Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Де гуляємо?
Голосування завершено.
Інше ... 5.56% 1 5.56%
Дім Роберта Домса 61.11% 11 61.11%
Кайзер Вальд 27.78% 5 27.78%
Жовква 5.56% 1 5.56%
Всього 18 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
Результат останньої зустрічі (гулянка 20-го Вересня)
Автор Повідомлення
Mr.Smith Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jun 2008

Octavia Tour 1,6
Повідомлення: #41
08-09-2008 11:09  

Nazaruch :
Mr.Smith :Если я выеду с Киева в 24-00, то где-то к 5 утра докачусь до Львова. И шо його робыть? Вообще, на сколько сборы?
Як правило збираємось в райноні 10 ранку. А до того часу можеш помандрувати ранковим містом, випити запашної львівської кавусі і щось в тому плані. Cool Або якщо підходить, виїжджати пізніше з Києва.

Я куда во Львове не поеду - везде кирпичи. А позже выехать с Киева..... Представляю себе эту картину... Сидят 5 человек на сумках и до 3-х ночи строят друг-другу глазки..... Не, не катит... Поеду пить пиво с Антиком

[Зображення: Mr.Smith.gif]
[Зображення: gdeskoda.gif]
Шукати всі повідомлення учасника
Mr.Smith Немає
Рассказчик
**

Octavia Tour 1,6
Повідомлення: #42
08-09-2008 11:13  

Антик, давай народ собирать на утреннее пивопитие Mr. Green

2 Игорь
А мицыки с Киева едут?

SVAt Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2007
Львів
Skoda Pajero Sport 3.0
Skype IDsvat351
Повідомлення: #43
08-09-2008 17:12  

Та народ ну в вас тут конкретна дискусія, все це воно просто супер но я собі уявляю як будуть себе почувати ті що не будуть пити, особисто я себе в таких ситуацях відчуваю як не в своїй тарілці, хотя так воно мабуть і буде

Skoda Pajero Sport 3.0
Mr.Smith Немає
Рассказчик
**

Octavia Tour 1,6
Повідомлення: #44
08-09-2008 17:18  

SVAt :Та народ ну в вас тут конкретна дискусія, все це воно просто супер но я собі уявляю як будуть себе почувати ті що не будуть пити, особисто я себе в таких ситуацях відчуваю як не в своїй тарілці, хотя так воно мабуть і буде

А почему ты не хочешь с нами выпить?

StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #45
08-09-2008 17:24  

Mr.Smith :
SVAt :Та народ ну в вас тут конкретна дискусія, все це воно просто супер но я собі уявляю як будуть себе почувати ті що не будуть пити, особисто я себе в таких ситуацях відчуваю як не в своїй тарілці, хотя так воно мабуть і буде

А почему ты не хочешь с нами выпить?

Потомучто кое кто исказил наш гениальный задум - побухать в городе БЕЗ машин. Ваще без каких либо. Добираться можна или на такси или на общественном транспорте. Место высадки или ул Лычаковская или Высокий Замок. Там есть лес и отличная полянка с огромной беседкой куда 20-30 человек влазит. Тогда все будут чувствувать друг друга отлично.

Вот так сдесь всегда происходить - чтото предлагаеш а потом это дело все перекручивается. Именно поэтому я тебе говорил что возможно меня и не будет - лучше дома с женой поваляюсь и в телик повтыкаю под пивко с креветками. И тебе Рустам предлагаю присоединиться в случае фиаско идеи с встречей БЕЗ машин. Фиаско произойдет в том случае, имхо, если машины будут.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
SVAt Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2007
Львів
Skoda Pajero Sport 3.0
Skype IDsvat351
Повідомлення: #46
08-09-2008 19:17  

от тут я повністю з Антохою згідний, хочете ображайтеся, хоче не ображайтеся, але я знаю як це буде якщо будуть машини, а особливо що той хто буде за кермом буде привязаний до остальних інакше як вони доберуться додому. Тому иені не дуже хочеться відступати від початкового плану

п.с. Сміт як ти міг подумати що я не хочу з вами побухати Crying or Very sad

Skoda Pajero Sport 3.0
Mr.Smith Немає
Рассказчик
**

Octavia Tour 1,6
Повідомлення: #47
08-09-2008 20:46  

Всё... Я сдался.... Антон меня сразил наповал своей женой с креветками.... Я за Львов БЕЗ МАШИН!!!! Высокий замок - РУЛЕЗ!!! Трезвые водители, резиновое пиво и грустные поглядывания на часы из серии: "когда вы уже напьётесь" - Оцтой

Шкодаводы!!!! Помните!!!! Вы умеете ходить!!!!

Я за идею Антона!!!

Ms.Smith Немає
Рассказчик
**

Skoda octavia tour 1,6 Red- УЖЕ НЕТ :( хочу Феррари
Повідомлення: #48
08-09-2008 21:41  

[quote="Mr.Smith"]Всё... Я сдался.... Антон меня сразил наповал своей женой с креветками.... Я за Львов БЕЗ МАШИН!!!! Высокий замок - РУЛЕЗ!!! Трезвые водители, резиновое пиво и грустные поглядывания на часы из серии: "когда вы уже напьётесь" - Оцтой

Шкодаводы!!!! Помните!!!! Вы умеете ходить!!!!
[/size]

ой насмешил.....это говорит тот кто и метра не ступит без машины Laughing Laughing

[Зображення: nightcatws1.jpg]
я добрая, только об этом никто не знает, а те, кто знают - уже никому не расскажут...
БОЙСЯ МЕНЯ - ИБО Я ЗА ТОБОЙ СЛЕЖУ
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #49
08-09-2008 22:50  

Mr.Smith :А мицыки с Киева едут?
На разі, ніби ні. Я не вивішував це глобально. Тільки у львівській гілці.

StE@LtH :Потомучто кое кто исказил наш гениальный задум - побухать в городе БЕЗ машин.
Якщо мова іде конкретно про "БЕЗ машин", то з самого першого свого поста я написав:
Цитата:Тобто, формуємо екіпажі: відписуємось хто хоче бути з машиною, хто ні. У кожну машину берем по 4-5 людей. Суть: всі хто захочуть побухати - спокійно їдуть пасажирами.
Тобто, нічого не заважало, тобі Сват, чи тобі Антон просто написати - їдемо пасажирами.

StE@LtH :Потомучто кое кто исказил наш гениальный задум...
Вот так сдесь всегда происходить - чтото предлагаеш а потом это дело все перекручивается.
Цікаво виходить... Запропонував побухати БЕЗ машин, як і планувалось, з тою різницею, що не в місті, а на природі, на березі озера, а також всіх бажаючих відвезти і привезти... Виявляється "спотворив" та "перекрутив"... Ну, звиняйте! Більш не буду.

[Зображення: 09013048.jpg]
Nazaruch Немає
Шкодавод
**

Приєднався: Jan 2008
Львів.
A5 Combi 1,9 TDI 2008.
Повідомлення: #50
09-09-2008 08:47  

Короче так шановні індивіди, впевнено рухаємося до ситуації, коли вийде так, що " зробили з п"янки обжировиско " . Значить, домовились у Львові і без машин - так і зробимо, лібо про то йшла мова на останній зустрічі, і за місто ні-ні.

StE@LtH :...именно поэтому я тебе говорил что возможно меня и не будет

Тоха не лукав, на зустрічі ти говорив про зовсім інші ймовірні причини твоєї відсутності.

То Igor_Lviv
Ігор - нічого ти не "спотворив" та "перекрутив". Висловив свою думку, як альтернативу існуючій.

Да поможет Тебе большой Google.
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  зустрічі одноклубників і одноклубниць Šved 400 59 992 24-12-2014 08:48
Останнє: Grizzly
  Флуд щодо Зустрічі клубу 26 Листопада StE@LtH 21 8 505 29-11-2010 12:19
Останнє: StE@LtH
  Зустрічі клубу у Хмільному Домі Роберта Домса StE@LtH 28 10 686 21-10-2010 15:52
  Зустріч клубу 24 Вересня 2010 в Хмільному Домі Роберта Домса StE@LtH 94 27 489 27-09-2010 11:20
  Ще раз про зустрічі та інші активності гілки Олексій 14 5 410 09-04-2010 21:18
Останнє: pete
  День Зустрічі! В... 20 4 602 04-02-2010 00:06
Останнє: В...
  Зустріч відділення 28 вересня! euripid 17 5 020 26-12-2007 15:28

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 12