Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Задоволені роботою поліції?
Голосування завершено.
Стало краще 48.84% 63 48.84%
Стало гірше 51.16% 66 51.16%
Всього 129 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
"Моя нова поліція"
Автор Повідомлення
ОМсhik Немає
мы белые и пушистые)))

Приєднався: Feb 2008
Киев
VW Multivan 2,0 tdi; Skoda Superb combi 2.0 tdi
Повідомлення: #1991
16-12-2015 21:05 RE: "Моя нова поліція"

Машины заканчиваются - не на чём ездить:mrgreen:

[Зображення: 6bab5387e99ad2ce1980679d8a3505a8.gif]
Мир прекрасен!.. как это объяснить тем, кто пострадал за этот МИР?!...®
Шукати всі повідомлення учасника
VIESSMANN Немає
сладкий персик

Приєднався: Oct 2007
Киев
Рыно Дызэльная.
Повідомлення: #1992
16-12-2015 23:47 RE: "Моя нова поліція"

(16-12-2015 21:05)ОМсhik :  Машины заканчиваются - не на чём ездитьMr. Green

Сегодня по Святошинской здоровенная колона Реношек типа Кенго ехала с надписями Полиция.
Так чтг все пучком. На Рено будут бороздить.

Слишком многие сейчас тратят деньги, которых они не заработали, на вещи, которые им не нужны, чтобы
произвести впечатление на людей, которые им не нравятся.
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
uds214 Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2011
Trojeschyna
лайба на швальбах
Повідомлення: #1993
17-12-2015 09:48 RE: "Моя нова поліція"

(16-12-2015 20:39)roomster@sport :  
(15-12-2015 02:45)Донской :  
(14-12-2015 09:59)valekss :  Полицейский вел себя как мудилаОцтой, но с камерами я смотрю у нас тоже правоцировать очень любят...
ДК - провокатор-просто бык. Бык. Шо гайцов провоцировали, что новых полицаев провоцируют. Быков нужно за камерой п..ть и даже не разговаривать.
P.S. Поймите. Что спровоцировать на неадекватные действия можно любого нормального человека. За провоцирование нужно жестко и грубо (но аккуратно Smile) карать.
Провоцировать - это как что-то делать так вроде ниче плохого, но так трошки подленкьо, как бы "изподтишка". Это чмошники только так провоцируют, причем сейчас когда надо просто всем помочь сделать страну и ментов нормальными, а не копаться в гамне.. Hello!
Тоже не очень нравятся дк, но как после такого видео теперь можно штрафовать за неправильную парковку водителей? Типа, блд, им ставить негде и значить можно нарушать, а если обычный водила запаркуется где-то неправильно, из-за того что парковочных мест нет в городах, так он виноват? В таком случае новые полицейские от старых не отличаются.
И вообще, как-то почти не видать полицаев на улицах, сначала толпами катались, а теперь попробуй увидь еще.

а що, штрафують? за стоянку на зупинці, чи безпосередньо біля неї бачив як оформляли, а за таке жодного разу
Мавпун Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2008

Tour 1.9 TDI AGR 66/90,
Повідомлення: #1994
17-12-2015 16:57 RE: "Моя нова поліція"

(16-12-2015 23:47)VIESSMANN :  Сегодня по Святошинской здоровенная колона Реношек типа Кенго ехала с надписями Полиция.

та тож мабуть мини автозаки...Smile
Артемзон Немає
Забил на этот "мегафорум"

Приєднався: Aug 2008

Повідомлення: #1995
17-12-2015 17:17 RE: "Моя нова поліція"

http://www.youtube.com/watch?v=n6vjmAkTwiY

Переехал Wave
Buchanets Немає
Рассказчик
**

Приєднався: May 2015
Ирпень
Skoda Rapid 2014
Повідомлення: #1996
20-12-2015 20:52 RE: "Моя нова поліція"

А что там с президентским вето на закон, где заменялось слово милиция на полиция? Курить

Поразительно - столько было времени для подготовки и столько лажи допустить
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #1997
20-12-2015 21:50 RE: "Моя нова поліція"

(20-12-2015 20:52)Buchanets :  Поразительно - столько было времени для подготовки и столько лажи допустить
Можно ссылки на лажу?

Вічна пам'ять Героям...
Buchanets Немає
Рассказчик
**

Приєднався: May 2015
Ирпень
Skoda Rapid 2014
Повідомлення: #1998
20-12-2015 23:39 RE: "Моя нова поліція"

Вся жизнь сводится к просьбам или ссылкам на что-то? Facepalm

Откройте ПДД, всмотритесь в формулировки.

Великим реформаторам ничего не мешало вначале утрясти и согласовать все детали, а лишь потом принимать пакет изменений и объявлять о роспуске одних и запуске других. Ценой спешки к звезднополосатому 4 июля настрогали какие-то полуфабрикаты, а народу предложили выкручиваться самостоятельно. Пострадавшими по уголовным делам вообще большой привет и капут, водителям свинью подложили с ликвидацией первичной справки о ДТП. Давать ссылку на размышления чем это грозит или самостоятельно будем думать?
ЮрийПол Немає
скіглік

Приєднався: Nov 2015
Киев
А5
Повідомлення: #1999
20-12-2015 23:52 RE: "Моя нова поліція"

(16-12-2015 21:05)ОМсhik :  Машины заканчиваются - не на чём ездитьMr. Green

Как на чем?
Если они такие мудаки, что бъют машины...
...на общественном транспорте, пешком ходить, велики, кони...
А то теперь им за наше бабло еще и реношки подгонят, что и их нахер разбили.
А вообще лучше сразу закупиться как в Дубаях...Прыгаю от радости
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #2000
21-12-2015 09:33 RE: "Моя нова поліція"

(20-12-2015 23:39)Buchanets :  водителям свинью подложили с ликвидацией первичной справки о ДТП. Давать ссылку...
Кроме справки, что еще для водителей? Ссылки можно не давать, а просто написать, если несложно Hello!

А по справке:

Роз’яснення МТСБУ щодо скасування первинної довідки про пошкодження у ДТП
09.12.15
Моторне (транспортне) страхове бюро України, у зв’язку із поширенням у ЗМІ інформації щодо затримки виплат страховими компаніями через скасування первинної довідки про пошкодження у ДТП, інформує про наступне.

Після набрання 07 листопада 2015 року чинності основних положень Закону України «Про Національну поліцію» почали роботу підрозділи патрульної поліції Національної поліції України у Києві, Львові, Харкові та Одесі.

Наказом МВС України від 07.11.2015 № 1395 «Про затвердження Інструкції з оформлення поліцейськими матеріалів про адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксованих не в автоматичному режимі», форма первинної довідки про пошкодження транспортних засобів у дорожньо-транспортній пригоді та порядок її видачі поліцейськими не передбачено.

У зв’язку з припиненням діяльності патрульної служби МВС та початком роботи патрульної поліції Національної поліції України, Інструкція з оформлення працівниками патрульної служби МВС матеріалів про адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, затверджена наказом МВС України від 10.07.2015 № 842, визнана такою, що втратила чинність.

З огляду на вищевикладене, в містах, де розпочала свою роботу патрульна поліція, при оформленні ДТП первинна довідка про пошкодження транспортних засобів у ДТП більше не оформлюється.

Процедура видачі страховикам та Моторному (транспортному) страховому бюро України довідки про дорожньо-транспортну пригоду, передбачена положеннями Закону України «Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів», підрозділами патрульної поліції продовжує здійснюватися відповідно до Порядку видачі довідки про дорожньо-транспортну пригоду, затвердженого наказом МВС України від 04.07.2011 № 389, згідно вимог закону.

«Ненадання страхувальником первинної довідки про пошкодження транспортних засобів у ДТП не є підставою ні для відмови у здійсненні страхового відшкодування, ні для його затягування», - звертає увагу Генеральний директор МТСБУ Володимир Шевченко.

Например, в СК Арма об этом:

Нове у документах про ДТП

16.12.2015

У зв’язку із набранням чинності Законом України «Про Національну поліцію» при оформленні матеріалів про адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки руху підрозділами патрульної поліції у м. Києві, Одесі, Харкові, Львові (наказ МВС України від 7.11.2015 №1395), видачу первинної довідки про пошкодження транспортних засобів у ДТП скасовано. Довідка про дорожньо-транспортну пригоду, передбачена Законом України «Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів» видається у тому ж порядку, що і раніше.

У інших підрозділах МВС, що оформлюють ДТП, крім патрульної поліції, порядок оформлення ДТП не змінився.

Звертаємо увагу на те, що первинна довідка про ДТП не є обов’язковим документом для здійснення страхової виплати ПРАТ СК «АРМА». Документом, що підтверджує ДТП, є будь-який офіційний документ, виданий уповноваженим органом згідно із чинним законодавством України на дату видачі документу.

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 21-12-2015 09:53 Шкодчук.)
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 21