Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
2001 Skoda Octavia комбайн 4x4 1.8 ARX
Автор Повідомлення
Vladko Немає
VRS owner

Приєднався: Dec 2011
Leopolis Grad
CUNA/B16A2
Skype IDpraznyk
Повідомлення: #101
16-11-2015 13:50 RE: 2001 Skoda Octavia RS 4x4 Combi 1.8 ARX

Майбутнього може і не бути в одного з нашого діалогу.
Половина людей купили цю машину і тепер пишуть про її недоліки,надіючись на те,що хтось буде вчитися на їхніх помилках.
Я вам кажу факти.Ви керуєтесь відгуками не зрозумілих людей,на не зрозумілих ресурсах.
Якщо вам всього вистарчає і не хочеться кращого світла,чи гальм,чи ще чогось то візьміть собі прапорець.
Не можите сказати що просто грошей треба на кращу гуму?
Кращі гальма?!Краще світло?!Тоді не доказуйте людям про те чого не знаєте і начитались в і-неті.
Поїздіть на новенькому гуд'єрі,на рс гальмах,на лаурінах з лінзою від акорда-а потім ваша думка буде для мене і не тільки обгунтованою.
І порівняйте покращення для шкоди з попереднім сетапом.
А не рівняйте з мерседесом.
З таким підходом треба було купляти фаворіт)

Everything will be VRS/No turbo-No party
Drive2
(Востаннє це повідомлення було змінене: 16-11-2015 14:02 Vladko.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
slavek Немає
Писатель

Приєднався: Jun 2015
Київщина
Skoda Octavia Combi RS 4x4
Повідомлення: #102
16-11-2015 15:07 RE: 2001 Skoda Octavia RS 4x4 Combi 1.8 ARX

(16-11-2015 13:50)Vladko :  Майбутнього може і не бути в одного з нашого діалогу.
Половина людей купили цю машину і тепер пишуть про її недоліки,надіючись на те,що хтось буде вчитися на їхніх помилках.
Я вам кажу факти.Ви керуєтесь відгуками не зрозумілих людей,на не зрозумілих ресурсах.
Якщо вам всього вистарчає і не хочеться кращого світла,чи гальм,чи ще чогось то візьміть собі прапорець.
Не можите сказати що просто грошей треба на кращу гуму?
Кращі гальма?!Краще світло?!Тоді не доказуйте людям про те чого не знаєте і начитались в і-неті.
Поїздіть на новенькому гуд'єрі,на рс гальмах,на лаурінах з лінзою від акорда-а потім ваша думка буде для мене і не тільки обгунтованою.
І порівняйте покращення для шкоди з попереднім сетапом.
А не рівняйте з мерседесом.
З таким підходом треба було купляти фаворіт)

Давайте виходити з того хто як і для чого експлуатує авто.
в мене 95% це кожнодневні поїздки по місту на роботу, 5% для траси для відпочинку

І не треба мені розказувати що мені робити і що з чим порівнювати, при тому пригрожуючи адмінресурсом. Маю своє авто, ставлю що хочу і кажу про неї теж що хочу, якщо не подобається читати мій бж, то відпишіться від теми і більш не захламляйте її авторитетними думками.

БЖ моєї автівки - пишу то що вважаю за потрібне стосовно тієї ж автівки і власного досвіду

В даній темі не я флуджу

Я керуюсь висновками отриманими на власному досвіді і нікому нічого не доказую. тим більше нікого не заставляю робити так як я. Не сподобався мій досвід - проходьте мимо і не пишіть те, чого не знаєте (це про резину). Я їздив на багатьох резинах набагато кращих за той же гуд"єр (Контік ТС850 (до цього був ТС810), перший в списку після тестувань АДАКом) і я знаю що таке хороша резина, також їздив на всесезонках росава 10 річної давності...

Я ж не кажу, що гуд"єр гамнєцо просто тому, що на ньому не катався, а ви на Преміорі не каталися і кричите, що це гамно тільки тому, що зроблене на заводі Росава! А що ж тоді казати про тури зібрані в Україні?Добыча мыслей

Ну якщо вам видніше, то нехай, спорити все одно сенсу нема

Чи я сказав, що резина, яка в мене стоїть краща за вашу - ні? а якщо так, то де пруф? Я чітко вказав недоліки тієї гуми. і я знав ті недоліки коли купував резину і в свому БЖ просто це підтвердив

І взагалі, це був відгук про резину, якщо ще хтось захоче попробувати, а ви тут розповідаєте, наче б то я вказую всім таку ставити

При чому тут гроші? Можна подумати люди беруть шкоду від хорошого життя в розкоші? Ні, це самий звичайний компроміс. Так само як і з резиною...
наприклад взяти А6 Олроуд Кватро і там зразу буде все в шоколаді з заводу. І світло, і гальма, і потужність двигуна без чіпа. Але чомусь ми з вами саме на Шкодах катаємося Smile а за вартість тих всіх допрацювань + вартість стокової шкоди якраз би і Олроуд вийшов...
Мабуть дивно Smile

Тепер стосовно недоліків у даному авто
Так, вони є, тільки для кожного недоліки можуть бути різними. Те що ви рахуєте недоліком, мені воно таким може не здаватися і навпаки...
наприклад для мене основний недолік це відсутність АКПП на повному приводі, скупий по ВАГовстки салон і не надто просторий, відсутність обігріву лобового...
Але ж авто то компроміс, щось пожертвував заради чогось іншого

Все інше в більшій або меншій мірі, але відповідає моїм вимогам

То навіщо мені пробувати РС гальма, якщо мені рідних вистачає?
По поводу світла в мене є ще одні фари, хочеться туди лінзи вставити, щоб попробувати, що таке лінзований ксенон на турі і чого всі так пісяють кіпятком від нього... Але і від стокових фар світла мені теж вистачає для поїздок на кожен день... Тому і не спішу це робити

Це те саме, що я вам запропоную зараз поставити АМГ гальма із системою SBC і побачити, що ваші РСні гальма взагалі і рядом не стояли, тільки щоб на них колеса на турі не блокувалися (або кожне пригальмовування буде з АБСом) потрібна резина мінімум 255та
Бачив як хтось тулить гальма від ауді ТТс , там ще кращі гальма ніж у РС, уже 4хпоршневі, а не просто збільшені тормозні диски і супорти під них, там і колеса на 17 треба

Так що все пізнається у порівнянні. Якщо мені вистачає того, що встановлено, то навіщо ставити інше?

я не брав авто для тюнінга і постійних доопрацювань, я звичайний власник шкоди, авто у якого використовується кожен день. Коли настане питання по продажу, то авто піде по тій же вартості, що і напічкане у всі щілини... На форумах (не тільки ВАГовських) уже декілька таких прикладів продажів (в результаті ті всі навороти знімаються і продається сток)

Я вашу думку зрозумів, далі обговорювати немає сенсу, все одно ви мою думку не зміните, а я вашу

БЖ на драйві:
Skoda Octavia Tour Combi 4x4
BMW 5-series e39
Mercedes E-classe w123
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Игорь Т Далеко
Rally red

Приєднався: Aug 2012
Киев
Tiguan 2.0tdi
Повідомлення: #103
16-11-2015 15:21 RE: 2001 Skoda Octavia RS 4x4 Combi 1.8 ARX

Как то странненько у вас муфта работает! Недавиче с клубнем выезжали по пляжу поездить, так сказать проверить работу 4х4. В натяг по песку без букса едет себе. П.П. зарылся сразу. Да, еще муфту можно сделать всегда зажатой и уйти от замены насосиков... Так сказать минимум электроники...
slavek Немає
Писатель

Київщина
Повідомлення: #104
16-11-2015 16:24 RE: 2001 Skoda Octavia RS 4x4 Combi 1.8 ARX

(16-11-2015 15:21)Игорь Т :  Как то странненько у вас муфта работает! Недавиче с клубнем выезжали по пляжу поездить, так сказать проверить работу 4х4. В натяг по песку без букса едет себе. П.П. зарылся сразу. Да, еще муфту можно сделать всегда зажатой и уйти от замены насосиков... Так сказать минимум электроники...

муфта працює як треба, на пійдомнику перевіряв
просто на турі 4х4 ЕСП не дасть заритися + при найменшому натяку на пробуксон передніх коліс плавно підключиться задній привід на всі 100% і за допомогою ЕСП авто виїде майже з будь-якого гівна

Я думаю, що і П.П. з ЕСП не зарився б якщо плавно би в натяг рушав на пісочку))

П.С. на турі ЕСП повністю не відключається кнопкою (в інструкції так написано). Він частково тільки вимикається

БЖ на драйві:
BMW 5-series e39
Mercedes E-classe w123
Vladko Немає
VRS owner

Приєднався: Dec 2011
Leopolis Grad
CUNA/B16A2
Skype IDpraznyk
Повідомлення: #105
16-11-2015 18:32 RE: 2001 Skoda Octavia RS 4x4 Combi 1.8 ARX

Я вас боронь Боже не страшу ніяким адмін ресурсом.
При чому тут АМГ?
При чому ТТS?
Вам наводиться зовсім інший приклад.
Бог в помощь!!!
Может быть когда-то вас жизнь научит прислушиваться.
Ставьте дальше ЖП групп и ездите на росаве.Жаль что пружины Jamex не купили,они тоже не уступают оригиналу.
Вы правы,это ваш бортовик и вы можете писать в нем все что хотите и пожелаете нужным.
А другие просто будут проходить и мимо и смеяться.
Так же как и про RS 4x4,росаву,галоген,жп груп,разную резину для 4х4 и фото из инета,которые не соответствуют действительности темы.
И еще,я с Вами на ТЫ не переходил.
Курить

А про жлобство это Вы сильно написали конечно....
Б\У резина 2013 года с остатком 5-7 мм это конечно для жлобов.
Лучше взять новый суньхуньвысунь в 15 и ездить на тритошках.Зато как мягко и как комфортно.Ну и расход конечно на 3 литра меньше чем на 17.

Everything will be VRS/No turbo-No party
Drive2
(Востаннє це повідомлення було змінене: 16-11-2015 18:36 Vladko.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
c2h5oh Немає
AVP

Приєднався: May 2012
KieV
Skoda Super B 1.8 Н2О
Повідомлення: #106
16-11-2015 19:50 RE: 2001 Skoda Octavia RS 4x4 Combi 1.8 ARX

(16-11-2015 18:32)Vladko :  Я вас боронь Боже не страшу ніяким адмін ресурсом.
При чому тут АМГ?
При чому ТТS?
Бог в помощь!!!
Ставьте дальше ЖП групп и ездите на росаве.Жаль что пружины Jamex не купили,они тоже не уступают оригиналу.
Вы правы,это ваш бортовик и вы можете писать в нем все что хотите и пожелаете нужным.
Так же как и про RS 4x4,росаву,галоген,жп груп,разную резину для 4х4 и фото из инета,которые не соответствуют действительности темы.
Курить

Лучше взять новый суньхуньвысунь в 15 и ездить на тритошках.Зато как мягко и как комфортно.Ну и расход конечно на 3 литра меньше чем на 17.
Про резину, улыбнуло Wink
Crazychal Немає
Закапризничал-дай сисю ;)

Приєднався: Jan 2008
Київ, Україна
Oktavia 1U5 2.0 Combi, Oktavia 1U5 vRS 1.8 T Combi
Skype IDCrazychal
Повідомлення: #107
16-11-2015 21:03 RE: 2001 Skoda Octavia RS 4x4 Combi 1.8 ARX

Імхо цей блог в анали історії внести потрібно Упал и качаюсь
Після цього товариша краще і перекупам авто не брати, всього вистачає всьо супер, егр накладки на фари краще ніж лауріни фари, чи хочаб китайська лінза і т.д. і т.п. Я краще стороною буду проходити, старий суперовий мерс=на галімий повнопривідний шкод КуритьКуритьКурить

Давите пешеходов. Они должны усвоить, что раз они не платят дорожный налог, то не имеют права шляться по тому, что им не принадлежит. (с)
----------------------------------------------
Кто жизнью бит, тот большего добьется
Пуд соли съевший выше ценит мед
slavek Немає
Писатель

Київщина
Повідомлення: #108
16-11-2015 21:23 RE: 2001 Skoda Octavia RS 4x4 Combi 1.8 ARX

(16-11-2015 18:32)Vladko :  Я вас боронь Боже не страшу ніяким адмін ресурсом.
При чому тут АМГ?
При чому ТТS?
Бог в помощь!!!
Курить

Челом бью

Crazychal Ви хоч одне слово про "краще" бачили? Якщо я правильно пригадую то я писав, про достатньо світла. А про накладки ви взагалі зря згадали А по голове

Із-за таких перейнакшувачів і Київська Русь вдруг російською стала))

БЖ на драйві:
BMW 5-series e39
Mercedes E-classe w123
Игорь Т Далеко
Rally red

Приєднався: Aug 2012
Киев
Tiguan 2.0tdi
Повідомлення: #109
17-11-2015 09:35 RE: 2001 Skoda Octavia RS 4x4 Combi 1.8 ARX

(16-11-2015 16:24)slavek :  
(16-11-2015 15:21)Игорь Т :  Как то странненько у вас муфта работает! Недавиче с клубнем выезжали по пляжу поездить, так сказать проверить работу 4х4. В натяг по песку без букса едет себе. П.П. зарылся сразу. Да, еще муфту можно сделать всегда зажатой и уйти от замены насосиков... Так сказать минимум электроники...

муфта працює як треба, на пійдомнику перевіряв
просто на турі 4х4 ЕСП не дасть заритися + при найменшому натяку на пробуксон передніх коліс плавно підключиться задній привід на всі 100% і за допомогою ЕСП авто виїде майже з будь-якого гівна

Я думаю, що і П.П. з ЕСП не зарився б якщо плавно би в натяг рушав на пісочку))

П.С. на турі ЕСП повністю не відключається кнопкою (в інструкції так написано). Він частково тільки вимикається
Электронный контроль устойчивости (англ. Electronic Stability Control, ESC; ЭКУ) или динамическая система стабилизации автомобиля — активная система безопасности автомобиля, позволяющая предотвратить занос посредством управления компьютером момента силы колеса (одновременно одного или нескольких). Является вспомогательной системой автомобиля. ( Как устойчивость влияет на проходимость?)
slavek Немає
Писатель

Київщина
Повідомлення: #110
18-11-2015 08:10 RE: 2001 Skoda Octavia RS 4x4 Combi 1.8 ARX

(17-11-2015 09:35)Игорь Т :  Электронный контроль устойчивости (англ. Electronic Stability Control, ESC; ЭКУ) или динамическая система стабилизации автомобиля — активная система безопасности автомобиля, позволяющая предотвратить занос посредством управления компьютером момента силы колеса (одновременно одного или нескольких). Является вспомогательной системой автомобиля. ( Как устойчивость влияет на проходимость?)

пригальмовуванням колеса, яке буде буксувати, щоб момент більше йшов на те колесо, де краще зчеплення з покриттям.

БЖ на драйві:
BMW 5-series e39
Mercedes E-classe w123
Відповісти 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1