Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Задоволені роботою поліції?
Голосування завершено.
Стало краще 48.84% 63 48.84%
Стало гірше 51.16% 66 51.16%
Всього 129 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
"Моя нова поліція"
Автор Повідомлення
Лёха Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2006
Киев
Octavia A5 FL1.6MPI Combi (CHGA+ГБО)
Повідомлення: #2151
09-02-2016 10:53 RE: "Моя нова поліція"

(09-02-2016 10:38)SkyNetLPY :  
(09-02-2016 10:08)avtostat :  выпустив 70 пуль и убив не того, кого нужно...
А кого было нужно?
а что, не ясно? лучше бы ни кого...
в крайнем случае водителя!!!! а не кого попало...

(09-02-2016 10:38)SkyNetLPY :  А кого? Ви знаєте хто там був хто? Є таке поняття як "співучасник". І доки не буде доказано, що хтось був заручником - вони всі співучасники. Ніхто із них не поворухнув пальцем щоб погоня зупинилась.
правильно - пока не доказано!! но одного уже застрелили без разбирательств... а ведь есть вероятность невиновности? или нет? мож тогда нада было после остановки остальных застрелить... че разбиратся - виноваты ж...

еще раз повторюсь, не хочу защищать преступников, но действия полиции считаю НЕАДЕКВАТНЫМИ И НЕУМЕЛЫМИ.... возможно из за недостаточной обеспеченности спецсредствами, или из за недоученности - не берусь делать выводы...

Арфография... эта как канг-фу. Настаящие мастира ею биз надабнасти ни пользуюцца!!!©
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-02-2016 10:54 Лёха.)
Шукати всі повідомлення учасника
SOA Немає
Мегаписака

Приєднався: Apr 2008
Киев,р-он Харьковский
Фабия, Авео (были), Ford Fusion
Повідомлення: #2152
09-02-2016 10:54 RE: "Моя нова поліція"

(09-02-2016 10:44)Лёха :  так в том то и дело, что пуля остановила не его... и возможно пассажир не поддерживал действия водителя, или как минимум "не предпринимал неправомерных действий".... я не хочу защищать преступников и их соучастников, но как-то ответственность в данном случае не равноценно распределилась....
Распределилась.... друзей надо правильно выбирать, нормальный бы сел в машину с пьяным или под наркотой водителем?? Его туда насильно запихнули? За что и пострадал.
avtostat Немає
Стрелок

Приєднався: Oct 2012
Чернівці
FABIA 1.4 MPI хэтчбек
Повідомлення: #2153
09-02-2016 10:57 RE: "Моя нова поліція"

(09-02-2016 10:20)LUPUS :  avtostat
підемо в інший бік
водій бмв керував джерелом підвищеної небезпеки? ТАК
водій бмв вчинив кримінальний злочин здійснивши наїзд на працівника правоохоронного органу? ТАК
Поліція травмувала когось крім порушників? НІ
водій БМВ міг завдати шкоду життю, здоров'ю та майну громадян? ТАК

працівник правоохоронного органу зобов'язаний припинити злочинні протиправні дії? ТАК
закон про нац поліцію дозволяє застосування зброї у такій ситуації? ТАК

які ще питання... містом мчить неадекват, який збив поліцейського і не зупиняється. створює загрозу. порушує закон!!! ПОРУШУЄ РОЗУМІЄТЕ??? він не агнець до якого докопався злий коп. ВІН ПОРУШУЄ ЗАКОН керуючи джерелом підвищеної небезпеки. це диво що він нікого не вбив та не скалічив...
Все так, але не зовсім. Ви були би майже праві, якщо би поліція вбила ТІЛЬКИ водія. Але насправді все сталося зовсім не так.
Порушником був ТІЛЬКИ водій, а не пасажири. Тому, якщо постраждав пасажир від дій поліції, то винен не водій, а поліція, котра стріляла.
Кожний з нас володіє автомобілем, як засобом підвищеної небезпеки, але зброя - то засіб підвищеної небезпеки, котрий В РАЗИ перевищує потенціальну небезпеку автомобіля. Чи ви не згідні?
Тепер про порушення закону...
Яка міра покарання водія за перевищення швидкості у населеному пункті, створення загрози для пішоходжів і т.д?
Максимум позбавлення права керування та штраф!!!
І то - це, як визначить суд, а не ми з вами і тим більше не поліцейський зі зброєю
Але аж ніяк не розстріл з бойвої зброї 70 кулями.
Про пасажира, котрий ВЗАГАЛІ тут не винен, я вже сказав.

"Между огнём и светом, я выбираю свет"

[Зображення: 54af91c65ef8b.gif]
[Зображення: bazaauto.gif]]
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-02-2016 10:58 avtostat.)
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #2154
09-02-2016 10:58 RE: "Моя нова поліція"

(09-02-2016 10:54)SOA :  
(09-02-2016 10:44)Лёха :  так в том то и дело, что пуля остановила не его... и возможно пассажир не поддерживал действия водителя, или как минимум "не предпринимал неправомерных действий".... я не хочу защищать преступников и их соучастников, но как-то ответственность в данном случае не равноценно распределилась....
Распределилась.... друзей надо правильно выбирать, нормальный бы сел в машину с пьяным или под наркотой водителем?? Его туда насильно запихнули? За что и пострадал.

+100 Нужно заниматься воспитанием своих детей и правильнім формированием кумиров в их сознании.

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Лёха Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2006
Киев
Octavia A5 FL1.6MPI Combi (CHGA+ГБО)
Повідомлення: #2155
09-02-2016 10:59 RE: "Моя нова поліція"

(09-02-2016 10:50)SOA :  Если смотреть общий план, то нарушители пойманы, посторонние не пострадали. А опыт и ювелирность придёт.
ну тут как бы да... но!!! хотелось бы что-бы опыт набирали на тренировках, а не на улицах города... я так понял перехвату вообще не тренировали... с вождением тоже туго...

Арфография... эта как канг-фу. Настаящие мастира ею биз надабнасти ни пользуюцца!!!©
LUPUS Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #2156
09-02-2016 11:01 RE: "Моя нова поліція"

avtostat
ви чомусь постійно ігноруєте ФАКТ НАЇЗДУ НА ПОЛІЦЕЙСЬКОГО... що є вже не адміністративним, а КРИМІНАЛЬНИМ злочином!!! Розумієте? ПОСЯГАННЯ на життя!!!
Чому ви весь час не звертаєте на це увагу???
Так краще б ніхто не загинув...
Але чому той хлопець не думав про наслідки коли сідав в авто? він не знав з ким і куди і ЯК їде? чому він не вийшов коли авто зупинилось? перед наїздом на копа?
Є закон! Є наслідки!
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #2157
09-02-2016 11:02 RE: "Моя нова поліція"

(09-02-2016 10:57)avtostat :  Порушником був ТІЛЬКИ водій, а не пасажири. Тому, якщо постраждав пасажир від дій поліції, то винен не водій, а поліція, котра стріляла.
...

Я так понимаю, погоня и стрельба началась не сразу? До этого погибший имел шансы покинуть автомобиль и не находиться в компании человека, совершающего престуаление? Думаю, да. Но он это не сделал и автоматически стал соучастником!

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
ОМсhik Немає
мы белые и пушистые)))

Приєднався: Feb 2008
Киев
VW Multivan 2,0 tdi; Skoda Superb combi 2.0 tdi
Повідомлення: #2158
09-02-2016 11:03 RE: "Моя нова поліція"

знаете, что скажу: спор ни к чему не приведёт, т.к. всегда будут те, кто считает, что правильно и те, кто считает, что неправильно. Это нормально для общества. Это даёт толчок к движению, развитию и осмыслению ситуации всеми. Hello!

[Зображення: 6bab5387e99ad2ce1980679d8a3505a8.gif]
Мир прекрасен!.. как это объяснить тем, кто пострадал за этот МИР?!...®
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-02-2016 11:05 ОМсhik.)
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #2159
09-02-2016 11:03 RE: "Моя нова поліція"

(09-02-2016 10:59)Лёха :  
(09-02-2016 10:50)SOA :  Если смотреть общий план, то нарушители пойманы, посторонние не пострадали. А опыт и ювелирность придёт.
ну тут как бы да... но!!! хотелось бы что-бы опыт набирали на тренировках, а не на улицах города... я так понял перехвату вообще не тренировали... с вождением тоже туго...

Вот тут Вы правы. Но это никак не связано с правомерностью применения табельного оружия полицией в обсуждаемом случае.

avtostat Немає
Стрелок

Приєднався: Oct 2012
Чернівці
FABIA 1.4 MPI хэтчбек
Повідомлення: #2160
09-02-2016 11:10 RE: "Моя нова поліція"

(09-02-2016 11:01)LUPUS :  avtostat
ви чомусь постійно ігноруєте ФАКТ НАЇЗДУ НА ПОЛІЦЕЙСЬКОГО... що є вже не адміністративним, а КРИМІНАЛЬНИМ злочином!!! Розумієте? ПОСЯГАННЯ на життя!!!
Чому ви весь час не звертаєте на це увагу???
Так краще б ніхто не загинув...
Але чому той хлопець не думав про наслідки коли сідав в авто? він не знав з ким і куди і ЯК їде? чому він не вийшов коли авто зупинилось? перед наїздом на копа?
Є закон! Є наслідки!
Ок, давайте про факт "наїзду" на поліцейського. Після того "страшного наїзду" поліцейський пішов на своїх ногах, шкутильгаючи. Можемо розцінити це, як завдання легких тілесних ушкоджень. Потрібно за це розстріляти водія?
Може по вашому - потрібно?
Хай буде так, але точно не розстріляти пассажира, котрий нікому ні на що не наїзджав. Чи може ви керуєтеся принципом "ліс рублять - тріски летять"?
Зараз поліція, аби відмазати своїх, та прикрити власні непрофесійні дії, буде все валити на водія і смерть пасажира "шити" водію.
АЛЕ будь який європейський, чи американський суд, виправдав би водія у частині смерті пасажира. І поклав би цю провину та того, чия куля потрапила у жертву.
Побачимо, як спрацює наш "неупереджений, неполітизований" український суд.
Курить

(09-02-2016 11:02)m.dreval :  
(09-02-2016 10:57)avtostat :  Порушником був ТІЛЬКИ водій, а не пасажири. Тому, якщо постраждав пасажир від дій поліції, то винен не водій, а поліція, котра стріляла.
...

Я так понимаю, погоня и стрельба началась не сразу? До этого погибший имел шансы покинуть автомобиль и не находиться в компании человека, совершающего престуаление? Думаю, да. Но он это не сделал и автоматически стал соучастником!
Трудно щас оценивать действия пассажира. Он же не предполагал, что так всё для него обернётся. Не забудьте - это был молодой пацан...
Но точно такие же шансы были у полиции вытащить водилу, пока автомобиль стоял и тем самым предотвратить все последствия. А они сопли жевали, пока он стоял и разбирался с ними, а потом, когда он уехал, вдруг у них проснулся инстинкт Рембо, и они давай палить по нём из всех стволов. Молодцы, ничего не скажешь...
Laughing

"Между огнём и светом, я выбираю свет"

[Зображення: 54af91c65ef8b.gif]
[Зображення: bazaauto.gif]]
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-02-2016 11:16 avtostat.)
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 13