Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Поддерживаете ли Вы агрессию РФ против Украины?
Голосування завершено.
Да 6.16% 70 6.16%
Нет 92.87% 1055 92.87%
Это меня не касается 0.97% 11 0.97%
Всього 1136 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
Війна РФ проти України (до 24.02.2022)
Автор Повідомлення
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #54741
02-12-2015 11:40 RE: Агрессия РФ против Украины

(02-12-2015 11:28)bobryk :  я не знаю чи в чехії є атомна енергетика- найдешевша по тарифу серед усіх інших видів.

Є, причому як для Чехії, то досить потужна, Темелін та Дуковани.

(02-12-2015 11:28)bobryk :  Тай всі готові платити хоть 6 грн/квт при умові що на ринку праці буде купа вакансій на достойну заробітну плату, з якої можна оплачувати їжу, комунальні послуги, оренду житла, обслуговування авто та ще й щось відкладати.

Це говорилося за ради розуміння що таке справедливий ринковий тариф.

(02-12-2015 11:28)bobryk :  Поки йде війна нас будуть годувати - терпіннями, і будь-які невдачі спирати на війну.
створення робочих місць - будь-ласка. в Україні НПЗ - Кременчук, Лисичанськ, Дрогобич, Одеса, Надвірна. скільки працює? Один - в м.Кременчук. і то заледве шмаркає.

А давайте подивимося кому належать ці НПЗ? Часом не регіоналам? А який хай піднімається, коли президент Петро пробує з регіоналами домовитися?

(02-12-2015 11:28)bobryk :  
(02-12-2015 10:55)m.dreval :  Мені теж цікава ситуація "в добудові одного енергоблока на існуючих АЕС". А яка одна країна зараз може це зробити?
France, USA

Ні, так щоб дешево та без проблем, то Россія.
Шукати всі повідомлення учасника
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #54742
02-12-2015 11:44 RE: Агрессия РФ против Украины

(02-12-2015 11:37)SergM :  
bobryk :1. Ну так чого апелювати до ватанів - пуйло на переправі не міняють.
Те саме можна було і про якубовіча сказати.
2. Тоді козацьку старшину треба всю наказувати, а не окремих старшин на користь інших старшин
3. Нічого не пропоную. Я ж бо просто написав що до петі за його політику і бездіяльність можна використати ту ж приставку що і до очільника сусідньої держави. Зважена Оцінка простого окремого громадянина
1. Тобто для Вас немає жодної принципової різниці?
Прислів'я каже про те, що має бути відповідність дій до мети. У данному випадку необхідно нарешті заставляти обранців виконувати поставлені перед ними завдання. – Не у вигляді тупої критики чи профанації Майдану.
2. Вибачте, Ви про що? Ще раз: старшина по суті продала свій народ окупанту за статки та титули і народ з цим нічого не вдіяв. – Занадто революційний рух такий же небезпечний як і занадто поступовий.
3. Див. п. 1. До Порошенка є претензії, і є вимоги – треба це вголос масово озучити, бо повільність може виявитись більш небезпечною ніж здається. До того ж звертаємо увагу на "народних обранців" – усі як один нові і працюють на майбутнє простих громадян. Та й серед патріотів немало "патріотів" зі своєю метою.
+1
треба, хоча б для початку, заставити районного депутата працювати на благо громади.

Вічна пам'ять Героям...
makedonsky Немає
Мегаписака

Приєднався: May 2010
Ивано-Франковск
Fabia AME, A4 B8.5 AR
Повідомлення: #54743
02-12-2015 11:55 RE: Агрессия РФ против Украины

(02-12-2015 10:55)m.dreval :  Нарешті дійшли руки Hello!

(01-12-2015 18:02)bobryk :  2. вважаю, що президент Петро мав би бути послідовним.

Президент Петро дійсно мав би бути послідовним, але при цьому не дурний. Я, наприклад, голосував за нього тому що він успішний та поміркований бізнесмен а не горлодранець, як, наприклад, Тягнибок. Мені в ньому імпонує те, що він здатен домовлятися майже з непримиримими таборами заради досяження мети.

Ну чого так однозначно - і я голосував за Петра. Але більше купили мене - одним туром.
Мені подобається, коли він на англійській мові виступає у Європі, бере участь у конференціях, з ним рахуються світові лідери, зриваються оплески при виступах.

Це тема про війну. про обставини, які забирають людські життя, здоровя, роблять людей каліками, розхитують психіку, розбивають сімї, міняють людей на циніків ітд.
Так от в цьому векторі - він повне ...... Чому - я наводив конкретні приклади. так це не означає, що він винен у всіх бідах, але тим що він цією темою не цікавиться більш глибше, не роздає прочуханів, з його мовчазної згоди виправдовується командування за невдачі в Ілловайську, Дебальцево, Ізварино ітд. Якщо ви читали матеріали про Ілловайський котел - то винними назначили 5 тер. батальон Прикарпаття. в якого на озброєнні були тільки шкільні автобуси Богдан, стрілкове, декілька АГС, гранатомети. І вони оказується мали прикривати майже 50 км державного кордону (5-10 км механіований батальон в обороні по фронту ) і стримувати бронегруппу російських військ. Це після відступу однієї з десантних бригад. І всі це зїли.
Він часто нагороджує когось посмертно, але от що зробив для покращення екіпіровки, оснащення бійців, налагодження швидкої і якісної допомоги пораненим. Знаю - мало що.
Ця важка ніша досі на плечах волонтерів і простих небайдужих людей.
Відкрию вам можливо секрет - але військовослужбовцю психологічно дуже важливо почувати себе незабутим, під опікою держави. цього немає. тут також виручають небайдужі і волонтери, а також листи від дітей. Це не означає що Порошенко має говорити з кожним вс, писати їм листи, але організувати таку роботу, подати ініціативу і проконтролювати виконання особисто зобовязаний.
За боротьбу з аватарством і не доходження МТЗ до цілі я вже не говорю.
Немає механізму досі як наказати за пянство окремого взятго солдата. командир може зняти премію, але її розмір настільки незначний, а підготовити треба стільки документів і завізувати, що шкура не варта вичинки.
Повинен проаналізувати чому к-сть добровольців і охочих піти до війська зменшується. і чому якісний склад зсу з кожною наступною хвилею стає гірший і зробити висновки і прийняти міри.
Підсумую - президент повинен бути ініціативнішим в даному напрямку, пропонувати механізми і програми, і контролювати їх втілення у життя.
Війна не десь там в Сирії - вона у нас в країні. І президент зобовязаний працювати саме в цьому напрямку найбільше, а не займатися агітацією і закладенням капсули майбутнього стадіону на користь одного з кандидатів в мери.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 02-12-2015 12:25 makedonsky.)
Crazychal Немає
Закапризничал-дай сисю ;)

Приєднався: Jan 2008
Київ, Україна
Oktavia 1U5 2.0 Combi, Oktavia 1U5 vRS 1.8 T Combi
Skype IDCrazychal
Повідомлення: #54744
02-12-2015 12:23 RE: Агрессия РФ против Украины

Мир

Давите пешеходов. Они должны усвоить, что раз они не платят дорожный налог, то не имеют права шляться по тому, что им не принадлежит. (с)
----------------------------------------------
Кто жизнью бит, тот большего добьется
Пуд соли съевший выше ценит мед
makedonsky Немає
Мегаписака

Ивано-Франковск
Fabia AME, A4 B8.5 AR
Повідомлення: #54745
02-12-2015 12:37 RE: Агрессия РФ против Украины

(02-12-2015 11:40)m.dreval :  
(02-12-2015 11:28)bobryk :  Тай всі готові платити хоть 6 грн/квт при умові що на ринку праці буде купа вакансій на достойну заробітну плату, з якої можна оплачувати їжу, комунальні послуги, оренду житла, обслуговування авто та ще й щось відкладати.

Це говорилося за ради розуміння що таке справедливий ринковий тариф.
Цей справедливий ринковий тариф для ринкової зар.плати. що це таке.
Знаю двох людей в одного одна, в іншого - дві вищих технічних освіти, посади в держ компаніях, розумні досвідчені люди з стосами раціоналізаторських пропозицій. але зарплата 300 дол. - не найменша в Україні
Змушені були виїхати до Польщі (країна з одною з найменших зарплат Європи, поляки масово їдуть до ВБ, Німеччина та США) на роботу далекобійниками - на зарплату 1500-2000 евро або за місяць в Польщі - 7 місяців.
В них нема часу чекати ще хтозна скільки, бо біологічний годинник йде на відміну від реформ.
Ми можемо опинитися в ситуації коли багато кваліфікованих кадрів просто виїдуть. Хто від цього виграє.
то такий ліричний відступ
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #54746
02-12-2015 13:05 RE: Агрессия РФ против Украины

(02-12-2015 12:37)bobryk :  Знаю двох людей в одного одна, в іншого - дві вищих технічних освіти, посади в держ компаніях, розумні досвідчені люди з стосами раціоналізаторських пропозицій. але зарплата 300 дол. - не найменша в Україні
Змушені були виїхати до Польщі (країна з одною з найменших зарплат Європи, поляки масово їдуть до ВБ, Німеччина та США) на роботу далекобійниками - на зарплату 1500-2000 евро або за місяць в Польщі - 7 місяців.
В них нема часу чекати ще хтозна скільки, бо біологічний годинник йде на відміну від реформ.
Ми можемо опинитися в ситуації коли багато кваліфікованих кадрів просто виїдуть. Хто від цього виграє.
то такий ліричний відступ

Стосовно виїзду наших спціалістів за кордон, відповім Вам коротко та тезами:

1. Так сталося, що нашу країну довели до цього стану. І виною тому не Майдан, він всього лиш показав, наскільки нестійка у нас була економіка. Виною тому ми самі, яки завжди йшли шляхом найменшого супротива. Тому маємо що маємо.

2. Краще хай спеціалісти зараз виїжджають за кродон, ніж спиваються в Україні від відсутності самореалізації. В першому випадку Україна має шанс їх повернути, в другому - вона їх втратить назавжди.

3. Треба уже зараз думати як створити умови для їх повернення.

4. Повернуться, звичайно, далеко не всі. Але натомість уявіть, яке ми будемо мати проукраїнське лоббі в Європі!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 02-12-2015 13:08 Миша Чех.)
makedonsky Немає
Мегаписака

Ивано-Франковск
Fabia AME, A4 B8.5 AR
Повідомлення: #54747
02-12-2015 13:16 RE: Агрессия РФ против Украины

Ролик - для посміятись Smile
http://www.youtube.com/watch?v=AMfq4mhuU8E
developer Немає
Ребята, давайте жить дружно!

Киев Оболонь
Octavia Tour 1.8Ti (была); Toyota Corolla gibryd
Повідомлення: #54748
02-12-2015 16:09 RE: Агрессия РФ против Украины

Да, ролик супер! Упал и качаюсь
Vlad2178 Немає
Классик

Приєднався: Sep 2008
Бровари
Тур 1.8t була. А5 фл 1,4тсі теж була. А7 81 kwt і ця була, А7 фл 4х4
Повідомлення: #54749
02-12-2015 16:31 RE: Агрессия РФ против Украины

бардак
vo Немає
КарлЮнговичФрейд

Приєднався: Jul 2005
пАсьолок коло Києва
red_eco_turbo
Повідомлення: #54750
02-12-2015 19:48 RE: Агрессия РФ против Украины

Там Ростік Шапка в головній ролі і за оператора. Тому не дивно....
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Війна РФ + РБ проти України Zandercatcher 893 197 514 18-05-2024 23:51
Останнє: Донской
  Кому потрібне авто для евакуації з Яготина до Західної України? CIM 0 1 443 28-02-2022 15:00
Останнє: CIM
  Визвольна війна АЗЕРБАЙДЖАНУ. Майстер 81 26 632 18-06-2021 08:19
Останнє: Vitaly_N
  Воєнний стан проти АТО. Різниця у правових інструментах. WhiteBear 25 172 464 14-02-2015 22:18
Останнє: Serhij

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 68