Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Lada Samara або Skoda Forman
Автор Повідомлення
denis_ber Немає
Ученик
*

Приєднався: Jan 2016

Повідомлення: #1
21-01-2016 16:37 Lada Samara або Skoda Forman

Хлопці вітаю! Hello!
Є в мене до вас декілька питань, на які, сподіваюсь, не важко відповісти. Знаю що правилом хорошого тону є спочатку скористатись пошуком по форуму, а потім створювати свою тему, щоби не плодити клони. Я перепрошую якщо був не уважний та клонував запитання Smile
Вкажить на тему де почитати порівняння цих авто.
Зараз я є власником Лади 21083 в доброму стані. Брав її коли був ще парубком моторним та хлопцем хоч куди Smile
Але зараз потрібна машина 4 дверна для сім"ї, роботи. За звичкою дивлюсь на 09 (дуже не хочу її) або 099 (седан-баклажан и все делаSmile) з ціною до 2000 у.е. Бажано ще менше.
Але згадав шо у Шкоди е старенький, гарненький караванчік Форман, який наче підходить під цю сумму. І ось такі питання в мене:
1. Слабкі місця Формана в порівнянні з Фаворитом?
2. Наскільки краще, гірше тих самар аналогічних років.

П.С. Основной язык для общения русский, но после контрольного вопроса при регистрации українська мова как-то сама включилась, что не привычно, потому за ошибки не ругайте Hello!
Шукати всі повідомлення учасника
Alex-P Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jan 2015
Ірпінь
Октавія Вагон 1,6
Повідомлення: #2
21-01-2016 17:33 RE: Lada Samara або Skoda Forman

(21-01-2016 16:37)denis_ber :  Хлопці вітаю! Hello!
Є в мене до вас декілька питань, на які, сподіваюсь, не важко відповісти. Знаю що правилом хорошого тону є спочатку скористатись пошуком по форуму, а потім створювати свою тему, щоби не плодити клони. Я перепрошую якщо був не уважний та клонував запитання Smile
Зараз я є власником Лади 21083 в доброму стані. Брав її коли був ще парубком моторним та хлопцем хоч куди Smile
Але зараз потрібна машина 4 дверна для сім"ї, роботи. За звичкою дивлюсь на 09 (дуже не хочу її) або 099 (седан-баклажан и все делаSmile) з ціною до 2000 у.е. Бажано ще менше.
Але згадав шо у Шкоди е старенький, гарненький караванчік Форман, який наче підходить під цю сумму. І ось такі питання в мене:

П.С. Основной язык для общения русский, но после контрольного вопроса при

регистрации українська мова как-то сама включилась, что не привычно, потому за
ошибки не ругайте Hello!
Та ладно Вам...У Вас гарний французський)))))

(21-01-2016 16:37)denis_ber :  Хлопці вітаю! Hello!

П.С. Основной язык для общения русский, но после контрольного вопроса при

регистрации українська мова как-то сама включилась, что не привычно, потому за
ошибки не ругайте Hello!
Та ладно Вам...У Вас гарний французський)))))
(Востаннє це повідомлення було змінене: 21-01-2016 17:33 Alex-P.)
WhiteEagle Немає
Owner

Приєднався: Jul 2005
коло Києва
...
Skype IDWhiteEagleUkr
Повідомлення: #3
22-01-2016 11:42 RE: Lada Samara або Skoda Forman

Імхо краще порівняти роки випуску авто і все стане зрозуміло, на яке авто варто дивитися Smile

ну і зіп на форман зараз не так вже просто знайти, а на лада на любому ринку відро запчастин коштує 100 у.е. Smile

ну це так коротко!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 22-01-2016 11:43 WhiteEagle.)
Valeron 9846 Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Apr 2014
Podillya
VAZ, COROLLA
Повідомлення: #4
22-01-2016 15:58 RE: Lada Samara або Skoda Forman

Skoda Forman скорее всего будет середина 90-х годов,а
LADA все-же шанс по-новее взять.
Да и по зап.частям преимущество за LADA !

(Востаннє це повідомлення було змінене: 22-01-2016 15:59 Valeron 9846.)
Magic Немає
Классик

Приєднався: Apr 2009
Киев
Повідомлення: #5
22-01-2016 17:26 RE: Lada Samara або Skoda Forman

я б таз не взял ни при каком раскладе - это не машина ... в идеале конечно чуток добавить и взять хотя б сенс
MaxX Немає
Пилот F1

Приєднався: Jun 2009
Харьков
VW E-Golf, A5 vRS, VW T5GP 103kW, VW T5 1.9TDI, Subaru ImprezaGT-была
Skype IDs345863
Повідомлення: #6
22-01-2016 17:29 RE: Lada Samara або Skoda Forman

(22-01-2016 11:42)WhiteEagle :  Імхо краще порівняти роки випуску авто і все стане зрозуміло, на яке авто варто дивитися Smile

ну і зіп на форман зараз не так вже просто знайти, а на лада на любому ринку відро запчастин коштує 100 у.е. Smile

ну це так коротко!

+100500

Никто не обязан относиться к нам так, как мы относимся к ним. Если это понять однажды, то можно перестать разочаровываться в людях, ожидая от них слишком многого.
denis_ber Немає
Ученик
*

Приєднався: Jan 2016

Повідомлення: #7
22-01-2016 22:04 RE: Lada Samara або Skoda Forman

(22-01-2016 15:58)Valeron 9846 :  Skoda Forman скорее всего будет середина 90-х годов,а
LADA все-же шанс по-новее взять.
Да и по зап.частям преимущество за LADA !

Нету Лад поновее за сумму до 2000 у.е. Все что в объявах с такой ценой не соответствует описанию.

Цитата:я б таз не взял ни при каком раскладе - это не машина ... в идеале конечно чуток добавить и взять хотя б сенс

Согласен, но в эту сумму сенс еще нереальней найти, а чуток добавить не планировалось.

Цитата:ну і зіп на форман зараз не так вже просто знайти, а на лада на любому ринку відро запчастин коштує 100 у.е.

Ну это аргумент конечно, есть над чем подумать.

В принципе поиски только начал, по возможности буду смотреть и ту машину и ту. На крайняк возьму болгарку и сделаю на своей сзади еще одну дверь Big Grin Спасибо!
psychomonkey Немає
Ученик
*

Приєднався: Dec 2015
Киев
A5
Повідомлення: #8
23-01-2016 17:11 RE: Lada Samara або Skoda Forman

за ведро, т.к. новее и запчасти дешевле
kwon Немає
турбобой

Приєднався: Nov 2005
Борисполь
Octavia Tour 1,8T+chip ATG+ГБО була
Повідомлення: #9
23-01-2016 17:22 RE: Lada Samara або Skoda Forman

(23-01-2016 17:11)psychomonkey :  за ведро, т.к. новее и запчасти дешевле
полюбэ ведро, где вы эти форманы щас видели на дорогах? охота себе гемор на одно место? филиция еще куда не шло...Курить

"Все будет хорошо! Главное, чтобы все было нормально", "Я сегодня подниму вопрос по этому вопросу" (мой начальник, военный в отставке)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Александр.Б. Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Dec 2014

Повідомлення: #10
23-01-2016 19:22 RE: Lada Samara або Skoda Forman

И я бы взял 9ку, у меня друг взял 2003 года выпуска за 2400, с пробегом в 60 с копейками в хорошем состоянии правда карбюраторную....
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Lada Granta на автомате СЕАТовод 30 5 852 15-03-2013 22:03
Останнє: Predator_76

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1