Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Полоса для общественного транспорта
Автор Повідомлення
LUPUS Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #221
16-12-2015 12:31 RE: Полоса для общественного транспорта

(16-12-2015 11:21)uds214 :  про те, що в громадському транспорті людей бульше, ніж у власному можна сперечатись, подивіться скільки припадає автомобілів на один тролейбус, цифри можуть бути співставні.
почав помічати цікаву річ, це така форма протесту, чи що, автомобілі зупиняються і чекають, поки їх запустять в автомобільну полосу. інколи стоять дуже довго Mr. Green, а шо, вони дотримуються ПДР

саме так і роблю

щодо статистики пасажиропотоку
в Києві мешкає приблизно 2 900 000 людей http://www.kiev.ukrstat.gov.ua/p.php3?c=1123&lang=1
зареєстровано більше 1 мільйона авто
щоденно метро перевозить http://www.metro.kiev.ua/node/90 1.38 млн.
то скільки ж людей пересуваються ГТ без метро і скільки на авто? хто кому повинен звільняти смуги? Упал и качаюсь
порахуєте будете розповідати далі про необхідність та доцільність)
ці смуги це популізм влади! шлях для розпилу бабла на фарбі та фарбуванні... влада виглядає такими собі робін гудами в очах тієї частини населення в кого не має авто... а виглядає так за рахунок інших!
Шукати всі повідомлення учасника
uds214 Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2011
Trojeschyna
лайба на швальбах
Повідомлення: #222
16-12-2015 12:46 RE: Полоса для общественного транспорта

во, во Hello!
SOA Немає
Мегаписака

Приєднався: Apr 2008
Киев,р-он Харьковский
Фабия, Авео (были), Ford Fusion
Повідомлення: #223
16-12-2015 13:46 RE: Полоса для общественного транспорта

(16-12-2015 12:31)LUPUS :  влада виглядає такими собі робін гудами в очах тієї частини населення в кого не має авто... а виглядає так за рахунок інших!
А что в этом плохого?? А Вы не считаете, что Вы хотите себе комфорта за счёт людей, которые ездят на ГТ?? Т.е. Вы эгоист!!??
uds214 Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2011
Trojeschyna
лайба на швальбах
Повідомлення: #224
16-12-2015 13:49 RE: Полоса для общественного транспорта

Mr. Green, так можна договоритись до того, що наприклад, пасажири ГТ залізли мені в кишеню, в тиждень на 60 гривень став перепалювати бензин.
доречі, на Повітрофлотському немає ніяких полос і пробок теж немає
LUPUS Немає
Мегаписака

Повідомлення: #225
16-12-2015 14:02 RE: Полоса для общественного транспорта

(16-12-2015 13:46)SOA :  
(16-12-2015 12:31)LUPUS :  влада виглядає такими собі робін гудами в очах тієї частини населення в кого не має авто... а виглядає так за рахунок інших!
А что в этом плохого?? А Вы не считаете, что Вы хотите себе комфорта за счёт людей, которые ездят на ГТ?? Т.е. Вы эгоист!!??

ні! я нормальна адекватна людина. вчора цих смуг не було і все було начіб то норм. я нікого не притискав і мене ніхто...
а сьогодні за мій рахунок покращили життя певній кількості громадян....

до речі так само і з субсидіями на ЖКХ.. але то інша історія
Снусмумрик Немає
деревянная нога :)))

Приєднався: May 2015
Крайня північ Києва
читыре калеса и жОлтое маршрутко
Повідомлення: #226
16-12-2015 14:52 RE: Полоса для общественного транспорта

(16-12-2015 12:31)LUPUS :  саме так і роблю

щодо статистики пасажиропотоку
в Києві мешкає приблизно 2 900 000 людей http://www.kiev.ukrstat.gov.ua/p.php3?c=1123&lang=1
зареєстровано більше 1 мільйона авто
щоденно метро перевозить http://www.metro.kiev.ua/node/90 1.38 млн.
то скільки ж людей пересуваються ГТ без метро і скільки на авто? хто кому повинен звільняти смуги? Упал и качаюсь
порахуєте будете розповідати далі про необхідність та доцільність)
ці смуги це популізм влади! шлях для розпилу бабла на фарбі та фарбуванні... влада виглядає такими собі робін гудами в очах тієї частини населення в кого не має авто... а виглядає так за рахунок інших!

Хреново Вы считаете.... из того миллиона авто, сколько выезжает на улицы, а сколько остаётся во дворах?
Это раз.
И второе - почему Вы вычитаете из пассажиров тех, кто ездит на метро? То, что они ездят на метро, не значит, что они ездят ТОЛЬКО на метро, не так ли?
Слышал, что в некоторых странах (кажется в США) проезд по определённым дорогам платный и зависит от количества людей в машине...
И СШАнцы не орут: "власть залезла ко мне в карман, т. к. пропустила Джонсона с семьёй за доллар, а с меня одного содрала пять!"...

(16-12-2015 14:02)LUPUS :  ні! я нормальна адекватна людина. вчора цих смуг не було і все було начіб то норм. я нікого не притискав і мене ніхто...

Ви не притискали? Тобто Ваш автомобіль не приймав участь в створенні пробок, так? Mr. Green
(Востаннє це повідомлення було змінене: 16-12-2015 14:54 Снусмумрик.)
LUPUS Немає
Мегаписака

Повідомлення: #227
16-12-2015 14:58 RE: Полоса для общественного транспорта

Снусмумрик
принаймі я навів статистичні цифри. і я не писав що в Києві окрім авто з номерами АА ще багато авто з інших регіонів...
от ви знаєте скільки авто виїжджає щодня в Києві, а скільки ні? не знаєте? то нащо цей приклад? аби щоб щось ля-ля??
навіть якщо пасажири метро будуть користуватись ще й громадським транспортом (до речі а яка їх кількість?) то все одно їх буде менше за кількість водіїв!
а ще я не казав скільки серед Киян берзробітніх, пенсіонерів, дітей, інвалідів, тобто тих хто не коритсується ГТ в час пік....
і залишається дуже не велика, в порівнянні з іншими категоріями кількість пасажирів...
якщо маєте інші цифри, докази, приклади то з задоволенням послухаю....

щодо участі мого авто в створенні заторів - якись ви ну дуже дивний)))
от якби я кожного ранку виїжджав би на проспект перемоги і ставав би поперек дороги то таке твердження могло б мати місце ... а так... те що я з вами одним киснем дихаю чи воду споживаю вам не заважає???
(Востаннє це повідомлення було змінене: 16-12-2015 15:16 LUPUS.)
SOA Немає
Мегаписака

Киев,р-он Харьковский
Повідомлення: #228
16-12-2015 15:16 RE: Полоса для общественного транспорта

(16-12-2015 14:58)LUPUS :  ..
Вопрос морали не измеряется цифрами.....
LUPUS Немає
Мегаписака

Повідомлення: #229
16-12-2015 15:17 RE: Полоса для общественного транспорта

(16-12-2015 15:16)SOA :  
(16-12-2015 14:58)LUPUS :  ..
Вопрос морали не измеряется цифрами.....

а до чого тут мораль???
он я бачив людину з однією ногою то може ви собі теж одну відтяпаєте, чи мораль дозволяє ходити на двох????
SOA Немає
Мегаписака

Киев,р-он Харьковский
Повідомлення: #230
16-12-2015 15:29 RE: Полоса для общественного транспорта

(16-12-2015 15:17)LUPUS :  а до чого тут мораль???
он я бачив людину з однією ногою то може ви собі теж одну відтяпаєте, чи мораль дозволяє ходити на двох????
Мне одному кажется, что МОРАЛЬ таки имеет место???
Какое- то глупый пример... нет, мне не будет стыдно перед ним, если я ему уступлю место.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 16-12-2015 15:30 SOA.)
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 6