Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Поддерживаете ли Вы агрессию РФ против Украины?
Голосування завершено.
Да 6.16% 70 6.16%
Нет 92.87% 1055 92.87%
Это меня не касается 0.97% 11 0.97%
Всього 1136 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
Війна РФ проти України (до 24.02.2022)
Автор Повідомлення
СЕАТовод Немає
ПРАКТИК

Приєднався: Oct 2010
У К Р А Ї Н А
SEAT ALTEA,Skoda Octavia Tour
Повідомлення: #32111
24-09-2014 07:04 RE: Агрессия РФ против Украины

АЗОВ - рулит!Respect

https://www.youtube.com/watch?v=jYoVzgubgcI#t=35

Многие люди не понимают, почему я перестал с ними разговаривать.
А для меня непонятно, нахрена я когда-то вообще с ними заговорил?
(Востаннє це повідомлення було змінене: 24-09-2014 07:06 СЕАТовод.)
Шукати всі повідомлення учасника
Георгий Немає
Многодетный террорист

Приєднався: Jun 2010
Сумы
toyota rav4,фиат500,sobolsukabistriyibeliy
Повідомлення: #32112
24-09-2014 08:04 RE: Агрессия РФ против Украины

(21-09-2014 07:26)Георгий :  Доброго дня, колеги!

Ми , у співпраці із "Фондом оборони країни" http://helpua.info/
Записали пісню і змонтували відео для наших УКРАЇНСЬКИХ ВОЇНІВ, під назвою "ОБОРОНА".
Звертаємось до вас із проханням, розглянути можливість розміщення цього відео в ефірі для підняття бойового духу наших бійців та за для збору необхідних коштів/ресурсів.

Завантажити відео можна тут:
https://www.youtube.com/watch?v=orNxnlnQ...e=youtu.be

або

http://www.ex.ua/834245054494

Також в прикріпленому файлі знаходиться аудіо файл цієї композиції.
Будемо вдячні за будь-яке ваше сприяння! Пісня є дуже актуальною!
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Alexa Немає
Мегаписака

Приєднався: May 2008

Seat Altea 1.6 TDI. Skoda Octavia A5 2.0 TDI була.
Повідомлення: #32113
24-09-2014 08:12 RE: Агрессия РФ против Украины

Волонтер Алексей Мочанов ответил командующему Сухопутными войсками: "Я тебе покажу, гнида, как вы снабжаете свои войска и как у них все есть"
Тылом и снабжением в Минобороны занимаются бездари, казнокрады и негодяи.

Как сообщает Цензор.НЕТ, об этом на своей странице в Facebook написал телеведущий, певец, гонщик и волонтер Алексей Мочанов.

Читайте также на «Цензор.НЕТ»: Украинские воины остро нуждаются в зимней одежде. В Мин Источник: http://censor.net.ua/n303980обороны лишь обмундирование образца СССР, - волонтер Роман Доник. СПИСОК

"Официально обращаюсь к этому мудаку в погонах, сухопутному генералу Толику. Генерал Толик, может и на Карачуне в тупике всего всем хватало, а??? И нахер не нужны были эти волонтёрские доставки? Поехали о мной во вторник в сторону Дебальцево. Я тебе покажу, гнида, как вы снабжаете свои войска и как у них всё есть. Есть вариант, что там тебя пацаны и закопают. Заживо. Как вы их закапывали и оставляли без ничего. Гелетей, если ты не снимешь этого п#дараса - значит ты такой же п#дарас, как и твой комсухво. Как вас всех земля носит, трепачей дешевых и накрахмаленых? И куда вы дели деньги с 565, ворьё? В то время, как вся страна собирала по копеечкам и волонтёры сами доставляли всё на самые дальние рубежи и блок-посты? Я не фотографировал наши доставки, но у нас хватает разных подразделений, в которых служат толковые простые пацаны, чтобы на любом суде, включая страшный, со свидетелями доказать, что тылом и снабжением в минобороны занимаются бездари, казнокрады и негодяи. А теперь еще выясняется, что даже на уровне командующих - беда. Цирк с зоопарком... Кстати, минобороны ровно на полпути между цирком и зоопарком. Случайности не случайны", - написал Мочанов.

Напомним, что командующий Сухопутными войсками ВС Украины генерал-лейтенант Анатолий Пушняков заявил, что слова волонтеров о том, что они помогают армии, являются ложью.

Читайте также на «Цензор.НЕТ»: "Армия SOS" передала беспилотники украинской армии в Мариуполе. ФОТО

«Я не знаю откуда у вас такая информация, что военные, которые призваны в Вооруженные силы не имеют формы, и им все обеспечение покупают волонтеры. Это неправда. Все военные обеспечиваются формой одежды, питанием и снаряжением. И, если вы можете сказать мне, где этого нет, то я готов лично за это отвечать. То, что сейчас делают волонтеры, это их акция. Они говорят, что это они кормят войско, на самом деле это не так», - заявил Пушняков.
Источник: http://censor.net.ua/n303980 Источник: http://censor.net.ua/n303980
SkyNetLPY Немає
Мегаписака

Гайсин -> Київ
Skoda Octavia A5 FL 1.8 TSI 8B8B
Повідомлення: #32114
24-09-2014 08:18 RE: Агрессия РФ против Украины

(24-09-2014 08:12)Alexa :  ...................
Слов просто нет Оцтой
Когда же наконец найдется кто-то чтоб завалить это быдло у руля...

[Зображення: ab194644.gif]
-------------------------
[Зображення: nomua_AB_4353_BK.png]
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
СЕАТовод Немає
ПРАКТИК

У К Р А Ї Н А
SEAT ALTEA,Skoda Octavia Tour
Повідомлення: #32115
24-09-2014 08:35 RE: Агрессия РФ против Украины

Цікаво,вата цьому теж вірить???
(справжній брєд починається з 1.50 )

http://www.youtube.com/watch?v=Lz9D3se6ajc#t=196
[Зображення: images?q=tbn:ANd9GcR6pBoBj7djCt0rPERIz0Z...wvcldIviGQ]

Многие люди не понимают, почему я перестал с ними разговаривать.
А для меня непонятно, нахрена я когда-то вообще с ними заговорил?
(Востаннє це повідомлення було змінене: 24-09-2014 08:36 СЕАТовод.)
Banker_DIM Немає
Писатель

Приєднався: Mar 2011
Киев
А-5 2.0 FSI BVZ 6 MG
Повідомлення: #32116
24-09-2014 08:51 RE: Агрессия РФ против Украины

(24-09-2014 08:35)СЕАТовод :  Цікаво,вата цьому теж вірить???

"Это какой-то ... позор" (Швондер, "Собачье сердце" (с))
Alexa Немає
Мегаписака

Приєднався: May 2008

Seat Altea 1.6 TDI. Skoda Octavia A5 2.0 TDI була.
Повідомлення: #32117
24-09-2014 08:57 RE: Агрессия РФ против Украины

Тут таке діло, друзі. Я вам раньше не казав, но січас уже можна. В общем, із слєдующого понеділка Радіо Рокс запускає нову програму "Суть собитій із Свиридом Опанасовичем". Виходитиме п'ять разів на тиждень, з понеділка по п'ятницю. Єслі не ошибаюся, виходитиме передача о 13.30 і повтор о 18.30.

Ви собі даже не представляєте, який прекрасний коллєктів работає на тому радіо! Це я кажу не с целью реклами, а віддаю належне хорошим, порядним і дуже веселим, людям, з якими дід познайомився на Радіо Рокс. Собственно, іменно тому, шо вони люди хароші, дід і согласився на сотруднічество.

Радіо-Свирид на самом дєлє ціла команда. Голос підібрано чудовий - професійний актор, мені дуже нравицця. А ще ж керівник проекту, звукооператор і ще різні спеціалісти, я названія тих спеціальностєй по необразованості не запомнив. Моє діло там маленьке - тільки тєксти писатиму. Вони, канєшно, будуть значно коротшими від тих, які на фейсбуці, бо радіо - зовсім інший жанр. Но, думаю, слухачам мають панравитися. Во всяком случаї, ми там як тільки перезнайомилися між собою, сразу начали ржать і прикалувацця. А це вірний признак, шо все в нас получиться і передача буде с огоньком.

http://censor.net.ua/photo_news/303983/v...ashoditsya
Волонтер Максим Мураткин уличил МО в "очковтирательстве": украинским воинам дали форму, которая расходится по швам и не пропускает воздух. ФОТО
(Востаннє це повідомлення було змінене: 24-09-2014 09:09 Alexa.)
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #32118
24-09-2014 09:19 RE: Агрессия РФ против Украины

Питання авансу «Газпрому» за контрактом з китайською CNPC на проект «Сила Сибіру» зависло.

...«Газпром» в травні підписав з CNPC 30-річний контракт на поставку в Китай до 38 млрд куб. м газу на рік по газопроводу «Сила Сибіру» з Чаяндінского і Ковиктінського родовищ починаючи з 2019. Будівництво газопроводу почалося 1 вересня, воно оцінюється в $ 25 млрд. «Газпром» розраховував отримати від Китаю ці гроші авансом. Але ще за тиждень до підписання контракту з CNPC в травні дві людини, близьких до «Газпрому» розповіли, що компанія замість авансу обговорює з Китаєм кредит на будівництво труби. Вони також пояснювали, що аванс дозволяє Китаю просити про зниження ціни газу, з кредитом же можна уникнути знижок, але він збільшить боргове навантаження.

Ймовірно, Китай готовий видати аванс за умови, що він буде витрачений на закупівлю необхідних для будівництва товарів і послуг в Китаї, вважає директор East European Gas Analysis Михайло Корчемкін. Але «Газпром» відмовляється. А без авансу ціна будівництва може зрости і газопровід не окупиться при збереженні існуючої 30% мита, відзначає експерт...

Вічна пам'ять Героям...
1.2HTP Немає
CAXA

Приєднався: Sep 2006
Днепр
Повідомлення: #32119
24-09-2014 09:25 RE: Агрессия РФ против Украины

(24-09-2014 08:35)СЕАТовод :  Цікаво,вата цьому теж вірить???
Это Маппет шоу ? Smile
или перепись имбецилов ?
(Востаннє це повідомлення було змінене: 24-09-2014 09:30 1.2HTP.)
Маравихер Немає
читатель

Приєднався: Dec 2012
Київ
V 50 2.5
Повідомлення: #32120
24-09-2014 09:48 RE: Агрессия РФ против Украины

[quote='СЕАТовод' pid='2125178' dateline='1411540511']
Цікаво,вата цьому теж вірить???

Это вообще хитяра дняRulez
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Війна РФ + РБ проти України Zandercatcher 893 199 787 18-05-2024 23:51
Останнє: Донской
  Кому потрібне авто для евакуації з Яготина до Західної України? CIM 0 1 472 28-02-2022 15:00
Останнє: CIM
  Визвольна війна АЗЕРБАЙДЖАНУ. Майстер 81 27 130 18-06-2021 08:19
Останнє: Vitaly_N
  Воєнний стан проти АТО. Різниця у правових інструментах. WhiteBear 25 173 631 14-02-2015 22:18
Останнє: Serhij

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 14