Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Діти, паркан, сусід, ДТП...
Автор Повідомлення
Porter Немає
Інженегр

Приєднався: Oct 2010
Львів
Oсtavia Tour 1.6i BFQ 2008
Повідомлення: #1
28-06-2015 23:43 Діти, паркан, сусід, ДТП...

Курить Просто що б виговоритися... букв багато, сорі.

Вихідний, з десяток дітвори бавляться на боковій вулиці приватного сектору, м'яч, велосипеди ітд. Пряма +- хороша дорога 150 метрів посередені заламана закритим поворотом, вузька, без троруару.
Місцеві в курсі про ризик, ганяють лише малалєтки чи зальотні (таких мало бо транзиту нема,як і інтенсивного руху). Тимпаче зробили не офіційного лежачого (всі були одноголосно ЗА). Регулярно проводимо роз'яснювальні роботи.

Частина дітей пішла на подвірко до сусідки, своїх забрав до дому. Не пройшло і 5 хв, як чути взвивання двигуна при розгоні, різке гальмування, два удари і тиша... Вибігаю - в сусіда на городі іномарка, поки біжу туди - здає назад, виїжджає і тікає. Shocked залишивши пару повалених стовпів, куски бампера і фари. Номер не встигаю розгледіти, нікого покаліченого не видно, кидаюсь до дому по велосипед, пішохідними тупіками на перехват. Прям як у кіноПоскакали по слідах куряви вдається не згубити слід. За кілометр наздогнав у сусідньому районі, відкриває браму заїхати на подвірко.
Мужик старший, великий пес, я перезбуджений і захеканий, не знаю яка буде реакція... Швидко фотографую водія на фоні будинку і машини, її номер та пошкодження і розвертаюсь звалювати геть. Чувак мене по імені, мол чого фотографувати, потім порішаєм. Я удивлен

Повернувся, видзвонюю знайомих з того району, є призвище та ім'я, воно мені знайоме - клієнт. По базі - є домашній номер.
За пару годин повернувся сусід, передав йому фото і дані утікача.
Уже розумію що тепер буду ворогом... Але там могли бути мої діти! Чувак місцевий, район, дорогу, поворот, про дітей на вулиці знає! Явно гнав, скоріш за все на підпитку...
Дядько старший, мені у батьки годиться, знаю його і його сина, не алкаші, нормальні представники сернього класу.

Єх... Не мені вирішувати що робити, не мій паркан... Постраждалий - дядько справедливий, батько п'ятьох дітей. Каже, хочу побачити його і почути що скаже, чи не випивший. Дзвонить:
- бридень, чи у вас є така-то машина?
- нема такої
- Ви такий-то? бампер і фара ваші?
- приходте порішаємо
- ну, це ви приходьте, чекаємо.

Приходить (5 - 6 годин по ДТП), випивший (уже? не сильно), не хаминь але бреше в очі Sad
Дитина з мячиком, не було варіантів ітд, їхав помало. Випив пізніше, щоб зняти стрес. (Не було дітей, сусіди бачили! Гальмував акурат перед лежачим, не справився з керуванням. Гальмівний юзом 5 - 7 метрів по асфальту далі зрив осі і 2 м. діагонально по пісочку в паркан і на подвірко.)

Викликає сусід ДАЇ, чекаємо, підтягуються дочка жінка син, гра на публіку, пробують кричати, будувати версії, брешуть в очі. Версії суперечливі, знову брешуть, навіть згадують що лежачий не офіційнийКурить Кричать що паркан ніякий, що хочем за їх гроші ремонт ітд.

Тут уже ясно, що справа піде до суду. ДАЇ, схема, купа свідків і свідчень. Вивезли сусідку (молода, 1 група, пару років тому під хатою збив бухий сусід.. Sad прям дежавю...:crySmile, пояснили, про дітей, показали - розказали про сусідку, пояснили чому він втратив свій шанс без суду розійтись і як йому повезло сьогодні.
Склалось враження, що він не дуже то усвідомив... Добыча мыслей

Протоколи склали, свідчення засвідчили, поняті розписались. Розійшлись...

По протоколу - з місця ДТП не втікав (ніхто не заперечував, так простіше і скоріше), вийде тверезим, без сумніву по експертизі (це очевидно і прогнозовано), до суду сусід доведе, прийде як і свідки.
Всі розуміють, що чуваку нічого крім штрафу не загрожує, ніяких матеріальних перетензій сусід до нього, наче, не має.
Нам впирається в принцип, в безпеку дітей, в бажання вбити усідомлення, наче нормального старшого мужика, про те, що він міг накоїти і як йому з тим було б жити... Що брехати в очі сусідам і строїти з себе клоуна не гоже.

Богу дякувати, що вчасно дітвора розійшлась... У мене все...
Шукати всі повідомлення учасника
Lebrasko Немає
Классик

Приєднався: Jun 2012
Хмельницький
Caddy 2.0 EcoFuel
Повідомлення: #2
28-06-2015 23:48 RE: Діти, паркан, сусід, ДТП...

Курить Прям лейтенант Коломбо ))вчора журналісти доганяли пянюгу,сьогодні Ви,що ж там таке робиться))
sklifan Немає
"товарисч"

Приєднався: Apr 2015
Кривой Рог
Superb 1.8t DSG 2010, Fluence 1.6 мкпп 2012
Повідомлення: #3
28-06-2015 23:55 RE: Діти, паркан, сусід, ДТП...

Сложно судить не видя ситуации,но мужик точно дятелДятел .Дал бы пару соток на тот забор,поизвинялся бы и для себя выводы сделал.
Porter Немає
Інженегр

Приєднався: Oct 2010
Львів
Oсtavia Tour 1.6i BFQ 2008
Повідомлення: #4
29-06-2015 00:04 RE: Діти, паркан, сусід, ДТП...

Соток не просили і не намікали. Тай не той там паркан, щоб за нього переживати.
Аргументи виклав вище, про них чітко заявили.

Як на мене, мужик ще доолі гідно тримався, за вийнятком брехні і цирку рідних. Не хамив, в основному мовчав.
Вірю, що переосмислить потім то все і таки зробить правильні висновки...

Мене моя карма цікавить, я лізу у чужі справи чи роблю добру справу? Я псую собі карму чи ні? Дбаю за безпеку дітей - людей чи нарваний дурак? Курить В середині якось пусто... мало не я винуватець того всього Facepalm
(Востаннє це повідомлення було змінене: 29-06-2015 00:08 Porter.)
sklifan Немає
"товарисч"

Приєднався: Apr 2015
Кривой Рог
Superb 1.8t DSG 2010, Fluence 1.6 мкпп 2012
Повідомлення: #5
29-06-2015 00:48 RE: Діти, паркан, сусід, ДТП...

Да все ты правильно сделалRespect
VIESSMANN Немає
сладкий персик

Приєднався: Oct 2007
Киев
Рыно Дызэльная.
Повідомлення: #6
29-06-2015 08:20 RE: Діти, паркан, сусід, ДТП...

Молодец, все правильно сделал.
А может Вам поставить лежачего пполицейского? Так сеокойнее будет.

Пы Сы У кума дом в Крюковщине. И на улице положиши новый асфальт. Ну и все стрит сракеры там испытывают сыои говномоторы.
Кум на огороде, малые (трое) поехали на велах. И через минуту, рев мотора и на взлет. Кум даже не успел машину рразглядеть. И тут хлопок и визг тормозов... Кум все кидает и бужать туда, весь побледнел, мысли о детях... думал что малых сбил. Короче у водилы на скорости капот отопрало и он открылся и бахнул по стеклу. Короче кум прибегает и сходу дубасит водилу, сосед тож выбежал и помог дубасить его. Жена кума палкой начала машину кромсать а потом и водилу. Водила умолял и обещал чоо на эту улицк больше не ногой.
Вот так.
Потом пошли в ГАИ решать про полицая. Один резиновый полицай 7500грн.
Если из асфальта делать, то это не законно. Но если отслюнявить гайцу то все пойдет.
Вот так вот.

Автор. Вы все правильно сделали.

Слишком многие сейчас тратят деньги, которых они не заработали, на вещи, которые им не нужны, чтобы
произвести впечатление на людей, которые им не нравятся.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 29-06-2015 08:26 VIESSMANN.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Медведь Далеко
Реформатор

Приєднався: Mar 2009
Дніпро
Jeep , Dodge Challenger - ХАЧУ!!!
Повідомлення: #7
29-06-2015 08:25 RE: Діти, паркан, сусід, ДТП...

Все правильно.
+100 к карме Laughing

Думать надо меньше, а соображать больше!
(067)700-37-73; Владимир
PANik Немає
Ронин

Приєднався: Mar 2009
Дніпро
Сузір'я Стожари AWD
Повідомлення: #8
29-06-2015 08:33 RE: Діти, паркан, сусід, ДТП...

(29-06-2015 08:25)Медведь :  Все правильно.
+100 к карме Laughing

Porter
ещё накину +100
Respect
(Востаннє це повідомлення було змінене: 29-06-2015 08:34 PANik.)
Платон Немає
:)

Приєднався: Apr 2007
Тут
Skoda Fabia Combi III
Повідомлення: #9
29-06-2015 09:24 RE: Діти, паркан, сусід, ДТП...

(29-06-2015 08:20)VIESSMANN :  Молодец, все правильно сделал.
А может Вам поставить лежачего пполицейского? Так сеокойнее будет.

Пы Сы У кума дом в Крюковщине. И на улице положиши новый асфальт. Ну и все стрит сракеры там испытывают сыои говномоторы.
Кум на огороде, малые (трое) поехали на велах. И через минуту, рев мотора и на взлет. Кум даже не успел машину рразглядеть. И тут хлопок и визг тормозов... Кум все кидает и бужать туда, весь побледнел, мысли о детях... думал что малых сбил. Короче у водилы на скорости капот отопрало и он открылся и бахнул по стеклу. Короче кум прибегает и сходу дубасит водилу, сосед тож выбежал и помог дубасить его. Жена кума палкой начала машину кромсать а потом и водилу. Водила умолял и обещал чоо на эту улицк больше не ногой.
Вот так.
Потом пошли в ГАИ решать про полицая. Один резиновый полицай 7500грн.
Если из асфальта делать, то это не законно. Но если отслюнявить гайцу то все пойдет.
Вот так вот.

Автор. Вы все правильно сделали.

у нас в Процеве очень много полицейских, почти все из асфальта, может и противозаконно, но зато все тихо и спокойно

Бачу ціль не бачу перешкод!
Рокенрольщик Немає
Мегаписака

Приєднався: Mar 2011
Киев Obolon
А5FL 1.6 MPI
Повідомлення: #10
29-06-2015 11:39 RE: Діти, паркан, сусід, ДТП...

Все правильно сделали

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Голос діти))) ОМсhik 29 5 929 07-01-2013 21:53
Останнє: SlavaS
  "Свобода" спиляла паркан навколо Ради vetalkiev 41 5 827 26-12-2012 07:41
Останнє: Мавпун
  Журналісти розфарбували паркан під Верховною Радою у рожевий колір vetalkiev 6 1 948 18-11-2011 19:25
Останнє: vetalkiev

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 2