Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Полоса для общественного транспорта
Автор Повідомлення
Снусмумрик Немає
деревянная нога :)))

Приєднався: May 2015
Крайня північ Києва
читыре калеса и жОлтое маршрутко
Повідомлення: #161
11-12-2015 12:01 RE: Полоса для общественного транспорта

(11-12-2015 11:40)m.dreval :  А якщо глобально, то припарковані авто під знаками в першій смузі я бачив, наприклад, на відрізку від Лук'янівки до Майдану. Сплошняком.
Скажу відверто, мене впєчатліл всєобщій пох..изм та нехтування законом.

+100500!!!
Этот отрезок я знаю более, чем отлично!
Некоторые гондоны умудряются ещё становиться на остановках всё того же общественного транспорта. Неоднократно имел с ними беседы на этот предмет, аргументируя тем, что сейчас приедет троллейбус и станет во втором ряду перекрыв второй из двух рядов улицы Артёма.
Справедливости ради, следует сказать, что большинство внимает аргументации, но есть некоторое количество быдла, которое не проникалось...
Шукати всі повідомлення учасника
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #162
11-12-2015 12:02 RE: Полоса для общественного транспорта

(11-12-2015 11:45)LUPUS :  відповідь не їхати туди на авто не приймається!

Приймається! Бо коли б у центрі тієї же Праги "були норм паркінги з АДЕКВАТНОЮ вартістю, яку в змозі сплатити більшість водіїв", то Вас би водили екскурсією не історичним центром між будинками 14 сторіччя, а між паркінгами з дешевим паркуванням.

Шо таке P+R знаєте?
Тоді скажіть, як ця система може запрацювати в Києві без:
1. Дорогої ціни за паркування в центрі міста?
2. Неминучого покарання за парковку "де хочу".
3. Без того, аби ГТ не стояв в заторах, тобто без полос для ОТ?
Снусмумрик Немає

Крайня північ Києва
Повідомлення: #163
11-12-2015 12:02 RE: Полоса для общественного транспорта

(11-12-2015 11:45)LUPUS :  АЛЕ реально де там паркуватись?
там, де це не заборонено ПДР! крапка.
ABU Немає
пожиратель змей и кузнечикофф

Приєднався: Sep 2005
Киев, Позняки
Octavia 1.6 > Octavia Tour 2.0 > Octavia A5 DSG > PRADO ABU KIEV EDITION
Skype IDabu_berloff
Повідомлення: #164
11-12-2015 12:05 RE: Полоса для общественного транспорта

(11-12-2015 12:02)Снусмумрик :  
нету где запарковаться, ехать общественным транспортом, или искать где разрешено запарковаться!!!

Андрей
---------------------------------------------------
Ані сала, ні свині - Тільки Ю.. на стіні.
Нема хліба, ні свині - А є Я... на стіні.
Сало й хрін до нього є, Є корова, хліб, земля! І довколо все моє. Й на стіні в портреті - я!
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #165
11-12-2015 12:08 RE: Полоса для общественного транспорта

(11-12-2015 12:02)Снусмумрик :  

+100500. Помню еще те времена, когда на Михайловской не то, что запарковаться, остановиться нельзя было без того, чтобы тебя гаишник не оштрафовал. А сейчас?

Еще раз повторюсь, у наших людей "законы пишутся для дураков, для умных - примечания". Ну и что что знак. А где мне парковаться, если мне надо!
LUPUS Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #166
11-12-2015 12:09 RE: Полоса для общественного транспорта

m.dreval
коли в Києві ГТ буде того ж рівня, що хоча б в Празі (сервіс, комфорт, кількість, зупинки де зручно) я з вами погоджусь. А поки його не має ТО НЕ СТВОРЮЙТЕ ЛЮДЯМ ЗАЙВІ ПРОБЛЕМИ
до того ж ми почали з одного, а закінчуємо іншим... парковка на тій самій теліги чи московському проспекті не створює проблем, не відміну від безглуздої смуги для ГТ
Снусмумрик
не питання. тоді інше особисто для вас. ви ніколи ні разу не порушували закон? завжди переходите на зелений? сплачуєте усі податки? і т.п...???
Снусмумрик Немає

Крайня північ Києва
Повідомлення: #167
11-12-2015 12:16 RE: Полоса для общественного транспорта

(11-12-2015 12:08)m.dreval :  Ну и что что знак. А где мне парковаться, если мне надо!

Золотые слова!!!
Мне одна барышня на Мини, считающая в машине деньги, сказала: "Ну я же аварийку включила!", а когда я собрался клеить наклейку, дала по газам через вышедших на проезжую часть людей, которые хотели сесть в троллейбус, который, в свою очередь, остановился на остановку во втором (последнем!) ряду.

(11-12-2015 12:09)LUPUS :  Снусмумрик
не питання. тоді інше особисто для вас. ви ніколи ні разу не порушували закон? завжди переходите на зелений? сплачуєте усі податки? і т.п...???

Я, навіть, по газонам не ходжу.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 11-12-2015 12:16 Снусмумрик.)
SOA Немає
Мегаписака

Приєднався: Apr 2008
Киев,р-он Харьковский
Фабия, Авео (были), Ford Fusion
Повідомлення: #168
11-12-2015 12:19 RE: Полоса для общественного транспорта

(11-12-2015 12:09)LUPUS :  не питання. тоді інше особисто для вас. ви ніколи ні разу не порушували закон? завжди переходите на зелений? сплачуєте усі податки? і т.п...???
Не переходьте на особистостi.... и ближче до теми.
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #169
11-12-2015 12:24 RE: Полоса для общественного транспорта

(11-12-2015 12:09)LUPUS :  m.dreval
коли в Києві ГТ буде того ж рівня, що хоча б в Празі (сервіс, комфорт, кількість, зупинки де зручно) я з вами погоджусь. А поки його не має ТО НЕ СТВОРЮЙТЕ ЛЮДЯМ ЗАЙВІ ПРОБЛЕМИ

А чим Вас не влаштовує, наприклад, тролейбус на Саксаганського?
Нові Богдани для Вас недостойного рівня? Для польського Любліна - достойного, а для Вас - ні? Чи може зупинки з електронними табло чимось не подобаются?

А от мене не влаштовує то, що із-за олєней, які їздять та паркуються на смузі ГТ (а де ж їм паркуватися, якщо ім ТРЕБА), той тролейбус їде невизначений час і я не можу дозволити собі покластися на нього.

Тому я іду автівкою, щоб у разі чого об'їхати затор і встигнути, наприклад, на вокзал вчасно. При цьому додаю ще одну коробочку на і так завантажених вулицях центра та разом з інщими зайвий раз пердю своїм вихлопом людям. які там живуть.
LUPUS Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #170
11-12-2015 12:37 RE: Полоса для общественного транспорта

от такий я балуваний! так мене не влаштовує а ні тролейбус в ні богдан. бо взимку там холодно (економія на опаленні) а влітку спекотно (економія на кондиціонері, якщо він взагалі є), а ще хтось буде голосити що йому дує та зачинить вікно! а ще там ні сісти ні стати бо сидіння не зручні (для мене не має місця коліням) та багато бруду. не приємно торкатись поручнів.
то чому я маю таким користуватись якщо в мене є альтернатива? коли не було - користувався... якщо не буде... теж буду користуватись нікуди не дінусь)
але при цьому не буду радіти з того що комусь погіршать життя зробивши мені смугу для ГТ
і ще! я НЕ підтримую парковку в центрі під знаком заборони парковки! ні! АЛЕ я також розумію людей котрі мешкають в тих районах міста де метро не має. працюють в центрі. ЯК їм добратись до роботи? одразу прошу варіанти на авто до метро не пропонувати, бо в нас ні одна зупинка метро не обладнана великим перехоплюючим паркінгом.
КАЖУ ЩЕ РАЗ
просто заборонити це найпростіший, найбезглуздніший спосіб перекласти проблему з хворої голови на здорову!!!
але це не вирішує проблему по суті!
кажете де взяти гроші на дороги? та там де й США в 1933-39
увімкніть друкарський станок під конкректні замовлення. от треба асфальту на 100 000 грн (на приклад). надрукували. розрахувались. створили робочі місця. вирішили проблему!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 11-12-2015 12:38 LUPUS.)
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 3