Gennadiy Druzenko
ЧУЖА ДЕРЖАВА або ПРИТЧА ПРО АПТЕЧКИ
Два дні я тримав павзу: не хотів рефлексувати по-живому. Не хотів бути емоційним та ре-активним. Тепер можу спокійно сказати, що ми з цією владою знову по різні боки барикад. Знову я живу у чужій державі.
Як тоді, коли ненадовго зустрілись з Петром Олексійовичем на грейдері, з якого ПАП почав своє сходження на президентський трон, а я - правинк за освітою - дивним чином пов’язав свою дальшу долю з мобільними медичними бригадами, підпільними шпиталями, і нарешті - з #ПДМШ ім. Миколи Пирогова...
Відтоді ПАП і інші "лідери опозиції" зробили все, щоб зберегти, відродити очолити та змусити працювати на себе СИСТЕМУ, спів-творцями якої вони всі були і плоттю від плоті якої почуваються. Більш за все вони боялись некерованості (яку часто-густо плутали із горизонтальною поліцентрічною самоорганізацією), навіть коли альтернативою такій "некерованості" була передбачуваність хоспісу.
Ми ж були одержимі творінням нової України. Між правилами та креативом ми завжди обирали креатив. Ми вірили в моральну правоту набагато більше, аніж в юридичний закон. Ми знали, що нові правила має формувати наш унікальний досвід, а не навпаки. Ми кепкували з наївної віри у "євроінтеграцію", знаючи, що робити з козаків бюргерів - марна справа. Ми любили і ненавиділи. Ми розчаровувалися в "своїх" і "нових", але воднораз знаходили справжніх друзів серед тих, кого "нова влада" поспішила люструвати.
Після кількох розвідок боєм наші України таки стикнулися. Лобове зіткнення сталося у Дніпропетровську. І не в квартирі Корбана чи в приймальні Філатова (аж ніяк!), а в помешканнях волонтерів Наталия Хазан та її брата Павла Хазана.
Але СИСТЕМА - попри стягнутий з усієї України елітний спецназ на броньованих кугуарах - вчисту програла бій цій тендітній жінці, яка - о щире здивування ГПУ та СБУ - іноді їздить на простому трамваї! Програла, бо не змогла штурмувати домівки волонтерів без аптечок, подарованих волонтерами!
Ми без них проживемо. Вони без нас - ні.
Так може годі заважати СИСТЕМІ померти?
https://www.youtube.com/watch?v=9cMWWtKuix8
P.S. І наостанок риторичне запитання: вилучити/конфіскувати $15 тис., відкладені на операцію, що стала потрібною внаслідок злочинної бездіяльності правоохоронців у лютому 2014 року - це і є справжнє обличчя еліти "нової" спецслужби, яку створив Налівай?..
Достроково розірвати угоду від 27.09.2001 між КМДА та «Київенерго»
"Київенерго" є неефективною компанією з керування майном киян. ПАТ "КИЇВЕНЕРГО" не зацікавлена в підвищенні енергоефективності міста та зниження тарифів для киян.
Угода щодо реалізації проекту управління та реформування енергетичного комплексу м. Києва від 27.09.2001 укладеної між Київською міською державною адміністрацією та Акціонерною енергопостачальною компанією «Київенерго» була підписана з державною компанією.
Сьогодні ПАТ "КИЇВЕНЕРГО" належить приватній компанії ТОВ "ДТЕК", яка в свою чергу належить Ахметову Рінату Леонідовичу.
ПЕТИЦИЯ
Borislav Bereza
Сбылся страшный сон Рената Леонидовича – я во втором туре.
Скорее всего, олигарх рассчитывал, что тема возврата энергосистемы Киева в управление киевлян – это элемент предвыборной агитации, и после выборов об этом все забудут.
Нет, для нас, киевлян, это принципиальный вопрос. Наши активисты в Киеве уже собрали более 50 тыс. подписей. И мы их обязательно подадим на рассмотрение новому Киевсовету. А сегодня наконец-то заработал сайт электронных петиций, где я разместил требование к Киевсовету – досрочно расторгнуть соглашение между КМДА и Киевэнерго. Пора вернуть в управление киевлян активы Киевэнерго.
Прошу всех киевлян присоединяться к подписанию петиции: