Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Я нигде не работаю
Автор Повідомлення
vo Немає
КарлЮнговичФрейд

Приєднався: Jul 2005
пАсьолок коло Києва
red_eco_turbo
Повідомлення: #31
26-06-2015 21:44 RE: Я нигде не работаю

Шкодчук, не згоден. питання не в тому, чи можете/хочете мати власний бізнес чи бути найманим працівником. питання в тому, чого ви хочете від життя і які зусилля ви готові до цього прикласти... десь так Hello!
Шукати всі повідомлення учасника
Платон Немає
:)

Приєднався: Apr 2007
Тут
Skoda Fabia Combi III
Повідомлення: #32
26-06-2015 21:54 RE: Я нигде не работаю

А я наоборот очень много работаю последний год МирМирМир самое главное хорошая мотивация, конкурентов уже нет Mr. Green

Бачу ціль не бачу перешкод!
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #33
26-06-2015 21:55 RE: Я нигде не работаю

(26-06-2015 21:44)vo :  Шкодчук, не згоден. питання не в тому, чи можете/хочете мати власний бізнес чи бути найманим працівником. питання в тому, чого ви хочете від життя і які зусилля ви готові до цього прикласти... десь так Hello!

Та то я звичайного коваля мав на увазі... Smile
...а по суті - згоден.

У мене є два знайомих: один працює ремонтником в Укртелекомі (телефони ремонтує), має двох дітей, достатньо вільного часу, веде здоровий образ життя, активно займається спортом, ходить в церкву... взагалі, виглядає задоволеним життям, ходить на озеро в лісі на рибалку...
Другий - дуже багата людина, яка активно примножує свій капітал... літає на рибалку в Норвегію....

Як на мене, найбільша різниця між ними проявляється тоді, коли вони ловлять рибу: один з них думає про рибу, а не таксофони...

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 26-06-2015 21:55 Шкодчук.)
vo Немає
КарлЮнговичФрейд

пАсьолок коло Києва
red_eco_turbo
Повідомлення: #34
26-06-2015 22:03 RE: Я нигде не работаю

(26-06-2015 21:54)Платон :  А я наоборот очень много работаю последний год МирМирМир самое главное хорошая мотивация, конкурентов уже нет Mr. Green
азіров з яником тю-тю - а ти тепер банкуєш???

(26-06-2015 21:55)Шкодчук :  ...а по суті - згоден.

У мене є два знайомих: один працює ремонтником в Укртелекомі (телефони ремонтує), має двох дітей, достатньо вільного часу, веде здоровий образ життя, активно займається спортом, ходить в церкву... взагалі, виглядає задоволеним життям, ходить на озеро в лісі на рибалку...
Другий - дуже багата людина, яка активно примножує свій капітал... літає на рибалку в Норвегію....

Як на мене, найбільша різниця між ними проявляється тоді, коли вони ловлять рибу: один з них думає про рибу, а не таксофони...

нуу... я мав на увазі інше. головне чого ти реально хочеш. і скільки плідних годин в добу ти готовий присвятити для досягнення своєї першої далекої мети. адже, я хочу їздити на авто на 1млн євро, але я готовий присвятити лише 40 хвилин часу в добу для досягнення своєї мети. а інша людина готова присвятити 12 годин на добу.... як мінімум, в цьому і різниця
Платон Немає
:)

Приєднався: Apr 2007
Тут
Skoda Fabia Combi III
Повідомлення: #35
26-06-2015 22:08 RE: Я нигде не работаю

это называется - гонка за деньгами Mr. Green, в подсознании ты понимаешь что всех денег не заработать, но когда есть хорошая возможность, надо её использовать. время очень сложное Smile

Бачу ціль не бачу перешкод!
vo Немає
КарлЮнговичФрейд

пАсьолок коло Києва
red_eco_turbo
Повідомлення: #36
26-06-2015 22:09 RE: Я нигде не работаю

та да. в тебе і корона виросла, навіть))))))))))
Smarty Немає
Писатель

Приєднався: Jun 2009
Киев
chevrolet volt 1, chevrolet volt 2. Fiat 500 Abarth
Повідомлення: #37
26-06-2015 22:24 RE: Я нигде не работаю

я иногда работаю... но тоже стремлюсь не работать )))Мир

VIESSMANN Немає
сладкий персик

Приєднався: Oct 2007
Киев
Рыно Дызэльная.
Повідомлення: #38
26-06-2015 22:27 RE: Я нигде не работаю

Приходи ко мне домой убирать. А я тебе буду платить.

Слишком многие сейчас тратят деньги, которых они не заработали, на вещи, которые им не нужны, чтобы
произвести впечатление на людей, которые им не нравятся.
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #39
26-06-2015 22:28 RE: Я нигде не работаю

(26-06-2015 22:03)vo :  нуу... я мав на увазі інше. головне чого ти реально хочеш. і скільки плідних годин в добу ти готовий присвятити для досягнення своєї першої далекої мети. адже, я хочу їздити на авто на 1млн євро, але я готовий присвятити лише 40 хвилин часу в добу для досягнення своєї мети. а інша людина готова присвятити 12 годин на добу.... як мінімум, в цьому і різниця

а в більшості випадків їздять на авто за 1 млн. євро ті, кому просто повезло ...в цьому плані...
якщо по великому рахунку
(імхо)

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 26-06-2015 22:31 Шкодчук.)
pup Далеко
Айболит

Приєднався: Jun 2012
Харьков
Octavia A5FL
Повідомлення: #40
26-06-2015 22:28 RE: Я нигде не работаю

(26-06-2015 22:24)Smarty :  я иногда работаю... но тоже стремлюсь не работать )))Мир

Работает только тот, кому в аренду сдавать нечего

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1