Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Полоса для общественного транспорта
Автор Повідомлення
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #171
11-12-2015 12:42 RE: Полоса для общественного транспорта

(11-12-2015 12:37)LUPUS :  увімкніть друкарський станок під конкректні замовлення. от треба асфальту на 100 000 грн (на приклад). надрукували. розрахувались. створили робочі місця. вирішили проблему!

А потім повісили в обмінниках цінник по 50.
Шукати всі повідомлення учасника
Compass Немає

Приєднався: Aug 2009
местный
Повідомлення: #172
11-12-2015 12:44 RE: Полоса для общественного транспорта

А если вкратце? замолевать черным полосу или оставить?

Плохая примета - ехать ночью... в лес... в багажнике... в разных сумках...
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #173
11-12-2015 12:48 RE: Полоса для общественного транспорта

(11-12-2015 12:37)LUPUS :  от такий я балуваний! так мене не влаштовує а ні тролейбус в ні богдан. бо взимку там холодно (економія на опаленні) а влітку спекотно (економія на кондиціонері, якщо він взагалі є), а ще хтось буде голосити що йому дує та зачинить вікно! а ще там ні сісти ні стати бо сидіння не зручні (для мене не має місця коліням) та багато бруду. не приємно торкатись поручнів.
то чому я маю таким користуватись якщо в мене є альтернатива? коли не було - користувався... якщо не буде... теж буду користуватись нікуди не дінусь)
але при цьому не буду радіти з того що комусь погіршать життя зробивши мені смугу для ГТ
і ще! я НЕ підтримую парковку в центрі під знаком заборони парковки! ні! АЛЕ я також розумію людей котрі мешкають в тих районах міста де метро не має. працюють в центрі. ЯК їм добратись до роботи? одразу прошу варіанти на авто до метро не пропонувати, бо в нас ні одна зупинка метро не обладнана великим перехоплюючим паркінгом.

От якщо Ви такий балуваний, то ідьте в центр автівкою, постойте в заторах та запаркуйте її за три квартали від потрібного Вам місця. І буде Вам с комфортом і кондиціонером.

Але не нехтуйте законом і не порушуйте ПДР. Не їдьте по полосі ГТ і не паркуйтесь там де хочеться, бо там в тролейбусі їдуть ІНШІ ЛЮДИ. І Вам ні разу не потрібніше, ніж їм.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 11-12-2015 12:49 Миша Чех.)
uds214 Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2011
Trojeschyna
лайба на швальбах
Повідомлення: #174
11-12-2015 12:53 RE: Полоса для общественного транспорта

говорили-балакали Facepalm
LUPUS Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #175
11-12-2015 12:56 RE: Полоса для общественного транспорта

m.dreval
хворієте??? Упал и качаюсь
я десь казав що щось порушую??? чи у вас є докази порушення мною ПДР чи інших законів???
не плутайте мою громадську позицію та незгоду з рішенням про створення смуг ГТ з фантазією в якій ви бачите мене припаркованим на смузі ГТ чи в центрі під знаком! особисто я так і робив, коли працював в парусі - залишав авто в 10 хв пішки від БЦ і йшов пішки. і стояв в пробках. і все одно вважаю що краще гарно стояти в пробках ніж погано їхати в ГТ
я доволі законослухняний, але якщо я не погоджуюсь з тим чи іншим рішенням то я не кажу "ну наказали ... то будемо виконувати..." а шукаю хоч якісь шляхи змінити ситуацію на краще...
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #176
11-12-2015 13:07 RE: Полоса для общественного транспорта

(11-12-2015 12:56)LUPUS :  m.dreval
хворієте??? Упал и качаюсь

Як кажуть в Одесі, "Нє дождётесь!". Але спроба нахамити зарахрвана.

(11-12-2015 12:56)LUPUS :  я десь казав що щось порушую??? чи у вас є докази порушення мною ПДР чи інших законів???
не плутайте мою громадську позицію та незгоду з рішенням про створення смуг ГТ з фантазією в якій ви бачите мене припаркованим на смузі ГТ чи в центрі під знаком! особисто я так і робив, коли працював в парусі - залишав авто в 10 хв пішки від БЦ і йшов пішки. і стояв в пробках. і все одно вважаю що краще гарно стояти в пробках ніж погано їхати в ГТ
я доволі законослухняний, але якщо я не погоджуюсь з тим чи іншим рішенням то я не кажу "ну наказали ... то будемо виконувати..." а шукаю хоч якісь шляхи змінити ситуацію на краще...

Нагадаю Вам Вашу ж фразу:
(11-12-2015 12:37)LUPUS :  АЛЕ я також розумію людей котрі мешкають в тих районах міста де метро не має. працюють в центрі.
і скажу, шо лидини, котра виправдувуе нехтування законом інщими людьми, колись виправдає і себе. Це моя точка зору. Але якщо я якимось чином Вас образив, то щиро перепрошую.

Але на цьому пропоную закінчити наше спілкування. Знаєте, лікарі не рекомендують спілкування з хворими людьми. А то ще заразитеся....
(Востаннє це повідомлення було змінене: 11-12-2015 13:08 Миша Чех.)
LUPUS Немає
Мегаписака

Повідомлення: #177
11-12-2015 13:41 Полоса для общественного транспорта

То ви хворий чи я не дочекаюсь? Ви вже визначтесь))
Railnolds Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2015
Одесса, Украина
Skoda Fabia Combi III, CUSB 1.4 TDI, МКПП, 2015
Повідомлення: #178
11-12-2015 14:32 RE: Полоса для общественного транспорта

А что думаете по поводу полос для велосипедов? Нужны или нет?
LUPUS Немає
Мегаписака

Повідомлення: #179
11-12-2015 14:37 RE: Полоса для общественного транспорта

(11-12-2015 14:32)Railnolds :  А что думаете по поводу полос для велосипедов? Нужны или нет?

потрібні! але після того як будуть вирішені більш важливі потреби)
uds214 Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2011
Trojeschyna
лайба на швальбах
Повідомлення: #180
11-12-2015 14:37 RE: Полоса для общественного транспорта

велосипед це не громадський транспорт, потому в цій темі буде доцільним нічого не думати про це
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 12