Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Задоволені роботою поліції?
Голосування завершено.
Стало краще 48.84% 63 48.84%
Стало гірше 51.16% 66 51.16%
Всього 129 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
"Моя нова поліція"
Автор Повідомлення
zhenya345 Немає
Классик

Приєднався: Jun 2012
Харьков (частенько Запорожье)
Shkoda Otavia WTS > Skoda yeti (Белый уазик new))))
Повідомлення: #791
16-07-2015 11:42 RE: "Моя нова поліція"

(16-07-2015 11:07)Lady :  
(16-07-2015 10:52)zhenya345 :  Они не имеют права штрафовать депутатов, но то, что остановили - уже молодцы...
почему?????????Курить

Офіційно вибачаюсь - депутатська недоторканість не розповсюджується на адміністративну відповідальність.
Положення частини другої статті 27 Закону України "Про статус народного депутата України" в контексті положень статті 80 Конституції України треба розуміти так, що народний депутат України може бути без згоди Верховної Ради України притягнений до адміністративної відповідальності, якщо можливі запобіжні заходи чи стягнення за вчинене правопорушення не пов'язані із затриманням чи арештом народного депутата України - рішення Конституційного суду від 10 квітня 2003 року № N 7-рп/2003 Справа N 1-14/2003.

Тоді не розумію, чому ГАЙці так боялись депутатських корочок

Не ошибается тот, кто ни чего не делает
[Зображення: 145818-10.png]
http://www.drive2.ru/r/skoda/923098/
[Зображення: ab269738.gif]
Шукати всі повідомлення учасника
1.6 Немає
зажратый сеньор
FC Skoda Club

Приєднався: Jun 2007
Київ, Сирець
антрацитовий тур
Повідомлення: #792
16-07-2015 12:22 RE: "Моя нова поліція"

(16-07-2015 11:42)zhenya345 :  Тоді не розумію, чому ГАЙці так боялись депутатських корочок
боялися шо хтось комусь подзвонить і вони лишаться хлібного місця

Магия MyCode
Vprave Немає
Lawyer для блондинок

Приєднався: Dec 2010
Kyiv
Kia Rio New
Skype IDLawyer_DG
Повідомлення: #793
16-07-2015 12:24 RE: "Моя нова поліція"

Раз:
В Киеве "герой парковки" угрожал пистолетом патрульным
Два:
Техасские полицейские застрелили подозреваемого в краже пива, доставшего пневматический пистолет во время задержания

Если Вы не можете найти юриста, который знает законы, найдите юриста, который знает судью.
SOA Немає
Мегаписака

Приєднався: Apr 2008
Киев,р-он Харьковский
Фабия, Авео (были), Ford Fusion
Повідомлення: #794
16-07-2015 12:44 RE: "Моя нова поліція"

(16-07-2015 12:24)Vprave :  Два:
Техасские полицейские застрелили подозреваемого в краже пива, доставшего пневматический пистолет во время задержания
Вот сколько смотрю это видео, всё время закрадывается чувство прорисовки рук стреляющего, фиксированность камеры... как в компьютерной игре...
Таня Далеко
шкода на шкоде :)

Приєднався: Dec 2013
Киев, Позняки
Ракета
Повідомлення: #795
16-07-2015 13:36 RE: "Моя нова поліція"

В. Парасюк https://www.facebook.com/v.parasyuk?fref=nf
"Бачу, що ситуація вийшла з-під контролю. )))
Вчора на прохання журналістки Нового каналу Anna Olitskaya, порушив правила дорожнього руху, для того, щоб мене зупинила нова поліція і оштрафувала.
Саме все так і відбулось. Цим експериментом ми хочемо показати, що нові полісмени – це чесні та незалежні люди, для яких всі рівні перед законом. Так як було раніше, вже ніколи не буде: посвідчення нардепа, прокурора, працівника МВС чи будь-якого іншого чиновника не звільнить від відповідальності.
Ми повинні підтримувати нову поліцію, бо вони – це перший крок до змін в країні. Вони щиро вірять в те, що роблять і що систему можна зламати. Наше спільне завдання не допустити, щоб система зламала їх.
P.S. Експеримент вдався. Чекаємо на відеоматеріал. Як я вже сказав - буде цікаво."

Автомобиль это руль и педали, всё остальное - магияПоехали
LUPUS Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #796
16-07-2015 13:45 RE: "Моя нова поліція"

(16-07-2015 12:44)SOA :  Вот сколько смотрю это видео, всё время закрадывается чувство прорисовки рук стреляющего, фиксированность камеры... как в компьютерной игре...

таке враження складається через лазерний приціл та ліхтарик

тільки но був свідком роботи нової поліції. якесь бидло залишило свою трайбеку на пішохідному переході на розі Межігірської та Щекавицької, заблокувавши при цьому рух трамваю. це за лічені хвилини заблокувало вулицю. Викликали копів. Прибули за 7 хвилин. Троє. Один одразу пішов регулювати рух. Став на перехресті Ярославської та Межигірської і почав направляти авто на паралельні вулиці Respect
Інша почала пробивати власника та викликати евакуатор. Третій допоміг водіям, що були між Ярославською та Щекавицькою через тротуар об`їхати трамвай Respect
загалом красені!!!!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 16-07-2015 13:46 LUPUS.)
Барс Немає
Слухач

Приєднався: Jan 2011
Boyarka-City & Novoraysk
Rapid 1.6 - чорненька
Повідомлення: #797
16-07-2015 14:18 RE: "Моя нова поліція"

(16-07-2015 13:36)Таня :  В. Парасюк https://www.facebook.com/v.parasyuk?fref=nf
Вчора на прохання журналістки Нового каналу Anna Olitskaya, порушив правила дорожнього руху, для того, щоб мене зупинила нова поліція і оштрафувала.
Саме все так і відбулось. Цим експериментом ми хочемо показати, що нові полісмени – це чесні та незалежні люди, для яких всі рівні перед законом. Так як було раніше, вже ніколи не буде: посвідчення нардепа, прокурора, працівника МВС чи будь-якого іншого чиновника не звільнить від відповідальності.
Ми повинні підтримувати нову поліцію, бо вони – це перший крок до змін в країні. Вони щиро вірять в те, що роблять і що систему можна зламати. Наше спільне завдання не допустити, щоб система зламала їх.
P.S. Експеримент вдався. Чекаємо на відеоматеріал. Як я вже сказав - буде цікаво."

Молодетс, но есть одно НО! У него небыло желания "отмазаться", "позвонить", "оскорбить" и т.д. наших ребят. Как бы было в реальной ситуации?

Не той українець, який вміє говорити українською, а той, в жилах якого тече кров вільної людини.
alexancat Немає
Зв"язківець

Приєднався: May 2011
Київ, Позняки
Корида А5FL
Повідомлення: #798
16-07-2015 14:18 RE: "Моя нова поліція"

Киевляне дарили полицейским цветы на улицах города | Флешмоб полиция Киева
https://www.youtube.com/watch?t=19&v=gxFPj87nrJg
Барс Немає
Слухач

Приєднався: Jan 2011
Boyarka-City & Novoraysk
Rapid 1.6 - чорненька
Повідомлення: #799
16-07-2015 14:22 RE: "Моя нова поліція"

(16-07-2015 14:18)alexancat :  Киевляне дарили полицейским цветы на улицах города | Флешмоб полиция Киева
https://www.youtube.com/watch?t=19&v=gxFPj87nrJg

Молодцы, если дарить им свое доверие, то и мы от них всегда будем получать то, что хотели все это время Respect

Не той українець, який вміє говорити українською, а той, в жилах якого тече кров вільної людини.
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #800
16-07-2015 21:04 RE: "Моя нова поліція"

(16-07-2015 13:36)Таня :  В. Парасюк https://www.facebook.com/v.parasyuk?fref=nf

имхо
смахивает на дешевый пиар.... только не пойму чей больше...

Вічна пам'ять Героям...
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1