smile
Бородатий адмін
Приєднався: Jul 2005
Київ
A5TDI.DSG, Golf+TDI.DSG, Micra1.2AT
echo123
|
08-09-2015 22:30 RE: Маразм РФ крепчает
|
Moscovia deletum est!
vim it!^[:wq
|
|
|
Lady
девочка из администрации
Приєднався: Mar 2007
серебристая :))
|
09-09-2015 09:00 RE: Маразм РФ крепчает
|
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Дякую всім. Було весело! (с)
|
|
|
Lady
девочка из администрации
|
09-09-2015 09:25 RE: Маразм РФ крепчает
|
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-09-2015 09:26 Lady.)
|
|
|
Crazychal
Закапризничал-дай сисю ;)
Приєднався: Jan 2008
Київ, Україна
Oktavia 1U5 2.0 Combi, Oktavia 1U5 vRS 1.8 T Combi
Crazychal
|
09-09-2015 09:28 RE: Маразм РФ крепчает
|
Давите пешеходов. Они должны усвоить, что раз они не платят дорожный налог, то не имеют права шляться по тому, что им не принадлежит. (с)
----------------------------------------------
Кто жизнью бит, тот большего добьется
Пуд соли съевший выше ценит мед
|
|
|
Lady
девочка из администрации
|
09-09-2015 09:38 RE: Маразм РФ крепчает
|
а через пару дней он, не сказав ни слова мамке, отправился на трамвае в чечню
|
|
|
Lady
девочка из администрации
|
09-09-2015 10:19 RE: Маразм РФ крепчает
|
|
|
|
Crazychal
Закапризничал-дай сисю ;)
Приєднався: Jan 2008
Київ, Україна
Oktavia 1U5 2.0 Combi, Oktavia 1U5 vRS 1.8 T Combi
Crazychal
|
09-09-2015 10:21 RE: Маразм РФ крепчает
|
Давите пешеходов. Они должны усвоить, что раз они не платят дорожный налог, то не имеют права шляться по тому, что им не принадлежит. (с)
----------------------------------------------
Кто жизнью бит, тот большего добьется
Пуд соли съевший выше ценит мед
|
|
|
Lady
девочка из администрации
|
09-09-2015 10:31 RE: Маразм РФ крепчает
|
|
|
|
Lady
девочка из администрации
|
09-09-2015 11:13 RE: Маразм РФ крепчает
|
Цитата:Свирид Опанасович
Доброго ранку, дорогі любітєлі позубоскалить над врагами. Заварюєм собі вкусні ранкові напої, зручно вмощуємося і читаєм, шо вам тут дєдушка зранку понаписував. Бо дєдушка також не святий і мілосєрдієм до врагов тоже не страдає. Ітак.
Бастрикін... Вчора дід крепко обідився на Бастрикіна, бо воно довго мовчало і глубокомислєнно жувало соплі, аж вдруг розговорилося іменно тоді, коли дід був у далекій дорозі. І случайно зайшов у інтернет, пока дівчата на автозаправці варили дідові кохве. Сначала глазам не повірив – думав фейк. І начав осторожно, шоб не вспугнуть, шукати первоісточнік. Найшов. Убідився – не фейк. Значить слєдственний комітєт РФ таки поніс серйозні потєрі. І контужений там не один генєрал Маркін, а і його нєпосредственний начальник. Як жаль, шо засєданія колєгії слєдственного комітєта РФ не трансліруються в прямом ефіре, можем лише собі уявити, шо вони там варнякають между собой. Високі зрітєльські рейтінги були б гарантовані, куди там Дому-2.
Читаючи інтерв’ю Бастрикіна в любої нормальної людини міміка міняється від веселого удівлєнія до безудєржного хохотанія. Який вкусний дебілізм... От єслі б діда попросили шото написати від імені російського руководства для його діскредітації, я б нічого подобного в жізні не придумав.
....
Поява фамілії нашего общого любімца Сєні в устах Бастрикіна взорвало інтернет. Небайдужі громадяни дружно заулибалися і взялися до діла, засовуючи облік Сєні в самі неожиданні місця. Одновременно посипалися версії, чому іменно Бастрикін таке сказав і каков дальній прицел Кремля. Даже умні і шановані дідом обозреватєлі допускають мисль, шо таким хитромудрим образом Кремль піднімає рейтинг Сєні, намагаючись не допустити возвишенія грузінського одєссіта.
|
|
|