(20-07-2015 10:13)alpinist : У реанімації помер чоловік, якого поранили у голову під час стрілянини в Мукачеві
http://www.mukachevo.net/ua/News/view/11...в-Мукачеві
А також ще по темі з даного ресурсу
Закарпатці не розуміють, для чого в область зігнали стільки війська. Нацгвардійці також
http://www.mukachevo.net/ua/News/view/11...ійці-також
У с.Кам'яниця, що під Ужгородом, виник конфлікт між місцевими та нацгвардійцями, які шукають бійців ПС (ВІДЕО + 16)
http://www.mukachevo.net/ua/News/view/11...С-ВІДЕО-16
По першому пункту: так помер, у Центрі нейрохірургії. Хоча про небіжчика погано не говорять, але інформація з першоджерела (друзі з Мукачева) той випадковий прохожий був чмошником Блюка і тероризував пів міста.
По третьому пункту: колона військових попросила БМВ дати до обочини, на що водій БМВ витягнув руку з вікна з середнім пальцем - от і отримав поза-вуха, з першоджерела п'яні були в БМВ.
(20-07-2015 12:37)alpinist : (20-07-2015 11:23)B.E.S. : Посмотрел кино, в ссылке выше. Ничем "патриотические" граждане Закарпатья не отличаются от тех, кто на востоке страны вякал на ВСУ, когда они пытались войти в регион. Ну разве что пока не перекрывают проезд техники, как это было под Краматорском. Но выражения, тем более, после года войны, один в один.
P.S. а это разве нормально, что большинство авто мотаются не зарегистрированными в Украине, или это все туристы из Европы?
Відповім у чому різниця... Якщо авто (колона чи будь-який транспортний засіб) виїзджає з другорядної дороги - вона ЗОБОВ"ЯЗАНА пропустити транспорт (згідно ПДД), і пох яка в тебе піська - східна чи західна, у камуфляжі чи в плавках. Бикувати у нас не дуже проходить - роги обломують. А вирази - матюки швидше доходять... Ви ще не чули, як смачно матюкаются закарпатці на угорській, румунській, словацькій, чеській, німецькій та інших мовах
Щодо незареєстрованих в Україні авто - ви теж як громадянин України маєте можливість придбати авто на іноземній реєстрації і тимчасово пересуватися по території України. Але дотримуйтесь законодавства - кожні 5 діб необхідно пересікти кордон. Якщо Вам до кордону 15 хв - то чому б і не використати можливість їздити на 3-річному супербі за 3 туо?
Колона на нового типу броньованих авто (я не знаю чи то Кугуар чи то Козак) має на переді вмонтовані маячки червоного та синього кольору. Якщо йде спецтехніка з увімкнутими червоно синіми маяками хто кого має пустити?
А подруге, навіть якщо просто по людськи враховуючи, що сталося на Закарпатті - для чого лізти в дупу без мила і показувати свою бикоту? Пропусти собі від гріха подалі і нема чого випендрюватись тим більше ФАК показувати.
Чи можна подумати навіть без експертизи (біля тої дороги через поребрик) місцевий пляж на ріжці Уж), що ті мужики голі з пляжу по лимонад їздили?
100% за бухлом.
Я не вигороджую Нацгвардію чи інших. Але в багатьох випадках нема чого випендрюватися. В нас вчора реально в тіні 39 градусів було.

Як на тих солдатів подивлюся в касках і броніках та ще в броні, то реально здуріти треба. А хтось на пляжі своє пузо смажить, бо зробив собі паспорт мадяра (виїхав як українець, а заїхав як мадяр ) і крутить дулі військомату. Де тут правда?
Мій дід розповідав, що за часів Австро-Угорщини тут на Закарпатті, коли йшов жандарм (мадярський поліцай), то той, хто чув за собою вину на другий бік вулиці тихо тікав. За кинутий бичок жандарм міг підійти і добряче влупити пендриком. Міг до тебе зайти на подвір'я і якщо бачив безлад давав 2-3 дні, щоб прибрати, потім перевіряв.
Нашій бикоті так і треба, от через вікно дивлюся в лікарні, докурив і бичком стрельнув на 3 метри, а смітник біля дверей пів метра. Навіть на кордоні на нейтральній полосі - подивіться скільки сміття, а смітник 50-100м.
Відносно матюків взагалі немає чим хвалитися. Моє особисте ІМХО.