Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Украина. Шаги к восстановлению и процветанию
Автор Повідомлення
1.2HTP Немає
CAXA
*****

Повідомлень: 9 520
Приєднався: Sep 2006
Днепр
Повідомлення: #1741
02-02-2015 21:53 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Дружба
Шукати всі повідомлення учасника
Алехан Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 1 519
Приєднався: May 2013
Данеццк когда-то (Киев сейчас)
епонский
Повідомлення: #1742
02-02-2015 22:58 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

apylypiv, пока не задавят рашу - никаких подвижек не будет ИМХО
представляете, сколько будет стоить содержание "линии обороны"
Шукати всі повідомлення учасника
Wasilich Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 1 665
Приєднався: Jul 2009
Запорожье
была A5 1.6 мех. амбиент сейчас А5 FL 1.6 АКПП элеганс
Повідомлення: #1743
02-02-2015 23:08 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(02-02-2015 22:58)Алехан :  apylypiv, пока не задавят рашу - никаких подвижек не будет ИМХО
представляете, сколько будет стоить содержание "линии обороны"
А кто задавит? Как по мне, так если посмотреть со стороны, то нам помагают ровно на столько, что бы слон не съел моську! И всего-то. Где-то так, как мне кажется... Курить

Шукати всі повідомлення учасника
apylypiv Немає
Цинічний бандера
****

Повідомлень: 1 100
Приєднався: Aug 2011
Вінниця -> Львів -> Київ
Kodiaq Sportline
Повідомлення: #1744
02-02-2015 23:26 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(02-02-2015 22:58)Алехан :  apylypiv, пока не задавят рашу - никаких подвижек не будет ИМХО
представляете, сколько будет стоить содержание "линии обороны"
Очевидно, що Росія буде тиснути й надалі. Я маю на увазі, що, навіть надавши автономію Донбасу (чи будь-який інший статус) Україна всерівно залишиться під постійним тиском Росії: політичним, економічним, військовим і т.д. Щоправда, не зовсім ясно чи залишаться тоді санкції США\ЄС...

З іншого боку, якшо відновлювати свою економіку та орієнтуватись на співпрацю із Заходом, то вплив Росії відчуватиметься значно менше. Зараз Україні дюже важко саме через орієнтацію виробництва та збуту товарів на Росію.

Щодо ціни на утримання обороноздатності прикордонної лінії... мені здається, що це кошти не більші ніж зараз витрачаються на війну. Звичайно ж, для початку треба знайти гроші на її побудову (лінію оборони). Але я можу Вам із впевненістю сказати, що в нас є на те гроші. Навіть зараз. Інша справа, що їх треба спрямувати і використати за призначенням туди, де вони потрібні. А не закупляти на сотні мільйонів гривень всяку херню по завищених цінах через ліві тендера.
Все вимагає порядку. Буде порядок - будуть гроші.

Але погоджусь із Вами в тому, що завжди існуватиме загроза прямої війни, якшо паРаша не заспокоється. хз шо тоді.

"Лиши собі на вечір пару папіросів, щоб правильно закінчити день.
Півскляночки вина, вот так – за все хороше - за тих, кому не пишуть пісень".

Кузьма Скрябін (с)
(Востаннє це повідомлення було змінене: 02-02-2015 23:31 apylypiv.)
Шукати всі повідомлення учасника
developer Немає
Ребята, давайте жить дружно!
*****

Повідомлень: 4 801
Приєднався: May 2010
Киев Оболонь
Octavia Tour 1.8Ti (была); Toyota Corolla gibryd
Повідомлення: #1745
03-02-2015 00:02 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(02-02-2015 21:21)Wasilich :  
(02-02-2015 19:34)kompressorv :  Ramires, Уже считаю что нужно подвязывать с этой войной. И если Укры не могут обратно отвоевать, а днр и лнр не хотят обратно, то зачем рвать жопы. Время нас рассудит, кто прав, а кто чмо.

Вот!!! Почему-то и мне кажется, что на данном этапе как-то все вяло- текущее противодействие со стороны командования ВСУ, вообще не понятно, такое ощущение что каждое пятое звено в командовании, если не третье, то 5-я колонна, проросийская. Наши воины героически гибнут, но территория т.н. лугандона растет. Даже не удержали то что было!!! А дальше что? Медленно, но уверенно лугандон восстановит свои прежние границы? А потом скажет что их обстреливают ВСУ и пойдут дальше! Дорога на Крымнаш? Что, наши верхи думают, что что-то изменится при помощи переговоров?? Вряд-ли. Как по моему, то пора вводить голубые каски. И чем быстрее, тем лучше. Потеряем часть территории, пусть дончане меня простят, но это временно. После реформ и улучшения жизни мы эти територии мирным способом вернем.
Ну как-то так, я думаю Курить

+1 Тоже считаю, что нужно вводить голубые каски и пусть эта зона остается серой. Не пойму только почему такой вариант разрешения конфликта не рассматривается в верхах. Какие аргументы? Мы уже признали парашу агрессором - дело за ООН Курить
Шукати всі повідомлення учасника
Nemo78 Далеко
УКРАЇНЕЦЬ
*****

Повідомлень: 3 648
Приєднався: Sep 2008

2,8 TDi
Повідомлення: #1746
03-02-2015 00:04 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(03-02-2015 00:02)developer :  +1 Тоже считаю, что нужно вводить голубые каски и пусть эта зона остается серой. Не пойму только почему такой вариант разрешения конфликта не рассматривается в верхах. Какие аргументы? Мы уже признали парашу агрессором - дело за ООН Курить

А ХУ*ло своей быдло массе будет, рассказывать как слили Новоросию.

25%
Шукати всі повідомлення учасника
Yurkinson Немає
Рожденный в СССР

Повідомлень: 3 042
Приєднався: May 2010
Octavia Tour \ AKL \ 2007
Повідомлення: #1747
03-02-2015 04:37 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Сигнал из Евросоюза: санкции снимают с экс-главы СБУ Якименко, Алексея Азарова, Виктора Януковича-младшего, Дмитрия Табачника, Елены Лукаш и Сергея Клюева. Чтобы санкции не сняли, Украина должна была предъявить подозрения этим лицам за экономические преступления.

https://www.facebook.com/leshchenko.ukra...nref=story

PS: похоже, что новые товарисчи со старыми сидят на проценте и происходит это, безусловно, под паханатом шоколадного тестировщика БТРов.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 03-02-2015 04:43 Yurkinson.)
Шукати всі повідомлення учасника
Украинец Немає
Эстет
*****

Повідомлень: 3 200
Приєднався: Nov 2010
Слобожанщина
А5FL 1.8TSI
Повідомлення: #1748
03-02-2015 08:58 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Израиль отгородил себя широкими минными полями и очень жосткими таможенными коридорами. Почему у нас ставят живой щит из пацанов?

С плохим аккумулятором - это не жизнь!
205 65 r15 Зима шипованая
Шукати всі повідомлення учасника
kompressorv Немає
Классик
****

Повідомлень: 1 105
Приєднався: Jul 2012
Донецк
WTS RED(был), Megane 2, BMW e39 530 Japan (накатался), BMW X5
Повідомлення: #1749
03-02-2015 09:10 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(02-02-2015 20:40)apylypiv :  
(02-02-2015 18:35)kompressorv :  Ramires, я понимаю земли казеные и все такое, но как вы считаете, стоит ли отдать восток, чтоб сохранить людей и хоть какую-то экономику?
пожурим и все.
5 копійок свого ІМХО. Вважаю, что шматок Донбасу краще віддати і забути разом із ним про Крим... Справа не в тому, що землі казені і все таке. Просто Україна там де українці. Не по паспорту, а за самовизначенням.
Я нікого не хочу образити і поділити на наших/не наших. Просто Донбас і Крим завжди були проросійськими. Історично так склалось, что ті регіони були заселені переважно вихідцями (читай етнічними) росіянами. Їх неможливо перевиховати в українців чи вкласти їм у голови українську ідею. Це не робить тих людей поганими, злими чи меншовартісними. Просто у них свій світогляд як у того ж британця, американця чи всякої іншої сволоти.

На разі ВСУ контролює частину території Донбасу. Вивезіть звідтам працюючі заводи, по максимум перенесіть виробництво глибше в Україну; дати можливість людям самоідентифікувати себе і, або залишитись і лугандоні, або виїхати. Так, держава має підтримати і створити умови для тих, хто вирішить перебратись в Україну.
Як на це немає коштів? А по 60-100 млн дол на день війни є?

Від того економіка України звичайно втратить, і втратить досить суттєво, але, можливо, варто шось віддати і спробувати максимально збудувати нове. Багато чого просто відновити.

Шкода, якшо всі ті жертви виявляться марними, але чи готові ми до ще більших втрат? Я помічаю між своїми знайомими, що ресурс по-трошки закінчується. Так, вони лишаються патріотами, не збираються косити від призову, але все важче і важче стає підтримувати армію чи то підвозити щось у госпіталь. Більш-менш ще брикаються знайомі кияни, котрі отримують зп у баксах чи їх гривневий еквівалент. Інші... їм дуже важко. Починають перебиватись. Треба розуміти, що вічно так тривати не буде.

Не панікуємо і віримо у краще майбутнє, а також шось для того робимо.
Якось так. Попкорн

Смотрел интервью Портникова и он тоже сказал:"Нужно отдать всех кто не хочет жить в Украине". Наверно легче и проще потом построить государство которое хочет быть единым, а не так как сейчас у нас и еще война между собой. Только кто будет определять кто где хочет жить?
Шукати всі повідомлення учасника
vetalkiev Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 2 351
Приєднався: Nov 2005
KIEV OBOLON
SKODA 1.8 turbo(AGU)+ГБО
Повідомлення: #1750
03-02-2015 09:17 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

''Межигір'я'' Сергія Льовочкіна

Бальна зала, північна ротонда, південна ротонда, картинна галерея, бібліотека, караоке, дискотека, мала вітальня, велика вітальня, обідня тераса, тренажерна зала, масажна, косметологія, спа, йога, басейн, поле для міні-футболу...

Цей список – перелік приміщень та об'єктів у новому "Межигір'ї", яке заплановано звести для Сергія Льовочкіна. У країні криза, закриваються підприємства, банкрутують банки, бізнес затягує паски, але депресія дійшла не до всіх мешканців Конча-Заспи.

У Льовочкіних все окей – на відміну від решти оточення Януковича, які змушені освоюватися під Москвою, замовляти собі ізраїльські паспорти та витрачати сотні тисяч доларів на юристів для зняття санкцій.

Шеф у бігах, а Льовочкін з сестрою – депутати Верховної Ради. При чому Юлія Льовочкіна минулого тижня перетнула межу дозволеного на сесії Парламентської Асамблеї Ради Європи. Виступаючи в Страсбурзі на пленарному засіданні ПАРЄ, вона обрушилася з критикою на українську владу, жодним словом не згадавши про режим Путіна та його злочини на території України.


Зрозуміти обережність Льовочкіної можна – Путін через російський "Первый канал" є їхнім партнером в телевізійному холдінгу "Інтер", а хімічна імперія Фірташа-Льовочкіна збудована за гроші путінського гаманця Ротенберга. При чому частина дешевого газу, передбаченого для населення, благополучно іде на хімічні заводи, гарантуючи додаткову рентабельність олігархічному клану.

Частина грошей, зароблених Ротенбергом, Фірташем і Льовочкіним, і буде використана на побудову палацу останнього, для зведення якого Льовочкіни оформили в приватну власність цілий острів на київській Рубльовці – в комплексі "Золоті ворота" біля Конча-Заспи.

Про те, чому будувати на острові заборонено, я писав минулого року. Тепер же як депутат подав заяву про злочин до Генпрокуратури – заодно і перевіримо, наскільки клан зберіг вплив на правоохоронну систему України.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 03-02-2015 09:19 vetalkiev.)
Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 


Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Украина. Прыжки к восстановлению ...или в бездну.. smile 2 633 408 325 09-02-2022 12:11
Останнє: MaksymS
  Интервью Чичваркина про Украину власть и шаги к востановлению Firestarter 2 1 985 23-10-2017 19:06
Останнє: Dimon325

Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 4