі як Цибуліна дозволяють собі срати на представника законної влади, бикувати та показувати 17-літнім дітям "дуже гарний приклад", то чого ми дивуємося?

Якщо поіция була б певна, що вона зараз витягне того воділу, маючи лише підозру, покладе його лицем в багно, а потім ніхто подібно ДК не буде її дії склоняти на всіх інтернет ресурсах, то може б вона так і зробила. Але у нас - правова країна. Кожен з нас забуває свої обов'язки, але знає свох права. Особливо в частині, коли треба уникнути покарання за свою провину.

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-02-2016 11:29 Миша Чех.)
avtostat Немає
Стрелок

Приєднався: Oct 2012
Чернівці
FABIA 1.4 MPI хэтчбек
Повідомлення: #2166
09-02-2016 11:31 RE: "Моя нова поліція"

(09-02-2016 11:16)m.dreval :  
(09-02-2016 11:10)avtostat :  Хай буде так, але точно не розстріляти пассажира, котрий нікому ні на що не наїзджав. Чи може ви керуєтеся принципом "ліс рублять - тріски летять"?

"Тріски б летіли", якшо б результаті тої гонитви були поранені, чи на дай Господи загинули інші особи, які просто йшли чи їхали поруч з божевільним БМВ.

Покійний сам вибрав свою долю. Він мав всі шанси не приєднуватися до правопорушника та залишитися живим. Але він це не зробив.
Я скажу більше...
Якби поліція його не чіпала, і тим більше не стріляла, то пассажир ТОЧНО залишився би живий, не було би гонитви по місту з ризиком для інших учасників руху. ТОМУ смерть вчинив не він, а ті, хто стріляв. Не потрібно перекладати провину з поліцейських на водія. Водій винен лише в тому, що не підкорився вимогам поліції, але стріляв же не він. Він навіть не був озброений.
За що його було розстрілювати?

"Между огнём и светом, я выбираю свет"

[Зображення: 54af91c65ef8b.gif]
[Зображення: bazaauto.gif]]
Лёха Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2006
Киев
Octavia A5 FL1.6MPI Combi (CHGA+ГБО)
Повідомлення: #2167
09-02-2016 11:32 RE: "Моя нова поліція"

(09-02-2016 11:03)m.dreval :  Вот тут Вы правы. Но это никак не связано с правомерностью применения табельного оружия полицией в обсуждаемом случае.
я не уверен, что совсем уж не связано.... ибо результат применения плохоподготовленных сомнительный... и мог быть совершенно другим и соответственно вопрос правомерности стал бы ребром и выводы скорее всего были бы не в пользу полиции...
шальные пули летающие в городе никак не безопаснее несущейся бэхи...

Арфография... эта как канг-фу. Настаящие мастира ею биз надабнасти ни пользуюцца!!!©
Gonzalez Немає
капитан улитка

Приєднався: Jun 2006
Киев
Skoda Octavia 1.9TDI --- Mazda 3 1.6AT
Повідомлення: #2168
09-02-2016 11:34 RE: "Моя нова поліція"

(09-02-2016 00:02)avtostat :  Сначала попробуй по-настоящему убить хотя бы одного человека, а потом рассуждай о расстрелах... Курить
ОК... Завтра пойду убъю кого-нибудь. Добыча мыслей Отпишусь ТЕБЕ в личку.
П.С. Если что, я имел в виду расстрел автомобиля, а не человека.

(09-02-2016 00:18)avtostat :  Хочете побудувати поліцейську державу "а ля росія" з її мєнтовським беспредєлом?
Хочу поліцейську державу а ля США. Де слово поліцейського - закон і кожна вимога виконується миттєво мовчки без запитань.
П.С. Ось так трохи постріляють, а потім всі почнуть боятись і виконувати вимоги.

TDI форева!
LUPUS Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #2169
09-02-2016 11:35 RE: "Моя нова поліція"

avtostat
уявіть собі... але знайомився з правом США і переглядав прецеденти...
JorikIF Немає
Мегаписака

Приєднався: Nov 2012
Івано-Франківськ
Skoda Octavia A5 FL 1,8 TSI
Повідомлення: #2170
09-02-2016 11:39 RE: "Моя нова поліція"

(09-02-2016 10:08)avtostat :  ... И последнее - это оружие, которое они просто должны применить грамотно. Никто не говорит о том, что они не должны были стрелять. ДА - ДОЛЖНЫ, но не так, как они это сделали, выпустив 70 пуль и убив не того, кого нужно...
Так против этого никто и не спорит. Я же сразу писал, где на всех сразу суперменов взять, которые на ходу со стрельбой по македонски парой выстрелов пробивают все колеса? Мы говорили о правильности/неправильности подхода полицейских к обезвреживанию преступников. А что техническое исполнение хромало на обе ноги - с этим никто не спорит.
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 27