Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Полоса для общественного транспорта
Автор Повідомлення
yurec_ Немає
Писатель

Приєднався: Dec 2012
Київ
7-й трактор
Повідомлення: #231
16-12-2015 15:32 RE: Полоса для общественного транспорта

Сьогодні їхав на траліку від вул головка до московської площі!
Доїхав по часу однозначно не довше ніж автомобілем! (ну звісно маршрут коротенький не зовсім показовий) Але!
Роблю висновок, якщо я транспортом буду рухатись до роботи (чи якийсь інший щоденний маршрут) по часу так само як авто, то коли не дощ, чи ще якась не погода.. не заплановано роз'їзди по місту, то однозначно є рєзон пересідати з авто в громадський транспорт. Rulez
Шукати всі повідомлення учасника
uds214 Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2011
Trojeschyna
лайба на швальбах
Повідомлення: #232
16-12-2015 15:36 RE: Полоса для общественного транспорта

(16-12-2015 15:32)yurec_ :  Сьогодні їхав на траліку від вул головка до московської площі!
Доїхав по часу однозначно не довше ніж автомобілем! (ну звісно маршрут коротенький не зовсім показовий) Але!
Роблю висновок, якщо я транспортом буду рухатись до роботи (чи якийсь інший щоденний маршрут) по часу так само як авто, то коли не дощ, чи ще якась не погода.. не заплановано роз'їзди по місту, то однозначно є рєзон пересідати з авто в громадський транспорт. Rulez

Mr. GreenMr. Green ваші дії будуть аморальними, ви будете зменшувати комфорт пасажирів, так шо сидіть в своєму автомобілі в пробках і завидуйте.
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #233
16-12-2015 15:44 RE: Полоса для общественного транспорта

(16-12-2015 15:36)uds214 :  Mr. GreenMr. Green ваші дії будуть аморальними, ви будете зменшувати комфорт пасажирів, так шо сидіть в своєму автомобілі в пробках і завидуйте.

а уявіть ситуацію, якщо виявиться, що тролейбус скоріше за авто буде їздити... Я удивлен думаю, частина водіїв авто з протестами підуть... як це так, ми платимо за бензин, а вони - за талон, а їдуть бистріше... небувале нахабство... Smile

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 16-12-2015 15:46 Шкодчук.)
uds214 Немає
Мегаписака

Trojeschyna
лайба на швальбах
Повідомлення: #234
16-12-2015 16:08 RE: Полоса для общественного транспорта

Mr. Green, жаба так по всіх вдарить, що водії ломануться їздити на тролейбусах, тоді прийдеться ще й другу полосу для ГТ малювати, адже вся суть зводиться до декількох літрів фарби, і не більше!!! дешево, сердито, популярно...Аплодисменты
(Востаннє це повідомлення було змінене: 16-12-2015 16:09 uds214.)
yurec_ Немає
Писатель

Київ
7-й трактор
Повідомлення: #235
16-12-2015 16:21 RE: Полоса для общественного транспорта

Шо за стьоб! Smile)) Тралік нормальна тєма! Я сьогдні їхав і спостерігав, як водії з авто заздрили нам, вільно пролітаючим повз пробку на червонозоряному Rulez

Блін, вже не дочекаюсь коли у мого авто закінчиться лікарняний... Smile))
(Востаннє це повідомлення було змінене: 16-12-2015 16:22 yurec_.)
uds214 Немає
Мегаписака

Trojeschyna
лайба на швальбах
Повідомлення: #236
16-12-2015 16:24 RE: Полоса для общественного транспорта

ну тому і стьоб, що бездумно, виключно методом тупого нанесення фарби, зробили краще одним за рахунок інших. а шо ж, майдани влаштовувати?
yurec_ Немає
Писатель

Київ
7-й трактор
Повідомлення: #237
16-12-2015 16:27 RE: Полоса для общественного транспорта

(16-12-2015 16:24)uds214 :  ну тому і стьоб, що бездумно, виключно методом тупого нанесення фарби, зробили краще одним за рахунок інших. а шо ж, майдани влаштовувати?

Не потрібно так казати... одним за рахунок інших.
Я реально постійно в авто. І дискомфорт відчув реально. Що я роблю? Їду іншим шляхом та і все. А зараз поки авто в ремонті, отримую кайф від маршруток.
Тому кажу полоси це рулез! Rulez за виключенням деяких місць...
uds214 Немає
Мегаписака

Trojeschyna
лайба на швальбах
Повідомлення: #238
16-12-2015 16:40 RE: Полоса для общественного транспорта

(16-12-2015 16:27)yurec_ :  
(16-12-2015 16:24)uds214 :  ну тому і стьоб, що бездумно, виключно методом тупого нанесення фарби, зробили краще одним за рахунок інших. а шо ж, майдани влаштовувати?

Я реально постійно в авто. І дискомфорт відчув реально. Що я роблю? Їду іншим шляхом та і все. А зараз поки авто в ремонті, отримую кайф від маршруток.

ну вот і влада так само вирішила, шо нафіг там робити розвязки, кишені для зупинок, простіше всього намалювати бездумно полоси, і так об"їдуть!!! як мені об"їхати, коли їду з Жулян на Троєщину, жінку забираю на Шулявці, а дитину з дит.садку на Перова??? як мені об"їхати? через Бровари чи через Житомир?
(Востаннє це повідомлення було змінене: 16-12-2015 16:41 uds214.)
yurec_ Немає
Писатель

Київ
7-й трактор
Повідомлення: #239
16-12-2015 17:12 RE: Полоса для общественного транспорта

(16-12-2015 16:40)uds214 :  
(16-12-2015 16:27)yurec_ :  

ну вот і влада так само вирішила, шо нафіг там робити розвязки, кишені для зупинок, простіше всього намалювати бездумно полоси, і так об"їдуть!!! як мені об"їхати, коли їду з Жулян на Троєщину, жінку забираю на Шулявці, а дитину з дит.садку на Перова??? як мені об"їхати? через Бровари чи через Житомир?

Згоден, Вам складніше. Sad
Мій щоденний маршрут червонозоряний (головка) - маршала гречко. Їду тепер через Повітрофлотський проспект, а не Кардачі - Індустріальний...
А коли уявляю, що буде робитись якщо почнуть реконструкцію Шулявського моста... а вона потягне років так на 3-5!!! Я удивлен, то проблема яка є зараз, не така вже і глобальна.
Drunkard Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jun 2006
Kyiv
Skoda Yeti
Повідомлення: #240
16-12-2015 17:13 RE: Полоса для общественного транспорта

(16-12-2015 16:40)uds214 :  їду з Жулян на Троєщину, жінку забираю на Шулявці, а дитину з дит.садку на Перова???
Считаю, отличный выбор места жительства, места работы, и детский садик тоже выбран блестяще. Smile
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 7