Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Задоволені роботою поліції?
Голосування завершено.
Стало краще 48.84% 63 48.84%
Стало гірше 51.16% 66 51.16%
Всього 129 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
"Моя нова поліція"
Автор Повідомлення
dkman Немає
Майор Захарец

Приєднався: Apr 2013
Киев (Феофания)
Oct A4 1,6 BFQ (2008)
Повідомлення: #891
29-07-2015 23:48 RE: "Моя нова поліція"

Так а чего ты видео с водилой не выложил? Там же наркет 100%ый имхо.
Шукати всі повідомлення учасника
Gonzalez Немає
капитан улитка

Приєднався: Jun 2006
Киев
Skoda Octavia 1.9TDI --- Mazda 3 1.6AT
Повідомлення: #892
29-07-2015 23:53 RE: "Моя нова поліція"

(29-07-2015 22:58)avtostat :  курица... вот какая ты курица...
Что Вы этим хотели сказать?

П.С. Вот такие мудаки как дорожный контроль и превращают новую полицию в старых ментов. На такие провокации со временем появится противодействие со стороны полицейских, которое многим может не понравится.

П.С.2 В конце видео с "адвоката" поржал. Прыгаю от радости Истеричка... Про харьковский оплот начал вопить и про "зраду" Авакова. Неадекваты...

П.С.3 А вот кого защищал дорожный контроль.
https://www.facebook.com/autokiev.info/v...er=&type=2
ИМХО "на гиляку" и водятла, и такие вот "контроли" по судам затаскать.

TDI форева!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 30-07-2015 00:54 Gonzalez.)
alexancat Немає
Зв"язківець

Приєднався: May 2011
Київ, Позняки
Корида А5FL
Повідомлення: #893
30-07-2015 06:26 RE: "Моя нова поліція"

Вважаю, що мент Котова небезпечна для суспільства! Вона та її напарник мають бути звільнені! Підстав для застосування спец. засобів ніким не представлено!
Стосовно ДК: якби представники поліції були обізнані у юридичному аспекті, та думали перед усім головою, то ДК просто не було б чого робити.
Цей випадок прорахунок навчання Еккі Згуладзе.
Було б дуже добре, коли "провокації" відбувалися під час навчання поліції.
Бужаю поліції та ДК не воювати, а співпрацювати!!!
m1sha Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Apr 2012
Киев
Citroen C5 Aircross 2.0 HDi 180, Octavia A5 1.6 MPI BSF (ГБО) была
Повідомлення: #894
30-07-2015 08:21 RE: "Моя нова поліція"

(30-07-2015 06:26)alexancat :  Вважаю, що мент Котова небезпечна для суспільства! Вона та її напарник мають бути звільнені! Підстав для застосування спец. засобів ніким не представлено!
Стосовно ДК: якби представники поліції були обізнані у юридичному аспекті, та думали перед усім головою, то ДК просто не було б чого робити.

Facepalm

[Зображення: 158811-8.png][Зображення: flagmap.php?visited=BGCZGRPLPTROUATR]
Артемзон Немає
Забил на этот "мегафорум"

Приєднався: Aug 2008

Повідомлення: #895
30-07-2015 08:39 RE: "Моя нова поліція"

Анализировать действия новой полиции можно будет не раньше, чем через 3 месяца с момента создания. А то и через год. По данному эпизоду - считаю, что полицейские действовали правильно, присмирили борзого пацанчика на старом "БМВ". Их руководству - подтянуть знания законодательной базы у подчиненных. Девушку-полицейскую с одной стороны жалко. С другой - дополнительный тренинг с пацанчиком-неадекватом и набежавшими псевдо-юристами. В ДК с каждым днем разочаровываюсь все больше и больше. Из адекватных -только Виталик и Саша остались.

Переехал Wave
(Востаннє це повідомлення було змінене: 30-07-2015 08:39 Артемзон.)
Мавпун Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2008

Tour 1.9 TDI AGR 66/90,
Повідомлення: #896
30-07-2015 08:52 RE: "Моя нова поліція"

(30-07-2015 06:26)alexancat :  Вважаю, що мент Котова небезпечна для суспільства! Вона та її напарник мають бути звільнені! Підстав для застосування спец. засобів ніким не представлено!

даже знамениті юристи не знають всіх тонкощів юриспруденції для цього є книжка, яка називається Кодекс (головне, як нас вчили в універі- знати де шукати Smile ).
Декілька негідників з ДК, які вивчили 3 статті адмінкодексу , ведут себя как откровенные хамы, провоцируют даже издеваются над правохранителями, ругаются матом и на них нет управы.
и не будет, пока полицейские не будут защищены Законом и одно лишнее движение будет расцениваться как угроза его жизни.
для этого он учился, сдавал тесты, справки от нарколога и психиатра,анализы мочи и кала и т.п.
они ведь тоже люди, а не робокопы...
иначе, порядка не будет...
SkyNetLPY Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2010
Гайсин -> Київ
Skoda Octavia A5 FL 1.8 TSI 8B8B
Повідомлення: #897
30-07-2015 08:54 RE: "Моя нова поліція"

(30-07-2015 08:39)Артемзон :  В ДК с каждым днем разочаровываюсь все больше и больше.
+1
Заигрались ребята...

[Зображення: ab194644.gif]
-------------------------
[Зображення: nomua_AB_4353_BK.png]
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Gonzalez Немає
капитан улитка

Приєднався: Jun 2006
Киев
Skoda Octavia 1.9TDI --- Mazda 3 1.6AT
Повідомлення: #898
30-07-2015 09:30 RE: "Моя нова поліція"

(30-07-2015 06:26)alexancat :  Стосовно ДК: якби представники поліції були обізнані у юридичному аспекті, та думали перед усім головою, то ДК просто не було б чого робити.
А Вы считаете, что за 3 месяца можна стать юристом? Общество должно помочь новой полиции, а не тролить. Хотя бы потому, что там такие же люди с улицы как и те что в ДК. Я понимаю когда ДК против гаишников быковал, но тут же они щимят себе подобных.

TDI форева!
LUPUS Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #899
30-07-2015 09:34 RE: "Моя нова поліція"

Як на мене то полісмен не має бути юристом. Для них розроблені інструкції та правила поведінки. І вони мають чітко їх дотримуватись. А не починати трактувати закони. Для трактування є суд. Не погоджуєтесь з копом прошу до суду. Ні? То не треба тролити та вимагати від копів казна чого...
yarik99 Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Dec 2012
Київ-Вишневе
A-5FL combi 1.8TSI ESP retrofit
Повідомлення: #900
30-07-2015 09:39 RE: "Моя нова поліція"

(30-07-2015 06:26)alexancat :  Стосовно ДК: якби представники поліції були обізнані у юридичному аспекті, та думали перед усім головою, то ДК просто не було б чого робити.
+1 очень надеюсь выводы будут сделаны и программа обучения будет совершенствоваться. Не оправдываю провокационные действия ДК, но знания законов и процесуальных действий полисменам нужно в срочном порядке подтянуть на должный уровень. Нравиться мне Ст.19 Конституции Украины и надеюсь наша новая полиция будет служить именно так. Згідно ст. 19 Конституції України правовий порядок в Україні грунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 30-07-2015 09:58 yarik99.)
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 3