Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
кремлевская заварушка
Автор Повідомлення
yurec_ Немає
Писатель

Приєднався: Dec 2012
Київ
7-й трактор
Повідомлення: #81
15-03-2015 12:23 RE: кремлевская заварушка

(14-03-2015 23:33)smile :  1. путин пропал.
2. в ЮАР провели первую в мире пересадку пениса.
совпадение ? не думаю.

Laughing
оце поржав! поставив би лайк Smile))

по темі, почитав статтю
може і фейк, але ниточка надії є.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-03-2015 12:25 yurec_.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Рекрут Немає
Атеист

Приєднався: Aug 2013
Хмельницкий-Киев-Харьков
служебные
Повідомлення: #82
15-03-2015 12:41 RE: кремлевская заварушка

посмотрел вебки по москве, у них все по старому... только кремля нет(

Войну нельзя избежать ёё можно лишь отстрочить с выгодой для противника (с) Никколо́ Макиаве́лли 1502г.
Рокенрольщик Немає
Мегаписака

Приєднався: Mar 2011
Киев Obolon
А5FL 1.6 MPI
Повідомлення: #83
15-03-2015 12:45 RE: кремлевская заварушка

тролли кремлевские поутихли Курить
makedonsky Немає
Мегаписака

Приєднався: May 2010
Ивано-Франковск
Fabia AME, A4 B8.5 AR
Повідомлення: #84
15-03-2015 12:49 RE: кремлевская заварушка

Упал и качаюсь
[Зображення: 35.jpg]
Lebrasko Немає
Классик

Приєднався: Jun 2012
Хмельницький
Caddy 2.0 EcoFuel
Повідомлення: #85
15-03-2015 12:51 RE: кремлевская заварушка

(15-03-2015 12:49)bobryk200 :  Упал и качаюсь
[Зображення: 35.jpg]

Ні зе неправильне фото,він би робив селфі на фоні труни))
Alexa Немає
Мегаписака

Приєднався: May 2008

Seat Altea 1.6 TDI. Skoda Octavia A5 2.0 TDI була.
Повідомлення: #86
15-03-2015 13:40 RE: кремлевская заварушка

Після смерті російського опозиціонера Бориса Нємцова багато людей почали говорити те, що б було, якби Борис Єльцин своїм наступником призначив його, а не Володимира Путіна. Хтось допускає, що тоді б Росія була б іншою, а хтось вважає, що іншим став би сам Нємцов. Обозреватель публікує дуже цікавий епізод з книги Бориса Нємцова “Сповідь бунтаря” про те, як сталося так, що президентом Россі став “непримітний ФСБшник”, повідомляють Патріоти України. “Остаточний вибір наступника Борисом Єльциним для мене став абсолютно несподіваним. Дізнавшись прізвище, я сторопів: “Тільки пластиліновий народ, який добре прогріли на сонці і довго розминали, може проголосувати за людину, яка починає свою політичну кар’єру з президентських виборів”. Я не міг повірити, що мало кому відомого непомітного полковника КДБ-ФСБ Путіна можна обрати за півроку на найвищу посаду в державі. Я добре знав Володимира Володимировича, він ніколи нічим не виділявся на тлі сірої маси державних чиновників і ніколи не мав особливих заслуг перед Вітчизною. І я, і Чубайс – ми відчули шок від рішення президента вибрати в наступники Володимира Путіна. До речі, всупереч численним домислам, сам Чубайс ніколи не збирався в президенти і навіть у жартівливій формі не обговорював таку перспективу. Але нам здавалося, що Сергій Степашин, незважаючи на особливості свого характеру, більш за всіх підходив на роль наступного президента країни. Степашин, який очолив на чотири місяці уряд, діяв дуже обережно. Він взагалі досить м’яка людина, компромісний і порядний. Ми були впевнені, що Степашин не наламає дров. Для Росії такий президент означав би рух вперед. Зараз я розумію, що сталося і чому раптом з’явився Путін. Ім’я Путіна спливло в цейтноті, коли до виборів залишалися місяці. Єльцин не довіряв ні Примакову, ні Лужкову, ні Черномирдіну. Оточення ж переконувало його: потрібен такий президент, який забезпечить і йому особисту безпеку. Оточенню було байдуже, куди новий президент поведе країну, вони думали про себе. Ось і вибрали кандидата під свої інтереси. З Нємцовим їм було все ясно, Явлінський їх весь час лаяв, Степашин виявився занадто гнучким. Оточення шукало людину, яка була б їм усім зобов’язана, надійна, яка тримала б слово. Хто такий Путін, мало хто тоді знав. Він був настільки непримітним, що на нього не реагував навіть мій секретар. Якось до мене в приймальню дзвонить директор ФСБ, а секретар відмовляється з’єднувати зі мною і вимагає представитися. Той у відповідь: “Путін Володимир Володимирович, директор ФСБ”. Секретар передає мені: “Там якийсь Путін дзвонить. Каже, що він начальник ФСБ. Що з ним робити?”
Джерело: http://patrioty.org.ua/yak-putin-priysho...nyemtsova/
wissem Немає
Писатель

Приєднався: Mar 2012
Киев, Голосеевский
tour combi 4x4 1.8t
Skype IDwissem_111111
Повідомлення: #87
15-03-2015 13:43 RE: кремлевская заварушка

Склонен думать, что он катается на лыжах де-то в Швейцарии. А вообще не понятно другое, что люди праздновать собрались? спуститесь на землю. Мы не знаем кто придет на его место, но политика соседней страны по отношению к Украине не поменяется точно, а скорее всего станет даже жестче. Так как кроме ВВП у них есть личности, которые даже более жестко настроены и могли бы занять его место случись чего. Так что поживем увидим как говорится. Радоваться нечему. Hello!
makedonsky Немає
Мегаписака

Приєднався: May 2010
Ивано-Франковск
Fabia AME, A4 B8.5 AR
Повідомлення: #88
15-03-2015 13:52 RE: кремлевская заварушка

а кто радуеться. все стебаються. я конечно не пытаю иллюзий что х..йло сдохло или там переворот. но если и переворот, то наверное потому что его внешняя политика втч против Украины зашла ой как далеко. поэтому думать что придет какой-то еще жестче кандидат думаю не стоит.
мне больше интересней какие личности жестче х..йла вы подразумеваете?
(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-03-2015 20:52 RuslanRage.)
Владимир_ Немає
Воффка

Приєднався: Jun 2013
АТ
Octavia А5 FL 2,0 TDI-CR DSG-6
Повідомлення: #89
15-03-2015 14:06 RE: кремлевская заварушка

И фсьо? Всего лишь грипп ? - http://tvrain.ru/articles/peskov_otkazal...na-383926/
Wasilich Немає
Мегаписака

Приєднався: Jul 2009
Запорожье
была A5 1.6 мех. амбиент сейчас А5 FL 1.6 АКПП элеганс
Повідомлення: #90
15-03-2015 14:07 RE: кремлевская заварушка

«Дождь» рассказал о гриппе у Путина.
Президент России Владимир Путин заболел гриппом и уехал из Москвы в резиденцию на озере Валдай в Новгородской области. Об этом со ссылкой на неназванные источники сообщает телеканал «Дождь».

Пресс-секретарь главы государства Дмитрий Песков отказался комментировать возможное заболевание президента и информацию о его местонахождении. Ранее Песков в беседе с Slon назвал истерией обсуждение в СМИ состояния здоровья Путина.

Песков также опроверг приведенную блогером Рустемом Адагамовым со ссылкой на неназванные источники информацию о том, что Кремль отменил аккредитацию журналистов на встречу Путина с президентом Киргизии Алмазбеком Атамбаевым, которая запланирована на 16 марта. Аккредитация, по словам Пескова, действительно была закрыта, но встречу будут освещать успевшие зарегистрироваться журналисты.

Встреча с Атамбаевым должна стать первым публичным появлением Путина более чем за неделю. 11 марта Reuters сообщило, что Путин заболел, в связи с чем был отменен его зарубежный визит. Песков неоднократно заявлял, что президент здоров.

Відповісти 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 26