Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Боротьба з хаотичними смітниками, чи можливо?
Автор Повідомлення
Porter Немає
Інженегр

Приєднався: Oct 2010
Львів
Oсtavia Tour 1.6i BFQ 2008
Повідомлення: #1
09-05-2015 15:25 Боротьба з хаотичними смітниками, чи можливо?

Не далеко від мене, є водонасосна станція а обабіч городи.
Поміж городи є стежина, котра сполучає два мікрорайони напряму. Зодного боку має тупиковий заїзд. Саме тому, вона популярна - зручно іти як до городів так і між районами. Природа, гарні краєвиди затінок під деревами і смітник... Sad Смітник зробили посеред стежки, величезний, сміття везуть різне, бід будівельного, до усілякого мотлоху, котрий палять. Обійти немає можливості.
Перекривали дорогу каменюками - відсовують. Sad Говорили з дирекцією водонасосної станції їм байдуже, що за парканом - їх не стосується.
Сьогодні дружина йшла з дітьми, зловила рагуликка на гарячому - викидував сміття з машини. Зробила зауваження - безтолку.
Після дзвінка, я взяв фотоапарат і поїхав. Перегородив машиною виїзд у вузькому місці, зазняв на відео ситуацію. Чувак сам зізнається що вивіз сміття і збирається спалити його. Викликав міліцію, чекав понад 2 години, триччі дзонив - їдуть, чекайте. Чувак за той час хзібрав сміття і почав звалювати поки наткнувся на моє авто. Поки чекали міліцію, пробував пояснити, що так не пасує, в чому помагало пару випадкових перехожих. Безтолку...
Після двох годин, після виклику вирішив їхати... А воно до мене, ніфіга, чекаємо, бо я ніфіга не викидував воно в машині а ти мені погрожував росправою, я буду писати протокол тоже. Я удивлен
Я то посміявся і їхати, а воно не дає. Прийшлось пригостити газовим балончиком це його остудило. Поїхав...
Сиджу як дурак... Facepalm і думаю, - як боротись з такими сміттярями? Чи є дієві засоби вливу? Як діяти?

Зустрічайте, Роман, герой дня:

Файл(и) Мініатюри

(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-05-2015 17:35 Porter.)
Шукати всі повідомлення учасника
sklifan Немає
"товарисч"

Приєднався: Apr 2015
Кривой Рог
Superb 1.8t DSG 2010, Fluence 1.6 мкпп 2012
Повідомлення: #2
09-05-2015 16:40 RE: Боротьба з хаотичними смітниками, чи можливо?

А вы ему "пробувалы поясныты" на таком же жутком суржике? Не сорю и ненавижу тех,кто это делает,но вы повели себя не намного лучше! Решили вызывать ментов-сидите и ждите их приезда,а не газом в морду "рагулыкку". П.С. Подозреваю,что "рагулыкк" был хлипковат,иначе писали бы вы сейчас с больничной койки,а не хвастались умением использования газового баллончика
Porter Немає
Інженегр

Львів
Повідомлення: #3
09-05-2015 17:33 RE: Боротьба з хаотичними смітниками, чи можливо?

Так прочекав понад дві години три рази дзвонив на 102! Мені там, цілий день сидіти? Фото відео я маю, теоретично можу заяву написати. Зверніть увагу, залив йому пику не просто так, а коли хотів звідти їхати після 2 годин очікування наряду, він перекривав дорогу і не пускав мене.
Він бачив ситуацію так, що приїде наряд, він покаже що нічого не викидав бо то все в машиині і він має право возити а я його затримую. Тобто включив дурака і хотів мене ще винуватим зробити. Попри те, що я маю фото - відео його порушення. Це смішно, звичайно, але чекати наряд який хз коли і чи приїде...

А сам 3,14здєц в тому, що дружина там щойно знову проходила - свіжі сліди грузовика і свіжа купа будівельного бою під ногами Добыча мыслей

Основне питання теми - чи можливо ефективно боротись зі стехійними звалищами і як то робити.
Andrew_S Немає
Мегаписака

Приєднався: Nov 2011
Киев
A5 FL 1.8 TSI
Повідомлення: #4
09-05-2015 18:19 RE: Боротьба з хаотичними смітниками, чи можливо?

Надо снимать на видео, чтобы отображались номера/лица, как скидывают, ломают заграждения, чтобы подъехать скинуть мусор. И уже с этим видео подымать на уши органы, СМИ, ФБ и т.д.. Только шумиха вокруг данной ситуации сможет повлиять на результат. Причем, желательно иметь инициативную группу, которой не будет в лом ходить/писАть/клевать по затылку в разные инстанции.

"You run your mouth and I'll run my business, brother..." Jordan Louis
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-05-2015 18:20 Andrew_S.)
тавровед Немає
Любитель почитать

Приєднався: Jan 2010
Днепровщина. IFD
фаба 1.2 BME класик
Повідомлення: #5
09-05-2015 21:46 RE: Боротьба з хаотичними смітниками, чи можливо?

(09-05-2015 17:33)Porter :  ... прочекав понад дві години три рази дзвонив на 102! ...

У соседа моего коллеги, ночью, около полуночи, гараж и летнюю кухню "вычищали" 5 человек(хозяин на работе "вночь"). Мой коллега один очканул рыпнуться, ментам позвонил, так те около 3 часов дня приехали Недоумение

Porter Немає
Інженегр

Львів
Повідомлення: #6
09-05-2015 22:35 RE: Боротьба з хаотичними смітниками, чи можливо?

Висновки прості:
- самотужки (в одиночку) ніфіга не вирішити
- на міліцію розраховувати марно (Мо назбирати фактів і колективну заяву?)
Юрий 4х4 Немає
Шестнадцатый...

Приєднався: Sep 2013

VW Passat B6 (Variant,_2.0TDI,_4Motion) Renault_Zoe_(electric)
Повідомлення: #7
10-05-2015 08:13 RE: Боротьба з хаотичними смітниками, чи можливо?

Мєнти наші (міліцією їх називати не варто, то інша структура, яка має займатися не вибиванням бабок з п"яних на вокзалі, а захистом громадян) нічого не роблять. Не звикли. А як тільки якийсь шухер, то вони перші тікають на протилежну сторону, приклади Донецької і Луганської області це підтвердили. На ваше сміття ім наплювати. Там бабками не дуже пахне. Мусите самі якийсь шлагбаум там встановити. Це незаконно, але більш-менш дієво. Ловити таких придурків на відео, це гарно, але якщо воно, бидло, посеред дня, приїхало і викидає сміття, і йому пофіг, то і на відео йому наплювати. Зловити, і пообіцяти, що "я твою машину впізнав, де стоїть знаю, і я тобі дзеркала пообламаю, і сміття в бензобак напихаю, а на дверцях цвяшком, напишу хто ти є" можна, хай пару ночей здригається, при першому шумі під вікном. Але це помста, а вам треба засіб від того викидання. Та і не поговориш зі всіма. Купіть "воздушку", таку щоб далеко билаПовбывав бы. Але я вам цього не радивEmbarassed.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 10-05-2015 08:15 Юрий 4х4.)
YURIY-KI Немає
Классик

Приєднався: Apr 2009
Львів
Повідомлення: #8
10-05-2015 11:08 RE: Боротьба з хаотичними смітниками, чи можливо?

попробуйте знайти кілька кисневих балонів і закопайте їх так щоб на поверхні лишилось не більше 40-50 см. вирвати його з землі майже нереально.

мусарам нас...рати на наші проблеми, вони перші рагулі і перші бики.

попробуйте знайти кілька кисневих балонів і закопайте їх так щоб на поверхні лишилось не більше 40-50 см. вирвати його з землі майже нереально.

мусарам нас...рати на наші проблеми, вони перші рагулі і перші бики.

санстанцію ще можна підтягнути, але вони безплатно своє: дупи не піднисуть

Tour 1.9 agr
(Востаннє це повідомлення було змінене: 10-05-2015 11:12 YURIY-KI.)
тавровед Немає
Любитель почитать

Приєднався: Jan 2010
Днепровщина. IFD
фаба 1.2 BME класик
Повідомлення: #9
10-05-2015 12:10 RE: Боротьба з хаотичними смітниками, чи можливо?

(10-05-2015 11:08)YURIY-KI :  .. кілька кисневих балонів... ... вирвати ... з землі майже нереально.
На спор! За ночь уйдут!! Big Grin Железобетонные ЖД шпалы -- дёшево и сердито.(б/у можно бесплатно у ПЧшников взять)

Porter Немає
Інженегр

Львів
Повідомлення: #10
10-05-2015 12:10 RE: Боротьба з хаотичними смітниками, чи можливо?

Сьогодні з кумом закотили відсунуте каміння. Велике, ледве в двох перекочували.
Думаю, забити довкола пару палок глибоко. Підняти камені нереально а палки не дадуть перекотити. Витягти глибоко забиті штурпаки довгно і не просто.

Балони бомжі чи алкаші викопають на брухт. Всі сітки на городах порізали зі стовпами Sad Sad
В ідеалі тре зібрати трохи люду, зловити когось на гарячому, відібрати документи і на вибір - або в міліцію або за свої кошти трактором хай розгорне - засипе.
Нажаль, ініціативність нашого соціуму завершується в момент, коли тре щось робити...

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1