Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Танкисты есть? (W.O.T.)
Автор Повідомлення
vinnitsa-skoda Немає
VAGovod
**

Приєднався: Oct 2014
Вінниця
Tucson TL
Повідомлення: #6021
13-01-2016 17:55 RE: Танкисты есть? (W.O.T.)

(13-01-2016 15:47)andron k :  Да можно, чего же нет) Я обычно с пол девятого вечера бываю, можешь найти найти меня)
Уже нашел)
Шукати всі повідомлення учасника
Dragg Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Nov 2015

Повідомлення: #6022
16-01-2016 21:18 RE: Танкисты есть? (W.O.T.)

РЕбяты, а шо чехи такое фуфло? Должны ж вроде с маркетинговой целью в игре их покруче советов сделать? Или я ошибаюсь?
mxs Немає
observer

Приєднався: Jun 2008
Kiev
Roomster 1,4
Повідомлення: #6023
17-01-2016 11:39 RE: Танкисты есть? (W.O.T.)

(16-01-2016 21:18)Dragg :  РЕбяты, а шо чехи такое фуфло? Должны ж вроде с маркетинговой целью в игре их покруче советов сделать? Или я ошибаюсь?
читайте выше в теме, там вся ветка по сути ради топового танка...Добыча мыслейДобыча мыслейДобыча мыслей

[Зображення: onIg7.jpg]
If You Can't Find Something To Live For, Then Find Something To Die For
Сергей Fastov Немає
Классик

Приєднався: Nov 2013
Фастов
Nissan Rogue
Повідомлення: #6024
17-01-2016 13:09 RE: Танкисты есть? (W.O.T.)

Я в танки не играю, но люблю смотреть обзоры и стримы Амвея 921 может кто то где то слышал как он относиться к тому что происходит в Украине, а то вдруг он сепаратюга настоящий?Повбывав бы
mxs Немає
observer

Приєднався: Jun 2008
Kiev
Roomster 1,4
Повідомлення: #6025
17-01-2016 16:59 RE: Танкисты есть? (W.O.T.)

(17-01-2016 13:09)Сергей Fastov :  Я в танки не играю, но люблю смотреть обзоры и стримы Амвея 921 может кто то где то слышал как он относиться к тому что происходит в Украине, а то вдруг он сепаратюга настоящий?Повбывав бы
а это тут к чему? Добыча мыслейДобыча мыслей
есть отдельная ветка для таких вопросов...

[Зображення: onIg7.jpg]
If You Can't Find Something To Live For, Then Find Something To Die For
Сергей Fastov Немає
Классик

Приєднався: Nov 2013
Фастов
Nissan Rogue
Повідомлення: #6026
17-01-2016 17:12 RE: Танкисты есть? (W.O.T.)

Звиняйте если не тудаEmbarassed
iGermanN Немає
Hookah lover

Приєднався: Jul 2014
Днепропетровск
Tour 1.8 Т AGU
Повідомлення: #6027
17-01-2016 18:23 RE: Танкисты есть? (W.O.T.)

Господа товарищи может кто планирует покатать ближайшие пару часов добро пожаловать мой ник в игре - iGermanN Hello!

Yesterday you said tomorrow.
Pavlikasiy Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jun 2014
Хмельницька обл
Повідомлення: #6028
18-01-2016 09:59 RE: Танкисты есть? (W.O.T.)

Сергій Фастов КУ!
Дивно те що тобі подобаються обзори і стріми і вододєли, але ти сам не граєш! ))) Як може подобатися інфо і огляди про те що саме не подобається чи сам того непрактикуєш?! )

Що стосується Паші Амвея, то норм чоловік! І так в мене склалося, що якщо норм адекват вододєл то він і в плані політ питань адекват! В якомусь відео Паша казав що йому потрібна була по якомусь питанню допомога і хлопці з України допомогли... І тоді він добавив реморочку що українці норм люди хоча як і в кожній країні вистачає неадекватів... Також з вододєлів подобається Юша! Прикольний ще вспишка, хоча дуже давно не дивився його, якось мимоволі відпало бажання переглядати! З кіберспортсменів дивлюся Лєвшу, або Кірілоїда, ну і часом слайда... В лєвші в группі в вк я чомусь в чорному списку, але то таке! )))

Що стосуєть гілки чехів, то вже говорили, 6 рівень норм танк... для мене 7 був страшним кактусом... 8 пройшов на ізі, зараз маю 9 лвл зіграв лиш один бій, враження залишилися позитивні! На всій гілці одразу граю на танках з топовою гарматою.... тому що дістали стоки які не попадають а якщо попдають то ніфіга непробивають! Ось якось так...

Що стосується Джова, то як тільки почалися ці всі рухи сепараторські, бажання дивитися відпало, хоча воно вщухало ще до того! Дуже спецефічний чоловік! нічого конкретного сепараторського не чув і не бачив... Просто відаю перевагу адекватним стрімерам і тим хто працює над розкруткою гри! ще дуже рідко можна від нього глянути відповіді розробників, і то на сьогоднішній день така рубрика є майже в кожного і не гірша ніж в Джова...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 18-01-2016 10:02 Pavlikasiy.)
Vovan Немає
шволоч !!!!!!!

Приєднався: Jan 2008
Киев-В.Дымерка-Киев
Tour 1.9 TDI AGR(нажаль, була)
Повідомлення: #6029
22-01-2016 10:14 RE: Танкисты есть? (W.O.T.)

(13-01-2016 10:29)Pavlikasiy :  
(12-01-2016 18:34)Vovan :  Три насечки на ствол:

Що стосується трьох відміток! То був серверний баг... Який обіцяють виправити після нового року за допомогою спец обновлення... якщо відмітки були отримані завдяки багові, вони будуть відібрані! В клані хлопці того дня на всіх топах побрали по три відмітки! Їх давали за завдану шкоду яка складала близько 3тис ... Це я веду мову про топів, на нижчих рівнях може і за менше давали...
Забрали, сцукиMr. Green , две отметки, ну хоть одну оставили...Курить

Вже в минулому: Octavia 1.9 TDI (2008г.) AGR/No EGR//VNT17@1.3 Bar/3bar map/Bosio PowerPlus 764 0,232 Nozzles/Chip by RomSLR.
Мечтать даже полезно - потом к этому стремишся!!!
**93-39**
О99-733-О3-8шесть
Misan Немає
майстер-люстратор

Приєднався: Jun 2006
где то тут, нипадалёку
Бригантина
Повідомлення: #6030
22-01-2016 10:48 RE: Танкисты есть? (W.O.T.)

а кто какой клиент использует - SD/HD ? Курить

Эту страну взбодрит и спасёт только партия Ворошиловских стрелков.
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: