Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
На заправцы обливають машину паливом :(
Автор Повідомлення
Porter Немає
Інженегр

Приєднався: Oct 2010
Львів
Oсtavia Tour 1.6i BFQ 2008
Повідомлення: #1
11-12-2014 17:53 На заправцы обливають машину паливом :(

Ось таку претензію щойно накатав на всі найдені електронки УкрПетроль. Заправка поряд, якість палива претензій не викликає. На ОККО дорого, пробував до них і от...
Що думаєте? Як себе вести у таких випадках? Що робити???
Цитата:Привіт.
Я андрій зі Львова. Постійно заправляюсь на Вашій заправній станції у Львові, що за адресою в. Тракт Глинянський № 81А. Сьогодні мав ПОВТОРНО не приємний та небезпечний інцидент...

У середу, 3-го вересня 2014 р. близько шостої ранку, вставив пістолет у горловину, зафіксував курок і заправляв до повного баку. Стояв з боку, щоб не дихати парами. Мою увагу привернули не типові звуки, коли підбіг до машини - бензин витікав під тиском з горловини бризгав на колонку, стікав по корпусу самої машини, утворивши чималу калюжу палива, а колонка продовжувала чачати паливо! Помічника оператора небуло, сам оператор не помітив проблеми.
Я зупинив подачу палива, окрикнув оператора. На щастя, займання не було, як і вибачень за несправне обладнання заправки. Мені почали розказувати байки про "несправний повітряний клапан". Їхав у далеку дорогу, спішився, не мав часу сперечатись. Розрахувався за заправлене і розлите не по моїй вині паливо, поїхав...

Пройшло понад три місяці, сьогодні знову був на цій заправці і знову заправляв до повного. Цього разу був помічник оператора. Але знову не спрацював відсікач, знову мою машину облили паливом і знову розказували байки про те що "у нас все добре а у вас не працює клапан". Однак, не змогли пояснити, чому на інших заправках мій клапан ПРАЦЮЄ СПРАВНО і ніде окрім згаданої заправки проблем не спостерігається.
У підтвердження останнього інциденту додаю копію чеку з заправки та фото облитої машини.

Поясніть, будь ласка, чому за ТРИ МІСЯЦІ ваші техніки не провели перевірку та ремонт обладнання?
Поясніть, чому працівники нехтують небезпекою та не приймають міри по виправленню ситуації?
Поясніть, як вести облік розлитого палива і хто повинен його оплачувати?
Поясніть, чому заправляючись у Вас я змушений ризикувати та позапланово мити автомобіль?
Поясніть, хто буде нести відповідальність у випадку пожежі через перелив і займання палива?
Скажіть, чи будуть прийняті міри, які і коли?
Дякую, з повагою, поки що все ще ваш клієнт...
Шукати всі повідомлення учасника
VIESSMANN Немає
сладкий персик

Приєднався: Oct 2007
Киев
Рыно Дызэльная.
Повідомлення: #2
11-12-2014 20:55 RE: На заправцы обливають машину паливом :(

(11-12-2014 17:53)Porter :  ...

Була в мене таки ситуація. Нічого не робив. Вибігли робітники з АЗС і спитали мене що я робив. Я сказав як є... вони вибачилися і витерли ДП з авто а на підлогу насипали піску.
Більше там такого не було. Доречі тоді був сильний мороз, десь -15.

Слишком многие сейчас тратят деньги, которых они не заработали, на вещи, которые им не нужны, чтобы
произвести впечатление на людей, которые им не нравятся.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 11-12-2014 20:55 VIESSMANN.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
bumblebee93 Немає
Мегаписака

Приєднався: Sep 2011
ВЕ
Повідомлення: #3
11-12-2014 21:40 RE: На заправцы обливають машину паливом :(

Це проблема колонки на АЗС,а не проблема повітряного клапану в баці. Колись працював на АЗС,як правило це поломка самого пістолета і найчастіше у тих пістолетів,що виривали(коли забувають після заправки витягти пістоля з бензобаку).
Эдгар Немає
Мегаписака

Приєднався: Feb 2007
Киев. Позняки.
SuperB 1.8TSI (2020) Golf 7 2016.
Повідомлення: #4
11-12-2014 22:10 RE: На заправцы обливають машину паливом :(

Бл.., а я думаю, чого пацани на АЗС весь час дістають питанням (вставляючи пістоль) а чи не до повного збираюся заливати??? Сцуть, що бризне)))Wink

Умение сосредоточиться — ключ к успеху.
Ерік Картман Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2014
Харьков
VW Alltrack 2.0TDI DSG6, Honda VTX 1300C, CRF 250L
Повідомлення: #5
12-12-2014 14:21 RE: На заправцы обливають машину паливом :(

У меня на ВОГе была подобная ситуация, я быстро успел вытащить (пистолет). Извинились и вычли из чека 1л. и вытерли машину
Yurkinson Немає
Рожденный в СССР

Приєднався: May 2010
Octavia Tour \ AKL \ 2007
Повідомлення: #6
15-12-2014 15:23 RE: На заправцы обливають машину паливом :(

(11-12-2014 17:53)Porter :  Що робити???
IMHO: заправляться при помощи канистры.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 17-12-2014 03:13 Yurkinson.)
Nikolya13 Немає
Классик

Приєднався: Aug 2009
Київ
Skoda Laura A5 1.6 МРІ 2009-2019
Повідомлення: #7
16-12-2014 21:47 RE: На заправцы обливають машину паливом :(

У мене також колись була схожа ситуація влітку на ОККО перед Ленінградською пл. Заїхав залити хочь щось по вже була остання поділка на показнику... Вставив пістоля, пішов... Кажу 92-й на 200 грн. Касирша каже добре. Ну я поки пошарився по магазину, поки щось подивився, та й пішов до машини... І в часно пішов... Пальне з баку аж струменем било!Я удивленЯ удивленЯ удивлен Я скоро вийняв пістоля... Як виявилось касирша поставила заправку до повного й був несправний пістолет.. І саме неприємне що замість вибачень а облите пальним гарячеExclamation авто вони почали вимагати з мене оплату за розлите пальне та злити з баку впипадково заправленеГеорг ! А я сказав що авто сам витру, зливати нічого небуду бо поспішаю та грошей немає... Віддав останні... Менеджер почухав ріпу та сказав гаразд їдьтеМирМирМир Але я потім ще 10 днів мав запах пального в салоніВоротит І з тих пір я заправляю авто сам...

Звідкіля: Долгота: 30°35′19.91″ в. д.
Широта: 50°30′11.72″ с. ш.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 16-12-2014 21:48 Nikolya13.)
farside Немає
продвинутый

Приєднався: Nov 2010
ZP City
Skoda Octavia 1.8T
Повідомлення: #8
17-12-2014 17:10 RE: На заправцы обливають машину паливом :(

(16-12-2014 21:47)Nikolya13 :  І з тих пір я заправляю авто сам...
Ух ты, повезло! Хорошо, когда есть своя заправка и своя бензоколонка... RulezRulez

Нам повезло меньше, приходится всё-равно пользоваться услугами кассира, заправщика и чужих АЗС, и от человеческого фактора не застрахованы, ну ни никак Wave

ʞoolʇno ɹnoʎ uʍop ǝpısdn uɹnʇ
Примат Немає
Мегаписака

Приєднався: Sep 2008
UA
KAMIQ 1.6MPI 6AG BRC S32 EVO
Повідомлення: #9
17-12-2014 17:15 RE: На заправцы обливають машину паливом :(

на рабочей НИВЕ вообще не мог заправляться, только регулируя "курком" напор строи. Иначе все наружу.
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
AlexYan Немає
правдивый злодей

Приєднався: Sep 2007
Киев
1,8Tour 4x4 Combi, MPW4CrocodileDandy
Повідомлення: #10
24-12-2014 10:52 RE: На заправцы обливають машину паливом :(

Вадим, а пистолет не пробовал немного под углом держать, очень часто помогает, это как-то связано со скоростью налива и траекторией движения струи топлива зависящей от изгибов трубопровода идущего от заливной горловины до бака. Embarassed
Я когда на паджеро пересел тоже столкнулся с этой темой. Поворачиваю немного пистолет в баке где-то на 40-50 град и можно заливать на максимальной скорости.

А по поводу обливания машины - нужно просто подождать немного, пока остатки топлива стекут в бак из носика пистолета, и потом аккуратно доставать пистолет повернув его на 180 град носиком вверх. Честь!

[Зображення: af927130943a.gif] [Зображення: 06647ac02049.gif]

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1