Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Поддерживаете ли Вы агрессию РФ против Украины?
Голосування завершено.
Да 6.16% 70 6.16%
Нет 92.87% 1055 92.87%
Это меня не касается 0.97% 11 0.97%
Всього 1136 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
Війна РФ проти України (до 24.02.2022)
Автор Повідомлення
Alexa Немає
Мегаписака

Приєднався: May 2008

Seat Altea 1.6 TDI. Skoda Octavia A5 2.0 TDI була.
Повідомлення: #30431
08-09-2014 11:04 RE: Агрессия РФ против Украины

(08-09-2014 10:50)СЕАТовод :  
(08-09-2014 10:03)bobryk200 :  про групу молодих людей, які прибули як біженці.
Їх відмили, обігріли, нагодували, поселили - поставилися як до рідних.
Знаєте друзі,чомусь раніше мені було жалко цих людей. Плач до соплей
Однак,зараз дивлячись от такі от ролики з "ликующими радостными лицами мирного населения" та читаючи відгуки людей,які прийняли у себе "беженцев" - починаю їх ненавидіти (біженців) так само як і ту сволоту що воює зі зброєю в руках. Адже це і з їхньої згоди відбуваються всі ці події на сході...

https://www.youtube.com/watch?v=MpXLODFwUm8

https://www.youtube.com/watch?v=c--xv6j3KFg

https://www.youtube.com/watch?v=e-zgG2-Ndj0

ВоротитВоротитВоротит
+1 / парашинський народ до речі теж не мае відмазок... бо без підтримки або просто ігнорування Пу нічого цього не робив би.
Шукати всі повідомлення учасника
shuriko Немає
Шо, опять?...

Приєднався: Nov 2008
Миргород
Tour 2.0 APK + ГБО , 2004
Повідомлення: #30432
08-09-2014 11:16 RE: Агрессия РФ против Украины

не всі біженці такі. у мене живуть порядні люди. молодща жіночка на роботу влаштувалася, старша шукає роботу, дитину в школу відвели, попросили заповнити книжки на комунальні і сплатили(самі і без нагадування)... слова кривого від них ніхто не чув, так що не всі відносяться зі зневагою до українського, так що тут скоріше питання світосприйняття та виховання, ну і тому наскільки піддались ворожій агітації.

[Зображення: 649fa6b841783bdd581e9032c3d414b3.gif]
Як терпець урвався, то не налякать
Тільки дотягнуться, а на смерть начхать...
Vovan Немає
шволоч !!!!!!!

Приєднався: Jan 2008
Киев-В.Дымерка-Киев
Tour 1.9 TDI AGR(нажаль, була)
Повідомлення: #30433
08-09-2014 11:31 RE: Агрессия РФ против Украины

У нас в поселке, о те, вторые, вывесили флаг триколоровский на балкон общаги, куда их поселили... Ох и отхватили от местных, не удивлюсь, если наши гарячие пасаны его (флаг) кое-куда засунули....Честь!

Вже в минулому: Octavia 1.9 TDI (2008г.) AGR/No EGR//VNT17@1.3 Bar/3bar map/Bosio PowerPlus 764 0,232 Nozzles/Chip by RomSLR.
Мечтать даже полезно - потом к этому стремишся!!!
**93-39**
О99-733-О3-8шесть
Max_On_Skoda Немає
Президент Клуба

Приєднався: Jul 2005
Киев
Octavia Allroad quattro 2.7 bi-turbo, Octavia 1U 4x4 1.8Т (жена)
Повідомлення: #30434
08-09-2014 11:37 RE: Агрессия РФ против Украины

(08-09-2014 11:31)Vovan :  У нас в поселке, о те, вторые, вывесили флаг триколоровский на балкон общаги, куда их поселили... Ох и отхватили от местных, не удивлюсь, если наши гарячие пасаны его (флаг) кое-куда засунули....Честь!

Это у них такой способ знакомства наверное. Приехать, вывесить какую-нить тряпку типа аквафреша или длнр, хорошенько выгрести а потом с прояснением в мозгах постепенно привыкать к цивилизации Smile

Ни один труд не являеться бесполезным. Сизиф например развивал мускулатуру
+380685388222
Vantala Немає
ишшочего? я - дядя Женя!

Приєднався: Sep 2010
хз
А5 1.6 вороная
Повідомлення: #30435
08-09-2014 11:39 RE: Агрессия РФ против Украины

(08-09-2014 11:37)Max_On_Skoda :  
(08-09-2014 11:31)Vovan :  У нас в поселке, о те, вторые, вывесили флаг триколоровский на балкон общаги, куда их поселили... Ох и отхватили от местных, не удивлюсь, если наши гарячие пасаны его (флаг) кое-куда засунули....Честь!

Это у них такой способ знакомства наверное. Приехать, вывесить какую-нить тряпку типа аквафреша или длнр, хорошенько выгрести а потом с прояснением в мозгах постепенно привыкать к цивилизации Smile
Упал и качаюсьУпал и качаюсь шоковая терапия Курить

"ТщательнЕе надо,ребята..."(с)
"Дедуля"(с) Mr. Green
ser111 Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2014
Львів
Skoda Octavia A5 FL Combi 1.6 TDI, Honda CR-V 2.2D
Повідомлення: #30436
08-09-2014 11:41 RE: Агрессия РФ против Украины

вчора їздив до тестя в село....
в них на краю села, десь 3 місяці тому поселились біженці з лугандонії... їм дали стреньку хатинку з садом, зробили мінімальний ремонт, відремонтували пічки, сільський голова дав дозвіл зрубати 3 великі тополі (дров вистачить на всю зиму і більше..). виділили їм городець, переорали.. тільки сади і обробляй.. їх було 2 мужика, старший і молодший, 1 молода баба і двоє дітей 8-10 років.
так от.. каже тесть: все! нема наших лугандонців! вигнали... набили модру і вигнали..
вошем ті дебіли десь понапивались, і вчепили на хату червоний прапор. сусіди відразу пішли і сказали їм щоб зняли і нікого не нервували. а лугандоці ж парні не промах! послали сусідів нахєр, сказали що тут всі недобиті бандерівці і вони неможуть дочекатись коли царь-куйло дійде сюди і всіх тут виріже.... безумству храбрых поем мы песню. через 30 хв, дорогі гості почали збиратись на істарічєску родіну..
СЕАТовод Немає
ПРАКТИК

Приєднався: Oct 2010
У К Р А Ї Н А
SEAT ALTEA,Skoda Octavia Tour
Повідомлення: #30437
08-09-2014 11:42 RE: Агрессия РФ против Украины

(08-09-2014 11:16)shuriko :  не всі біженці такі.

Можливо,Ви просто випадково не чули їхніх розмов?
Курить
Цитата:bobryk200
Тай вони поводилися адекватно і доброзичливо.
І тут вона випадково - почула кусок розмови по телефону одного біженця з своїми з Лугадона

Многие люди не понимают, почему я перестал с ними разговаривать.
А для меня непонятно, нахрена я когда-то вообще с ними заговорил?
(Востаннє це повідомлення було змінене: 08-09-2014 11:43 СЕАТовод.)
Ramires Немає
порохобот

Приєднався: Oct 2009
Івано-Франківськ
Octavia Tour combi 1.8Т
Повідомлення: #30438
08-09-2014 11:44 RE: Агрессия РФ против Украины

Konstantin Lesnik

Еще 2 месяца назад , вернувшись из загран командировки по проекту перевооружения одного подразделения я говорил , что никто нам ни чем не собирается помогать . Ни оружием ни снарягой . Даже продавать не хотят , не то чтобы давать . Вся Европа нас вообще тихо ненавидит и разговаривает сквозь зубы , когда узнает , что мы с Украины . Амеры всей душой поддерживают , но им крайне не повезло с малахольным Обамычем. Вроде с тех пор много событий в нашей жизни произошло. И Боинг , и , уже очевидное , вторжение . Для нас это события , а для Запада - игра . Им посрать . Они по прежднему говорят все тоже и все тоже делают . Все эти саммиты , встречи и брифинги - игра в демократию . Игра , игра , игра .... Я знал , что так будет , я понял это , когда увидел на встрече скривленную немецкую харю менеджера из Хеклер Кох. Мы хотели у них купить , не просили , не клянчили . А он поворачивается жопой и говорит Ноу . И это только потому , что наложено эмбарго на рашу и они теряют выгодные контракты там . Им всегда будет на нас посрать . У них в головах только недополученная прибыль . Но это их дело . Я не жалуюсь и не люблю критиковать . Они сделали свой " демократический " выбор . Это их право . Бог им судья . Просто мы должны понять , что мы одни на этой льдине . Нам грести самим . Не нужно пытаться читать между строк в новостях ища там радостные новости -" нам окажут помощь , нам продадут , нам предоставят ". Нихрена этого не будет , говорю я Вам, вспоминая харю менеджера из Хеклера .
Каждый из нас , из тех , кто реально что- то хочет сделать для страны , кроме как написать в соцсетях, не должен " опускать руки" если есть даже временные неудачи и трудности . Время перемен именно сейчас , это время упорных людей .
Лично я , и так достаточно много в жизни сделавший в жизни для становления наших силовых структур , если я доведу до ума и завершения хотя бы 2 из 3 проектов , которые я сейчас продвигаю - значит жизнь проживаю не зря . Давайте жить сейчас , время дорого . Вернее - у нас его нет - враг у ворот !!!!

"Детей надо лучше воспитывать, а не оружие запрещать" (с) Самюэль Л. Джексон

Люди всегда ненавидели тех, кто говорит правду, а зря… такие никогда не бьют в спину.
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #30439
08-09-2014 11:48 RE: Агрессия РФ против Украины

(08-09-2014 11:44)Ramires :  Konstantin Lesnik
...Мы хотели у них купить , не просили , не клянчили . А он поворачивается жопой и говорит Ноу . И это только потому , что наложено эмбарго на рашу и они теряют выгодные контракты там..

Интересно, а с чего такие выводы, про причину ("только потому , что наложено эмбарго на рашу и они теряют выгодные контракты там")?
По-моему, это совсем не та причина.

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 08-09-2014 11:49 Шкодчук.)
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #30440
08-09-2014 11:50 RE: Агрессия РФ против Украины

ЕС отложил принятие санкций....
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Війна РФ + РБ проти України Zandercatcher 893 197 528 18-05-2024 23:51
Останнє: Донской
  Кому потрібне авто для евакуації з Яготина до Західної України? CIM 0 1 443 28-02-2022 15:00
Останнє: CIM
  Визвольна війна АЗЕРБАЙДЖАНУ. Майстер 81 26 648 18-06-2021 08:19
Останнє: Vitaly_N
  Воєнний стан проти АТО. Різниця у правових інструментах. WhiteBear 25 172 517 14-02-2015 22:18
Останнє: Serhij

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 32