Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Правильно ли, что Крым стал частью России?
Автор Повідомлення
Gerzik Немає
Все буде HD )

Приєднався: Jul 2008
Київ- Батурин- Кам'янець
H-D Dyna,H-D RoadGlide ,TurboSmart,VW T5 VR6 4x4
Повідомлення: #2271
09-01-2016 21:13 RE: Правильно ли, что Крым стал частью России?Голосовалка "Эхо москвы".

поцупив з обличчакнигиMr. Green

Я стомився від ненависті до братів
Я готовий пробачити і полюбити
Не кацапів! Ви шо? - а собак і котів
Обійму й розцілую я несамовито
Я братами назву і бика і свиню
Качку, гуску, індика і цапа
Мух, хрущів, павуків та іншу хуйню
Що завгодно але не кацапа

moscovia delenda est
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Sozercatel Немає
метафізик

Приєднався: Oct 2013
Мій дім - Всесвіт
Yeti 1.8 МT Мато Вraun
Повідомлення: #2272
09-01-2016 21:14 RE: Правильно ли, что Крым стал частью России?Голосовалка "Эхо москвы".

(09-01-2016 21:09)m.dreval :  Брати українці. Щоб закінчити цей сраний срач зі мною, хочу заклоикати вас бути розумними. Прошу вас, не прагніте бути показово патріотичними, не дивіться, як це буде виглядати на загальноприйнятому фоні, але просто кожною своєю дією думайте, а чи добре ви робите для своєї України, і чи стає від ваших дій Україна сильніше? І тоді патріотизм сам прийде до вас!
Дядько, а ми так і робимо як Ви кажете...Big Grin
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-01-2016 21:19 Sozercatel.)
Gerzik Немає
Все буде HD )

Київ- Батурин- Кам'янець
Повідомлення: #2273
09-01-2016 21:16 RE: Правильно ли, что Крым стал частью России?Голосовалка "Эхо москвы".

(09-01-2016 21:14)Sozercatel :  
(09-01-2016 21:09)m.dreval :  Брати українці. Щоб закінчити цей сраний срач зі мною, хочу заклоикати вас бути розумними. Прошу вас, не прагніте бути показово патріотичними, не дивіться, як це буде виглядати на загальноприйнятому фоні, але просто кожною своєю дією думайте, а чи добре ви робите для своєї України, і чи стає від ваших дій Україна сильніше? І тоді патріотизм сам прийде до вас!
Дядько, а ми так і робимо як Ви кажете...

тіко троха по своємуMr. Green

moscovia delenda est
Sozercatel Немає
метафізик

Мій дім - Всесвіт
Yeti 1.8 МT Мато Вraun
Повідомлення: #2274
09-01-2016 21:16 RE: Правильно ли, что Крым стал частью России?Голосовалка "Эхо москвы".

Gerzik,Упал и качаюсь
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-01-2016 21:19 Sozercatel.)
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #2275
09-01-2016 21:18 RE: Правильно ли, что Крым стал частью России?Голосовалка "Эхо москвы".

(09-01-2016 21:14)Sozercatel :  
Дядько, а ми так і робимо як Ви кажете...

Шо? Опять? (с)

Яка у нас там назва теми? Ага! Крим!

Може підведемо наслідки продуктової блокади Криму?
В сенсі що на цьому Україна заробила, та скільки Мордор втратив?

Прошу, Ваша версія!
Sozercatel Немає
метафізик

Мій дім - Всесвіт
Yeti 1.8 МT Мато Вraun
Повідомлення: #2276
09-01-2016 21:21 RE: Правильно ли, что Крым стал частью России?Голосовалка "Эхо москвы".

О, пішов я сало їсти...Упал и качаюсь
P.S. І варенки...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-01-2016 21:22 Sozercatel.)
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #2277
09-01-2016 21:22 RE: Правильно ли, что Крым стал частью России?Голосовалка "Эхо москвы".

(09-01-2016 21:21)Sozercatel :  О, пішов я сало їсти...Упал и качаюсь

Те, яке в Крим не вийшло продати? Упал и качаюсь
Gerzik Немає
Все буде HD )

Київ- Батурин- Кам'янець
Повідомлення: #2278
09-01-2016 21:28 RE: Правильно ли, что Крым стал частью России?Голосовалка "Эхо москвы".

Сало копчене на яблуні та виноградній лозі- кращий психологMr. Green

moscovia delenda est
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #2279
09-01-2016 21:33 RE: Правильно ли, что Крым стал частью России?Голосовалка "Эхо москвы".

(09-01-2016 21:18)m.dreval :  Може підведемо наслідки продуктової блокади Криму?

Джемілєв назвав головні результати блокади Криму
12 грудня 2015

Лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв розповів про результати товарної та енергетичної блокади Криму.

"Для нас все ж важливо не нашкодити Україні. Якщо це трапиться, то перспективи звільнення Криму будуть примарними... Учасникам блокади багато чого вдалося досягти.

По-перше, тему Криму підняли на новий рівень як у самій Україні, так і в світовому співтоваристві, адже цю тему почали забувати. Це визнають багато західних політиків і дипломати ", - заявив Джемілєв у інтерв'ю виданню "Апостроф".
Він також зауважив, що в дії кримських татар на адмінкордоні з анексованим півостровом консолідували українське суспільство.

"По-друге, продемонстрували, що без України у Криму перспектив немає, і що вміст Криму буде обходитися Росії так дорого, що вони ще тисячу разів покаються, що зайняли півострів. Ми також консолідували українське суспільство, тому що соцопитування говорять про те, що не менше 80% українців підтримують цю блокаду ", - зазначив Джемілєв.

93 дня блокади Криму: результати та подальші дії
...
— Наші цілі залишилися тими ж. Найголовніше, чого ми добилися товарною блокадою, — постанова кабінету міністрів, який 16 січня набуває чинності. Але у нас ще залишилася незакінчена енергоблокада, яку ми повинні довести до кінця. 31 грудня завершується контракт на постачання електроенергії, чого ми дуже чекаємо, бо енергоблокада набуде чинності...

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-01-2016 21:37 Шкодчук.)
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #2280
09-01-2016 21:35 RE: Правильно ли, что Крым стал частью России?Голосовалка "Эхо москвы".

(09-01-2016 21:28)Gerzik :  Сало копчене на яблуні та виноградній лозі- кращий психологMr. Green

Але сало копчене звідци - справжня бомба!
А з неньки краще натурпродукт, на соломі і з проріззю. Hello!

(09-01-2016 21:33)Шкодчук :  
(09-01-2016 21:18)m.dreval :  Може підведемо наслідки продуктової блокади Криму?

Джемілєв назвав головні результати блокади Криму
12 грудня 2015

Прочитав обидві статті. Що стрсується досянень продуктової блокади, можу тільки визначити це:

1.По-перше, тему Криму підняли на новий рівень як у самій Україні, так і в світовому співтоваристві, адже цю тему почали забувати. Це визнають багато західних політиків і дипломати ", - заявив Джемілєв у інтерв'ю виданню "Апостроф".

2.Він також зауважив, що в дії кримських татар на адмінкордоні з анексованим півостровом консолідували українське суспільство.

Хочу тепер спробувати підрахувати збитки українських підприємств, недонадходження до бюджету України, і, взагалі, наскільки кримчани завдяки цій блокаді стали більше прагнути повернутися до України?

В продолжение темы:

Цитата:Аграрный сектор Крыма продолжает вымирать

Сельское хозяйство Крыма практически парализовано из-за отсутствия орошения.

«Сельских жителей в Крыму — 1 миллион 50 тысяч человек, то есть почти половина населения. Более того, множество городских жителей были заняты в перерабатывающей промышленности. Например, есть Джанкойский молокозавод, на котором работают жители Джанкоя. Сейчас от аннексии Крыма больше всего пострадали Первомайский, Раздольненский, Джанкойский, Красноперекопский, Кировский, Симферопольский, Сакский, Красногвардейский районы — фактически весь степной Крым. Если виноград еще можно выращивать на достаточно влажной местности, то животноводство вымирает. Без орошения в Крыму невозможно выращивать достаточно корма для скота», — рассказал советник министра.

Везти корма для скота из РФ любым способом нерентабельно. Даже дорогостоящее снабжение полуострова продуктами выгоднее, чем обеспечивать местное производство еды.

Извините, кто прое...л от продуктовой блокады Крыма?
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-01-2016 21:50 Миша Чех.)
Відповісти 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Диксвалифицируют Сборную России? Допинг-скандал. Артемзон 206 78 613 06-05-2018 15:09
Останнє: ШВАРЦ
  Тайны России - правда и ложь - 15 главных мифов российской истории. Vitaly_N 13 7 751 21-09-2017 23:18
Останнє: ШВАРЦ
  Доказательства агрессии России в Украине leninV 11 7 567 19-08-2014 20:13
Останнє: RuslanRage

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 17