(16-11-2015 13:50)Vladko : Майбутнього може і не бути в одного з нашого діалогу.
Половина людей купили цю машину і тепер пишуть про її недоліки,надіючись на те,що хтось буде вчитися на їхніх помилках.
Я вам кажу факти.Ви керуєтесь відгуками не зрозумілих людей,на не зрозумілих ресурсах.
Якщо вам всього вистарчає і не хочеться кращого світла,чи гальм,чи ще чогось то візьміть собі прапорець.
Не можите сказати що просто грошей треба на кращу гуму?
Кращі гальма?!Краще світло?!Тоді не доказуйте людям про те чого не знаєте і начитались в і-неті.
Поїздіть на новенькому гуд'єрі,на рс гальмах,на лаурінах з лінзою від акорда-а потім ваша думка буде для мене і не тільки обгунтованою.
І порівняйте покращення для шкоди з попереднім сетапом.
А не рівняйте з мерседесом.
З таким підходом треба було купляти фаворіт)
Давайте виходити з того хто як і для чого експлуатує авто.
в мене 95% це кожнодневні поїздки по місту на роботу, 5% для траси для відпочинку
І не треба мені розказувати що мені робити і що з чим порівнювати, при тому пригрожуючи адмінресурсом. Маю своє авто, ставлю що хочу і кажу про неї теж що хочу, якщо не подобається читати мій бж, то відпишіться від теми і більш не захламляйте її авторитетними думками.
БЖ моєї автівки - пишу то що вважаю за потрібне стосовно тієї ж автівки і власного досвіду
В даній темі не я флуджу
Я керуюсь висновками отриманими на власному досвіді і нікому нічого не доказую. тим більше нікого не заставляю робити так як я. Не сподобався мій досвід - проходьте мимо і не пишіть те, чого не знаєте (це про резину). Я їздив на багатьох резинах набагато кращих за той же гуд"єр (Контік ТС850 (до цього був ТС810), перший в списку після тестувань АДАКом) і я знаю що таке хороша резина, також їздив на всесезонках росава 10 річної давності...
Я ж не кажу, що гуд"єр гамнєцо просто тому, що на ньому не катався, а ви на Преміорі не каталися і кричите, що це гамно тільки тому, що зроблене на заводі Росава! А що ж тоді казати про тури зібрані в Україні?
Ну якщо вам видніше, то нехай, спорити все одно сенсу нема
Чи я сказав, що резина, яка в мене стоїть краща за вашу - ні? а якщо так, то де пруф? Я чітко вказав недоліки тієї гуми. і я знав ті недоліки коли купував резину і в свому БЖ просто це підтвердив
І взагалі, це був відгук про резину, якщо ще хтось захоче попробувати, а ви тут розповідаєте, наче б то я вказую всім таку ставити
При чому тут гроші? Можна подумати люди беруть шкоду від хорошого життя в розкоші? Ні, це самий звичайний компроміс. Так само як і з резиною...
наприклад взяти А6 Олроуд Кватро і там зразу буде все в шоколаді з заводу. І світло, і гальма, і потужність двигуна без чіпа. Але чомусь ми з вами саме на Шкодах катаємося

а за вартість тих всіх допрацювань + вартість стокової шкоди якраз би і Олроуд вийшов...
Мабуть дивно
Тепер стосовно недоліків у даному авто
Так, вони є, тільки для кожного недоліки можуть бути різними. Те що ви рахуєте недоліком, мені воно таким може не здаватися і навпаки...
наприклад для мене основний недолік це відсутність АКПП на повному приводі, скупий по ВАГовстки салон і не надто просторий, відсутність обігріву лобового...
Але ж авто то компроміс, щось пожертвував заради чогось іншого
Все інше в більшій або меншій мірі, але відповідає моїм вимогам
То навіщо мені пробувати РС гальма, якщо мені рідних вистачає?
По поводу світла в мене є ще одні фари, хочеться туди лінзи вставити, щоб попробувати, що таке лінзований ксенон на турі і чого всі так пісяють кіпятком від нього... Але і від стокових фар світла мені теж вистачає для поїздок на кожен день... Тому і не спішу це робити
Це те саме, що я вам запропоную зараз поставити АМГ гальма із системою SBC і побачити, що ваші РСні гальма взагалі і рядом не стояли, тільки щоб на них колеса на турі не блокувалися (або кожне пригальмовування буде з АБСом) потрібна резина мінімум 255та
Бачив як хтось тулить гальма від ауді ТТс , там ще кращі гальма ніж у РС, уже 4хпоршневі, а не просто збільшені тормозні диски і супорти під них, там і колеса на 17 треба
Так що все пізнається у порівнянні. Якщо мені вистачає того, що встановлено, то навіщо ставити інше?
я не брав авто для тюнінга і постійних доопрацювань, я звичайний власник шкоди, авто у якого використовується кожен день. Коли настане питання по продажу, то авто піде по тій же вартості, що і напічкане у всі щілини... На форумах (не тільки ВАГовських) уже декілька таких прикладів продажів (в результаті ті всі навороти знімаються і продається сток)
Я вашу думку зрозумів, далі обговорювати немає сенсу, все одно ви мою думку не зміните, а я вашу