Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Полоса для общественного транспорта
Автор Повідомлення
Челенжер Немає
Мегаписака

Приєднався: Jul 2012
Киев
Skoda Fabia 1.4,16v(86 л.с.) 2012
Повідомлення: #281
17-12-2015 14:17 RE: Полоса для общественного транспорта

(17-12-2015 14:07)Andrew_S :  Ну вот сегодня пр. Ватутина 10 утра. 3 полосы + ОТ. Кодло жлобов ломится по полосе ОТ. Им, наверное, тоже повороты налево мешают.

Больше всего думают что они на ОТ, но в ВИП салоне Курить
Шукати всі повідомлення учасника
Александр.Б. Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Dec 2014

Повідомлення: #282
17-12-2015 14:26 RE: Полоса для общественного транспорта

Ого тема ... Не читал всего, но хочу выразить в сторону манеры езды маршруток, которые едут по полосе ОТ догоняя троллейбус/автобус начинают ломиться в соседний ряд что бы объехать тот же троллейбус/автобус тормозя и без того тяжело идущий средений ряд. ОТ у нас весь конченый, условий и комфорта там 0, ездить в нём очень тяжело в часы пик, а я могу ездить на нём только в такое время, и решая проблем с самими маршрутками с пробками по городу, власть города их ещё и добавляет, я против полосы для ОТ.
Andrew_S Немає
Мегаписака

Приєднався: Nov 2011
Киев
A5 FL 1.8 TSI
Повідомлення: #283
17-12-2015 14:30 RE: Полоса для общественного транспорта

(17-12-2015 14:26)Александр.Б. :  ОТ у нас весь конченый, условий и комфорта там 0
Не правда.

"You run your mouth and I'll run my business, brother..." Jordan Louis
uds214 Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2011
Trojeschyna
лайба на швальбах
Повідомлення: #284
17-12-2015 14:34 RE: Полоса для общественного транспорта

панове, суть спору не в тому, що полоса для ГТ це добре, або погано (звичайно добре!), а в тому, що введення полоси для ГТ обмежилось тупо відром фарби і знаками, і все! і пофіг що Дорогожичі в сторону Петрівки фіг проїдеш, бо одна полоса - повертають ліворуч на Ольжича, а права полоса - для ГТ, і тільки одна, одна, Карл! для Теліги! однієї з центральних і самих навантажених вулиць Києва! чого добилися? думаєте там ГТ швидче їде? чорта лисого, він весть стоїть ще на підходах до Шулявки Mr. Green, потім така ж жопа на Довженка-Теліги Mr. Green.
і любителям арифметики: а скільки тролейбусів по відношенню до легкових на мосту Фукса? сьогодні було так: проїхав один тролейбус - перед ним 300метрів жодного автобуса-трол., і за ним так само нікого. питання, скільки на відрізку близько 600м легкових автомобілів в 3-х полосах і скільки у них людей?
LUPUS Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #285
17-12-2015 14:41 RE: Полоса для общественного транспорта

(17-12-2015 14:30)Andrew_S :  
(17-12-2015 14:26)Александр.Б. :  ОТ у нас весь конченый, условий и комфорта там 0
Не правда.

ага ... точно! кожного ранку зустрічаю "нові трамваї" що майже вдвічі старші за мене!
напевно у нас в ГТ працюють кондиціонери та пічки?))
ні? а ну так... нащо ж нам вони...
Снусмумрик Немає
деревянная нога :)))

Приєднався: May 2015
Крайня північ Києва
читыре калеса и жОлтое маршрутко
Повідомлення: #286
17-12-2015 14:45 RE: Полоса для общественного транспорта

Лупус, Ви, перепрошую, коли в тролейбусі були?Курить
yurec_ Немає
Писатель

Приєднався: Dec 2012
Київ
7-й трактор
Повідомлення: #287
17-12-2015 14:52 RE: Полоса для общественного транспорта

(17-12-2015 14:26)Александр.Б. :  Ого тема ... Не читал всего, но хочу выразить в сторону манеры езды маршруток, которые едут по полосе ОТ догоняя троллейбус/автобус начинают ломиться в соседний ряд что бы объехать тот же троллейбус/автобус тормозя и без того тяжело идущий средений ряд. ОТ у нас весь конченый, условий и комфорта там 0, ездить в нём очень тяжело в часы пик, а я могу ездить на нём только в такое время, и решая проблем с самими маршрутками с пробками по городу, власть города их ещё и добавляет, я против полосы для ОТ.

Я тут виступав про те що ГТ це дуже круто, але я і стараюсь їхати між основними потоками (піковими годинами). коли не все бітком забито. Він тоді і не такий кончений...

А сьогодні заходить в маршрутку мурло, яке нажерлось часнику, в душі було місяць назад... зі всіма витікаючими Воротит. До речі, нормально вдягнений і так далі, йому просто пофік, що навколо люди. Я удивлен
І я миттєво згадав, чого я так хотів пересісти у власне авто Sad((Тикаю
Блін козел... перепоганив мені весь позитив від смуг ГТ
Andrew_S Немає
Мегаписака

Приєднався: Nov 2011
Киев
A5 FL 1.8 TSI
Повідомлення: #288
17-12-2015 14:57 RE: Полоса для общественного транспорта

(17-12-2015 14:41)LUPUS :  
(17-12-2015 14:30)Andrew_S :  
Не правда.

ага ... точно! кожного ранку зустрічаю "нові трамваї" що майже вдвічі старші за мене!
напевно у нас в ГТ працюють кондиціонери та пічки?))
ні? а ну так... нащо ж нам вони...
Где вы встречаете трамваи я не знаю, а на Троещине трамвай до электрички отличный, троллейбусы тоже не рухлядь (есть, конечно зеленые, но они внутри в нормальном состоянии). Скоростной трамвай на Борщаговке (а летом я плотно на нем поездил достаточно) тоже в хорошем состоянии. А в 27 троллейбусе даже объявы висят, что если салон грязный или что-то не так, сразу сообщать в депо и номер телефона.
То, может у вас на Подоле рухлядь ездит? Так это никак не вкладывается в понятие, что весь ОТ в поганом состоянии.

"You run your mouth and I'll run my business, brother..." Jordan Louis
Снусмумрик Немає
деревянная нога :)))

Приєднався: May 2015
Крайня північ Києва
читыре калеса и жОлтое маршрутко
Повідомлення: #289
17-12-2015 15:00 RE: Полоса для общественного транспорта

+100500.
18-й, 16-й, 6-й маршруты - троллейбусы сверкают, аки яйца кошачьи!
LUPUS Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #290
17-12-2015 15:04 RE: Полоса для общественного транспорта

на валах та глибочицькій кожного ранку!
ще жодного разу нових не бачив!
велкам на Поділ!!!

в тролейбусі був якось пів року тому... то й що? кондіціонер не працював. було спекотно. хоча їхав не у час пік
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 2