Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Поддерживаете ли Вы агрессию РФ против Украины?
Голосування завершено.
Да 6.16% 70 6.16%
Нет 92.87% 1055 92.87%
Это меня не касается 0.97% 11 0.97%
Всього 1136 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
Війна РФ проти України (до 24.02.2022)
Автор Повідомлення
Vlad2178 Немає
Классик

Приєднався: Sep 2008
Бровари
Тур 1.8t була. А5 фл 1,4тсі теж була. А7 81 kwt і ця була, А7 фл 4х4
Повідомлення: #53281
14-08-2015 15:08 RE: Агрессия РФ против Украины

Експертиза встановила точну кількість бійців, загиблих торік під Іловайськом
http://tyzhden.ua/News/143612

За результатами, 366 військових загинули, 158 зникли безвісти.
Під Іловайськом у серпні 2014 року загинули 366 українських військових, 158 залишаються зниклими безвісти. Про це повідомив військовий прокурор Анатолій Матіос із посиланням на результати комплексної експертизи.

"Втрати особового складу українських Збройних сил, Національної гвардії, МВС складають 366 загиблих, 429 поранених. 128 потрапили в полон, 158 вважаються до цього часу зниклими безвісти", - сказав Матіос в ході презентації в п'ятницю в Києві результатів експертизи подій, пов'язаних з військовою операцією під Іловайськом.

Як повідомлялося, СБУ поклала провину за трагічні події під Іловайськом на начальника Генштабу РФ.

Також Генштаб виправдався за трагедію під Іловайськом: за їх повідомленням, підкріплення для Іловайська готувалося на 1-2 вересня, тому надійшло запізно.

Як відомо, 10 серпня - 3 вересня 2014 року навколо міста Іловайськ Донецької області розгорнулися бойові дії між українською армією та терористичними угрупованнями, яким допомагали російські військові (хоч Росія це заперечує).
Шукати всі повідомлення учасника
Corratec Немає
Бывает
**

Приєднався: Oct 2011

были ЗАЗ, ВАЗ, Форд, Шевроле, Ситроен, Опель, Мицубиси, Рено
Повідомлення: #53282
14-08-2015 15:33 RE: Агрессия РФ против Украины

https://www.youtube.com/watch?v=w_l6YYoaxMI
Упал и качаюсь

Alexa Немає
Мегаписака

Приєднався: May 2008

Seat Altea 1.6 TDI. Skoda Octavia A5 2.0 TDI була.
Повідомлення: #53283
14-08-2015 15:36 RE: Агрессия РФ против Украины

День независимости Украины – "кащеева смерть" Российской империи.

Секретарь СНБО Александр Турчинов говорит о "черном рекорде" обстрелов украинской территории со стороны оккупированных россиянами и их наемниками районов Донбасса. Удивляться тому, что оккупанты пытаются дестабилизировать ситуацию, не приходится. И это вовсе не какой-то там стратегический расчет - это ненависть к празднику, это зависть ходячих мертвецов, которые не хотят, чтобы живые радовались и верили в будущее.

До Дня независимости Украины осталось всего 10 дней и Путин со своими подельниками будет делать все возможное, чтобы испортить нам праздник. И, конечно, бандиты очень хотят, чтобы до праздника не дожило как можно большое число украинских граждан, в особеннности тех, кто защищает Украину. Это классическая уголовная логика - мы просто являемся ее свидетелями.

День независимости Украины - особый праздник. Это - "кащеева смерть" Российской империи в любой из ее реинкарнаций - феодальной, большевистской, путинской. Независимость Украины - залог того, что империя рано или поздно испустит дух под забором истории. Да она и сейчас - ходячий зомби, мерзкий пропойца, угрожающий убить соседа и похваляющийся татуировками с "куполами" и изображением любимого Сталина. Но здоровье уже не то, нефть падает, рубль превращается в средство для растопки русской печи, в кремлевских кулуарах обсуждают способы избавления от Путина. Именно поэтому они и стреляют - от бессилия, в предчувствии неизбежной смерти зараженного предательством организма и наказания всех тех, кто обслуживал зло и поклонялся ему.

Виталий ПОРТНИКОВ, специально для NEWSru.ua.
makedonsky Немає
Мегаписака

Приєднався: May 2010
Ивано-Франковск
Fabia AME, A4 B8.5 AR
Повідомлення: #53284
14-08-2015 22:04 RE: Агрессия РФ против Украины

КиевSmile
http://www.youtube.com/watch?v=F4Z2EPfgDLM

для тех кто не понял что такое многоходовочка и вобще чел просто уникальный
http://www.youtube.com/watch?v=Lk2hDsUcQV4
(Востаннє це повідомлення було змінене: 14-08-2015 22:11 makedonsky.)
Andre_1999 Немає
Banned

Приєднався: Sep 2010

Повідомлення: #53285
15-08-2015 00:37 RE: Агрессия РФ против Украины

найкращий друг приїхав з США. Був там півроку. Каже що там прості Американці не відрізняють Росію від України. Увага: в них в новинах не знають про війну в Україні. В них новини про це не говорять. В новинах хіба десь стрічка пробіжить. В них найбільша новина по тв- що втекли два мужика звідкись-там і їх шукають з вертольотами і америкоси всі дивляться це шоу.
Так що...пересічні американці від нашої ситуації дууууууже далекі. Не варто тішити себе ілюзіями

Каже, що за півроку лише раз по радіо почув обговорення ситуації в Україні. І раз по ТВ побачив "бігучу стрічку" внизу.

Росіяни, Узбеки, Таджики дивляться ситуації через Російські канали. З тієї точки зору.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-08-2015 10:48 Andre_1999.)
developer Немає
Ребята, давайте жить дружно!

Приєднався: May 2010
Киев Оболонь
Octavia Tour 1.8Ti (была); Toyota Corolla gibryd
Повідомлення: #53286
15-08-2015 09:17 RE: Агрессия РФ против Украины

Ну с какой точки зрения им еще смотреть? Украинских каналов там нет, а Интернет опять же наводнен российским контентом Курить
(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-08-2015 19:31 RuslanRage.)
B.E.S. Немає
Спокойный админ, но не тут

Приєднався: Apr 2008
Донецк
SKODA A5 2.0FSI Elegance был
Повідомлення: #53287
15-08-2015 12:36 RE: Агрессия РФ против Украины

Ничего удивительного, ведь война уже почти полтора года идет. Даже по нашим каналам о ней гораздо меньше показывают, а то америкосные. Когда все начиналось уверен, что показывали. Потом надоело

Дураков на свете мало, но расставлены они так грамотно, что встречаются на каждом шагу.
Донбасс это УкраинаHello!
На законы всем плевать с высокой горы. Янукович и Порошенко - кАзлы, они не соблюдали законы, но Зеленский то не кАзел, ему можно.
Я отвечаю за то, что говорю, а не за то, что вы слышите
(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-08-2015 19:34 RuslanRage.)
СЕАТовод Немає
ПРАКТИК

Приєднався: Oct 2010
У К Р А Ї Н А
SEAT ALTEA,Skoda Octavia Tour
Повідомлення: #53288
15-08-2015 13:09 RE: Агрессия РФ против Украины

(15-08-2015 12:36)B.E.S. :  Ничего удивительного, ведь война уже почти полтора года идет. Даже по нашим каналам о ней гораздо меньше показывают, а то америкосные. Когда все начиналось уверен, что показывали. Потом надоело

+1.
Недавно смотрел вечерние новости (по моему ІСТV),возмутило когда в скользь упомянули что за последние сутки в зоне АТО погибло шестеро и ранены пятнадцать.....
За то,минут пятнадцать рассказывали про пожар в Москве и курс рубля после падения цен на нефтьДобыча мыслей
Гибель пацанов для них уже просто обыденность.

Многие люди не понимают, почему я перестал с ними разговаривать.
А для меня непонятно, нахрена я когда-то вообще с ними заговорил?
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #53289
15-08-2015 21:20 RE: Агрессия РФ против Украины

Сегодня, 15 августа, украинская певица Анастасия Приходько стала во второй раз мамой. Своему мужу Александру Анастасия подарила сына.

Об этом радостном событии 28-летняя Приходько сообщила на своей странице в Instagram:

Це були самі незвичайні місяці в моєму житті! Концерти на передовій у Лисичанську в бліндажі під обстрілами та перед важкопораненими в госпіталях. Тур по 10 штатам США за підтримки української діаспори, завдяки якому змогла перерахувати гроші на ліки та медичне обладнання в зону АТО. Концерти в Іспанії, гроші від яких я перерахувала в підтримку поранених бійців та для родин загиблих. Отримала медаль від Філарета “За жертовність і любов до України“ І все це було б цілком буденно, враховуючи ситуацію в країні. Проте – це були місяці моєї вагітності. Я розуміла, як ризикую під обстрілами не тільки своїм життям. Я знехтувала забороною лікарів на довгі авіа перельоти , що все до копійки перерахувати на потребу армії. Я співала сольні концерти, а потім відлежувалась за кулісами і їхала далі, бо мене чекали. І я не скаржусь, я – рада, що дитина, яка жила в мені, разом зі мною намагалася бути корисною Україні. І ми це зробили! Сьогодні в моєму домі живе велике-маленьке ЩАСТЯ! За старовинним слов'янським пророцтвом дитина, що народилася в серпні – буде героєм! Він і є герой, бо підтримував мене весь цей час і надавав мені віри, що все буде добре в моїй Україні,що все, що роблять бійці на сході, волонтери, актори, виконавці, лікарі – все це для майбутнього наших дітей! Я прошу вибачити, що останні декілька місяців не була дуже активною…Проте, сьогодні я знову сильна, активна і буду йти разом з вами до Перемоги! Я маю дуже сильну мотивацію! Я мати двох прекрасних дітей ! Слава Україні!“, – прокомментировала снимок артистка.

Respect

Happy Birthday

Файл(и) Мініатюри

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-08-2015 21:28 Шкодчук.)
Andrew_S Немає
Мегаписака

Приєднався: Nov 2011
Киев
A5 FL 1.8 TSI
Повідомлення: #53290
15-08-2015 21:25 RE: Агрессия РФ против Украины

RespectHappy Birthday

"You run your mouth and I'll run my business, brother..." Jordan Louis
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Війна РФ + РБ проти України Zandercatcher 893 197 515 18-05-2024 23:51
Останнє: Донской
  Кому потрібне авто для евакуації з Яготина до Західної України? CIM 0 1 443 28-02-2022 15:00
Останнє: CIM
  Визвольна війна АЗЕРБАЙДЖАНУ. Майстер 81 26 632 18-06-2021 08:19
Останнє: Vitaly_N
  Воєнний стан проти АТО. Різниця у правових інструментах. WhiteBear 25 172 468 14-02-2015 22:18
Останнє: Serhij

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 66